| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|
+6Ettie cleo Anwiel wiktoriano lentilka dion-fortune 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:04 | |
| no a o čo tu ide? pokial viem prišli sme sem aby sme trénovali svoje nadprirodzené schopnosti." odpovedala Jasmine na druhú otázku Hanah | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:08 | |
| Jessy sa vrásky na tvári stále viac a viac prehlbovali vyzeralo to tak že táto nová návštevníčka tu mieni zostať. Čo sa jej vôbec nepáčilo, cítila ako v nej začína bublať hnev a jej schopnosti sa polami vymykali kontrole. Prudko sa otočila a namierila si to von , síce nevedela kde v tejto pustine nájde vodu aby to dostala pod kontrolu no jedno vedela iste mala by sa začať naučiť svoju silu ovládať a to hneď. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:19 | |
| Misaki doběhla do poloviny chodby s pokoji a pak si začala nadávat!!! ´Sakra, já sem vůl!!!! To neni možný!!!´ Přiběhla zpátky do kuchyně. Ren tu neni, ona s náma přece neodešla, nemohla se nikoho z nás dotknout... Ale mohla bych se pokusit se s ní nějak spojit nebo tak něco.... Ale stejně si myslím, že ona už má určitě plán, jak se k nám dostat..." | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:20 | |
| Cala pocítila náhly nárast hnevu a sledovala Jessinu tvár. Keď sa Jesse otočila a vyšla von z kuchyne, vybrala sa za ňou. Dobehla ju na chodbe. "Si v poriadku?" spýtala sa ustarostene. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:21 | |
| Judith sa pozrela na Jessy a hneď vedela, že niečo nieje v poriadku. ôViete čo, tabudnime teraz na Ren. Určite spý v niektorom z izieb. Čo keby sme išli hneď do cvičného centra a poriadne by sme sa vybúrili" otočila sa k hannah. "ty si zatiaľ nájdi izbu a mi sme za také tri - štyri hodinky späť" ukázala jej cestu a otočila sa k ostatným. "Tak vážené nasledujte ma" a vybehla z kuchyne | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:28 | |
| "Si v poriadku?" Jessy sa prekvapene otočila stála za ňou Cala a mala ustarostený výraz, vyčarila najbezstarostnejší úsmev na aký sa zmohla ,,Jasné že som.,, odvetila aj keď jej bolo jasné že toto jej asi neprejde, vedela že dievča je empatička tak v podstate ani nechápala prečo si dala tú námahu jej klamať. V tom si uvedomila že na to ani nemá chuť ,, Vieš čo nie som ale nemyslím že my s tým môžeš nejako pomôcť. ,, pozerala sa priamo na ňu. Nikde v zadu začula Judith. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:31 | |
| Hannah prikývla"Vdaka...a prijemnu..zabavu..."sla smerom k izbam. kupodivu izba, ktoru si vybrala bola prazdna a tak sa potesila a zalahla do postele.ani nevedela preco ale po vsetkom tom sialenstve sa citila dobre. hodila sa na postel a zaspala behom sekundy
Naposledy upravil Ettie dňa 28.03.09 20:32, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:32 | |
| Ako išli chodbou tak počula Jessy a cítila, že vzduch je chladnejší. "Jessy ukľudni sa bože, to fakt nevidržíš päť minút nato aby si mohla svoje schopnosti použiť bez toho aby sa niekomu niečo stalo. pozri sa čo si spravila." ukázala na strop z ktorého práve vyčnievali ľadové cencúle "Ukľudni sa už konečne" zjapala na ňu a pomaly ani ona nemala ďaleko od emocionálneho výbuchu | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:36 | |
| Tak a dost!!! "Judith, ty si jdi prosím sednout, ty sama nejsi zrovna v pohodě!! A ty Jessy, můžeš jít na chvilku se mnou, potřebuju si něco ujasnit!" Misaki se na chviličku vkradla do její mysli a věděla přesně, co má udělat... nevěděla, jestli je to dobře, nebo ne, ale věděla, že situace to vyžaduje.
Naposledy upravil Anwiel dňa 28.03.09 20:48, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:37 | |
| Jasmine polozila na stôl ešte nedopitú šálku kávy a išla za Judith. všimla si ze sa niečo stalo s Jessy ked tak vybehla ale uz za nou išla Calla tak sa tým nezaoberala a nechala ju.na chodbe však začala Judith na Jessy kričat a na strope sa objavili cencúle. Jásmine vôbec sa jej to nepáčilo len dúfala ze celý kaštiel nepremení na ľadový palác | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:41 | |
| "Myslím, že práve to je to, čo potrebuješ," povedala Cala a snažila sa zahnať všetky emócie, jak jej, tak cudzie, dakam do zákutia svojej hlavy, aby jej odpoveď neznela bezcitne ani nútene, "ja ti pomôcť asi nedokážem, to máš pravdu, ale je tu okolo dosť nápomocných... " Nedokončila vetu, Misaki začala riešiť situáciu s ňou. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:42 | |
| Vedela že sa ju všetci snažia zaľudniť ale keď začula Judihine slová a viac jej nebolo treba darmo začula Misaki ktorá jej niečo chcela povedať ale nevnímala to , sústredila s na démonku a všetky cencúle ktoré trčali zo stropu si to nemarili práve na ňu, ,,Drž hubu a prestaň ma neustále poučovať, viem aj bez teba čo mám robiť.,, teplota v miestnosti prudko klesla , a jediné na čo v tom momente myslela bolo poslať ju do pekla odkiaľ vyliezla, nepoznávala samu seba. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:45 | |
| "Drž hubu a prestaň ma neustále poučovať" Judith to stačilo aby aj ona vybuchla. Videla ako sa k nej približujú cencúle a tak ich zastavila vo vzduchu a poslala na Jessy. Potom na ňu poslala ohnivú guľu a dúfala, že viac už potrebovať nebude na ukľudnenie jessy. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:49 | |
| Jasmine sledovala hádku Jasnime a Jessy bez slova ale ked začali na seba útočit stratila trpezlivost. nechcela aby náhodou trafili ju. "tak dost prestatne!" vykríkla na ne. "chápem ze je pre vás tazké vychádzat spolu kedze jedna je démon a druhá padlí anjel ale ak sa chcete zabit tak niekde kde budete sami." | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:50 | |
| Jessy zazrela cencúle ktoré zmenili dráhu letu a hneď za nimi sa valila ohnivú guľa to ju už vážne dožralo, telom jej prešiel krč neznášala hrozne to bolelo ale nenechá sa tu od nejakej démonky osočovať, jej telo na seba zobralo opat podobu anjela. Z očí jej sršal hnev a jej krídla boli ako vždy v plameňoch rozprestrela ich a jedným mávnutím primäla gulu aby zmenila smer a triedila rovno do démonky. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:52 | |
| Misaki se otočila a odešla do pokoje. "Až tu s tim skončíte, tak mi dejte vědět!!" | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 20:56 | |
| Judith počula Jasminin zjap ale nejako ju neakceptovala, lebo sústredila sa na prichádzajúcu ohnivú guľu, ktorú v lete zastavila a nechala ju rozplinúť. "všetci choďte preč" Judith hovorila hrubým hlasom, ktorý privádzal okolitým hudiu kožu. pozrela sa na Jessy. "takže ty sa chceš surovo pobiť? Máš to mať" pred sebou si spojila ruky do X a pred ňou sa začala objavovať energetická bublina. Judith horelo celé telo a keď otvorila oči tak na Jessy poslala ohňovú smršť, ktrá na ňu šla zo všetkých smerov a okolo roztápajúci sa ľad menil v paru a bolo tam dusno. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:01 | |
| Cala pod tlakom vzplanutých emócii padla na kolená a snažila sa čo najrýchlejšie dostať od týchto dvoch čo najďalej. Jej telo sa chvelo pod bodavým ľadom a rozhorúčeným ohňom v rovnakých intervaloch, ako proti sebe Judith a Jessy vrhali svoje najmocnejšie sily. Podarilo sa jej doplaziť až po kuchyňu, kde sa schúlila do klbka a snažila sa ukľudniť. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:02 | |
| Jasmine videls ze ich nezmieri tak nasledovala Misaki a odišla. "tak sa teda zabavte." povedala im a stratila sa za rohom. to čo bude nasledovat radšej nehcela vidiet | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:03 | |
| jessy počula hlasy okolo seba ako v hmle, videla démonku ako na ňu útočí, v tom jej došlo čo robý toto nie je ona takto sa nikdy nesprávala čo sa to robí, je to ten dôvod prečo bola v budúcnosti na strane zla. Zrazu z nej všetko opadlo prestala sa celkom brániť nabrala opat podobu človeka a spustila ruky vedala tela, nenamáhal sa aby ich zdvihla na svoju obranu len tam stála a čakala kedy ju ohnivé gule trafia. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:10 | |
| Misaki se rozhodla, že si vezme sebou do pokoje kávu, ale když viděla Calu na zemi, tak jí bylo jasné, že se toho jen tak nedočká... "Hej, v pohodě..." podala jí ruku. "Poď, sedni si, bude to dobrý!!" | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:15 | |
| "Bude to dobré," počula Misakin hlas a tak vzhliadla. Podávala jej ruku a z jej emócii bolo jasné, že Jessy a Judith ju nijak zvlášť netrápia. "Ako to robíš?" spýtala sa jej no ruku neprijala, "netrápiš sa kvôli veciam, čo sa tam dejú?" So záujmom si ju prezerala. Zhlboka sa nadýchla, prešla si znova rukou po spánkoch, akoby ju trápila silná migréna a vstala. "Občas sa zamýšľam, načo mi tá moja schopnosť vlastne je. Jediné čo z toho mám je strašná, priam oslepujúca bolesť hlavy." naliala si pohár studenej vody a na jeden dúšok ho vypila. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:23 | |
| "No, víš, já taky vnímam energii, proto sem odešla pryč dřív než se to rozjelo. Ale rozohdně to neni tak silné, jako u tebe. A jestli třeba nemam strach, že by si ty dvě něco udělaly?? Poznala sem je celkem nedávno a nemam k nim žádný vztah..." Misaki si ale vůbec nebyla jistá, jestli by jí to bylo zas tak jedno, doufala, že to nebude muset zjistit a že se ty dvě opravdu jenom trošku pokočkují a nechají toho. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:24 | |
| Jasmine chcela íst do svoje izby ale s toho zmätku si pomýlila smer a vrátila sa naspät do kuchyni. tak uz boli Misaki a Calla ale nereagovala ne. prešla k linke a na policiach hladala nejaký alkohol. potrebovala sa trochu upokojit. naštastie našla flašu whisky. naliala si za pohár a naraz to do seba naliala. potom sa otočila a opýtala sa Misaki "čo to malo znamenat. tie dve sa chcú zabit alebo čo?"
Naposledy upravil wiktoriano dňa 28.03.09 21:26, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 28.03.09 21:25 | |
| Judith videla, že sa Jessy mení zase na človeka ale to čo pustila na Jessy už zastaviť nemohla. "Bež otiaľ" povedala jej a už as pomaly ukľudňovala ale keď videla, že sa Jessy neuhýňa tak vytasila ruku a zasmrazila oheň. ten sa zastavil tesne pred ňou. Stlačila na stene jeden gombík a začalo pršať. Oheň pomaly uhasíňal a Judith sa ani na Jessy nepozrela. Podišla ku calle a kľakla si k nej. "je mi ľúto, že čo sa stalo"ospravedlnila sa jej a sadla si na stoličku. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|