Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty13.09.09 12:49

Night Angel: Hlavný rozdiel je tam už v tom, že Helena mala byť bloncka a nie bruneta Razz Ale tak uvidíme, ako to pôjde ďalej 603

Btw, teraz neviem, či sa to tu spomínalo, ale South Park asi poznáte I love you Som po niekoľkých rokoch prišla k novej časti, kde parodovali Jonas Brothers, no ja som šla do kolien každú minútu. Chudák Kenny, zase ho ako obyčajne zabili Razz
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty13.09.09 12:50

vám sa to páčilo Shocked ty kokos... mne sa páčilo posledný 5 minút, keď tam nabehol ten feši Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 99937 inak podľa mňa nič moc Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 934194 ale tak ešte tomu dám šancu, ale melrose place bolo určite lepšie Wink teda aspoň podľa mňa...

a dnes idem konečne dokukať leverage (už len dva diely) a stiahnuť si nový diel dance chris, ooo chris 702
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 14:16

Pozrel som si tohtorocne serialove novinky :

The Vampire Diaries -zatial sa neviem rozhodnut ci sa mi serial paci alebo nie . Uvidm ako sa dalej bude vyvijat pribeh .

Glee-tak z toho serialu som priam nadseny . A pritom som sa mu chcel vyhnut . Ale po pozreti 2 dielov nelutujem ze som zacal pozerat tento serial . Zatial pre mna najlepsi novy serial z tohorocnej sezony.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 14:40

hiro: áno áno glee 4ever Twisted Evil

ja som sa konečne rozhýbala ohľadom leverage a začala s druhou serkou Twisted Evil som na 4 diely a som totálne nadšená. podľa mňa je druhá séria ešte lepšia ako prvá Twisted Evil ten seriál je totálne skvelý a chrisa žeriem stále viac a viac a aldis je tam fakt perfektní tiež Twisted Evil akože ako jakea som ho v sn nemala rada, ale v leverage rocks!!!!!!!!! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 430869

dnes dokukám všetky dosiaľ odvysielané diely Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 934194 normálne sa na to trasiem Laughing
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 15:59

aaaach dion, ani nevrav, Leverage je genialita.. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 430869
čakám, kedy si začnú požičiavať hercov so SPN (Chris do SPN, J2 do Leverage, LOL)
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 16:03

boha by som skapala Laughing ale teraz tam bola ženská, čo tuším hrala v qafku, justinovu mamu Laughing Laughing Laughing akože by ma zabili ak by tam ešte gale nabehol Laughing ale mohli by change Laughing chris v sn, no to by bol môj koniec Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 87642 toľko sexy chlapov pokope by som asi nerozdýchala Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 316745

inak akurát si idem stiahnuť druhú časť melrose place. to pozriem, keď skončím s leverage. už sa teším na kattie dance
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 16:04

ja som strašne zvedavá na ten Three River s Alexom z Moonlightu.. 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 16:05

aj ja Twisted Evil to bude kedy?
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 16:07

5.10 bude prvý dieeeeel 702
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 16:20

Three Rivers mám na seznamu pro letošní rok taky. cheers
Zase tak moc seriálů poznamenaných nemám, ale tenhle jo. Very Happy

Včera jsem konečně dokoukala The Legend of the Seeker... musím říct, že se mi to líbilo, byla to dobrá oddechovka. Smile
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 19:16

No konečne mám za sebou aj ja GLEE a musím povedať, že sa mi strašne moc zapáčil tento seriál. Proste niečo super. Najviac sa mi páči trénerka roztleskávačiek. Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty16.09.09 23:57

ja mám za sebou druhú časť melrose place a zatiaľ ma to celkom baví 603 kattie je naprosto fenomenálna 702 neviem, ale žeriem ju tam totálne Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 430869

materiálu na slintanie je tiež vcelku dosť drool Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 886945 dej sa dá, prostredie je pekné... jedna herečka mi je tam síce vrcholne nesympatická, ale okrem toho je to okey.

plus práve sa mi tam objavil jeden z mojich obľúbených hercov-victor webster, takže 702 baví ma to čím ďalej tým viac Laughing a som zvedavá kto bude nakoniec vrah Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 284389
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 15:31

nevíte, kde bych mohla sledovat BBC? v sobotu už poběží Merlin, a protože to bude před 8h, tak bych se na to ráda koukla online
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 15:36

Night Angel asi jedine v UK....oni to maju v poslednom case dost dobre blokovane... Sad ak sa aj objavi nejaky link hned ho zakoduju....
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 15:57

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 71416 Nedá se nic dělat Sad myslíš, že to bude ke stažení ještě ten den?
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 16:00

night angel: ja myslím, že hej. prípadne na druhý deň ráno Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 934194 ale tak zase stať sa môže čokoľvek 603

inak už je aj glee tretia epka, už ju mám, ale ešte som to nevidela, potom napíšem , čo si myslím Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 16:02

dion: ja som ju už videla a páči sa mi teda ovela viac, ako tá druhá.. takže potom napíš, podiskutujeme.. ale pobavila som sa skvelo.. lol!
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 16:17

Night Angel jj urcite taku polhodinku po odvysielani Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 16:29

Jej, třetí Glee. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 232827 Bezva, už stahuju. To jsem zvědavá. Jestli je lepší, típ lépe. Very Happy
A Merlin... chuchuchu, už se to blíží. cheers
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 17:12

Ja som práve dopozerala prvú časť The Beautiful Life a strašne sa mi to páčilo, dokonca ešte viac než Glee. To zákulisie modelingu, skvelá hudba, super atmosféra a aj keď Mishu Barton nemusím, tuto mi nevadila a dokonca mi jej bolo ľúto, herečka, čo hrá Rainu je zlatá a sympatická, no proste som fall in love...silno uvažujem, že keď sa vrátim z pošty, začnem k tomu prekladať titulky.

Včera som si kukla druhú časť Melrose Place a musím súhlasiť s dion, dobré to bolo, dosť ma MP prekvapil. Katie bola zasa super, miestami mi to pripomína Gossip Girl. A Victor Webster, amor z Charmed.. Laughing Rozhodne pozerám ďalej, i keď sledovanosť vraj nebola ani dva milióny a asi ho zrušia.
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 17:19

Jako vy už mě vážně štvete se všemi těmi seriály. To jako kdy mám stíhat sledovat? Mad Laughing Mě teď baví jen anime, ale chci si nakřečkovat i nějaké hrané seriály do zásoby na dobu, až nás budou v ČR taky odstřihovat od internetu za pirátské stahování. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 316745 A teď nevím, co mám tedy stahovat. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 404917

Je některý z těch seriálů, o kterých zde píšete, vysílaný delší dobu nebo jsou to všechno novinky, takže jen pár epizod a tedy běh na dlouhou trať? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 868694

Jo a v kolik má být ten Merlin našeho času, please? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 260605 Myslím přibližná možná doba stáhnutí.
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 17:50

Ide to 18:40 londynskeho, takze o 19:40, tak pred 21:00 by mal byt link... Wink A hej MP, Glee atd su novinky...
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 17:58

sari: ten beatiful life teda omrknem Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 934194

ja som kukla trojku glee a omfg Shocked myslím, že zatiaľ najlepší diel. super choreografie, úžasné piesne, veľmi pekne spievali a veľ múdrych hlášok Twisted Evil neviem, ale žeriem ich tam čím ďalej tým viac 702 tento seriál ma neskutočne chytil Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 430869

chrys: no ja som si dala chvíľu pauzu od anime, dobehla pár seriálikov, ale rozmýšľam, že dnes to napravím. musím kuknúť 07-ghost a cg picture book a mám ešte asi tri ďalšie rozpozerané.... ale aj tak to vidím na leverage finish Laughing mám proste náladu na hrané veci 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 19:01

Mám nový Glee taky dokoukán. Very Happy Jo, vážně se mi to moc líbí... ta jejich pánská skupina byla bezvadná Very Happy dance

A ten Sidney nebo jak se jmenuje Laughing "Přestaň mi už emailovat!" Laughing Laughing

Jo, těším se na další. Smile
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty17.09.09 19:11

KILL YOURSELF je hláška !!!!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 6 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 6 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: