Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

RPG- WORLD - archiv 1

Goto down 
+6
Ettie
cleo
Anwiel
wiktoriano
lentilka
dion-fortune
10 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorSpráva
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty
OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 15:37

"Nemám a úprimne, teraz si tú bolesť vcelku užívam," hodila pohľadom na Toma, "naposledy, keď som zháňala niečo na hlavu, musel ma odtiaľ odnášať." zasmiala sa.
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 15:47

,,No super, tak to si mi vôbec nepomohla.,, ozval sa jej žalúdok mala by niečo zjesť včera sa nalievala len kávou a jej žalúdok potreboval ukloniť. Kvašáky to by bolo teraz super na opicu ako stvorené.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 16:01

"Čo takto nejaké jedlo? Tom bol na ceste pre niečo dobré do kuchyne, ale keď už sme sa tu takto stretli, nemohli by sme ísť všetci spolu?" spýtala sa a tiež jej zakručalo v bruchu.
"A potom by sme mohli odskúšať tú výrivku."
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 16:18

Ren bola troška zarazená, ako sa rýchlo Misaki zvrtla vo dverách a odišla.
"Potom sa ešte porozprávame....." povedala už do zatvorených dverí.
Ostala osamote s Markom a zistila, že sa jej zmocňuje menšia panika, keď si všimla, ako sa na ňu Mark díva. Farba jeho očí sa trošku zmenila, ale to pripisovala aj zmene farieb na oblohe, pretože začalo svitať.
Zvuky z vedľajšej miestnosti pomaly ustali, akoby sa párty skončila.
"Myslíš, že tu bude nejaká izba aj pre mňa?" vyhŕkla prvú otázku, čo ju napadla a vzápätí si vynadala do hlupáčok. Nebola unavená, len chcela zmiznúť do väčšieho súkromia. Musela mu konečne povedať, čo videla v jeho budúcnosti....
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 16:20

,,Hej poďme niečo zjesť a ani tá výrivka neznie najhoršie.,, otočila sa a vybrala sa smerom do kuchyne. ešte sa obzrela či ju Cala nasleduje.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 16:22

Cala sa vybrala za Jessy do kuchyne a Tom ich obe nasledoval.
'Toto bude ešte zaujímavé,' pomyslela si a spomenula si na situáciu z predchádzajúceho večera, keď ju Tom niesol na izbu.
"Dúfam, že tam budú aj nejaké plavky," pobavene sa zasmiala a v kuchyni si naliala kávu.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 16:38

Všimol si , že Ren znervóznila , no on tiež .Ešte nikdy nebol nervózny v prítomnosti ženy . No pri Ren áno. "Myslíš, že tu bude nejaká izba aj pre mňa?" spýtala sa odrazu.
" Heh, myslím , že hej ." usmial sa . " Ak chceš , tak ti nejakú ukážam." ponúkol sa.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 16:58

Judith sa zobudila a necítila žiadne následky včerajšej opilosti. Vybrala sa do kúpelne a osprchovala sa. vybrala si červené nohavice a tričko s hlbokým výstryhom.
"jaj konečne mám trocha ľudskú formu" povedala si pre seba. Videla hodinky , ktoré ukazovali šesť hodín ráno. Rýchlo sa vypratala z izby a išla do riadiacej miestnosti.
"Bude sranda" zase si pomyslela a zapla mikrofóny vo všetkých izbách v kaštieli a nastavila hlasitosť na maximum. V sebe sa zasmiala
ôTak dobré ráno prajem každému z Vás. Rýchlo vstaňte a aokamžite choďte do kuchyne. Tam sa dozviete inštrukcie ohľadom toho, že čo sa bude dnes diať" celý dom sa triasol od hlasitosti mikrofónu a len sa zasmiala.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:00

jessy sa chytila za hlavu keď sa po dome ozvala démonkín hlas,, ja ju raz zabijem.,, zamrmlal si pre seba, a šla k chladničke vybrala odtiaľ zmrzlinu to budú raňajky presne pre mňa.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:04

"Ja ju zabijem," vyriekli spolu s Jessy naraz, Tom sa zasmial a Cala sledovala, ako Jessy vyberá zmrzlinu.
"Aj ja si prosíím, jahodovúúú," zaštebotala Cala a začala sa smiať na tom, ako zdesene na ňu Tom pozrel.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:06

Judith sa s dobrou náladou vybrala do kuchyne a zbadala, že nie je prázdna. Bolo tam niekoľko ľudí naraz.
"Ahojte" prehodila a išla si vziať kávu
"Tak ako sa vám páčil ptvý deň v kaštieli" sadla si a pomaly srkala kávu
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:07

jessy sa zasmiala mali s calou rovnaké myšlienky, vytiahla ešte jednu jahodovú k svojej čokoládovo vanilkovej a podala jej ju. ,,chceš na to aj šľahačku a polevu.,, zdvihla obočia a vytiahla šľahačku z chladničky.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:12

"Samozrejme, že chcem,"zasmiala sa a dodala, "čo je lepšie ako kýbel zmrzliny po prechlastanej noci?"
Cítila príval veselej energie a pozrela ku dverám skôr, ako Judith vkročila.
"Tak ako sa vám páčil ptvý deň v kaštieli" spýtala sa ich a Cala na ňu zazrela.
"Až na to tvoje dobré ráno to celkom ušlo," zavrčala a usmiala sa na Toma, ktorý si obzeral Jessy.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:13

Jasmine sa prebudila na Judithin hlas v mikrofone ako sa dalo očakávat strašne ju bolela hlava. poozerala sa po izbe a chvíľu jej trvalo kým sa spamatala v tom čo sa stalo
spomenula si na chlapa ktorý ju doniesol do izby. matne si spominala ze ho bozkávala ale na viac si nebola schopná spomenút. "dofrasa dúfam ze som s ním nič nemala." premýšlala. ale uznala ze asi nie ked tam uz nebol. vstala a bezala k záchodu lebo uz nemohla vydrzat to nutkanie na zvracanie. u duchu si nadávala prečo s tým pitim vôbec začala. "no na mna budete musiet ešte počkat. " pomyslela si neštastne
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:23

Jessy zazerala na judith , ,,Ako komu.,, odvetila a pozrel na Toma ktorý si ju zjavne obzeral, premerala si ho pohľadom nebol na zahodenie bude sa k nemu musieť ešte vrátiť. ,,Dala by som si tú vírivku všetko ma bolí.,,
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:35

Misaki probudil hlas démonky.... Trvalo jí jenom chvilku, než si uvědomila, co je špatně. Usnula ve sprše!!! To se jí ještě nikdy nestalo. Cítila se zvláštně. Nebylo to, jako kdyby usnula ve vaně... Rychle se usušila a otevřela skříň... černé sportovní kalhoty, podprsenka a síťované triko.. ona, tak přesně tohle byl její styl. Pak rychle do kuchyně pro hrnek kávy!!!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:40

Judith sa na Jessynu otázku škodoradostne usmiala.
"Tak vážené nebude výrivka. To bolo na včerajšok. teraz bude od siedmej tvrdý tréning. pripravte sa a za hodinu začíname" dokončila a luskla prstoami a nato sa všeci chlapy v tangáčoch vytratili a Judith si s kľudným svädomím pila ďalej kávu.
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:41

Hannah sa tiež prebrala. i ked spala dlhsie bola viac unavena ako predtym. Snažila sa spomenut co sa udialo v jej hlave predtym ako odkvecla. Prezliekla sa do druhehho xxxxxxxxxl tricka v ktorom sa citila super a do uzkych rifli Smile vysla z miestnosti a zamierila si to do kuchyne.. Bola skor smädna ako hladna
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:51

Odrazu Tom zmizol a Cala škaredo pozrela na Judith.
"Aspoň si nás mohla upozorniť," zavrčala na ňu a pokračovala v napchávaní sa zmrzlinou.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:54

"smola baby. Oni boli ajtak len démoni a správali sa preto pekne lebo sú moji poddaný" dokončila Judith a išla si z chladničky vybrať jedlo.
"A nemyslite si, že sme tu pre zábavu" už hovorila vážným hlasom "to čo sme mali včera taknemude každý deň."
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 17:58

"zabava už ozaj skončila?!?" spýtala sa opäť od dverí vyčerpane a šla si zobrať vodu"my chceme zaaaaaaaaaaabavu..."povedala detsky a usmiala sa"predsa po nich nemozes chciet aby sa pozabijali po tak tazkej noci.." napila sa"a okrem toho...co planujete dalej?ten vycvik bol vtip nie?"
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 18:01

ked Jasmine konečne prestala vracat okamzite išla pod studený srpchu ktorá jej prijemne prečistila hlavu a prebrala ju. potom ešte si ešte vyčistila zuby ved určite musela mat hrozný dych. potom zakrútená len v uteráku prešla k skrini a našla si vhodne oblečenie na trenink. dala si voľné nohavi a tričko a potom sa ponáhlala do kuchyne. ked otvorila dvere videla ze skoro všetky dievčatá sú uz tam. "ahojte." pozdravila ich. "včerala sme to teda riadne roztočili čo poviete."
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 18:03

"myslím to smrteľne vážne. A mám pre Vás dole v cvičnom centre prekvapenie" dokončila a išla zase do riadiaceho centra domu a do mikrofónu povedala.
"Baby a chalan nebuďte lenivé a na siedmu Vás chcem vidieť v sále číslo jeden. V šatníkoch nájdete svoje príslušné oblečenie na cvičenie" dokončila a vybrala sa do izby aby sa prezliekla
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 18:06

Hannah si premerala pohladam oblecenie druhych a to co mala na sebe a mykla plecom."ahm..cvicne centrum?Az to skonci pridte po mna do izby..ale az ked bude po vsetkom..."pozrela na Jasmine"keby daco ja som tu ani nebola..."usmiala sa
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.03.09 18:07

Misaki si popíjela kávu a raději nic neříkala. Cítila se celkem dost unavená, ale věděla, že až se trošku rozhýbe, tak to bude pryč. ´Ještěže jsem šla pryč sama... zaplést se s démonem, to by mi ještě tak scházelo...´ řekla si pro sebe, ale nahlas raději ne. "Ok, takže uvidíme se pak..." dolila si hrnek a šla zpátky do pokoje. Převlíkat se nechtěla, takhle se cítila v pohodě, takže si jen zapla muziku s ještě chvilku relaxovala.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 28 Empty

Návrat hore Goto down

RPG- WORLD - archiv 1
Návrat hore 
Strana 28 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» JARED - archiv 1
» JARED - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Srandičky a hry-
Prejdi na: