Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next
AutorSpráva
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627
Registration date : 01.12.2007

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty17.09.09 19:27

Sry, ale tohle musíte vidět... Je to Crossover Buffy a Twilightu... Miluju tu část v Buffině ložnici. Vlastně jsem si zamilovala celý video. Přesně takhle pro mě vypadá Edward. Doporučuju se na to kouknout, budete se smát Smile

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=RZwM3GvaTRM
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty17.09.09 19:48

To je super!!! Laughing Laughing Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937
Buffy je prostě Buffy a ta si servítky nebere. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 132752 Get out! ....You aren´t scared? ... No, I´m bored! Laughing Laughing Jedna z nej pasáží!
No to mě potěšilo... díky za odkaz. Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty17.09.09 19:51

omg Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937 tak toto bolo dobré Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937 buffy je super Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 312566 veľmi sa mi to video páčilo Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty17.09.09 19:56

Smile ale aby bratr nenadval.... tohle jsem nenasla ja, ale nemuzu se na to prestat divat XD lol!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty17.09.09 21:27

tak ja som konečne dopozrala 9 letných dielov leverage a čakám na tie zimné Laughing zatiaľ sa nevie, kedy budú Rolling Eyes ale musím povedať, že druhá séria totally rocks Twisted Evil a chris je tam hádam ešte viac sexy ako v prvej drool a aldis tiež... ale mám rada celý team Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869 akurát teraz mi odišla jedna a nahradila ju druhá, ale to mi zatiaľ neva.... ani jednu, ani druhú nemám nejako extra rada alebo naopak, nie je nič, čím by mi nejako extra vadila. vrelo odporúčam tento seriál pozrieť Wink nemá veľa dielov, takže sa dá vpratať aj do busy rozvrhu (ja som toho živý dôkaz) a je funny, je akčný je napínavý a je tam kopec materiálu na slintanie. skrátka a jednoducho leverage je moja srdcovka Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty17.09.09 21:48

Ja som dnes videl finale druhej serie True Blood.

Akoze prva polovica sa mi pacila .
Spoiler:
Na druha polovica bola pre mna nekonecna .
Az na ten zaver .
Spoiler:
Ale inak druhu seriu hodnotim pozitivne .
Mne sa osobne pacila viac ako ta prva
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty18.09.09 19:59

Dneska jsem si pouštěla 12.díl třetí řady Criminal Minds a koho tam nevidím - Frederick Lehne! cheers

Moc se mi líbila ta role, kterou hrál... nádherně mu sedla! Twisted Evil Starostlivý rodič unesené dívky s temnou (velmi temnou) minulostí. Paráda. Twisted Evil Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty18.09.09 22:11

dion-fortune, ja som sa na Leverage nechala nahovoriť už dávnejšie, síce u mňa to až taká srdcovka nie je, ale dosť ma to baví Laughing
najradšej mám Hardisona a Parkerovú, tí nemajú chybu Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 316745 Chris pre mňa nejak sexy nie je, ale má suprový hlas Smile
tú novú mám zatiaľ radšej ako Sophie

a v poslednej časti som si všimla, ako Chris sedel Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 99937
Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Th_04196_sit_122_365lo
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 15:20

No mám pozreté nové diely Glee a a The vampire diaries.

Tak glee je čím ďalej tým lepšie. Proste ako sa snažia o to najlepšie a proste všetko okolo. Jednoducho super. Twisted Evil Twisted Evil

No a Denník vampíra je tiež zaujímavé. No ja som si hovoril, že koho mi ten Damon v prvej epke pripomínal. No a potom sa pozerám, že je to Ian Sommerhalder. 602 A ja som ho nespoznal. No čo už.
Seriál je čím ďalej tým zaujímavejší. A FAKT to pripomína twilight???? No ja som to neiel ale veľa ľudí to hovorí confused
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 16:24

Dnes je Merlin, dnes je Merlin, dnes je Merlin, dnes je Merlin, dnes je Merlin, dnes je Merlin, dnes je Merlin... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 733500 ...inak som normálna...lol!
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 16:55

str8tking napísal:
No a Denník vampíra je tiež zaujímavé. No ja som si hovoril, že koho mi ten Damon v prvej epke pripomínal. No a potom sa pozerám, že je to Ian Sommerhalder. 602 A ja som ho nespoznal. No čo už.
Seriál je čím ďalej tým zaujímavejší. A FAKT to pripomína twilight???? No ja som to neiel ale veľa ľudí to hovorí confused

Som jedna z tých podivínov, ktorým sa VD páči a naozaj po veľmi dlhej dobe som sa zasa dostala k seriálu (teraz nepočítam SN), na ktorého nové diely sa teším. No on Damon mal v prvej epke také divné vlasy, takže síce som ho zaradila, že kto to je, ale nejako som ho prijala až teraz v tej druhej Laughing
A ešte k tomu VD vs. Twilight. Vzhľadom na to, že VD knihy boli napísané ešte pred Twilightom, tak by to pripomínanie malo byť skôr naopak, ale ja tieto 2 veci nejako neporovnávam. Je to o upíroch, ale podľa mňa má každé svoje skryté čaro. Neberiem ani jedno ako napodobeninu toho druhého. Wink

Dúfam, že sa raz dožijem aj prekladu kníh, rada by som si to aj prečítala. 603 702
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 16:56

Sarinka, já na to myslím celý den, ale trochu jiným způsobem něž ty. Něco jako "Ať už je Merlin, ať už je Merlin Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 17:14

Sarinka, Chrystelle: u mě to je spíš tak, že už od středy "informuju" bratra (ne že mu to nelezlo na nervy...) "v sobotu bude Merlin" pak v pátek "zítra bude Merlin" a dneska už jenom "za 2,5h bude Merlin" (neměla jsem moc času mu to odpočítávat víckrát, protože jsem jela nakupovat)
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 18:05

Merlin, Merlin, Merlin, Merlin, Merlin, Merlin, Merlin, Merlin, Merlin, Merlin Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 325299 ale tiez som uplne normalna lol!
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 18:08

My jsme tady všichni úplně normální. lol!

Holky, jakmile některá z vás sežene link na toho Merlina, že mi ho sem hodíte? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 260605 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 260605 Nejlépe megaupload nebo online, to je jedno, hlavně ne rapid, ten mi jde včer jako šnek. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 202744
Nebo nevíte aspoň kde by se ten link mohl objevit nejdřív?
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 18:28

Já se taky přidávám k radovánkám! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 170639
A jsem taky pro nahození linku, jak ho někdo někde vyšťourá, prosím!!! cheers cheers 702

Merlin, Merlin, Merlin!!! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 258431
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 19:09

Už jenom pár hodin a budeme moct sosat... "Za necelou 3/4hodinku začíná Merlin Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 258431 !"

Edit: tak už to začalo!!! teď máme hodinu, než to skončí a pak už můžem jenom nervózně vyčkávat, než se to někde objeví

btw jaká je šance, že v blízký době zabijou Gwen? je mi jedno, že bude chodit s Artušem a Lancelotem, ja ji tam nechcu! Sad
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:39

Za pol hoďku sa dočkáme snáď prvých linkov...woohoo Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 170639 len by sa zišli aj en titulky, lebo Collin, keď zapotí s tým jeho akcentom, tak je to na zapotenie mu rozumieť.. Laughing

Night Angel: Gwen, Gwen, už len k tomu menu mám vrodený odpor, čím to bude Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 934194 Laughing ...všade musia tie kozy vopchať, sakra, preč s nimi... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 1319 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 487389
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:44

Ja uz to mam Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 325299 ale zatial je iba rapid...to asi nechce nikto?
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:47

Z Rapidu teď stahuju něco jinýho, takže RS opravdu ne. No (a jinak by mi to stejně šlo pomalu Rolling Eyes )

Jo, Gwen by mohla odstrouhat. Suspect Laughing

Jeeej, se tak těším. cheers
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:48

kód:
http://www.dedicatedtv.co.uk/forum/merlin-2x01-the-curse-of-cornelius-sigan-ws-pdtv-xvid-fov-t20201.html

Já jsem našl a tohle, ale teprve zjišťuju, jestli je to ono... Je tam Rapid, Filefactory a ještě nějaký uploaded.to (je to na 2party - ještě se mrknu jinde)
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:50

To už? Shocked fajneeeeeeeeeeeee Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 325299 ja by som brala megáč... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 934194
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:52

To co mam ja je 2x1 takze malo by to uz byt vsade Wink Je to brutaaaaal Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:54

megáč nemám, ale z Filefactory mi zbývá 1min do konce stažení první části, takže se tak do 5min ozvu, jestli to funguje...
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty19.09.09 20:55

Juchůůů, jde se stahovat! Twisted Evil Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 258431 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 258431
Díky za odkaz! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 258431
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 7 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: