| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.08.09 18:51 | |
| Whitey je ten ich tréééner... a akurát som sem chcela napísať, že tie pesníčky sú tam brutálne, vždy také zimomriavky, jááááj... no a znelka má u mňa 1000 bodov, fakt ju nepretáčam (čo je jeden z mála seriálov, ešte ma takto chytila tá u Veronicy Mars).. - Spoiler:
len v tom dieli, ako mal Luke tú nehodu
- Spoiler:
akurát som na tej časti, ako sa tam objavila Nicky (mama toho Jakeového bábatka, čo s ňou Luke spal )
jj, Nate je super, akurát robí big rozhodnutie ohľadom rodiny, kua, ja sa neviem dočkať, kedy sa to rozrieší.. a Debiné tajomstvo - kravina, hmm.. inak, neviem, či som to dobre pochopila, ale to je 1 séria ako za 1. polrok, že?? (teraz by mali byť v 3., v 3. sérii vo 4. - 4. séria končí predsa maturou).. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.08.09 19:06 | |
| jááj jasné tak ten mi nejako neva a inak ani ja som nikdy nepretáčala začiatok a vždy som vyrevovala na celý dom to už neviem s tým časom tam... sorry, ale o oth som moc dlho ani nezakopla nj nathan to teda ľahké nemá a nicky ďalšia osoba, ktorú moc nemusím | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.08.09 19:55 | |
| nj, je to funny.. dnes veselo dotiahnem 1. sériu (už len nejaké 4 diely, hehe) a do rána času dosť, LOL... a ten diel s tým cheerleaderingom, LOOOOOL, Mouth je ppči.. | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.08.09 22:10 | |
| tuším by som do tejto témy mala prestať chodiť.. Sanctuary je (ako fanúšikovi SG) na mojom zozname, len som sa k nemu ešte nedostala (a po vašich komentoch sa asi posunie ešte nižšie), nad Leverage som už rozmýšľala a práve sa na mojom zozname seriálov v pláne posunul vyššie a z OTH som videla len pár prvých častí, ale nejak nie je čas, raz sa k nemu dostanem.. ale znelku má úplne dokonalú, tá ma chytila hneď, hneď som si zistila, že je to Gavin DeGraw - I don´t wanna be a hneď aj stiahla a počula už asi miliónkrát inak, teraz popri učení pozerávam Scrubs, to je tiež perfektný seriál, dosť sa nasmejem (a dosť hlasno, že sem až mama chodí z obývačky, že na čom sa tak smejem, že aj ona chce ) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.08.09 23:17 | |
| nj scrubs je super videla som len asi prvé dva diely, ale ohromný seriál tiež ho mám na zozname len kua keby bolo viac času | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.08.09 0:05 | |
| mummy: my sme na znelke z OTH fungovali celú chatu, hehe.. Scrubs je skvelýý, to sme tiež dávali s kamoškou maratonovo.. inak, dopozerala som 1. sérku (nj, rýchlovka.. ) a jediná reakcia - WTF???? - Spoiler:
Luke s Keithom odchádza, Naley sú manželia, Brooke je na strane Payton a Dana práskne o zem?? ako, WTF???
myslím, že dnes to bude dlháááá noc.. EDIT: všimol si niekto, že Nicky je tá istá herečka, ako Madison z Heart? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.08.09 17:42 | |
| fay: hej nicky som si všimla no a ja som dnes začala sledovať seriál chuck, akože omg videla som prvý diel, ale bolo to super ja som si myslela, že to bude nejaký sitcom alebo čo a to taký riadny seriál ale nemôžem z chucka celkom ma to chytilo. dúfam, že sa mi to vopchá k anime | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.08.09 19:05 | |
| Jj, Chuck je skvlej seriál. Když jsem ho viděla na Coolu tak jsem ho začala stahovat. Akorát mě trochu vadí jak skončila 2. série - Spoiler:
Bojím se, že Chuck se teď vyrovná Sáře a Caseymu. Nebo hůř, bude občas v něčem lepší než Casey
Ale vůbec nechápu, co všichni maj na Sáře. Casey je perfektní, ale Sára nic neumí. Dost často mi leze na nervy. Ale asi na Chucka láká chlapy... | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 10:48 | |
| to je pravda. keď som na fóru chucka tak tam sú skoro všetko chlapci a sara vyhráva anketu o naj postavu ja osobne milujem chucka. myslím, že na neho nemá ani casey. proste tie chuckove výroky a ten jeho krik, to je naozaj zlaté najradšej mám scénu keď je zviazený s caseym a snažia sa ich vyhodiť cez balkón a chuck kričí, že nemá silné stehná | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 10:53 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 11:47 | |
| ja ho mám tiež strašne rada, ale videla som len dva diely proste stále nie je dosť času každopádne je zo seriálov na prvých troch miestach "what to watch" listu | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 11:49 | |
| heh, to si už povýšila What 2 Watch List?? máš môj obdiv, ja mám stále len What 2 Download List.. nejak sledujem to, na čo šáhnem (momentálne som teda OTH závislá, aj keď nestíham tak, ako som mala naplánované). Chucka som videla prvú sériu - super paráda, k druhej som sa už nedostala, akosi som na to, ehm, zabudla.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 11:56 | |
| hej povýšila, lebo som si to doniesla z chaty takže nemusím downloadovať. ten mám plne obsadený anime a aj spn by mi trebalo dosťahovať inak zo seriálov mmt vedú scrubs a chuck | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 11:58 | |
| dosťahovať spn??? som troška mimo.. ja som si chcela dať SPN maraton, ale akosi OTH vyhral.. ani neviem ako sa také niečo mohlo stať.. ale tak už je to prakticky jedno, zajtra odchádzam a keď dojdem, tak už bude SPN (čo mi pripomína - zápis mám 10.9, kua, to so mnou nebude ani reč, len podpíšem papiere a hybaj domov.. ) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:06 | |
| no ja som zistila, že nemám 4 sériu v avi, len v mkv. som to nejako vymazala, lebo som potrebovala miesto a hups ja sa tiež už strašne teším zápis mám 3. takže paráda. mne sa strašne zhoršil zrak, takže mám zakázané maratóny, čo je trocha dosť veľký škrt cez rozpočet, ale našťastie ešte vykrývam | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:12 | |
| LOOOOL, tak to je dobré - potrebujem miesto, vymažem SPN... to máš blbé, že máš zakázané maratony.. nechcela by som teda.. ja som sa po novom presunula k telke (s tými maratonmi), pozerám na to z väčšej diaľky a viac vydržím, hehe.. mojím problémom je, že mňa dačo rýchlo prestane baviť (alebo sa objaví niečo iné) a potom mám rozpozeraných milión vecí (napr. toho Bonesa, chýba mi 6. dielov a neviem sa donútiť, alebo Dollhouse).. tak som zvedavá, kedy ma omrzí OTH (teď je pár dielov fakt nanič.. ) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:16 | |
| no ja som na tom podobne, že mám rozpozeraný milión vecí a neviem, čo skôr... (hlavne anime) ale tak v poslednej dobe zastavám názor, že skrátka pozriem na čo mám chuť ja som si kúpila väčší monitor a tiež plánujem pozerať z postele, lenže mmt ešte nedovidím na title k anime, tak udžiavam len ten 1.5 metra od monitoru pc. na budúci týždeň budem mať hotové brejle, tak potom začínam zase trocha serióznejšie pozerať no a to spn som vymazala nechtiac. to by som v živote nespravila, len som si myslela, že ho mám na prenosnom a nemala som ale tak mne to mmt fakt neva. určo si to dosťahujem, len čo dosťahujem anime a mám doma tú 720p verziu od teba bones mám inak tiež na what 2 watch liste a dollhouse na what 2 download liste | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:20 | |
| och, dollhouse nesťahuj, keď sa stretneme v Nitre, tak ti ho darujem.. nj, tak aj ja si spravím list.. zatiaľ mám teda len 2 - čo mám a čo chcem.. (mám toho kopu).. ten čo mám mať a nemám nerátam, tu na mňa škaredo pozerá a čaká, kedy ho preškrtám, lol.. a poviem ti, dobré kraviny tu mám (že Xena.. Hercules.. ) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:27 | |
| viem moja, však hercula som si od teba brala a super, tak dollhouse škrtám ja zatiaľ seriály veľmi neriešim, fakt nestíham ani anime. samabel ma zavalila toľkými typmi ale mám pár kúskov vyhliadnutých, čo sa o nich už dlho bavilo, že sú dobré, tak tie sa snažím aspoň čo-to skuknúť | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:34 | |
| nj, aj ja.. musím už dopozerať Doctora, Dotkni Drevo QAF (shame on me) a podobné veci, len akosi sa k tomu neviem dostať stále.. toho Dr. som už aj pozerala, ale som pri tom zaspala, tak som si povedala, že pauza a vrátim sa k tomu.. a v poslednej dobe na to akosi popri tej ff ani nebol čas.. tak sa snažím to striedať, heh.. raz to, raz to.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:37 | |
| no ja musím doctor who tiež skuknúť a hlavne najprv stiahnuť viem, shame on me ale ja tiež pri ff a mange a anime nestíham navyše teraz ako mám aj ten pc obmedzený, tak je to o držku ale striedam mixujem a pomaly postupujem | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.08.09 12:44 | |
| ja sa len desím toho, že budem prvý mesiac asi bez netu v Nitre (to budem plakávať deň noc.. ), bez seriálikov, bez vás, kristee, to bude otrasnéé... chcela by som sa pak vrhnúť na toho Hercula a Xenu (samozrejme keď to všetko čo som spomínala dopozerám), takú oddychovku bokovku, lenže zase bude milión premierových dielov -SPN, Bones, Grey's, GW, SV, Dollhouse (keď sa donútim a dopozerám to), House, HIMYM, Leverage, Merlina by som chcela dobehnúť, Chucka by som chcela dobehnúť.. no kua.. začínam mať strach.. A ešte ten kopec nových seriálov - Take it or breake it, Glee, Skins.. čaká ma tu Privileged.. no sakriš.. načo ja idem vôbec do školy?? budem doma sedieť a čumeť na seriály.. mám čo robiť celý rok, hehe.. (kidding) | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.09.09 14:16 | |
| a už viete kedy je premiéra merlina? lebo stále to neviem nájsť a nikto neodpovedá | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.09.09 14:28 | |
| kaja666, já jsem slyšela, že by měla být te´d ve čtvrtek, stejně jako SN, ale možná se to zase změnilo. Taky mě dost zajímalo, kdy přesně se na něj můžu těšit. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.09.09 17:24 | |
| už tento štvrtok? to by bolo skvelé... a keby to chodilo vo štvrtok tak by som to možno videla aj naživo v telke o dva týždne v Londýne | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|