Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

RPG- WORLD - archiv 1

Goto down 
+6
Ettie
cleo
Anwiel
wiktoriano
lentilka
dion-fortune
10 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty
OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 17:49

"Pravda, hlavně ty starší jsou někdy i použitelné..." Misaki se znovu usmála. "Včera v parku byly 2 autonehody, pár zraněných a spousta hluku. Nic moc. Ale máš pravdu, dneska sme se už dvakrát poktali. O co se vlastně zajímáš?" zeptala se Minaki a kázala na knihy.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 17:55

"Hm, tak o tých autonehodách čo to viem...aspoň o jednej. Včera bola crazy noc." zopár kníh zbalila do ruksaku"I tak im tu chýbať nebudú..."usmiala sa"no, snažím sa pochopiť pointu iného sveta a tak...zatiaľ som síce na žiadnu neprišla a kľudne mi hovor blázon, ja už som na to zvyknutá. Veď kto by veril na duchov a tak..."foťak vložila do tašky tiež. "Si odtiaľ? Nepoznáš tu niekde obchody s takymi tymi bububububu vecičkami?"
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 17:58

Jessy sa pomaly prebrala už sa cítila lepšie člas i opláchnuť tvár studenou vodou a premýšľala čo bude dnes robiť to čo sa stalo včera jej síce prebehlo mysľou ale snažila sa tým nezaoberať vždy keď si na to spomenula sa jej hlavou mihali tie otrasné obrazy, pôjde nakupovať super nápad nejaké handry ju určite odpútajú dobrý nápad, potom si uvedomila že nemá prachy doparoma zanadávala musí nejaké zohnať tak čo niekoho vyliečiť najlepšie niekoho prachatého kto za to dobre zaplatí, rozhodla sa ísť do nemocnice tam sa dalo zistiť kto spĺňa jej podmienky vykročila a v stánku oproti si kúpila kávu pomlím krokom sa vybrala do nemocnice
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 17:58

Brian pozeral na Edwarda so šokovaným výrazom. "Ja som našiel Sam doma s prekusnutým krkom a ešte žila, Edward. Niekto ju musel nájsť a napiť sa z nej, keď si utiekol." Pristúpil k Edwardovi a položil mu ruku na plece.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:02

Misaki se musela zasmát, když se někdo zajímá o tyhle věci, tak si hnedka myslí, že si druzí říkají, že je blázen... A ona přitom netuší, že to co ji zajímá je blíž než si myslí. "Nemyslím si, že jsi blázen, mě tyhle věci také moc zajímají. A nějaký ten obchod znám, je celekm blízko, pár bloků od tud. Sice to neni moc příjemná cesta, je to zapadlí obchod, ale já mam takovou jednu zálibu..." Misaki položila na stůl batoh a lehce vysunula starodávný nůž.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:04

Edward pokrútil hlavou.
"Nie, to nie je možné. Keď som od nej odišiel bola mŕtva... aj keby sa z nej niekto napil a premenil ju, tak by ju nedokázal oživiť...Ibaže... Bože, ja som ale idiot." Vyskočil odrazu Edward na nohy.
"zaútočila na teba, keď si ju našiel?"
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:06

Hannah vyvalila oči"No pááááni. Dobré.."zasmiala sa."Da sa tam ist aj teraz?" zacala balit veci a vstala"Da sa tam zohnat uplne uplne vsetko?!?"
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:07

Brian pokrútil hlavou. "Iba zašepkala tvoje meno a zomrela. Preto som si myslel, že si ju zabil ty. Hneď potom som utiekol a už som sa tam nikdy nevrátil"
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:09

Misaki se znovu zasmála. "Ale jistě, klidně tam můžeme zajít hned!" Také vztala a hodila si batoh na záda, několik knih v něm... "A sehnat se tam dá opravdu všechno a kdyby přece jenom něco ne, tak do dvou dnu to tam máš..."
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:13

Edward sa zamyslel.
"to je divné. Ja som od nej ušiel, lebo som ťa počul prichádzať a myslel som, že s ňou budeš chcieť ostať sám. No a prítomnosť iného upíra som na okolí necítil. To znamená, že tam musel byť nejaký upír, ktorého schopnosťou bolo, že sa vedel maskovať a ten ju pravdepodobne vysal, ale neprenil, predtým ako si sa k nej stihol dostať. Na premenu na upíra sa totiž musíš aj napiť krvi upíra, ktorý ťa uhryzol, samotné uhryznutie nestačí"
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:13

jessy zastal pred nemocnicou pohár kávy mala ešte stále v ruke v tejto budove ešte nebola ale všetky nemocnice boli na jedno kopyto uvidela ako sa blíži sa nitka zo zavádzajúcim majákom ako sa tým smerom pozrela uvidela novinoví kde mali aj kvety rozhodla sa nejaké kúpiť tak je vždy nenápadnejšia a kúpi aj noviny tam možno budú nejaké infošky
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:18

"Bol som tam kým nezomrela. Potom som musel ísť. Keby ma našli ako pri nej sedím celý od krvi, zavreli by ma. Boli to zvláštny ľudia. Už tak im muselo byť divné, že som za tie roky ani o trochu nezostárol. Popravili by ma a ja by som znovu ožil. Musel som ísť." povedal Brian a zlomil sa mu hlas. Po tvári mu začali tiecť slzy.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:21

Edward sa s ľútosťou pozrel na Briana a kľakol si pred neho.
"Mrzí ma to. Naozaj. Ak by som vedel vrátiť čas, zachránil by som ju." Na to Briana objal a začal ho tíšiť. Bola to jeho vina, že je Sam mŕtva a nie Brianova.
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:25

Brian sa pritisol k Edwardovi a rozplakal sa ako malé dieťa. Všetky tie roky to držal v sebe a teraz to z neho išlo von. Nakoniec to nebol Edward kto ju zabil. Nerozumel tomu, ale padol mu kameň zo srdca, že smrť Sam predsa len bola pomstená. Keď sa utíšil zahanbil sa a pozrel sa na Edwarda. "Myslím, že je na čase aby som začal od začiatku. Musím hodiť minulosť za hlavu a ísť dopredu. Čo myslíš?" usmial sa cez slzy na Edwarda.
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:31

Misaki spolu s Hannah opustili knižnicu. "Teraz musíš viesť ty," usmiala sa Hanny"Njako to tu nepoznám. Takže nebezpečné uličky?ha?ahm... včera, bola si na mieste tej nehody? Nevieš čo sa stalo s tým šoférom?"
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:47

Misaki zahůa za první roh, byla to jedna z těch postranních uliček. Jelikož ještě nebylo moc světla, tak by to tam mohlo být nebezpečné, ale Misaki necítila nebezpečí...
"Včera jsem tam byla, ale přímo jsem neviděla tu nehodu. Ale pokud vím, tak zraněná byla snad njenom ta dívka, ale o tu se postaraly ty dvě doktorky, co tam byly..."
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:47

jessy listovala v nejakom miestny bulvárnom plátku narazila na článok o nejakom miestnom pracháčovi ktorý ležal v nemocnici a nedávali mu veľké šance na prežitie hhh zamyslela mal kopu peňazí som zvedavá nakoľko ocení svoj život prečítala si ešte raz meno aby si ho zapamätala a šla vybrať nejakú veľkú kyticu kvetov tie nikdy nevzbudzujú pozornosť hlavou jej blesklo čo by si o tom pomyslela jej stará mama ale zahnala tie myšlienky a ráznym krokom vykročila k budove
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:51

"2 doktorky???" Hane sa v mysli odohralo opäť to čo sa včera udialo. Pamätala si len ten náraz a to, že nevidela tú jeho tvár."Hm, divné..."pokrútila hlavou"Jéé to ešte ďaleko?"
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 18:56

"Ano, ta jedna je tam z tý nemocnice a ta druhá taky řekla, že je dotorka... Já sem se do toho nechtěla plést, ono já se v těhle věcech moc nevyhnám..." Misaki zahla za další roh, tohle bylo už opravdu špinavé místo. "Tak tady to je." Postavila se u nenápadných dveří s nápisem The Hole.
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 19:03

"Júúúú, super. Ešte...nevieš mená tých doktoriek?alebo policajtov?" hanna sa chystala otvoriť dvere."Ešte raz vďaka...inak...som Hannah..."podala jej ruku.
"Misaki"odvetilo jej dievča.
"Zvláštne meno."odvetila jej"Zjavne nie si odtiaľ.?"
Obe sa stratili za dverami obchodu
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 19:09

Tak ta jedna se jmenuje Jasmiine Rossi, nebo tak nějak, ta druhá nevím. Misaki, japonské jméno, moje matka byla japonka a otec nejspíš američan..."
Misaki vešla do obchodu a hned jí řivítala příjemná vůně vonných tyčinek. To jí připomělo, že by si jich měla pár taky pořídit. Pravé vonné tyčinky se spávným složením se používaly v kouzlení už od pradávna, stejně jako svíčky a podobné věci.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 19:14

Zvonček u dverí od obchodu s názvom The Hole sa slabo rozcinkal, keď do obchodu vošli dve nové tváre. Ren vykukla spoza poličky s knihami, kde si práve čítala starú knihu o mágii so zvieratami a na prvý pohľad ju zaujalo dievča so zelenými vlasmi. Zazdalo sa jej to, alebo to bola pravda? Pocítila veľký príval magickej energie, ale nevedela presne určiť, ktorá z tých dvoch dievčat ju vyžaruje. Nevedela si pomôcť, ale nemohla od nich odtrhnúť pohľad. Bola od prírody zvedavá a tak sa rozhodla, že k nim pristúpi a aspoň ich pozdraví.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 19:17

Jessy nabehla do nemocnice mala pravdu nikomu nepripadala s kvetmi divná , jednoducho sa spýtala na izbu na jej prekvapenie jej ju sestrička povedala no až také jednoduché to nezvykne byť pomyslela si v vybrala sa k izbe aha problém pred izbou stál doktor a rozprával sa s niekým asi z rodiny, chvíľu čakal a tvárila sa že niečo hľadá, keď sa pohli na druhú stranu vydýchla si a vkĺzla do izby ležal v nej chlap v zúboženom stave skontrolovala meno nechcela sa zmýliť a sadal si vedla neho prekvapene na ňu pozrel no toto mala perfektne naučené položila mu ruku na čelo držala ju tam dosť dlho aby sa mu viditeľne uľavilo on na ňu len nechápavo vyvaľoval oči a potom si strhol kyslíkovú masku, ,,kto si ,, ,, no asi tvoja posledná nádej ako sa tak pozerám, tak pozorne počúvaj môžem pokračovať a ty budeš v poriadku ale nebude to zadarmo tak som zvedavá nakoľko ti na živote záleží,, zdvihla obočie pri tejto vete sa vždy trochu nenávidela ale muselo to byť chlap chvíľu váhal ,, ako viem že neklameš,, ,, nie je ti lepšie a keď to to pomôže v tomto nikdy nepodvádzam ,, žmurkla naňho,, chlap sa nahol k stolíku a vytiahol z neho šek ktorý pomali vypisoval,, stačí,, podal jej ho a ona sa usmiala,, tak za toto budeš mať ešte riadne dlhý život, len pozor na autá proti tím to nefunguje,, priložila mu ruku na čelo objavila sa známa bolesť no chlapovi sa viditeľne uľavilo celí sa uvoľnil postavila sa a zo šekom sa pobrala k dverám ,, dúfam že je krytý inak sa ešte uvidíme.,, vykročila z izby takže kde je najbližšia banka
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 19:25

Misaki se podívala na zvláštní dívku, která byla v místnosti. Měla energii a hlavně jí zaujalo, jak vypadala. Měla opravdu krásné dlouhé vlasy ta barva!!! Dívka se na ně podívala a šla k nim. Misaki začala být zase pořádně nervózní, dívka měla opravdu hodně magické energie. Jen doufala, že jí nebude chtít ublížit!!!
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty02.03.09 19:30

Jasmine stále šokovane pozerala na Judith nechápala čo by ona mohla mať spoločné s tými keltmi a ktorých jej rozprávala. videla že vzala do ruky amulet ktorý sa už dlhú dobu len tak povaľoval na polici a nikdy sa on bezaujímala.
" ten amulet patril mojej mame je ot jediná vec čo mi po nej zostala." vysvetlila a pri zmienke o svojej mame zosmutnela, "neviem odkial ho mala ale celá moja rodina pochádza s talianska tak neviem čo by mala spoločné s keltmi, a čo toto všetko vlastne znamená pre mna?"
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 9 Empty

Návrat hore Goto down

RPG- WORLD - archiv 1
Návrat hore 
Strana 9 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» JARED - archiv 1
» JARED - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Srandičky a hry-
Prejdi na: