Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

RPG- WORLD - archiv 1

Goto down 
+6
Ettie
cleo
Anwiel
wiktoriano
lentilka
dion-fortune
10 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AutorSpráva
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty
OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 19:05

akonáhle sa vrátili z cestovania času as Judith pozrela na Misaki a videla, že sa jej uľavilo. Všetci boli ako prikovaný na svojich miestach a nevedeli uveriť tomu čo práve videli.
Judith znepokojovalo práve to, že na konci augusta sa stane niečo a nevedela že čo by to mohlo byť. Zamyslela sa nad poslednou postavou nad ženou, ktorá stála len tak v strede cesty a prisahala by, že ich videla. Cítila to v kostiach keď Misaki dokončovala kúzlo na vrátenie sa do minulosti, že ich sleduje. Niekoho jej to pripomínala len nevedela koho.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 19:25

jessy otvorila oči a chvíľu hľadela do prázdna bola to budúcnosť bola ponorená do svojich myšlienok rozhodovala sa čo chce urobiť čo s tou informáciou urobí musí sa rozhodnúť už teraz to jej bolo jasné a nič iné nevnímala keď zacítila nejakú energiu ktorá nou prešla strhla sa niečo nieje v poriadku prebleslo jej hlavou niečo sa stalo zdvihla oči a uvidela niekoho neznámeho bol to človek ale okolo nej žiarila podivná aura bola presvedčená že ich videla
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 19:59

ked Misaki dokončila kúzlo a vrátili sa spät Jasmine stále len pozerala pred seba z otvorenými ústami. bola úplne šokovaná. to všetko vyzerala ako nejaký film. nemohla verit tomu čo videla. ak by aj nebrala do úvahy všetkých ostatných prítomných najviac bolo prekvapená z toho ako sa za tú dobu zmenila ona. uz aj to oblečenie. nikdy to nebol jej štýl tak prečo bude v budúcnosti taká? a ešte akú mala silu. nevedela čo si má o tom mysliet. vela toho nechápala ale ani sa nemohla opýtat ostatných zučastnených lebo na to nenachádzala ani správne slová.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 20:16

Judith videla, že doktorka je nejako bledá a ako začula jej myšlienky tak rýchlo pokrútila hlavou lebo predtým schopnosť vnikať do ľudí nemala. Podišla k Jasmine a povedala: "ja ti odpoviem na všetko. Poď si sadnúť a predebatujeme všetko čo si videla." milo sa na ňu usmiala a pokračovala
"Drahá tebe sa fakt hodia viac červené vlay" skonštatovala a sadla si za stôl.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 20:32

Jasmine bola stále ako v tranze az kým ju z toho nevytrhli slová démonky. počula čo jej hovori ale chvílu je trvalo kým zareagovala. Judith si sadla k stolu a Jasmine ju nasledovala. ze jej pristanú červené vlasy? jej sa to nejako nezdalo. nechápala prečo zmenila farbu. takze jej odpovie? no konečne sa niketo odhodlal. zhlboka sa nadýchla začala "tak kde mám začat? ako sa môzem za takú krátku dobu tak zmenit ked teraz ešte neviem nič z toho, a čo sa to dopekla stane. vôbec to nevyzeralo práve najprijenjšie. toto má byt buducnost?" skončila s kladením otázok a čakala na odpoved
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 20:33

jessy videla že judith chce odviesť doktorku to sa jej nepozdávalo chcela s nou hovoriť ,, Hej ty démon, čo to malo znamenať to čakáš že ti uveríme že išlo o budúcnosť a nie o nejakú tvoju snahu nás zmanipulovať. O čo ti ide kde stojíš.,, Jessy zúrila ani si to neuvedomila ale okolo sa ozvalo rinčanie skla a kolo pohárov a fliaš v ktorých bola nejaká tekutina bol zrazu ľad. Nevšimla si to a namierila priamo k judith. Ignorujúc všetkých ostatných
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 20:43

Judith videla ako sa k nej anjel približuje. Počula ako praskajú poháre akolo nej a keď počula otázku tak sa naštvala.
"tak počuj ty namyslení anjelik. práve si si týmto výstupom odpovedala" začala Juith a škodoradostne sa zasmiala.
"Pýtaš sa či to bola ilúzia? NIE. Naschvál som požiadal o to Misaki nech spraví seansu lebo som vedela, že nejaká dotyčná sa určite ozve že za tým niečo mám. A teraz si daj pohov a spýtaj sa jej lebo na padlých anjelov, ktorý sa tu trápia celú večnosť na zemi nemusím" dokončila a sadla si späť.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 20:47

Misaki se snažila se vzpamatovat, ale nějak se jí to nedařilo. Energie té ženy na ní ještě stále působila, přemýšlela, jestli ten časový portál pořádně uzavřela... Ale nepřišla na žádnou chybu, vše udělala pořádně. Pozorovala, jak se Judith a Jasmin zvedly a šly ke stolu a pak Jessy... použila své schopnosti a ani si toho nevšimla!!!
"Hej, Jessy!!!" Misaki se pomulu zvedla, ikdyž se jí ještě trošku třásla kolena. "Koukni se okolo sebe, páni!!! Tebe by se jeden měl začít bát!!" Misaki se usmála a šla k oknu. Pokusila se soustředit na přírodu a na zvířata, chtěla k sobě přivolat nějakého ptáčka.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 20:52

Hannah sa vybrala porozprávať sa s tou japonskou predavačkou, no keď prešla k obchodu, bol zamknutý. Poobzerala sa po okolí. Nikde ani živej duši. Knihu chcela položiť na zem, keď sa za ňou ozval známy hlas.
"Hanny..."ozývalo sa šepotom"blíži sa koniec..."
Dievča vzalo knihu a miesto opustilo tak rýchlo ako sa len dalo.
Bol to hlas jej matky ktorý ju zjavne pred niečim varoval. Ako utekala vrazila do nejakej osoby. Rýchlo vstala a ospravdlnila sa.
"ale veď sa nič nedeje dievčatko..."
Hlas jej bol známy. bol to ten týpek čo ju nasačkoval do toho auta. Vyťasil svoje tesáky a usmial sa. Inštinktivne cúvla. Pohol sa smerom k nej, vystrašane na neho pozerala a on pochvíli zhorel do tla.
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 21:13

Jessy sa už nadýchla a bola pripravená jednu démonke vraziť, keď sa ozvala Misaki sa vravela niečo o tom že by sa jej mali začať báť pozrela sa jej smerom a všimla si rozbité poháre a ľad, bolo možné že to urobila ona tá schopnosť čo mala v budúcnosti a tým skokom aktivovala. ,,Takže naše schopnosti sú teraz aktívne.,, Vyzeralo to tak, bolo zvedavá či to aj na ostatných tak pôsobilo. trochu predchytávala svoju predchádzajúcu reakciu a otočila sa naspať k Judith usmiala sa od ucha k uchu ,,Ešte stále si mi neodpovedala na otázku prečo chceš zachraňovať svet. Čo z toho budeš mať. Ja som možno padla ale domov sa vrátiť môžem a čuduj sa svete až nastane koniec sveta tak sa môj domov pre mňa znovu otvorí. Takže chcem počuť velmi dobrý dôvod prečo si na strane ľudí lebo inak neviem či chcem byt na strane niekoho komu koluje v krvi to čo tebe. ,, potom zarazene pozrela na hodinky prebleslo jej hlavou že niečo zmeškala len si nevedela spomenúť čo.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 21:23

Jasmine stale nečakala na odpoved ked ich prerušila Jessy. najprv videla ako rozbila poháre. ten ľad bol ako v budúcnosti. ale vedela to aj predtým? počula čo jej Judith povedala vôbec sa jej nepáčilo ako sa k nej správala. chcela sa jej zastat ale skôr ako stihla Jessy sa obránila sama. to čo povedala ju zaujalo.a tiez chcela počut odpoved
"no tak Judith odpovedz to zaujíma aj mna, prečo sa tváriš ze nám ponáhaš ked si démon?"
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 21:32

Judith stála sedela na stoličke a keď počula že z oboch strán ju bombardujú tými istými atázkami tak sa len zasmiala.
"si teraz myslíte, že ste ma dostali? Ja Vám chcem pomôcť a vy namňa len takto? Ste to fakt zohraté.
Aby ste vedeli tak ja som túto víziu už videla a keby som nevedela, že čo sa so mnou stane tak by som chcela aby tento svet pohltilo zlo." nadýchla sa a pokračovala "keby sme pokračovali v ceste ďalej tak by som sa objabvila aj ja, zaútočila by som na tú ženu čo tam stála a ona by ma jedným ťahom zabila a preto nechcem aby sa to splnilo a dúfam, že sa mi s vašou pomocou podarí odohnať zlo z tohto sveta" dokončila a ruky si dala v bok "tak chcete ešte niečo vedieť,"
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 21:39

Misaki se posadil malý ptáček na ruku. "No páni, tak to je úžasný!!!" řekla si po sebe... Pak se šla pořádně podívat, co se vlastně děje v místnosti, také by jí zajímalo, proč jim chce démonka pomoci. Ale stejně pořád byla fascinována ptáčkem, který jí seděl na ruce. Dokonale mu rozuměla a i on jí.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 21:49

Jasmine Judithnina odpoved objasnila aspon pár veci. napríklad tiez nechápala prečo v tej vízii nevideli aj ju ked ich tam ona zaviedla.
"aha uz rozumiem. bojíš sa o svoj zivot. fakt by ma zaujímalo k to bola tá zena. tak odtiaľ si vedela o mojich schopnostiach uz ked si ma prvíkrat videla?"
na chivlu sa pozrela vedla na Misaki ktorej pristál na ruke vtáčik. vtedy jej niečo napadlo. na stole pri kotorom sedeli bol popolnik. zapozerala sa nan a po pár sekundách spadol na zem bez toho aby sa ho dotkla
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 22:01

Jasminina otázka Judith mierne zaskočilo "Áno aj preto a videla som ťa v tej vízií tak isto a ako vidím tak cesta do budúcna urobil každému dobre" zasmiala sa a videla ako Miaki pristál na ruku vtáčik a Jasmine zhodila popolník slou mysle zo stola.
"Ste všetky nadané a nemyslite si, že Vás klamem. Áno som démon a mala by som Vás po jednom zabiť." pozrela sa na Jessy a pokračovala "ale nie som ako ostatní démoni pochopte to. Ja som si svoje už prežila a myslím si, že viem uhádnuť, že ktorý človek potrebuje pomoc a ktorý nie." Judith sa náhle zatočila hlava a musela sa chytiť stola aby neodpadla.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 22:16

Jessy pozrela na Jasmin, mala tú istú otázku čo ona. Keď démonka odpovedala usmiala sa.,, No to ti verím že sa ti nechce zomrieť keby si mi tu začala rozprávať o záchrane ľudstva tak môžeš ísť rovno do pekla.,, vtedy k ním prišla Misaki na ruke jej sedel vláčik. ,, Dokážeš s ním komunikovať, tak to ti ide ohromne rýchlo.,, potom sa ozvala rana a na zemi skončil popolník zo stola .Prekvapene zdvihla zrak ,, Jasmyn to si bola ty,, ale zjavne hej vtedy si uvedomila že sa ne nej niečo zmenilo už z nej nevyžarovala len ľudskosť ,, Necítiš sa inak niečo sa na tebe zmenilo,, spýtala sa v tom sa však démonka skoro zniesla k zemi.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 22:25

Judith musela zhlboka dýchať aby neomdlela. Rýchlo si musela spomenúť, že čo to vlastne bolo.
"To čo sa so mnou deje," spýtala sa sama pre seba a zrazu jej začali žiariť oči a keď sa pozrela na obraz tak sa behom sekundy zmenil na popol. Judith sa len čudovala a musela naložiť všetku svoju silu aby sa upokojila. Zdá sa že Jaminina otázka ju viac naštvala ako si myslela. rýchlo sa upokojila a zasmiala.
"No super. Zdá sa, že mám ďalšiu schopnosť aj ja"
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 22:26

Jasmine šokovane pozerala na spadnutý popolník. potom začula Jessine slová "Ja ja neviem. asi som to bola ja. len nechápem ako." dostala zo seba a nič sa cítim cítim inak mozno áno. ja..." zastavila sa v polovici vety ked si všimla ze Judith zrazu prišlo zle a hned na to zapalila obraz. "hej čo je to s tebou? a čo sa to vlastne deje s nami všetkými? " opýtala sa
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 22:36

Judith sa zamyslela nad tým, že čo práve urobila a potom počula Jasmine ako sa jej niečo pýta.
"Úprimne povedané neviem" povedala fakt úprimne lebo nevedela čo sa to náhle so všetkými deje. Vedela, že je to dobrá vec ale až tak rýchlo. "Naše sily sa buď násobia alebo rastú a myslím si, že je to tým lebo sa apokalypsa blíži a keď už naša myseľ vie čo sa stane tak sa pripravuje našim celým teľom na súboj. Viem znie to zložite ale zamyslite sa nad tým. Misaki ty vieš, že budeš ovládať zvieratá takže tvoje telo teraz vie privolať a dávať rozkazi trebárs vtákom. Jasmine tebe sa len sily začajú rozrastať a hneď po tom ako sme sa vrátili, len neviem že kedy si prefarbíš vlasy na červeno" zasmiala sa a otočila sa na Jessy. "A tebe ako si videla tak stačí tak isto ako mne aby si nemali len trošku kontrolu nad sebou a niečo vyhodíš do vzduchu" skonštatovala a čakala na odpovede
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty22.03.09 23:13

takže jasmin sa zmenila teraz jej to už bolo jasné aura okolo nej sa polami začínala ustálovať. ,,bola si to ty a zdá sa že si sa už rozhodla možno nie vedome ale tvoje schopnosti sa z minúty na minútu zväčšujú a meníš sa ako by si sa na novo vytvárala.,, v tom sa však jasmin spýtala judith čo sa deje jej odpoveď ju prekvapila .,, No super takže stratím kontrolu a voda si bude robiť čo chce, mali by sme sa to čo najskôr naučiť ovládať.,, rozčúlila sa nepáčila sa jej predstava že niečo nemá pod kontrolou. v tom sa miestnosť zatriasla a z kuchyne sa ozval krik na stenách sa objavili trhliny a začala z nich vytekať voda. ,, no super praskli potrubia .,, tresla rukou do stola a zrazu sa na skle oproti vo výklade objavila námraza a to sa zosypalo a tisíc malých úlomkov ,,pozor,, stačila ešte skríknuť než na nich padli črepiny, inštinktívne si zakryla hlavu.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty23.03.09 9:49

Judith počula lamentovanie Jessy a hneď nato počula ako v kuchyni hlasno nadávajú.
"bože skús to mať pod kontrolou" povedala jaj po tichu ale hneď nato okno za nimi začali praskať a videla, že sú úplne akoby z ľadu. bolo počuť praskanie
"čo nás chceš zabiť?" už na ňu kričala lebo aj ona začala mať nervy a keď sa pozrela na vedľajší stôl a keď videla začal horieť tak nevedela si rady a pokúšala sa ukľudniť ale nejako jej to nešlo.
"Mám ťa pod kontrolou" toto si opakovala pre seba a pomaly začala dýchať a zatvorila si oči. Začala sa kľudniť ale v bistre už bol taký krik, že z toho jej začal stúpať tlak. Cítila, že sa nevie ukľudniť a keď otvorila oči tak videla Jasmine a Jessy, že sa na ňu čudne pozerajú.
"čo je?" spýtala sa ich a pozrela sa do zrkadla a nevedela uveriť tomu čo videla. Oči mala červené a po lícach jej stekala červená tekutina. Tá keď padla na stôl spravila dieru v dreve a stôl začal horieť.
"tak toto mi už leze na mozog" povedala nahlas a udrela do steny. Pokúšala sa ukľudniť a čuduj sa svete podarilo sa jej to. Oči už nemala červené a ani jej netiekla tá tekutina. Otočila sa naspôť k ostatným a pokrútila hlavou. Bolela ju lebo pri tom sústredení ani nedýchala a teraz sa aj trošku triasla.
"Musíme sa naučiť kontrolovať naše schopnosti lebo sa sami zabijeme" sadla si a začala rozmýšľať nad tým, že kde by mohli trénovať svoje schopnosti a za pár minút prišla na odpoveď.
"čo by ste povedali ak by sme išli do Wiomingu trénovať naše schopnosti? Tak je jedno dobré miesto uzatvorené pred civilizáciou takže nemôžme tam spôsobiť žiadne straty na ľudských životoch a tam by sme nevedeli podpáliť alebo zamraziť celé mesto. No čo vy nato?"
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty23.03.09 11:50

Cala si pomaly vykračovala cestou z obchodu, na pleciach niesla ruksak s mačacím žrádlom a mliekom a bola vcelku dobre naladená. Dostala chuť na ďalší hrnček kávy a tak zamierila do blízkej kaviarne. Akonáhle otvorila dvere, posledné čo počula bol zvonček oznamujúci jej príchod a niekde v pozadí výkrik.. Bola síce pri vedomí, no jej hlava bola ako v plameňoch. Rozhodla nebrániť sa tomu a čakala na oslobodzujúce bezvedomie..
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty23.03.09 13:27

Misaki se dívala na všechnu tu spoušť okolo ní... nechápala, co se vlastně stalo a ani to snad chápat nechtěla... Byla moc ráda za to, že ona nemá takové schoúpnosti, ona neničí věci pohledem.... jenom by sem mohlo přijít pár zvířátek, to je ok.... Její ptáček už dávno odlétl. Stejně se jí nelíbil, na to, jak byl malý a pěkný, tak byl neskutečně drzý a měl opravdu hnusné řeči....
"Wioming... hm, zajímavá nabídka, ale já mam své školní povinnosti. Ale tak co, kašlu na to. Nechci aby mi do třídy vběhlo splašený stádo..."
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty23.03.09 15:28

Jasmine len šokovane pozerala čo tak Jessy a hned nato aj Judith prevádzajú. ked to skončilo a Judith prišla z návrhom ist do Wyomingu.
"tak naozaj by sme sa mali naučit ovládat svoje schopnosti hlavne vy dve kým niekomu neublizite." pozrela na Judith a Jessy a potom na spúšt ktorú spôsobili. " íst do Wyomingu? no neviem. mám poinnosti v nemocnici. ale dočerta s tým, apokalypsa jej dôlezitejšia nez ošetrovanie nejakých chudákov. len zavolám ze si beriem dovolenku a idem do toho." ked dohovorila bola prekvapená aká je zrazu impulzívna a ochotná takto zmenit zivot. Jessy mala pravdu naozaj sa zmenila.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty23.03.09 20:27

Judith len prekvapene pozerala a čudovala sa že ako rýchlo prikývli skoro všetci.
"tak teda choďme. bude na čase aby sme tito naše schopnosti rozvíjala" pozrela sa na Jasmine "a najmä to potrebuješ ty" vstala a čakal kým sa ostatný pozbierajú
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 17 Empty

Návrat hore Goto down

RPG- WORLD - archiv 1
Návrat hore 
Strana 17 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» JARED - archiv 1
» JARED - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Srandičky a hry-
Prejdi na: