| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 13.09.09 12:49 | |
| Night Angel: Hlavný rozdiel je tam už v tom, že Helena mala byť bloncka a nie bruneta Ale tak uvidíme, ako to pôjde ďalej Btw, teraz neviem, či sa to tu spomínalo, ale South Park asi poznáte Som po niekoľkých rokoch prišla k novej časti, kde parodovali Jonas Brothers, no ja som šla do kolien každú minútu. Chudák Kenny, zase ho ako obyčajne zabili | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 13.09.09 12:50 | |
| vám sa to páčilo ty kokos... mne sa páčilo posledný 5 minút, keď tam nabehol ten feši inak podľa mňa nič moc ale tak ešte tomu dám šancu, ale melrose place bolo určite lepšie teda aspoň podľa mňa... a dnes idem konečne dokukať leverage (už len dva diely) a stiahnuť si nový diel chris, ooo chris | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 14:16 | |
| Pozrel som si tohtorocne serialove novinky :
The Vampire Diaries -zatial sa neviem rozhodnut ci sa mi serial paci alebo nie . Uvidm ako sa dalej bude vyvijat pribeh .
Glee-tak z toho serialu som priam nadseny . A pritom som sa mu chcel vyhnut . Ale po pozreti 2 dielov nelutujem ze som zacal pozerat tento serial . Zatial pre mna najlepsi novy serial z tohorocnej sezony. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 14:40 | |
| hiro: áno áno glee 4ever ja som sa konečne rozhýbala ohľadom leverage a začala s druhou serkou som na 4 diely a som totálne nadšená. podľa mňa je druhá séria ešte lepšia ako prvá ten seriál je totálne skvelý a chrisa žeriem stále viac a viac a aldis je tam fakt perfektní tiež akože ako jakea som ho v sn nemala rada, ale v leverage rocks!!!!!!!!! dnes dokukám všetky dosiaľ odvysielané diely normálne sa na to trasiem | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 15:59 | |
| aaaach dion, ani nevrav, Leverage je genialita.. čakám, kedy si začnú požičiavať hercov so SPN (Chris do SPN, J2 do Leverage, LOL) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 16:03 | |
| boha by som skapala ale teraz tam bola ženská, čo tuším hrala v qafku, justinovu mamu akože by ma zabili ak by tam ešte gale nabehol ale mohli by change chris v sn, no to by bol môj koniec toľko sexy chlapov pokope by som asi nerozdýchala inak akurát si idem stiahnuť druhú časť melrose place. to pozriem, keď skončím s leverage. už sa teším na kattie | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 16:04 | |
| ja som strašne zvedavá na ten Three River s Alexom z Moonlightu.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 16:05 | |
| aj ja to bude kedy? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 16:07 | |
| 5.10 bude prvý dieeeeel | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 16:20 | |
| Three Rivers mám na seznamu pro letošní rok taky. Zase tak moc seriálů poznamenaných nemám, ale tenhle jo. Včera jsem konečně dokoukala The Legend of the Seeker... musím říct, že se mi to líbilo, byla to dobrá oddechovka. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.09.09 23:57 | |
| ja mám za sebou druhú časť melrose place a zatiaľ ma to celkom baví kattie je naprosto fenomenálna neviem, ale žeriem ju tam totálne materiálu na slintanie je tiež vcelku dosť dej sa dá, prostredie je pekné... jedna herečka mi je tam síce vrcholne nesympatická, ale okrem toho je to okey. plus práve sa mi tam objavil jeden z mojich obľúbených hercov-victor webster, takže baví ma to čím ďalej tým viac a som zvedavá kto bude nakoniec vrah | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 15:31 | |
| nevíte, kde bych mohla sledovat BBC? v sobotu už poběží Merlin, a protože to bude před 8h, tak bych se na to ráda koukla online | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 15:36 | |
| Night Angel asi jedine v UK....oni to maju v poslednom case dost dobre blokovane... ak sa aj objavi nejaky link hned ho zakoduju.... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 15:57 | |
| Nedá se nic dělat myslíš, že to bude ke stažení ještě ten den? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 16:00 | |
| night angel: ja myslím, že hej. prípadne na druhý deň ráno ale tak zase stať sa môže čokoľvek inak už je aj glee tretia epka, už ju mám, ale ešte som to nevidela, potom napíšem , čo si myslím | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 16:02 | |
| dion: ja som ju už videla a páči sa mi teda ovela viac, ako tá druhá.. takže potom napíš, podiskutujeme.. ale pobavila som sa skvelo.. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 16:17 | |
| Night Angel jj urcite taku polhodinku po odvysielani | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 16:29 | |
| Jej, třetí Glee. Bezva, už stahuju. To jsem zvědavá. Jestli je lepší, típ lépe. A Merlin... chuchuchu, už se to blíží. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 17:12 | |
| Ja som práve dopozerala prvú časť The Beautiful Life a strašne sa mi to páčilo, dokonca ešte viac než Glee. To zákulisie modelingu, skvelá hudba, super atmosféra a aj keď Mishu Barton nemusím, tuto mi nevadila a dokonca mi jej bolo ľúto, herečka, čo hrá Rainu je zlatá a sympatická, no proste som fall in love...silno uvažujem, že keď sa vrátim z pošty, začnem k tomu prekladať titulky. Včera som si kukla druhú časť Melrose Place a musím súhlasiť s dion, dobré to bolo, dosť ma MP prekvapil. Katie bola zasa super, miestami mi to pripomína Gossip Girl. A Victor Webster, amor z Charmed.. Rozhodne pozerám ďalej, i keď sledovanosť vraj nebola ani dva milióny a asi ho zrušia. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 17:19 | |
| Jako vy už mě vážně štvete se všemi těmi seriály. To jako kdy mám stíhat sledovat? Mě teď baví jen anime, ale chci si nakřečkovat i nějaké hrané seriály do zásoby na dobu, až nás budou v ČR taky odstřihovat od internetu za pirátské stahování. A teď nevím, co mám tedy stahovat. Je některý z těch seriálů, o kterých zde píšete, vysílaný delší dobu nebo jsou to všechno novinky, takže jen pár epizod a tedy běh na dlouhou trať? Jo a v kolik má být ten Merlin našeho času, please? Myslím přibližná možná doba stáhnutí. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 17:50 | |
| Ide to 18:40 londynskeho, takze o 19:40, tak pred 21:00 by mal byt link... A hej MP, Glee atd su novinky... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 17:58 | |
| sari: ten beatiful life teda omrknem ja som kukla trojku glee a omfg myslím, že zatiaľ najlepší diel. super choreografie, úžasné piesne, veľmi pekne spievali a veľ múdrych hlášok neviem, ale žeriem ich tam čím ďalej tým viac tento seriál ma neskutočne chytil chrys: no ja som si dala chvíľu pauzu od anime, dobehla pár seriálikov, ale rozmýšľam, že dnes to napravím. musím kuknúť 07-ghost a cg picture book a mám ešte asi tri ďalšie rozpozerané.... ale aj tak to vidím na leverage finish mám proste náladu na hrané veci | |
|
| |
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.09.09 19:11 | |
| KILL YOURSELF je hláška !!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|