Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Všeobecné spoilery

Goto down 
+27
Peter67
tauria
Lucy86
Panthera
Soniq
Portable.Device
lenkka
SkreechTina
kaja666
janicag
mummy
Silvia
janka410
Fay
Weronička
Chrystelle
dion-fortune
Ettie
sisel
dzajnisko
Hiro666
str8tking
wiktoriano
Samabel
cleo
Zizi
Sarinka
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
AutorSpráva
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 18:13

Si myslím, že Jensen by určite nezaspieval, jedine, že by ho k tomu Eric donútil alebo si niečo šlahol... Laughing ma teraz napadla muzikálová epizóda, ako mala Buffy, lenže to padá, keďže Jared moc na spev neni...Laughing ale skôr vôbec neni, však sme videli Laughing Laughing
K Paris sa moc vyjadrovať nechcem, bo už mi to celé znechutila viac než dosť.. Všeobecné spoilery - Stránka 8 1319 stále mi to pripadá ako blud a že Eric je ešte dostatočne pri zmysloch...tož...
Cleo: no jo, od toho, koho netreba milovať, ale aj tak to proste musím vidieť a videla si čo má ten, koho netreba menovať na svojej stránke na prvej strane hneď? skoro som vybuchla... Všeobecné spoilery - Stránka 8 555452
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 18:20

Práve že mne by nevadilo keby sa Pariska snažila o Kobliha, mrkala na neho s tým krivým okom a on by na ňu hádzal WTF pohlady, že o čo jej ide a pekne ju odpinkal... Všeobecné spoilery - Stránka 8 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 8 316745 Ja by som sa bavila, ale žiadne dotyky... Všeobecné spoilery - Stránka 8 43228 Všeobecné spoilery - Stránka 8 43228 Btw trochu OT, ale zistili sme s Fay, že Koblih ma v Cardiffe základňu...

Všeobecné spoilery - Stránka 8 Th_20900_DSCN1981_122_224lo Všeobecné spoilery - Stránka 8 49896
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 18:23

ale mohol by dean pri tej súťažiť zadrieť niečo v zmysle, že to aj ja spievam lepšie a hodiť pár tónikov Všeobecné spoilery - Stránka 8 934194 nemusí sa hneď do nej hlásiť Laughing len nejaký štek... ja chcem chcem chcem Všeobecné spoilery - Stránka 8 676501 Všeobecné spoilery - Stránka 8 676501 Všeobecné spoilery - Stránka 8 676501

a tak siahnuť paris na kobliha, minions útočia Všeobecné spoilery - Stránka 8 707500 to má pantherka pravdu Všeobecné spoilery - Stránka 8 316745 ale ako píše cleo, keby po ňom vyšla a on WTF, tak by som asi zo stoličky spadla Všeobecné spoilery - Stránka 8 316745 holt koblih je verný Všeobecné spoilery - Stránka 8 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 18:27

dion Twisted Evil Twisted Evil jj koblížek je verny...

Sarinka ten koho netreba menovať, je trapko, ale to tam asi dáva ten jeho webmaster a trochu som nepochopila to Hmm... to je asi od neho nie? Možno s ním nesúhlasí... Laughing
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 18:34

By mohla dostat pořádnou ťafku hned, jak by mu narušila osobní prostor. 704
Jj cleo, hold Koblih se už šíří po světě. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 18:35

lol, čo v tom Anglicku ešte nie je.. Laughing Eric neni snáď natoľko sprostý, aby ona na niekoho šahala... Všeobecné spoilery - Stránka 8 934194
Cleo: No ale to tam dáva ten webmaster na jeho pokyny, nie? Ani ja som nepochopila, čo znamená to "hmmm", ale aj keď ideš do mesageboardu, tak samé pozitívne veci a negatívne zmazané, nedáme tam ten pomník?... Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 18:39

Mne ten messageboard pre istotu nejde vôbec... Shocked jasne hoď to tam Twisted Evil
a aj v Londyne bola jedna Angel office Laughing
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty10.08.09 19:28

dion-fortune napísal:

ja som si až teraz pozrela tie názvy tých epizód a ono to fakt bude american idol affraid akože tam ak dean (jensen) nezanôti aspoň trocha niečo, tak nech si ma eric, sera, ben a spol. neprajú

mne sa asi niečo v tom anglicku stalo, ale ja by som bola radšej, keby spieval Sammy... 603 to jeho zavíjanie na mesiac, omg, asi by som umrela (od šťastia)... asi ma cleo pokazila s tým Holúbkovým vreskotom... drool

a Paris v SPN??? GO FOR IT, ja sa teším, keď moja predstavivosť začne pracovať na plne obrátky a predstavím si Jensenové WTF pohľady (spomínate si na rozhovor, kde hovoril o jej MAKE-UPe??? Všeobecné spoilery - Stránka 8 316745 ).. krátko a rýchlo DEAD.. krvavo a bolestivo poprosíím.. ale prča to byť môže..

Koblížkové kancelárie - oh GOD, to bolo.. aj svoj hotel má, hehe.. Very Happy Gay friedly Všeobecné spoilery - Stránka 8 316745
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty12.08.09 17:48

Kripkeho recyklácia pokračuje... Very Happy ďalšou postavou, ktorá sa má v piatej sérii vrátiť, je trickster...woohoo cheers to bude jeden veľký reunion.. lol!

citácia :
The Trickster returns!

That's all I've been allowed to say by the Supernatural powers that be. But I thought you all should know first since you've all taken the time to actually sign on to this page.

If you're half as excited as I am, well... then I'm twice as excited as you.

The real mystery isn't what the Trickster will be up to when he returns - it's how the hell did Emy catch wind of his return weeks before even I did? Talk about special powers.

That's all for now. I'll be back with more when there's more to share.

Ciao for now.

Richard Speight, Jr.
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty12.08.09 18:22

Trixter zrovna včera večer na Nově plaval v moři. Very Happy
Ale jo, toho tam zase ráda uvidím. cheers
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty12.08.09 19:08

nebude trickster v rovnakej epke ako paris? ked hej tak si viem predstavit ze si ju pricaruje ako v epke ked sme trickstera spoznali, vtedy si tez take 2 k**** Všeobecné spoilery - Stránka 8 934194 chcem povedat slecny pricaroval do svojej izby... teraz si pricaruje paris a nabehne tam Dean, zarve nieco v tom zmysle ze si myslel ze trickster ma na nieco lepsie, a potom ju odstreli Všeobecné spoilery - Stránka 8 99937
alebo ma napadla dalsia sialena myslienka- trickster by mohol byt porotca lol!

no ale asi uz bars vymyslam, toto sa nestane takze koncim doors
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty12.08.09 19:37

Tak to si teraz zabil, ale ona tam má vraždiť, čiže skôr by som to tipovala, že ona bude shapeshifter a nie dielo trickstera...a že porotca... Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty12.08.09 21:54

Jeee na neho sa teším....btw Sari zabila si ma Iantom a Doctorom.... Všeobecné spoilery - Stránka 8 430869 Všeobecné spoilery - Stránka 8 430869 Všeobecné spoilery - Stránka 8 430869
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty12.08.09 23:25

Jej na Trickstera sa teším s ním je vždy zábava, stačí si len spomenúť na tie 2 epky v ktorých sa objavil 601 601

sisel: nemyslím si, že trickster je až taký zúfalý, aby si pričaroval zrovna Paris, ale tak zas na druhej strane šialený je na to dostatočne. Takže uvidíme Všeobecné spoilery - Stránka 8 99937
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty12.08.09 23:28

trickster Všeobecné spoilery - Stránka 8 325299 teším teším Twisted Evil toho mám rada 702
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty13.08.09 17:03

aaaaaaaaa....konečne spoiler, z ktorého idem do kolien a opäť mám dôvod tešiť sa... Všeobecné spoilery - Stránka 8 170639...na štvrtú epku určite... Všeobecné spoilery - Stránka 8 284389

citácia :
Question: Do you have any spoilers for Supernatural? —Manny
Ausiello: Ever wonder what Sam would be like if he was totally evil? You’ll find out in episode 4

kód:
http://ausiellofiles.ew.com/2009/08/12/ask-ausiello-spoilers-on-house-true-blood-more/
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty13.08.09 17:11

Shocked Shocked Shocked Čítam to správne? EvilSam? som v nebi 702 702
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty13.08.09 17:13

Hell, yes.... Všeobecné spoilery - Stránka 8 284389 a ešte k tomu totally evil...to nedám... Všeobecné spoilery - Stránka 8 707500
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty13.08.09 17:19

Táto správa totally pochovala (aspoň na chvíľu) hrôzu z Paris. Toto je totiž svetlo na konci tunela Všeobecné spoilery - Stránka 8 170639 Všeobecné spoilery - Stránka 8 170639 už teraz sa tešíííííííííííím Všeobecné spoilery - Stránka 8 325299
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty13.08.09 17:27

Presne, teraz celú Paris dlabem... Všeobecné spoilery - Stránka 8 934194 Všeobecné spoilery - Stránka 8 583517 a najväčšia sranda je, že evil!Sammy má byť pred epizódou s tou kozou... Všeobecné spoilery - Stránka 8 707500 som tak strašne zvedavá, o čo pôjde, ale asi to je tá časť, kde bude Dean cestovať päť rokov do budúcnosti, nie? Všeobecné spoilery - Stránka 8 284389 ou jeeee, bejbé... dance
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty13.08.09 17:37

Myslíš, že v budúcnosti zistí, čo sa zo Sama stáva a bude sa to pokúšať zmeniť? To by bolo celkom logické 703
Dlabať celú Paris aj tak zhebne krutou smrťou, ktorú si vychutnáme 603
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty14.08.09 21:42

Neviem, nakoľko má byť tá budúcnosť reálna a čo ho bude viesť k tomu, aby sa tam vybral na návštevu, ale tipujem, že ho tam pošle Zach, ktorého bude mať Dean totálne v paži, aby mu ukázal, čo sa stane, ak Lucíka nezakilluje, svet totálne zničený a tak, a ten zlý Sam mi tam zapadá tak, že ho snáď (modlím sa ako nikdy) Lucifer potom posadne, inak si neviem prestaviť Sama úplne zlého, však sme videli, že má svedomie a že ho zožiera, čo robí, aj keď mu Ruby do hlavy tlačila kareláby.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty15.08.09 2:25

Lol, prečo mi to s tou budúcnosťou a apokalypsou pripadá ako Hellboy? Lol, Sam ako Hellboy, no pekne, to by sme teda dopadli Rolling Eyes Razz
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty15.08.09 3:26

Nový rozhovor s Kripkovie. Hovorí zväčša o Samovi, jeho závislosti a odmene od Lucifera, ktorú určite nebude chcieť, tak to som velice zvedavá. Čo ma však dostalo, že chcú Lucifera vykresliť ako jemnú a sympatickú osobu, ktorá neklame, úplný opak, čo čakáme, umrem z neho a už teraz ho milujem... Laughing a keď si ho predstavím, ako Mark nahadzuje ten svoj spôsob vyjadrovania...koneeec...Všeobecné spoilery - Stránka 8 284389 A vyzerá to tak, že Kripkovie sa ďalšej sérii vôbec nebráni, hmm... Všeobecné spoilery - Stránka 8 934194

Supernatural 5 - Eric Kripke - Comic Con 09
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=fP1yPoTXWHU
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty16.08.09 15:15

V piatej epizóde sa spolu s tou kozou Paris objaví ako guest star aj herec Paul McGillion zo seriálu Stargate Atlantis. A asi sa názov epizódy znova zmenil, teraz na "Fallen Idols".

Všeobecné spoilery - Stránka 8 8c2d8545628172 Všeobecné spoilery - Stránka 8 00164245628301

kód:
http://spoilergeeks.blogspot.com/2009/08/supernatural-casting-scoop-episode.html
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 8 Empty

Návrat hore Goto down

Všeobecné spoilery
Návrat hore 
Strana 8 z 17Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Rozhovor s Kripkem - spoilery
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Spoilery :: Piata séria-
Prejdi na: