Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

RPG- WORLD - archiv 1

Goto down 
+6
Ettie
cleo
Anwiel
wiktoriano
lentilka
dion-fortune
10 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
AutorSpráva
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty
OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:28

"Myslíš, že tu existuje niečo ako lekárnička? Niečo na hlavu by mi skutočne prospelo," vzdychla a napustila si druhý pohár.
"Väčšinou dokážem ten príval statočne tlmiť, ale v tomto prípade je to zložitejšie, ako keď som mala osem." trpko sa usmiala nad spomienkou na svoje detstvo. Všimla si, ako Jasmine vybrala fľašu whisky a usmiala sa.
"Podelíš sa? Zo skúsenosti viem, že je to lepšie ako válium."
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:31

Jakmile Misaki viděla whisky, tak měla v rukou skeničku a slintala jako pes!! Milovala tento úžasný nápoj!!! Jakmile si jednu skleničku vyžebrala, tak začala odpovídat na otázky. "No, tak začni povídat, myslím, že nejsem jediná, koho zajímá, co se tam sakra stalo!"
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:32

Jasmine vzala flašu a polozila na stôl pred Callu. "dúfam ze to pomôze. a myslím ze iba som tu mala mat aspirím a niečo na bolest ak budeš potrebovat." ponúkla jej
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:36

Judith zbadala fľašu Whisky a zasmiala sa.
"Baby viete vôbec, že čo je dobrý alkohol? " Nato vytiahla z barového pultu jednu fľašu Jägermaisteru a naliala si do pohára spolu s whisky.
"Tak toto sa volá dračia nemoc" vytiahla pohár a bola spokojnejšia.
"Dnea serme na prípravy a ožerme sa. jaj Misaki aj ja som zvedavá, že čo sa s Jessy stalo?"
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:38

Jessy stála vo vode ktorá sa spustila z hasického zariadenie, bola celá premočená. Potriasla nad sebou hlavou a vybrala sa so kuchyne, prekvapene pozrela na fľašu wisky ktorá tam práve kolovala, bez slova šla k linke a vtiahla pohár do ktorého si naliala riadnu dávku z fľaše ktorá bola medzi tým na stole, z vlasov jej polami kvapkala voda. Hodila pohár do seba a otočila sa ku Cale ,, prepáč to som nechcela, ale môžem ti pomôcť.,, sklonila sa k nej a dotkla sa jej hlavy vedela že jej liečitelské schopnosti jej bolesť dokážu zahnať aj bez liekov.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:40

Vyprázdnila svoj pohár vody a naliala si riadnu dávku whisky. Odpila si poriadny dúšok a jej telo sa jemne zachvelo pod teplom postupujúcim z jej hrdla.
"Pomôže," odvetila a znova sa napila, "a ďakujem, myslím že whisky pri dnešnom programe moc využívať nemôžem." Dopila svoj pohár a naliala si znova. Potom sa obrátila na Judith a tiež čakala na vysvetlenie. Troška ju rozrušil Jessyn dotyk, no odrazu bola bolesť hlavy fuč a tentokrát cítila iný, nový druh tepla.
"Mohla by si mi súkromne prečisťovať hlavu," dodala a začala sa smiať nad absurditou vzniknutej situácie.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:41

"Aspoň na niečo si dnes dobrá" povedala jej surovo Judith. "Dobre, že si nezdemolovala dom. Si nejako zabudla, že prečo sme sem prišli či čo? Nechcem už viac vydieť tento dom v troskách" dokončila a odpila si z miešaného nápoju
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:45

Jasmine si tiez naliala. "dobre tak sa ozerme." súhlasila. "nemyslite si ze ja sa takto bezne správam ja nezvyknem pit, ale toto nie je bezná situácia na kašlem na to." usmiala sa a prevrátila do seba další pohárik. "len dúfam ze uz nebudete mat dalšie takéto záchvaty."
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:47

"To sa pítaj našej ctenej anjelice. ja som sa len bránila, to ona začala" Judith cítila zase nával energie tak si radšej potiahla z pohára
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:51

"MYslím, že tohle bude málo..." řekla Misaki a šla pro další flašku. "Víte, možná by sme s tréninkem mohli počkat do zítra, ne?? Myslím, že by to nedopadlo dobře, ono už jen kapka alkoholu dělá divy!!"
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:51

"len dúfam že už nebudete mat ďalšie takéto záchvaty." vravela Jasmine.
"Ja skôr dúfam, že pri takomto tempe, aké sme nahodili je tu viac ako jedna fľaša." smiala sa. Na to, že jej pred chvíľou skoro roztrhlo hlavu, mala skvelú náladu.
"Nenašla by sa tu nejaká, ehm, spoločenská miestnosť s barom? Lepšie ako sa tlačiť v kuchyni."
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:56

"Mohla by si mi súkromne prečisťovať hlavu," Jessy sa rozosmiala ,, Po dnešku ti to asi budem dlžná.,, a ospravedlňujúco sa na ňu usmiala a otočila sa k Judith ,,Keby si nestále neprovokovala tými tvojimi rečami tak by som bola jednoducho vyšla von a ukľudnila sa ale ty si musela do mňa rýpať aj keď´mi bolo na figu, tak sa potom nečuduj že sa prestanem ovládať,, zagálila na Judith ,, a o svoj dom sa neboj dám mu pokoj.,, potom sa otočila k Jasmin ,,ja len súhlasím.,, a prešla s pohárom k fľaši aby si doliala.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:57

"no dnes s mi fakt uz trenovat nechce. zajtra ked si oddýchneme to bude lepšie." súhlasila Jasmine. a mne je v podstate jedno kde sa ozeriem hlavne aby bolo chlastu dost." zasmiala sa a naliala si zo skoror prázdnej flaše
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 21:59

"A kde sú tie reči - 'Musíme zachrániť svet, apokalypsa sa blíži', hm?" smiala sa a doplnila svoj prázdny pohár.
"Jessy, je to v poriadku, každý máme svoje, chvíle."
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:03

"Já myslím, že dneska pro svět nic neuděláme a apokalypsa ještě nějakou chvíli počká..." Misaki začínala alkohol cítit a bylo jí dobře. Jen už by si přála, aby tam byla Ren... začínala mít strach, jestli opravdu dorazí nebo ne.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:08

"Tak to si nemyslím"odvrkla jej Judith "ja som ťa len upozornila ale nejaký anjel sa nám tu naštval takže radšej buď ticho. a apokalypsa počká. A bar je vo vedľajšej miestnosti. Poďte tam je aj barman" navádzala ich Judith
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:11

no apokalipsa nebude dnes večer. iba ak by sme ju sposobili mi." smiala sa Jasmine. dopila posledný pohárik a vstala. "tak bar. to znie dobre."
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:14

"Tak ja som teda ZA, nevidím dôvod protestovať," vzala svoj pohár a vstala.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:16

Jessy bola rada že to Cala tak zobrala hneď na to sa ozvala Judith prekvapene na nu pozrela takže ani chybu si nevie priznať odvrkla jej ,,Ale trhni si, štveš ma a daj pokoj pre mňa na to môžeme zabudnúť už sa to nebude opakovať, ale keď budeš vidieť že som naštvaná nabudúce tak ma neprovokuj. Dohodnuté, poďme to zapiť.,, v duchu myslela na Hannu ona bola dôvod prečo tak vyletela to dievča je pripomenula čo všetko v minulosti urobila a spomienky na ňu ako sa zdalo ovplyvnili aj budúcnosť.
rozosmiala sa nad poznámkami prítomných zdalo sa že alkohol robil svoje ,,Hej apokalypsa nám dnes môže byť ukradnutá.,,
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:18

Když už bar, tak tequila!!!! Misaki ze všeho nejraději měla tequilu!!! "Víte, uvidíme, kdo z nás bude vůbec schopen zítra něco dělat.... teda kromě užívání si kocoviny..."
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:21

Judith ich priviedla na druhú stranu domu. pred dverami sa zastavila a usmiala sa.
"takže toto prekvapenie som Vám chcela ukázať až po tréningu ale to je fuk." otvorila dvere a vo vnútri stálo päť chlapov len v tangách a všetci sa na nich usmievali. "Tak dievšatá, poslúžte si. Barman Vás splní všetky priania. jaj a aby som nezabudla, tak za pultom je čiena miestnosť a na druhej strane izby zase perličková kúpel a k tomu šampanské a jahody"
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:50

Misaki nevěřila vlastním očím!!! Opravdu tak stálo 5 chlápků v tangách... přišlo jí to spíše směšné, než sexy, ale jen se sama pro sebe usmála a šla k baru. Tak ta tequila bude určitě potřeba řekla si sam pro sebe a hned si jí také objednala...
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:53

Cala sa začala neskutočne rehotať. Chlapi v tangách, no už len to jej chýbalo. A tie ich pocity... Zasmiala sa nad svojimi myšlienkami a nasledovala Misaki k baru.
"Aj ja si dám tequilu. Zlatú, extra pomaranč." objednala svoje pitie a posadila sa za barovú stoličku.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 22:57

Jasmine a ostatné dievčatá najledovali Judith na druhý koniec kaštiela. ked ich zaviedla do miestnosti a potom čo im povedala nevedela čo má povedat. bola nadšená. nie tak tých chlapov v tangách. na to nebola ešte dost opitá. ale z celého toho luxusu a toho koľlo ze tam bude dost chlastu. tiez si to okamzite namierila k baru,
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty28.03.09 23:07

,,No super aspoň sa budem mať pokom zliepať keď budem na mol.,, okomentovala Jessy chlapov v tangáčoch a nasledovala ostatné baby k baru, ,, Ja chcem vodku a nejakú brzdu mi k tomu daj len mi to preboha nezmiešaj.,, prehovorila na barmana, keď pred nu postavil poháre veselo sa zasmiala ,, Falšu tu môžeš nechať ušetrím ti robotu.,,
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 25 Empty

Návrat hore Goto down

RPG- WORLD - archiv 1
Návrat hore 
Strana 25 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» JARED - archiv 1
» JARED - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Srandičky a hry-
Prejdi na: