| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.02.09 23:40 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.02.09 23:59 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 0:26 | |
| Kaname/Yuuki... vždyť jsou si souzení všemi směry. Její adoptivní otec je pěkný číslo... taková třída bývalý lovec a tady se chová tak zženštile a užívá si vaření a vůni kytiček. A když mu tečou potoky slz kvůli tomu, že mu Yuuki odmítla dát HUG... to je strašně roztomilé. Sarinka: A jak mám asi kontrolovat, jestli máš zrovna zkouškové nebo ne... trochu pochopení. To, že ses na to namotala je beztak tvoje chyba. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 13:42 | |
| samabel: ja si teda poprosím tie soundtracky no a very chairman cross je super ja ho strašne milujem a v 2 serke bol super | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 14:59 | |
| Tady je odkaz na soundtrack k 1.sérii. - kód:
-
http://www.divshare.com/download/6193136-995 Já zbožňuju hlavní znělku VK... ty varhany....no slast. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 17:10 | |
| no znelky už mám a Ďakujem krásne už sťahujem | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 17:36 | |
| Ďakujem Samabel a tie varhany sú naozaj nádherne | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 18:45 | |
| Já vím, že opening i ending už máte, ale tak to jsem na mysli neměla... Nejúžasnější scéna, kde ty varhany jsou vážně výborně slyšet a ještě tam dokonale vynikají přechody je - Spoiler:
2x06, přeměna na upírku...
To té scéně dodává takovou hloubku a šťávu. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 19:04 | |
| Teraz som tu scénu dopozerala Samabel a ako WTF? | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 19:40 | |
| cleo: Ono se to vysvětlí... a podle mě docela dobře... nebo takhle... složité, ale výsledek je dobrý. Tak a teď další typ... vážně nevím, jak tohle vezmete, ale tak ... jáse u toho smála až mě někdy břicho bolelo. Ještě si neopomenu zmínit, jak jsem se k tomuhle anime dostala... spolužačka ho náhodou našla na Youtube, viděla první třetinu dílu... lekla se a utekla od toho .... No a tak jsem si řekla, že se na to kouknu a uvidím, jestli tu první část vydržím... a tolik jsem zírala, že jsem si pustila i druhou část... až jsem to nakonec skoukla všechno a ta kamarádka nakonec taky!!!! Takže...nastíním tady základní příběh anime Princess Princess ... Hlavním hrdinou je chlapec Tooru, který po uplynutí části semestru musel kvůli rodinným okolnostem přestoupit na jinou školu... ta škola je soukromá a RYZE chlapecká. To pak ale zažije šok, když u školních pozemků uvidí zvláštně oblečenou dívku No a nedivili byste se, když vám učitel ještě předtím, než vás uvítá ve třídě řekne, že dobře vypadáte a že budete oblíbení ... a že všechny klučičí obličeje ve třídě na vás hledí s posvátně blaženým výrazem. ... a kdo že by mohla být ta dívka, když ve škole se žádné dívky vyskytovat nesmí Tolik stručný úvod, abych ty, kdož se odhodlají aspoň ke skouknutí ukázky nepřipravila o překvapení. A myslím, že opening v ukázce také hodně napoví...tady to je. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=rB2q7fPyRoM&feature=related Jinak, tohle anime má celkem 12.dílů, takže co se týče délky, je více, než snesitelné. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 20:12 | |
| Samabel: Som skoro zabudla, že som to videla Puri Puri bola haluz, najradšej som mala Mikoto, chudák, ten najviac nenávidel tú robotu Ale celkovo ma to moc neoslovilo, ale to bolo preto, lebo som v tom čase to naraz sledovala so Sukysio Je to anime podobného žánru, len .... ale to myslím, že shounen ai už nie je pre vás problém, však? Tak sa vám to možno tiež zapáči, bo toto je jediná anime, ktorá je 100% lepšia ako manga, ktorá je úplne od veci v tomto. Sukisyo- When you say nothing at all - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=VR2wkehIdTc&feature=related Len nechápem, prečo na YT už ťažko zoženiete všetky epky 12 plus jedna OVA EDIT: Ten ružovlasý je chalan | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.02.09 20:52 | |
| Já mám ráda celou tu jejich trojku... ale u Mikota jsem se zvlášť nasmála, protože ty jeho nářky nad tím, že to dělat nebude... a jak se snažil vždycky najít nějakou skulinku, aby se té práci vyhnul a hlavně se bál, aby na to nepřišla jeho přítelkyně ...ten byl zlatý... ale zase (kruci, vypadlo mi jeho jméno)...no, ten dlouhovlasý, oranžovlasý...u toho se mi zase líbilo, že si nedělá servítky a všechno řeší polopatě.... navíc, když si dobíral Mikota, taky to nebylo od věci. Udělala bych tomu anime jiný konec, ale jinak musím říct, že jsem se u toho vážně nasmála a líbilo se mi to. Sukisyo neznám... ale co není může být, clip vypadá roztomile, tak uvidíme. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.02.09 9:48 | |
| no ja sa musím vypísať, lebo včera som konečne dopozerala všetkých 11 dielov zombie loanu, čo som mala doma a už sťahujem 12 a 13. akože WOW. ja nemám slov. toto je opening: Zombie Loan OP - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=0MSl-TVfmeU Je to prevažne o dvoch chalanoch, ktorí zomreli a stali sa zombie. aby sa mohli stať opäť ľuďmi musia splatiť dlh freeymanovi, s ktorým majú dohodu a tak zabíjajú ďalších zombíkov, ktorí sa nevedia kontrolovať a jedia ľudí. odhalí ich jedno dievča, ktoré dokáže vidieť čierne "náhrdelníky", ktoré sú symbolom toho, že je niekto zombie. toto dievča bude smrteľne zranené, ale naši dvaja chalani ju zachránia. avšak chcú od nej, aby im pomohla nájsť viac zombíkov. ono je to fakt dosť dobré spravené a Shiki a Akatsuki sú celkom sexy najviac ma dosali tie posledné diely. 9,10,11 a tak... to keď začal byť torturing shikiho, tak proste a bolo tam pár nádherných scén, kde som si zase predstavovala tých dvoch spolu. myslím, že sa to fakt oplatí pozrieť nie je to dlhé a je to skvelé anime. ešte som síce nevidela posledné 2 diely, ale doteraz to bola pecka. no a pár obrázkov: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 01.03.09 13:10 | |
| no a som tu zas dnes sa budem rozplývať nad DEATH NOTE . takže konečne som dopozerala všetky časti a WTF? skoro ma trafilo... ale dobre. pekne po poriadku. takže najprv DeathNote Promo - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=rcSOGv2rWUM&feature=related Dej: Existujú niečo ako bohovia smrti, ktorí sa volajú shinigami. každý z týchto bohov vlastní Death Note, teda zápisník smrti. jeden z týchto shinigami-Ryuk je natoľko znudený ich existenciu, že sa rozhodne pustiť svoj zápisník do sveta ľudí. Nájde ho Raito Yagami, jeden z najlepších študentov v Japonsku. Pokiaľ napíšete niekoho meno do zápisníka s tým, že poznáte jeho tvár, tak dotyčná osoba zomrie. Všetko je vysvetlené v pravidlách v zápisníku. Yagami-Light sa rozhodne túto novú moc využiť na vytvorenie nového lepšieho sveta. začne postupne zabíjať všetkých zločincov s cieľom stať sa bohom nového sveta. no do cesty sa mu postaví L. Jeden z najlepších detektívov na svete, ktorého práve meno ani tvár nepoznáme. Začína sa nebezpečná hra medzi L a Kirou-to je prezývka, pod ktorou vystupuje Yagami. Celý príbeh sa mi veľmi páčil. Bolo to super spravené ako L a Light súťažili o to, kto je chytrejší a proste aj potom, keď spolu začali pracovať... proste super. - Spoiler:
no ale, keď L zomrel, tak už to nebolo ono no a na konci zabili aj Lighta... no proste nejako sa mi ten koniec nepáčil. ja by som to inak vyriešila... ale aj tak to bolo super.
úplne som bola unesená týmto príbehom. strašne strašne strašne sa mi páčilo toto anime a L a Light boli super Sú aj filmy, ale tie ma nejako nezaujali na prvý pohľad, takže som ich ešte nevidela... no a pár obrázkov: | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 01.03.09 17:03 | |
| Death Note sem nedávno začala stahovat. Začala sem filmem, ale podařilo se mi ze všech těch verzí stáhnout snad tu nejhorší kvalitu, jaká šla... Takže teď to stahuju znovu a pak se vrhnu na anime (něco jako to nejlepší na konec). Ale už se na to moc těšim!!! Vypadá to skvěle!!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 01.03.09 17:40 | |
| ja mám filmy doma, ale neviem či ich pozriem... anime som mrkla na YT, ale asi si stiahnem niektoré diely proste je to jedno z tých NAJ anime. až na ten koniec... | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 10:35 | |
| Death Note jsem dokoukala už před nějakou dobou a taky ho doporučuji. Líbil se mi styl animace a děj byl celkem neotřelý... a některá rozuzlení byla hodně OMG!!! WTF!!! - Spoiler:
Je pravda, že když umřel L, tak to už pak nebylo takové jako ze začátku, ale tak.... co s tím, no
- Spoiler:
A ten úplný konec....no, v manze je lepší, i když jsou oba na pytel.... ale v manze mi to přišlo takové, že Ok, když už to muselo být, tak tedy takhle...
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 11:47 | |
| samabel: fakt? v mange to bolo inak? tak to idem pohľadať btw nepoznáte nejaké dobré anime ešte? ja som začala pozerať angel sanctuary akurát, ale tak neviem... nie je to zlé, ale ani také dobré ako tieto predošlé, čo som pozerala. | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 12:07 | |
| dion: To bys tedy pohledat měla Anime... tak já nevím, co všechno by ti mohlo přijít po chuti ... ale co třeba Fate stay Night ??? Tady je odkaz na Opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=VQvs2OzJF0U A tady je popis a hodnocení na csfd - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/222797-fatestay-night/ U mě je to anime, které bych určitě zařadila do té lepší poloviny. A zbraň Saber je skvělá. Neviditelný meč... no prostě něco | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 12:47 | |
| uhm to znie dobre pripomenulo mi to tak trochu shaman king idem to pozrieť. díki za tip | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 13:20 | |
| To by mě tedy zajímalo, čím ti to mohlo připomenout Shaman King? Že by to, že to je jakási forma soutěže?...nejspíš Každopádně musím říct, že jak všechno začne vysvětlovat, tak na konci mě to rozuzlení a vyřešení všeho dost překvapilo. ... a pak i slza ukápla | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 14:09 | |
| jj tou súťažou aj tým, že bojujú masters a servants ako v shaman king šamani a duchovia pozrela som prvé tri diely a vyzerá to celkom nádejne za chvíľu mám autoškolu, ale dnes to možno aj dopozerám má to len 24 dielov, nie? to nie je veľa.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 14:48 | |
| Pravda, tak jsem to trefila. Ono to chce pár dílů, než se do toho sledování opravdu dostaneš ... některé z nich jsou opravdu povedené. JJ, Víc dílů to nemá. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 16:08 | |
| no už som späť, tak ešte idem pozerať celkom si sa trafila do žánru | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 18:25 | |
| Death Note islo vcera na AXN, myslim ze to bol film, lebo to bolo normalne hrane... keby sa to tu nespomenula a ja som si to nahodou neprecital, tak by ma to vobec nezaujalo... ale v postate necakal som od toho nic takze som ani nebol sklamany... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
|
| |
| Anime a Manga | |
|