| Dean Winchester | |
|
+58bohdy Fay janča cleo Portable.Device majtika01 Lucy86 Marion0889 tauria Husitka inga lentilka wiktoriano janicag 12NicolAlysska Ellen Ewis Dzowika4 rockflower lenkka calla evetka Pa001 FeeBee sonca12 Faith Kacena222 petrapetrincova Fazulina Violet dzajnisko Anwiel Soniq CrazyD sisel Zizi Weronička bookika keksiiq dantík SkreechTina funny Sarinka Kaja LenkaX22 ivan2321 Kristine SNlois Chrystelle Madlen Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel zoehart dion-fortune Willo 62 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 22.02.12 19:01 | |
| Dobrá máti. Nejlepší reakci na seriál má protějšek. Ten jak jde kolem a vidí, co dělám na noťasu, tak jen protočí oči, poškrábe se na své chlupaté hrudi a se slovy - " zase tam máš ty bukvice..." jde luxovat spíž. | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Dean Winchester 22.02.12 19:20 | |
| - Panthera napísal:
- Dobrá máti.
Nejlepší reakci na seriál má protějšek. Ten jak jde kolem a vidí, co dělám na noťasu, tak jen protočí oči, poškrábe se na své chlupaté hrudi a se slovy - "zase tam máš ty bukvice..." jde luxovat spíž. Já to mám doma úplně stejný... (en tu spíž nemáme ) Chtěla jsem, aby se se mnou podíval na jeden díl a to bylo pořád: "Buzny, bukvice, teplý bratři, oni se začnou líbat ne, podívej, jak na sebe čumí...." To se nedalo vydržet, i když to poslední se týkalo Case a Deana, takže je fajn, že si toho napětí všiml i nefanda U Deana zase řešil, že furt žere a není tlustej... A o Castielovi říká, že je to "ten perverzní amor" | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 22.02.12 20:03 | |
| - Padme napísal:
Já to mám doma úplně stejný... (en tu spíž nemáme ) Chtěla jsem, aby se se mnou podíval na jeden díl a to bylo pořád: "Buzny, bukvice, teplý bratři, oni se začnou líbat ne, podívej, jak na sebe čumí...." To se nedalo vydržet, i když to poslední se týkalo Case a Deana, takže je fajn, že si toho napětí všiml i nefanda U Deana zase řešil, že furt žere a není tlustej... A o Castielovi říká, že je to "ten perverzní amor"
Ráda slyším, že to není jen u nás. Další poznámky raději nebudu rozvádět, některé slovní obraty protějšku by zjevně vedly k permanentnímu banánu. | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 14:43 | |
| - Padme napísal:
- Panthera napísal:
- Dobrá máti.
Nejlepší reakci na seriál má protějšek. Ten jak jde kolem a vidí, co dělám na noťasu, tak jen protočí oči, poškrábe se na své chlupaté hrudi a se slovy - "zase tam máš ty bukvice..." jde luxovat spíž. Já to mám doma úplně stejný... (en tu spíž nemáme ) Chtěla jsem, aby se se mnou podíval na jeden díl a to bylo pořád: "Buzny, bukvice, teplý bratři, oni se začnou líbat ne, podívej, jak na sebe čumí...." To se nedalo vydržet, i když to poslední se týkalo Case a Deana, takže je fajn, že si toho napětí všiml i nefanda U Deana zase řešil, že furt žere a není tlustej... A o Castielovi říká, že je to "ten perverzní amor"
U nás to ještě nejsou "ty buzny", i když myslím, že k tomu spějeme ....a přítel se mnou sice poctivě koukal, nicméně po 4-té sérii nemá pro Deana jiné označení než "měkejš" nebo "ta fňukna". Že oni pánové snad mají z našich SPN hrdinů mindráky!!! | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 15:03 | |
| No taky mi to tak přijde, když se mě ten můj zeptal, proč se mi líbí Dean, když má nohy do O. To jsem si teda nikdy nevšimla. I když znám hodně málo heterosexuálních mužů, které ten seriál baví. Prostě tam je málo žen, místo klasické dvojice žena-muž, jsou tam dva muži, takže většinou pokud se na to dívají pánové, tak jsou to gayové. (a nejvíc je rajcuje Sam, Castiel třeba vůbec ne ) | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 15:51 | |
| Jak to tak čtu, tak by z toho byl zajímavý průzkum. | |
|
| |
Padme Crossroads demon
| |
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 16:29 | |
| - Padme napísal:
No taky mi to tak přijde, když se mě ten můj zeptal, proč se mi líbí Dean, když má nohy do O. To jsem si teda nikdy nevšimla. Tak toho jsem si všimla hned, ale to jsou ty nepreferované maličkosti, které se jednoduše přehlížejí. To stejný, polovička suše prohlásila, co na tom piháči vidíte? Vždyť je pidlovokej a půl života strávil sezením na barelu..." No co, ač má bulvy šišatý, tak jako celek to ten nahoře zabalil do perfektního dárkovýho balení a velmi šikovně zahladil "hrany"... I ta sádra jde udělat do O - kód:
-
http://www.ksitetv.com/wp-content/gallery/spn-girl-next-door/SN701a-131b.jpg-bb2c53fc-t3.jpg Co se průzkumu týče, tak bychom došli k tomu nejlepšímu možnému řešení: Sama - si seberou gayové Deana - napůlíme mezi Nemix a zbytek Kobiha - zůstane nám ženským | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 16:36 | |
| Já si s Nemix půlím Deana Chudák Sam, ten to vychytal No a Cas vlastně taky, ten to v tvých rukách, Panthero, nepřežije | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 16:48 | |
| V mých tlapách by to přežil, to zase ne, že ne... Jen bych mu pořádně provětrala peří, jak říkávala babička. Spíš bych měla strach, co by udělala Nemix s Deanem... však víme... | |
|
| |
Padme Crossroads demon
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 16:53 | |
| Fakt má nohy do O! Já nevím, já nekoukám chlapům na nohy, takže je mi fuk, jestli mají do X nebo do Z. Každopádně díky za osvětu, teď zase budu zkoumat, jestli má nohy do O... musím se zeptat mámy, jestli si toho všimla. No a u Sama je to jasný, toho milují 4% fanoušků SPN, to nemusíme ani dělat průzkum. Mně se líbí jeho tělo, takže kdyby mi Nemix na chvilku půjčila Deanovu hlavičku a Panthera Koblihova očička, tak budu happy. Možná něco z Bobbíka..ne, to už je trochu perverz... | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 16:55 | |
| Padmé: A teď ve mě hlodá, co že by jsi chtěla od Bobka | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 17:09 | |
| Kolečkovou sesličku... Ale to je výborný nápad, já bych si vzala Deanovo tělo, našroubovala tomu Koblihovu hlavu s atypickým účesem, oblíkla do sady s baloňákem, abych z něj měla co trhat a zhasnu. Ze Sama a jeho pekáčového předku nechci nic, mě to nebere, moc svalů a co se týče sexuálních scének, tak je na to dost neohrabanej, Dean se mi zdá šikovnější nebo možná opatrnější, těžko zformulovat srozumitelně. Ale řízla bych si to Crowleym, takže perverznosti by bylo zcela jistě učiněno zadost. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 17:14 | |
| No tak to mě stačí Deaneček a nemusím ho ničím mixovat | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 18:08 | |
| takže drahé spnkařky: nevšimnout si, že je Dean pihovatej a má nohy do O a občas mu to zašilhne - TO JE VÍC NEŽ PŘOHŘEŠEK - styďte se!!!!!a pak Nemix (jak je některým velmi dobře známo) se o Deana NEDĚLÍ!!! nikdy a ani s nikým - a co bych s ním dělala, to vás taky nemusí zajímat | |
|
| |
Padme Crossroads demon
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 18:26 | |
| Bobby je prostě sympaťák... Asi jsem na starší.. OK, asi se budu muset podívat na SPN v HD rozlišení. A Panthero, ty bys jako zhasínala jo? To by sis nechala ujít ten pohled?? To snad ne!! | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 18:40 | |
| - Padme napísal:
A Panthero, ty bys jako zhasínala jo? To by sis nechala ujít ten pohled?? To snad ne!! No jistě, přece se VY nebudete dívat. Já už si ho pohmoždím pěkně soukromě. Jak tak nad tím přemýšlím, já bych snad vystačila v rámci krize i s Koblížkovým rachitickým hrudníčkem... ňuf, ňuf... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 19:00 | |
| lol vidim, ze si staviate Frankenstainov Aj ja chcem... Moj by mal hlavu Koblizka, pekne strapaty, aj postavu si moze nechat, Crowleyho britsky prizvuk , nieco z Lucifera, to si este potom vyberiem... z Deana asi metabolizmus aby nepriberal, ked ho budem krmit a zo Sama prosim nic.... | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 19:05 | |
| Padmé: Změnila jsi profilovku | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 19:07 | |
| Není tu někdo zručnější, kdo by to poskládal obrázkově? EDIT: cleo - nevím proč, ale vzpomněla jsem si na Tvýho Keníka s dámskýma nožkama... | |
|
| |
Padme Crossroads demon
| |
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 19:17 | |
| padme: Jsem si teď říkala, na co ten Bobek tak civí a co ho tak osvěcuje... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 19:45 | |
| Spomienka na kiss s Crowleym? | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 23.02.12 19:48 | |
| Že by mu to Dean hodil promítačkou na stěnu? | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dean Winchester | |
| |
|
| |
| Dean Winchester | |
|