| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|
+6Ettie cleo Anwiel wiktoriano lentilka dion-fortune 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:12 | |
| Judith videla ako sa Jessy zniesla k zemi a neskutočne sa na nej začala smiať. ôhej baby nemaly by sme ísť spať lebo pomaly nebudeme vedieť, že ako sa voláme a či sme démon alebo anjel." | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:24 | |
| Pustatina, na ktorej sa vynímal kaštieľ, sa trochu zmenila. Po rúškom zatiahnutej nočnej oblohy sa vysoká tráva zakolísala v poryve náhleho vetra, ktorý pomaly pridával na svojej intenzite. Konáre neďalekých stromov sa zakolísali a poodtŕhali sa z nich lístky, ktoré sa začali víriť vo veternom kruhu, spolu s menšími kvetinami, ktoré boli strhnuté do prúdu. Toto všetko sa presúvalo až ku kaštieľu, kde bolo vidno rozsvietené okná a za nimi veľkú bujarú zábavu. V priebehu sekundy sa z víru vytvorila postava, ktorá začínala nadobúdať ostré rysy a spod kapucne jej vypadol dlhý prameň ružových vlasov. "Pekná apokalypsa....", pomyslela si Ren, keď vietor ustal a všetko sa na pustatine vrátilo do normálu. V duchu poďakovala prírodným silám, ktoré jej pomohli sa dostať na toto miesto a obišla kaštieľ z boku, kde našla vysoké okno na prízemí. Svietilo sa v ňom tiež a zdalo sa jej, že tam videla jednu postavu. Známu postavu. "Mark?" Aj keď to bolo nemožné, našla menší kamienok a hodila ho do okna, dúfajúc, že ju zaregistruje. Zabávala sa pri tom ako malá, hlavne pri predstave, ako sa asi Judith zatvári, keď ju tam uvidí už vo vnútri | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:28 | |
| "no ja som si istá ze nie som ziadn anjel ani démon." rehotala sa Jasmine. lokla si riadný dúšok a poračovala "som len mafiabova dcéra a nejakí blbá keltka." po tom zhodila pohár na zen a aj s flašou zletela zo stoličk nevadili jej to slopala dalej | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:34 | |
| Jessy počula ranu a keď naklonila hlavu videla ako leží Jasmine na zemi pripadalo jej to hrozne vtipné, potom sa zahľadela zase na hviezdy polami sa jej začali zatvárať oči a o chvíľu už pravidelne odfukovala , zaspala. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:38 | |
| "Tak sa majte..."vzala si svoj pohár a šla k izbam.Vratila s5 do svojej izby a z tasky vytiahla mobs. Vytukala cislo, ktore jej dal Victor a cakala. "No?!?"ozvalo sa rozculene "Hoj..."odpovedala opatrne ""Mh"?" "ano, ja." "Kde si?si v poriadku? V meste sa deju divne veci...Stale niekto vola a stazuje sa na nemrtvych. je to ako v tom filme vies, den mrtvych a tak.." Zbledla"ale neboli nijake..." "nenasli sme ani mrtvu dusicku. takze zatial to vyzera na nejake take...somariny." "dobre.." "A kde si? pomoc nepotrebujes?" "našla som si..miesto kde ostat. Pocuj tam kde si ma vysadil je niečo ako nejaký..." "...okrem cintorína tam nie je nič."v telefone nastalo ticho"ale vraj tam strasi."v telefone bol pocut smiech "vdaka..." "nemas za co, Mh..co keby..." Už nepočula čo kecal, pretože ho zrušila. Sadla si na postel a premyslala. hmm, henty su spity na bomby. Je noc a je...zatocila sa jej hlava a spadla k zemi.... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:44 | |
| Mark započul tiché klopkanie na okno. Chvílu si myslel , že sa mu to zdá , no neprestávalo . Jeho pohľad napriamil do okna . " Ren?" pozrel neveriacky. Skutočne tam stála . Podišiel k oknu a otvoril. Bolo nízko a tak jej podal ruku ,aby sa cez okno mohla vyštverať dnu. " Kde si bola?" spýtal sa prekvapene. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:50 | |
| AZradovala sa, keď to bol naozaj Mark a otvoril jej okno. Dávala si veľký pozor na dotyk, keď jej podával ruku, ale našťastie mala hrubé rukavice, takže dúfala, že je nič nehrozí. Keď zoskočila do kuchyne, kde práve boli, milo sa na neho usmiala. "Ahoj! Nemohla som sa vami spoločne teleportovať, toľko síl naraz by ma asi prizabilo pri jednom dotyku." Poobzerala sa a začula ruch v inej miestnosti. "Prečo nie si s nimi?" a všimla si whiski, ktorú mal na stole. Zložila sa kapucňu a prehrabla si vlasy prstami. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:52 | |
| Judith sa trošku zamrvila a zaspala.
Naposledy upravil str8tking dňa 29.03.09 14:03, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 13:53 | |
| Jessy sa prebrala na to že sa jej niekto dotkol zaregistrovala jedného z tangáčových chlapov a zase zaspala prebrala sa až v posteli na to že sa jej neskutočne točí hlava. Zanadávala skrútila sa do klbka a snažila sa zaspať. Zajtra si to ešte riadne vytrpí. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:00 | |
| Jasmine lezala na zemi a slopala ale flaša bola prázdna. smutne na nu pozrela. "hej časník ešte jednu!" všetci na nu zváštne pozreli Jasmine sa však škriabala naspät na pult. "som v poriadku ja len chcem ešte pit." kríkla no potom ju jeden s chlapov chytil a odnášal preč. "hej čo robíte ja nechcem." kričala zo smiechom potom sa však tomu chlappvi zavesila okolo krku a nechala nech ju odnesie. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:06 | |
| "Ahoj." pozdravil ju s úsmevom. " No oni majú tam chlapov v tangáčoch , brrr." pri tej predstave zacítil zimomriavky. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:09 | |
| Jessy sa trhla, doparoma zanadávala v duchu a vyštartovala do kúpelne, toto prehnala. Zdvíhal sa jej žalúdok, najbližšiu hodinu strávila zavesená na záchodovej mise, hlavu mala na nej položenú a jediné na čo sa zmohla bolo aby si pridržala vlasy keď sa obsah jej žalúdka tlačil nahor. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:19 | |
| Judith sa zobudil a avidela ako Jessy odnáša jeden z tangáčových chlapov. ,ôAj ja chcem. Prosím do izby číslo 6" chlap ju zobral a už boli za niekoľko min=ut v Judithinej izbe. ôďakujem a teraz choď." a tvrdo zaspala | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:22 | |
| Ren sa začala smiať na plné kolo pri tej predstave a nálada sa jej viditeľne zlepšila. "Tak to som ti prišla v pravý čas robiť spoločnosť okrem tvojej kamarátky whisky" a žmurkla na neho | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:26 | |
| Misaki pozorovnala všechnu tu pohromu okolo sebe a rozhodla se, že se neopije tak úplně, i tohle stačilo. Zvedla se a šla si do kuchyně pro něco k jídlu a hlavně se napít vody. Nevěděla, proč si ji nedá na baru, ale asi potřebovala být chvilku mimo ten hluk. ´Sakra, měla jsem přestat dřív!!´ nadávala si, když nebyla schopna jít rovně. Ale nakonec se do kuchyně úspěšně dostala. "Ren!!! Už sem se bála, že se k nám nepřipojíš!!!" | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:32 | |
| "Ahoj Misaki!" Zaradovala sa Ren. "Btw, tá párty sa koná na oslavu niečoho? Je po apokalypse, alebo ako?" Pozrela sa však aj nenápadne na Marka a začala premýšľať o tom svojom výjave, ktorý videla v budúcnosti s ním.... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:52 | |
| Sedela na pohovke v obývačke a sledovala, ako Fatima kreslí. Vonku pomaly zapadalo slnko a okolitá krajina sa farbila do svetloružovej farby. Odpila si z chladného čaju a blúdila v myšlienkach. Cítila príjemnú pohodu a z Fatimy vyžarovala spokojnosť. Odrazu však zacítila nepríjemný pocit a vedela, že jej otec sa blíži. Zodvihla sa a chcela odísť do svojej izby, ale bolo neskoro. "Čo to tu robíte?" spýtal sa a hodil po Cale nahnevaný pohľad. Zachvela sa, avšak nie kvôli jeho výrazu, ale pod tlakom nepríjemných emócii,ktoré k nej jej otec prechovával. "Dali sme si chvíľu voľna otec," povedala a sklopila zrak. Jeho náhly hnev otriasol jej krehkým telom a rozklepali sa jej ruky. Fatima ich rozhovoru neprikladala žiaden záujem, ďalej si kreslila a začala si pohmkávať svoju obľúbenú pieseň. "Mala by si sa venovať dôležitejšej aktivite, ako posedávaniu na sedačke," zavrčal a podišiel bližšie. "Ale ja," nestihla však dopovedať a zrazila ju k zemi jeho mohutná ruka. "Mne odvrávať nebudeš!" zakričal na ňu, zodvihol ju zo zeme a potriasol s nou. Vyhŕkli jej slzy. "Nefňukaj a choď pomôcť svojej matke!"
Cala sa strhla zo sna a mladý muž sediaci na jej posteli ju pohladil po tvári. "Si v poriadku?" spýtal sa, no odpovedi sa nedočkal, pretože vyletela z postele a skočila pri záchodovej mise. Podišiel k nej a stiahol jej vlasy z tváre. "To bude v poriadku.." šepol a utrel jej slzy kotúľajúce sa z jej rozpálenej tváre. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 14:54 | |
| Do kuchyne vošla Misaki , čo Marka veľmi nepotešilo. Osamote sa s Ren cítil úžasne. Nemohol od nej odpútať pohľad. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 15:00 | |
| Jasmine ten chlap odniesol do izby a polozil na postel, celou cestou sa na neho lepila. a ked chcel odíst kričala za ním "hej neodcházaj. zostan trochu sa zabavíme" pritom sa rehotala. a začala ho bozkávat. dalej sa však nedostala a zaspala tam priamo pred ním. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 15:03 | |
| Jessy sa konečne trochu spamätala a odlepila sa od zeme všetko sa s ňou točila prešla k umývadlu a pustila studenú vodu nadrala si z nej do dlaní a opláchla si tvár potom si vypláchla ústa a vybrala celkom novú zubnú kefku a začala si čistiť zuby. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 15:22 | |
| Utrela si tvár vlhkým uterákom, ktorý jej mladík podal a pokúsila sa postaviť. Pomohol jej vstať a pomaly sa dostali naspäť do izby. Posadila sa na posteľ a pozrela z okna. Trblietavé svetielka z oblohy vymizli a pomaly sa začali objavovať prvé slnečné lúče. Stromy vytvárali pozdĺžne tiene tiahnúce až k bráne kaštieľa. Nechcela sa vrátiť s spomienkam na svoju minulosť a tak sa otočila k mladému mužovi, ktorý ju so záujmom sledoval. "Volám sa Cala. A ďakujem ti za pomoc," vydralo sa jej z pálivého hrdla a znova si odpila z pohára studenej vody, ktorý stál na nočnom stolíku. "Tom," natiahol k nej ruku, ktorú úspešne odignorovala a tak pokračoval, "a nemáš mi za čo ďakovať." Znova ten úsmev. Až teraz si uvedomila, že sa jej celú dobu dotýkal a jej telom neprešiel ani len maličký záchvev cudzích emócii. Pripisovala to k množstvu alkoholu, ktorý včera vypila. Chvíľu sledoval jej zamyslený výraz tváre, no čoskoro ju vytrhol zo zamyslenia. "Mala by si niečo zjesť," povedal skôr pre seba a vykročil k dverám, v ktorých sa skoro zrazil s Jessy. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 15:25 | |
| Jessy vyšla z izby a vybrala sa pohľadať nejaký acylpyrín ohromne ju bolela hlava na chodbe sa skoro zrazila z jedným z tých tangáčovníkov. Odrazila sa od neho ako pingpongová loptička a skončila na zemi. Chlap k nej hneď natiahol ruku a pomohol jej vstať ,,Prepáčte.,, povedal a očarujúco sa na ňu usmial. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 15:29 | |
| "Čo sa to sakra.. " zavrčala Cala a išla sa pozrieť, čo sa na tej chodbe deje. Zbadala Jessy na zemi a uškrnula sa tak, aby to Jessy nezbadala. "Si v poriadku?" spýtala sa jej a čakala, kým ju Tom zodvihne zo zeme. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 15:29 | |
| Misaki bla opravdu moc ráda, že Ren vidí!! "No, spíš sme se potřebovali pořádně odreagovat..." Chtěla pokračovat v hovoru, ale ještě nebyla sopilá dost na to, aby si nevšimla, že Mark a Ren asi budou chtít být o samotě a že Mart se na ní dívá opravdu nepěkně. "Ale to je jedno, já si vezmu jenom vodu a pujdu se vysprchovat. Tak zatim..." S rtím odešla s flaškou minerálky a už na chodbě si pomalu rozepínala knoflíky u košile. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 15:33 | |
| jessy sa pozviechala zo zeme ,,Hej keď sa to dá tak nazvať, nemáš z náhodou niečo od bolesti hlavy.,, chytila sa za hlavu a prižmúrila oči. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|