fajn takze na tejto epke si idem zgustnut, pretoze to bola prva epka, ktoru som videla v cestine a mozem preto porovnat dabing. akoze prima bola na tom ozaj hrozne, ale myslim, ze v markize ma peknu konkurenciu. naozaj neviem povedat, kto bol na tom horsie. zacnem teda pekne po poriadku:
uplne prva vec, ktora ma dorazila bol hlas toho posadnuteho chlapa na zaciatku, no pardon, ale to bola cira hroz a, ked potom zadrel to "Co som to sposobil" som uz vazne nedychala, ja viem, ze uplne zle prelozene to nie je, len mi to znie prilis poeticky
hned na to samozrejme nasledoval nazov-rozhovor so smrtou
to akoze nie toto, myslim, ze primina epka Ona je zombie tu ma kamosku
no a teraz par perla, ktorych bolo v tejto epke od markizi pozehnane
"Vyzeras dobre po tej havarke."
to som sa skoro zadusila, ked toto zadrel.
"Zavolame samana, by mi dal odvar." WTF??? to malo co znamenat dopekla?
"Ja som to vazne rozbil!!!!" no ehm no comment
" Zabit tu vrazdiacu potvoru..." alebo nieco take, nie som si ista, lebo ked to John zadrel, tak som sa uz dusila smiechom, tak, ze som mu ledva rozumela.
"Nie som poslom zlych sprav..." no ehm zase trocha prilis basnicke na moj vkus.
"Urobila si na mna dojem kocka." no ta kocka tam odznela viackrat a mne to proste ozaj nesedelo, ale zase uplna katastrofa to nebola.
" Ta zenska potrebuje pomoc" opat raz pekne prelozene, ozaj mna asi nieco trafi
" Mam pocit, ze si naozaj tu, tak si zo mna neutahuj." no toto akoze nie, toto ma uplne odrovnalo
"Dean, ozvi sa" no to malo byt dean si tu, nie??? preco prave ozvi sa, boze
"Co to vlasntne lovis? Lovis duchov?" no to si trocha markiza domyslela, ehm trocha viac.
"Nekladme otazky naraz" kto my??? vsak len sam, nie?
"Bracha to si vazne...
....v keli Sam" no toto bolo ozaj krasne
no a samozrejme stara znama ZUBATA!!!! to nemozu proste povedat smrtka???
-" Kotolna, nepovolenym osobam vstup zakazany." Tak tento dodatok od markizi ma dostal totalne, to bolo tak necakane, ze som sa roftlu proste neubranila
"Dakujem, ze mi veris Sammy." No toto nepovedal, malo tam byt, ze vdaka, ze to nevzdas alebo, ze ma neopustas, nieco v tom zmysle a nie, ze mu veri!!! to akoze v com? v zubatej??ich asi odstrelim
no a potom nasledovalo to nezabudnutelne "mna trafi" od deana a verte mi, ze mna trafilo aj za nho.
"Stratil si nervy" no ked toto zadrela Tessa deanovi, ked mu opisovala ako na nu zareagoval, tak som myslela, ze uz to viacej nevydrzim pozerat. seriozne som nerozdychavala
no a deanov rozhovor s otcom, no toma dorazilo, to ako to doboha prelozili?
co mu tom dean hovoril, ze pri plneni odkazov nezavahla ani na sekundu? no ja neviem, ci som uz uplne sprosta, ale podla mna nieco take v originaly teda nebolo
"Co tu doslaka vyvadzas" no ked toto YED vypustil z ust, tak som sa uz dusila do vankusa. vazne, toto bola hlaska, ktora ma total polozila
samov monolog nad deanovym telom- no to sa uz ani neda okomentovat a ked nazval otcov dennik, knihou, tak konecna.....
"Po rokoch ta to zacne strasne hnevat" a "Dean, co myslis, ze su ti zli dychovia" ehm no nie je to uplne zle, ale zase to nie je ani prave dobre prelozene, opat mi to tam nepasovalo, takze smola, ani toto vam markizaci neuznavam
" Chcel by som to niecim este prisladit" no ja myslim, ze ten, kto prekladal mal slabost pre obrazne vyjadrovania, lebo OPAT! mi to pripadalo dost vznesene
"Prines mi salku skvelej kavy" no dobre nie uplne odveci, toto im uznavam, ale aj tak mi to znelo blbo
"To bude v pohode oci" boze niet nad stary dobry slang
"To si nemal povedat, malo sa to odohrat opacne nie?" no naco to zase komplikuju. nemohol len povedat, ze to on mu to mal povedat? nie marikza musi byt originalna, vsakze?
"Ani slovkom si sa nepostazoval" bez komentara toto
"Preco ma strasis?" tak toto je dalsie WTF???? no seriozne, preco tam dali to preco????
"Tati!" no a toto od sama bol posledny kolik do mojej rakvy
fuuha to som sa rozpisala a este som sa ani nedostala k dabingu. no tak ale musim povedat, ze asi najviac mi vadil dabing tessy, to bolo nieco neuveritelne. hrozne ju nadabovali, ten jej hlasok, to bolo ozaj nieco priserne.
samozrejme bobby, ten mi tiez vyznel ako nejaky ujo odvedla. no sorry, ale to je jedna z mojich oblubenych postav a ten jeho hlas nerozdychavam.
no a nasi J3. najviac mi v tejto epke vadil asi dean. to akoze nie. to jeho prebudzanie sa z komy, aleno to ako padol na kolena po tom, co rozbil ten pohar s tym jeho co...co...co sa to deje ci co to tam mlel, no odstrelit dablera
sammy mi az tak velmi nevadil, az na tu hadku s otcom ta bola priserna
johnny mi tiez nejako extra neliezol na nervy, este by som povedala, ze v tejto epke obstal najlepsie.
no a YED. to bol zase raz hlasok, ktory mi sposobil infarkt. ako vazne, ja tu markizu asi podpalim alebo vyhodim do vzduchu alebo co, ved toto uz nie je normalne, nieco takto posrat to uz to viac dodrbat ani nemohli.
UPOZORNENIE: toto nie je report a podobne dlhe opisi epizod sa nebudu z mojej strany opakovat. ja som sa len musela odreagovat, lebo ako som pisala na zaciatku, konecne som mohla porovnat dabing a uprimne neviem, neviem, co povedat. proste strach a hroza.