Jéééj, takže ty říkáš, že manga pokračuje?
Tak se na ni hned vrhnu, protože mě vážně zajímá, co bude dál.
Bylo by super, kdybysme se někdy dočkali pokračování anime.
Kurnik, ale jak budu hledat místo, kde se mám v té manze "napojit"?
No nějak to zmáknu. Určitě to stojí za trochu námahy.
To jak natáčeli venku bylo vážně skvělý, taky se mi to hrozně líbilo. Ta holka (nevím jméno) byla taková koza, jak ze sebe furt dělala primadonu. Jsem měla sto chutí jí jednu třísknout.
Ale zase na druhou stranu jsme si díky ní užili spoustu torturingu.
Jsem měla podobnou reakci jako Kyoko, když ji vzal Ren do náruče.
To byla paráda, jak ji potom pořád přesvědčoval, aby se na to vykašlala, když má tu nohu v kelu....
Ale ona se nedala a při tom točení mě fakt dostala, jak to skvěle zahrála a ještě při takové bolesti. Úplně mi bylo za ni špatně. No a nakonec když odpadla...
Já takové zápletky prostě miluju.
No a Ren jak proti ní seděl v tom černém obleku....to si dělali srandu, ne? já bych ze sebe nevydala ani slovo a odpadla bych rovnou.
Mu to taaaak seklo!
A ještě jak pak začal hrát...no...
On byl vůbec celkově skvělý, hned jsem si ho zamilovala. A docela mě překvapilo, že nedokázal milovat.
Chudák, dokonce mu to musel říct šéf, aby si to vůbec uvědomil.
btw, ten šéf, když už jsme u něj....omg....
Z něho jsem vážně taky nemohla.
No a o Shoovi ani nemluvím, to byl blbeeeec!
Někoho tak namyšleného a do sebe zahleděného jsem už dlouho neviděla. Jsem se musela chlámat pokaždé, když jsem ho jen uviděla a následně hlavně uslyšela. Protože co věta, to perla.
Jak si byl sebou jistý.
A skvělá byla i ta scénka - teď nevím, kde to přesně byli - jak před Rena shodil ten popelník.
OMG, teď jsem si vzpomněla na to, jak Kyoko byla v tom pořadu převlečená za to kuře nebo co to bylo a objevil se tam i Sho.
Jak mu dávala ty otázky - podpásovky. A nakonec se všechno obrátilo v jeho prospěch. To naštve.
Bože, tam bylo tolik úžasných scén....ale dostal mě už ten začátek, když zjistila, že nedostala ten plakát. Jako to jsem myslela, že nerozchodím.
Jak si pak pro něj jela, to byl zážitek.
Jo a ještě jsem se vzpomněla, jak jsem se chlámala, když ji Sho nepoznal na té benzínce.
Chudera, tak to nečekala.
Já bych ho taky nejraději zabila, na jejím místě. A ještě jak musela předstírat, že je jeho oddaná fanynka.
Dneska jsem začala koukat konečně na
Hanasakeru Seishonen, tak jen jak dočtu jednu yaoi mangu, jdu na další díl.