| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|
+6Ettie cleo Anwiel wiktoriano lentilka dion-fortune 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 19:24 | |
| Mark sa na Misaki usmial tiež . No až potom si uvedomil ,čo mu povedala. " Mág , no páni." bol tým trocha šokovaný ešte sa nestretol s niekym takým. " Ou, hej Japonka ." až teraz si všimol jej očí. "Fakt pekná Japonka ." pomyslel si.No z myšlienok ho vytrhla tá atraktívna Démonka. " Takže vyšieho rádu , zaujimavé." zamrmlal a úsmev jej opätoval. " Mark." odpovedal jej. " A ako chceš pomôcť?" zapojil sa do diskusie. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 19:32 | |
| "takže už po neviem koľkatýkrát to už hovorím ale apokalypsa je tu a rýchlo sa blíži koniec sveta" Vzdychla si a pokračovala " nevšimli ste si v poslednom čase nejaké zmeny? Rýchlo sa menilo počasie. V alpách je plus 25 stupäov a na sahare je -30 stupňov? tak vy nepozeráte správy? anjely sa snažia aby pečate neboli zlomené ale nejako sa im to nedarí, a preto Vás žiadam o pomoc, keď Lucifer povstane, lebo určite povstane lebo lilith je už blízko aby ste mi pomohli" netrpezlivo čakala na odpovede a dúfala že im nepovedala moc. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 19:32 | |
| jessy pozeral na skupinu čo sa bavila, zatiaľ sa len predstavovali objavil sa tam niekto noví zaujímavá kombinácia upír a démon to sa často nevidí, celkom dobre vedela o čom sa bavia dosť často tam padalo slovo apokalypsa. Tak sa snažila sústrediť, čítať z pier sa naučila už dávno v jednom zo svojich predchádzajúcich životom bola hluchá, hh dokonca v dvoch tuším pomyslela asi a obrátila svoj pohľad naspať k skupinke nechcela aby jej ušlo ani slovo. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 19:46 | |
| Jasmine konečne dorazila k zmienenenu bistru skor ako vošla poozerala sa- najskôr videla tú Jessy čo jej včera pomohla pri nehode. tá bola dalej od ostatných. potom vošla dovnútra a tam uvidela svoje dve známe Misaki a Judith ako sa rozprávali zo zvláštnym ale celkom simpatickým muzom. toho predtým nevidela tak uvazovala kto to je. je to tiez jeden z nich? zostala stát na mieste, nevedela či ich má vyrušit | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 19:47 | |
| Judith zbadala že sa na nich niekto kuká, otočila sa a videla, že to bola žena zo včerajška. postavila sa "hneď prídem" podišla k nej a zamračila sa "nemám rada ak ma niekto odpočúva" | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 19:54 | |
| Misaki si všimla, že tam je Jessy, ale Judith ji předběhla a šla k ní. Tak na ní Misaki alespoň zamávala a naznačila ji, ať jde k nim. Pak si všimla i Jasmine. Vztala a šla k ní. "Dobrý den, vítám vás tu. Jestli chtěte, tak si můžete přisednout k nám, netušim, co se to tu děje, ale je to celkem zábava. Démonky se bát nemusíte, kdyžtak se o ní postaráme..." Misaki se na ní usmála a doufala, že na ní není vidět nervozita. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 19:54 | |
| Judith ich oboznámila so situáciou , no mala pravdu on správy nesledoval vôbec.Takže sa to vážne deje. Zrazu zacítil novú vôňu .Pozrel na vchodové dvere videl mladú peknú ženu , ku ktorej Démonka smerovala. Kto to môže byť? spýtal sa v duchu. Čudné, mala takú zvlášnu vôňu. S záujmom si ju prezeral. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:02 | |
| "takže sa postaráte čo" povedala namyslene keď japonka pristúpila k nej a povedala to čo povedala. "tak čo bude, poď už a sadni si knám" povedala Jessy. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:08 | |
| Jasmine prijala pozvanie a sadla si k nim potom sa zapozerala smerom na Judith a uvedomila čo o nej Misaki povedala a opýtala sa jej "tak ona je démonka? nevedela som ze také niečo existuje. ale čo potom odomna chce." | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:13 | |
| Mark pozoroval dve nové ženy , ktoré sa k nim pridali. Nepoznal ich ,ale ich vôňa ho priťahovala , tak ako aj vôňa ostatných výnimočných . Čiže zrejme tiež neboli len tak obyčajné. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:23 | |
| aspoň to bude s prvej ruky pomyslela si Jessy a vybrala sa k nim. Sadla si a predstavila sa ,, Som Jessy teší ma. ,, Ich mená už vedela čakala čo bude nasledovať téma apokalypsa ju mimoriadne zaujímala, uvedomila si že je tu aj doktorka ale bola iná zo záujmom na nu pozrela niečo sa v nej zobudilo ale ešte nevedela povedať čo. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:24 | |
| Misaki se znovu usmála. Vlastně vůbec netušila, co od ní může chtít... "No, myslím, že nejlépe by nám tohle mohla objasnit ona. Já jenom vím, že máš nějakou moc, ale vůbec nevím jakou... Jsi záhadna." Misaki se otočila na démonku. "Tak povídej! Jaký plány máš tady s Jasmine??" | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:26 | |
| "takže dámy a pán, keďže ste vôčšina súhlasili stým že chcete vidieť apokalipsu tak tu ju máte. na pomoc nám príde seansa" otočila sa k japonka "keďže ty si mág tak mi s tým pomôž a ukáž čo v tebe je" A mihom sekundy vyhodila do vzduchu barový pult. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:33 | |
| Mark sledoval čo sa deje. " Wow." vyšlo z neho pri pohlade na pult. Keď si spomenul , že ešte pred chvíľou pri ňom sedel, no brrr. Tá Démonka ho zaujala čoraz viac. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:37 | |
| Seance... to zvládnu, to je v pohodě., říkala si Misaki, ale když Judith vyhodila do vzduchu pult, tak vyskočila a myšlenkou pult znovu dala dohromady. "Sakra, nech už toho!!! Kdo má po tobě ten bordel furt uklízet!!!" | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:42 | |
| Videla že pult je znova v pohode ako bol predtým a zamračila sa "nevďačnica, ja som chcela aby ľudia pozostávajúci odišli" a aj odišli lebo nik nezostal v obchode a aj majiteľ bistra sa pokúsal povať polišov ale Judith ho mávnutím ruky zmrazila. "takže poďme nato" telekinézou odpratala z cesty stoly a stoličky a lusknutím tam bolo päť mäkkých vankúšov v strede stôl a všetko ohraničili sviečky. "tak tu máš všetky potrebné veci. Ideme do budúcna. nebude ti robiť problém spraviť elixír aj seansu," spýtala sa japonky. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:44 | |
| Jasmine len ticho sledovala ako Judith vyhodila do vzduchu pult. bola stoho šokovaná ale uvazovla ze si na take veci bude musiet zvyknut. a to ze tá démonka spomenula apokalypsu ju ešte viac šokovalo. mala toľko otázok a nevedela koho sa skôr opýtat tak radšej akoby nic odpovedala Misaki: "ja neviem akú mám moc dodnesného rána som ani nevedela ze nejakú mám. to sa opýtaj tu Judith tá sa ako sa zda vie všetko" | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:51 | |
| "Nevim, jestli to víš, ale většina lidí si myslí, že takové věci se dějí jenom ve filmech a seriálech a já bych byla ráda, kdyby to tak zůstalo!!! Lidé by se začali bát a nastala by panika. Podívej se na Watchmeny, něco podobného by se stalo!!!" Misaki si pořádně prohlídla vybavení, které démonka přičarovala. "Jistě, to zvládnu!! Ale ty nám nejdřív odpověz na otázku, co chceš od Jasmine!!" | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:55 | |
| Judith sa len na japonku prekvapene pozerala "keďže si mág tak ti je asi jasné, že čo asi chcem od nej, dúfam že to vidíš alebo nie?" | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 20:58 | |
| Takže Jasmine to ona má tu čarovnú vôňu . Videl , že sa nad ňou znáša rúško záhad . Mark sa pozrel na Judith , tak ako všetci aj on bol zvedavý ,čo je Jasmine vôbec zač. Bolo tu toľko zmätku , konečne nejaký adrenalýn . Potešil sa Mark. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 21:09 | |
| tak povie mi uz niekto čo sa to zo mnou deje a načo som vám tu vôbec potrebná? lebo uz mám tohoto uhýbanie od témy dost." zvýšila hlas Jasmine kedze jej uz docházala trpezlivost z toho ze kazdý z prítomných vie niečo o nej a nechce jej to priamo povedat | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 21:12 | |
| Ren sa pohodlnejšie posadila a všetko sledovala zo svojho nového miesta pri stole, odkiaľ mala skvelý výhľad na celé divadlo, čo sa pred ňou odohrávalo. Démonka jej bola čoraz menej sympatická, a to bolo určite aj tým, že sa jej veľmi nepozdával nápad pomáhať jej PROTI apokalipse. Keď vyhodila do luftu barový pult, odfrkla si a našťastie ju nik nezačul. Keď ju Judith požiadala o seansu s pohľadom do budúcnosti, nemohla len tak nečinne sedieť a ozvala sa: "Mohla by si sem pričarovať aj pár vecí navyše pre každého z nás? Lebo som počula, že niektoré výlety do budúcnosti nerobia hlavne démonom dobre...." a zámerne stíšila koniec vety, aby bolo jasné, ako to asi môže pre takého démona vyššieho rádu dopadnúť, hlavne ak seansu bude robiť taký mág, ako Misaki. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 21:12 | |
| ,, jasmine je to jednoduché nikto ti to nepovie lebo to nikto z nás ešte nevie niečo sa v tebe zobúdza ale nedá sa to ešte rozpoznať no už teraz je jasné že to bude silné ,, | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 21:18 | |
| Mark si až teraz všimol dievča , ktoré po celý čas mlčalo, no teraz prehovorila.Bolo očividné , že sa jej Démonka znechucuje . Potom začala rozprávať tá Jessy , taktiež veľmi zaujímavá osoba .Pomaly si o všetkých robil úsudok. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 09.03.09 21:18 | |
| Judith sa chystala odpovede na Jasmininu otázku ale anjel ju predbehol a len prikývla "presne tak moja, na svoje schopnosti si musíš počkať ale neboj sa dojdú" a potom as otočila tej protive ktorá si už pohodlne sadla za stôl. "ty sa len neboj, ja budem v úplnom poriadku. nezáleží natom že kto robí rituál ale natom že koho budúcnosť to bude. teraz to bude naša spoločná tak bude všetko v pohode a nevyhrážaj sa mi" začali jej iskriť oči ale nenechala sa vyviesť z miery. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|