| Všeobecné spoilery | |
|
+27Peter67 tauria Lucy86 Panthera Soniq Portable.Device lenkka SkreechTina kaja666 janicag mummy Silvia janka410 Fay Weronička Chrystelle dion-fortune Ettie sisel dzajnisko Hiro666 str8tking wiktoriano Samabel cleo Zizi Sarinka 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.08.09 18:13 | |
| Si myslím, že Jensen by určite nezaspieval, jedine, že by ho k tomu Eric donútil alebo si niečo šlahol... ma teraz napadla muzikálová epizóda, ako mala Buffy, lenže to padá, keďže Jared moc na spev neni... ale skôr vôbec neni, však sme videli K Paris sa moc vyjadrovať nechcem, bo už mi to celé znechutila viac než dosť.. stále mi to pripadá ako blud a že Eric je ešte dostatočne pri zmysloch...tož... Cleo: no jo, od toho, koho netreba milovať, ale aj tak to proste musím vidieť a videla si čo má ten, koho netreba menovať na svojej stránke na prvej strane hneď? skoro som vybuchla... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.08.09 18:20 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.08.09 18:23 | |
| ale mohol by dean pri tej súťažiť zadrieť niečo v zmysle, že to aj ja spievam lepšie a hodiť pár tónikov nemusí sa hneď do nej hlásiť len nejaký štek... ja chcem chcem chcem a tak siahnuť paris na kobliha, minions útočia to má pantherka pravdu ale ako píše cleo, keby po ňom vyšla a on WTF, tak by som asi zo stoličky spadla holt koblih je verný | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.08.09 18:34 | |
| By mohla dostat pořádnou ťafku hned, jak by mu narušila osobní prostor. Jj cleo, hold Koblih se už šíří po světě. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.08.09 18:35 | |
| lol, čo v tom Anglicku ešte nie je.. Eric neni snáď natoľko sprostý, aby ona na niekoho šahala... Cleo: No ale to tam dáva ten webmaster na jeho pokyny, nie? Ani ja som nepochopila, čo znamená to "hmmm", ale aj keď ideš do mesageboardu, tak samé pozitívne veci a negatívne zmazané, nedáme tam ten pomník?... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.08.09 18:39 | |
| Mne ten messageboard pre istotu nejde vôbec... jasne hoď to tam a aj v Londyne bola jedna Angel office | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 10.08.09 19:28 | |
| - dion-fortune napísal:
ja som si až teraz pozrela tie názvy tých epizód a ono to fakt bude american idol akože tam ak dean (jensen) nezanôti aspoň trocha niečo, tak nech si ma eric, sera, ben a spol. neprajú mne sa asi niečo v tom anglicku stalo, ale ja by som bola radšej, keby spieval Sammy... to jeho zavíjanie na mesiac, omg, asi by som umrela (od šťastia)... asi ma cleo pokazila s tým Holúbkovým vreskotom... a Paris v SPN??? GO FOR IT, ja sa teším, keď moja predstavivosť začne pracovať na plne obrátky a predstavím si Jensenové WTF pohľady (spomínate si na rozhovor, kde hovoril o jej MAKE-UPe??? ).. krátko a rýchlo DEAD.. krvavo a bolestivo poprosíím.. ale prča to byť môže.. Koblížkové kancelárie - oh GOD, to bolo.. aj svoj hotel má, hehe.. Gay friedly | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 12.08.09 17:48 | |
| Kripkeho recyklácia pokračuje... ďalšou postavou, ktorá sa má v piatej sérii vrátiť, je trickster...woohoo to bude jeden veľký reunion.. - citácia :
- The Trickster returns!
That's all I've been allowed to say by the Supernatural powers that be. But I thought you all should know first since you've all taken the time to actually sign on to this page.
If you're half as excited as I am, well... then I'm twice as excited as you.
The real mystery isn't what the Trickster will be up to when he returns - it's how the hell did Emy catch wind of his return weeks before even I did? Talk about special powers.
That's all for now. I'll be back with more when there's more to share.
Ciao for now.
Richard Speight, Jr. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 12.08.09 18:22 | |
| Trixter zrovna včera večer na Nově plaval v moři. Ale jo, toho tam zase ráda uvidím. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 12.08.09 19:08 | |
| nebude trickster v rovnakej epke ako paris? ked hej tak si viem predstavit ze si ju pricaruje ako v epke ked sme trickstera spoznali, vtedy si tez take 2 k**** chcem povedat slecny pricaroval do svojej izby... teraz si pricaruje paris a nabehne tam Dean, zarve nieco v tom zmysle ze si myslel ze trickster ma na nieco lepsie, a potom ju odstreli alebo ma napadla dalsia sialena myslienka- trickster by mohol byt porotca no ale asi uz bars vymyslam, toto sa nestane takze koncim | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 12.08.09 21:54 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 12.08.09 23:28 | |
| trickster teším teším toho mám rada | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.08.09 17:03 | |
| aaaaaaaaa....konečne spoiler, z ktorého idem do kolien a opäť mám dôvod tešiť sa... ...na štvrtú epku určite... - citácia :
- Question: Do you have any spoilers for Supernatural? —Manny
Ausiello: Ever wonder what Sam would be like if he was totally evil? You’ll find out in episode 4 - kód:
-
http://ausiellofiles.ew.com/2009/08/12/ask-ausiello-spoilers-on-house-true-blood-more/ | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.08.09 17:11 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.08.09 17:13 | |
| Hell, yes.... a ešte k tomu totally evil...to nedám... | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.08.09 17:27 | |
| Presne, teraz celú Paris dlabem... a najväčšia sranda je, že evil!Sammy má byť pred epizódou s tou kozou... som tak strašne zvedavá, o čo pôjde, ale asi to je tá časť, kde bude Dean cestovať päť rokov do budúcnosti, nie? ou jeeee, bejbé... | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.08.09 17:37 | |
| Myslíš, že v budúcnosti zistí, čo sa zo Sama stáva a bude sa to pokúšať zmeniť? To by bolo celkom logické Dlabať celú Paris aj tak zhebne krutou smrťou, ktorú si vychutnáme | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 14.08.09 21:42 | |
| Neviem, nakoľko má byť tá budúcnosť reálna a čo ho bude viesť k tomu, aby sa tam vybral na návštevu, ale tipujem, že ho tam pošle Zach, ktorého bude mať Dean totálne v paži, aby mu ukázal, čo sa stane, ak Lucíka nezakilluje, svet totálne zničený a tak, a ten zlý Sam mi tam zapadá tak, že ho snáď (modlím sa ako nikdy) Lucifer potom posadne, inak si neviem prestaviť Sama úplne zlého, však sme videli, že má svedomie a že ho zožiera, čo robí, aj keď mu Ruby do hlavy tlačila kareláby. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 15.08.09 3:26 | |
| Nový rozhovor s Kripkovie. Hovorí zväčša o Samovi, jeho závislosti a odmene od Lucifera, ktorú určite nebude chcieť, tak to som velice zvedavá. Čo ma však dostalo, že chcú Lucifera vykresliť ako jemnú a sympatickú osobu, ktorá neklame, úplný opak, čo čakáme, umrem z neho a už teraz ho milujem... a keď si ho predstavím, ako Mark nahadzuje ten svoj spôsob vyjadrovania...koneeec... A vyzerá to tak, že Kripkovie sa ďalšej sérii vôbec nebráni, hmm... Supernatural 5 - Eric Kripke - Comic Con 09 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=fP1yPoTXWHU | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 16.08.09 15:15 | |
| V piatej epizóde sa spolu s tou kozou Paris objaví ako guest star aj herec Paul McGillion zo seriálu Stargate Atlantis. A asi sa názov epizódy znova zmenil, teraz na "Fallen Idols". - kód:
-
http://spoilergeeks.blogspot.com/2009/08/supernatural-casting-scoop-episode.html | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery | |
| |
|
| |
| Všeobecné spoilery | |
|