| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|
+46evetka lenkka calla Faith Violet Maria sonca12 Anwiel wiktoriano Kacena222 Pa001 rajona desire126 dzajnisko CrazyD Zizi Soniq sisel Madlen Hiro666 keksiiq Weronička Ettie beruss aryana7 funny jana7413 SkreechTina evelyn27 Blanka Kaja LenkaX22 SNlois Kristine Chrystelle Silvia janka410 Katka liam Samabel zoehart bookika Night Angel Sarinka dion-fortune Willo 50 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 12:17 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 12:23 | |
| toho kozorožca som si všimla aj ja to bola poriadna hlúposť. a aj to ako tam meničovi hovoríli že netvor, skrátka hrôza ako vždy stoja za to aby som to vydržala | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 12:40 | |
| okey takze prichadza markizacky dabing pod dionkinim mikroskopom v houses of holy som si toho az tak vela zle prelozeneho nevsimla, ale zato nightshifter dopadol hrozne. 'mam toho na srdci viac'- viem toho viac (ale tak v podstate ok preklad) 'ste ako detektivka'- ste ozajstny vlastenec 'nie, je to nas job a im sa nedari.'- a oni ho kazia 'rezniiiik'- davali tam obcas dlhe i, co som ja akosi nepochopila 'figurinou'- tak oznacil roland tu presnu kopiu, myslim, ze takto to ale v sn nebolo mandroid- android potom, ked im ronald ukazoval ten video zaznam, tak mal hovorit, ze moment uz to bude a tak a na markize hovoril, ze to je on.... 'to cudo zabija normalnych ludi.' 'mna tesi, ze ostal na zive.'- hlavne, ze ostane nazive 'vychadza im svetlo z oci.'- 'pracujem na tom.'- dostanem sa tam (ako pozeral na zadok tej babe v banke pri monitoroch) 'tu je nasa obluda.' 'pracujete pre tych smrajdov (alebo take nejake slovo)- namiesto MUZOV V CIERNOM!!!!! 'nepacis sa mi.'- nemam ta rad 'nemohol som ist bez noza.'- nemohol som sem vojst nahy 'ten netvor je naozaj v tejto banke.' - nightshiftera tam totiz prevazne volali netvor 'zabijaju sa striebrom.'- striebro je jedine, co som videl, ze im dokazalo ublizit (alebo no nieco v tom zmysle, tam malo odzniet) 'takze som mal pravdu, myslim s tym mandroidom.'- tu mal ronald povedat, ze mal pravdu AZ na toho androida, a preto sa Deanovi podakoval, ze mu v tom spravil jasno (takze markiza tu povedala presny opak toho, co mala ) potom sa mi pacil vyraz tej baby v banke, ze 'masiroval mozog.' 'prec od okna.'- prec zo svetla (to krical dean na ronalda) 'pouzil trik'- moze to iba hrat (to ked dostal ten chlapik infarkt a oni si nemohli byt isty ci to nepredstiera) 'federalny.'- no ja verim, ze su to federaly, ale tak mozem sa aj mylit no.. Houses of holy- Bozi Chram 'uz by sme sa aspon s jednym stretli.'- uz by sme sa stretli aspo s niekym, kto o nich pocul - narazka na to, ci anjeli existuju 'naozaj smiesne'- malo byt moje oblubene I'm laughing in the inside, cize smejem sa vo vnutri 'ak prenasledujeme anjela, mali by sme prestat.'- trosku zabudli dat, ze co ak prenasledujeme anjela, ale to je v pohode, len ja som pedant 'mam dokaz, ze ide o ducha.'- viem ti dokazat, ze ide o ducha (trosken rozdiel v casoch, ale vsak nevadi, hlavne ze sme zdravi) no a moje najoblubenejsie bolo, ked dean zadrel KOZOROZCI! a na to mu Sam odpovedal, ze JEDNOROZCI v tejto epizode toho bolo viac, ale dalo sa to zniest a ja som si celkom presne nepamatala znenia v originaly, takze sorry, ze je toho takto malo no ale dabing ronalda a hendricksona dopadol totalne katastrofalne akoze nad Deanom a Samom sa uz nejdem rozculovat, ale hlasy tychto dvoch guest star ma polozili to bolo fakt nieco hrozne.... | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 12:54 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 13:07 | |
| Dion ako vzdy, skvela praca ziadne prekvapenie... opat polovicu dokaslali a ja fakt nemozem z toho jednorozca a kozorozca. a jedna vec trosku pozmenit vetu kvoli tomu, aby sa "vopchala" do tych ust a do dabingu ale druha vec je uplne prehodit preklad... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 14:59 | |
| celkom dobré postrehy, niektoré som si ani ja nevšinla ale ja som mala problém ešte niečím v 2x13 v mojej obľúbenej scéne ked Sam hovorí Deanovi že je ako tie laboratórne krysy to bolo uplne inak preložené neviem presne ako tak by som ani nepochopila že čo tým myslí. a na konci ked sa rozprávali o tom čo Dean videl v originály hrala pešnička knock at heaven door no na markíze som ju nepočula. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 15:23 | |
| dion: kľudne to môžeš všetko spísať a poslať to Markíze mailom. Aby vedeli, že podceňujú kvalitného diváka. Mám otázku - to si počas sledovania zapisuješ všetko na papier? Ja by som si to totiž všetko nezapamätala | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 15:48 | |
| jj zapisovala som si to a to s tym gombikom potesenia som nestihal zapisat, preto to tam nemam | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 16:43 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 16:49 | |
| ano to som tiez, chcela zapisat, ale tiez som to nestihla, lebo to som este vyzierala cokoladu na ukludnenie ale on tam vazne povedal nieco uplne ine a tiez som len pozerala, ze no do ri*i | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 16:52 | |
| |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 16:54 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 19:09 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 20:36 | |
| tak som natrafila v Eurotelevízii na jeden článok...tak vám ho sem hodím: NOČNÍ SERIÁLOVÍ VTÁCI Ak máte radi dobré seriály, vyspite sa cez deň! Televízie Markíza a JOJ pustili na svoje letné obrazovky kvalitné seriály. Škoda len, že k nim nepribalili pre divákov i kvalitnú kávičku. Lebo iba kofeín má tú čarovnú moc, že človek vydrží čakať až do ospalých hodín po polnoci. Až vtedy totiž majú svoj vysielací čas seriály s ratingami od 7,2 do 9,1 (hodnotenie kvality televízneho portálu IMDb na stupnici od 1 do 10)! Že sa pre dobrý seriál možno nevyspíte? A čo? Dajte si "šlofíka" cez deň!a tu sú seriály, ktoré tým mali na mysli: HROZBA Z TEMNOTY: rating 9,1 - mysteriózny seriál ponúka Markíza pre "nočných vtákov" o 00.00! VOLAJÚ MA EARL: rating 8,8 - komediálny seriál televízia JOJ odvysielala o 01.20! INVÁZIA: rating 7,8 - sci-fi seriál môže divák vidieť na Markíze o 00. 25! KUCHYNSKÉ DôVERNOSTI: rating 7,8 - komediálny seriál vo vysielacom pláne JOJ "vyfasoval" čas 01.30! BLÁZNIVÝ JIMOV ŽIVOT: rating 7,2 - komediálny seriál sa v programe Markízy dostáva na rad o 01.55!teda poviem vám, normálne mám tento časopis rada som rada, že aspoň niekto ocení aký je sn dobrý seriál a poukáže na to, ako sa s ním zaobchádza... a dovolujem si poukázať na rating SN | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 20:39 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 20:41 | |
| jeej to je supeer:D!!ja som vcera nasla v nejakych novinach tiez "uputavku" aleo ako to napisat kde bola nasich foto aa cosi napisane..len neviem teraz co to bolo zac | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 20:42 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 20:42 | |
|
Naposledy upravil Kristine dňa 24.07.08 20:44, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 20:44 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 20:47 | |
| pokial mam prazdniny tak som ochotna pozerat niektore serialy aj do 2 rano... ale tie casy su otrasne... keby som bola na ich mieste tak s tym nieco urobym lebo to nie je normalne.. | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 21:13 | |
| to je super!!! aspoň si to konečne niekto všimol! ja mám napríklad aj tie Kuchynské dôvernosti aj Earla rada a musím byť hore do dlho kvôli tým ich blbým časom ale úžasné, že ten vysielací čas tak skritizovali | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 21:30 | |
| Ja som sa o tom článku raz zmienila tu https://supernatural.canadaboard.net/forum-f12/topic-t375-510.htm , ale kvôli rušnej debate o rozprávkach sa to vtedy nejako neriešilo. Je tam aj odkaz na ten článok. Proste ma v Eurotelevízií moooc potešili. Konečne si to všimli aj obyčajný ľudia a nie len fanúšikovia. Keď som to prvý krát zbadala tak som vyzerala asi takto | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 24.07.08 23:15 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|