| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 28.12.09 18:38 | |
| | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.12.09 9:25 | |
| V současné době brázdí internet dvě teorie . Pokud nepočítáme možnost že to Russell ukončí nějak smysluplně a Doktor normalně regeneruje a jedeme dál... Teorie 1 - End of Doctor T. Davies - Vesmír opravdu skončí a s ním všechny postavy, které přivedl do Dr.Who Russell. Tuhle teorii kazí plánovaná čtyřka TW a Sarah Jane. Takže nám asi čas neskončí. Pravděpodobnější je teorie 2. Teorie 2 - Im The Para-Doctor- Na konci Desítka slavnostně zdechne v epickém souboji s Time Lordy, ovšem vymyslý nějaký bazmek na vrácení času nebo něco a v nějaké vypjaté scéně (umírá doktor, master, Jack ho drží v náručí, Dalton za koule) se objeví para-tardis a z ní vyleze bezobočisko. A uvidíme paravesmír kde se Doktor bud ještě podruhé nezregeneroval, nebo už se zregeneroval dávno. Podle mě Tennant na Smithe nezregeneruje, ale vyřeší se to takhle. Russellovské univerzum zůstane volné pro TW a přitom Moffat dostane úplně volné pískoviště | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.12.09 10:18 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.12.09 23:16 | |
| Dneska jsem jela do města a viděla jsem jednu Romku, která vypadala úplně stejně jak Gwen XD byl to pro mě celkem šok a navíc se mnou jela až na Florenc, což je několik zastávek autobusu a 9 stanic metrem... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 30.12.09 0:06 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.01.10 1:27 | |
| Doctor Who finale mohlo byt lepsie, ale dalo sa...nasral ma strasne Jack/Alonso ako WTF??????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale dnes mi na twitteri odpisal John Barrowman, takze aspon sa mi potvdilo, ze je fakt super chlap.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.01.10 1:30 | |
| Nám odpísal Barrowman (ale uznávám že Cleo může být selfish)TW Nitra (Slovakia) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.01.10 1:32 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.01.10 1:34 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 05.01.10 13:05 | |
| Oficialny popis na prvu epizodu 3 serie Chucka
Díky novým schopnostem, které Chuck získal z nového Intersectu, se chce Chuck stát opravdovým špiónem, ale nikdo nikdy netvrdil, že to bude jednoduché. Vylepšený Intersect Chuck (Zachary Levi) učí jak se stát špiónem na plný úvazek, ale zároveň naráží na dno, když vyletí ze špiónské školy a zároveň přichází o Sarah (Yvonne Strahovski). Morgan (Joshua Gomez) se mezitím vrací domů ze školy, ve které se učil kuchařskému umění benihany, aby pomohl Chuckovi dostat se přes rozchod se Sarah. Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay and Scott Krinsky účinkují také.
A na druhu
Chuck se musí naučit ovládat své emoce, aby se mohl stát opravdovým špiónem. I přes to, že je pořád zamilovaný do Sarah, je Chuck poslán na novou misi, když se do Burbanku vrací nejlepší kamarádka Sarah Carina (Mini Anden) s jejím snoubencem Carlem (Vinnie Jones). Vše se zkomplikuje, když si chce Chuck promluvit se Sarah o jejich vztahu, zatímco jsou na misi. Morgan (Joshua Gomez) se mezitím dostabe do problémů, když zalže Jeffovi (Scott Krinsky) a Lesterovi (Vik Sahay). Big Mike (Mark Christopher Lawrence) účinkuje také.
JA som tak strasne nedockavy | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 08.01.10 11:30 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 08.01.10 22:42 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.01.10 2:04 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.01.10 2:39 | |
| - citácia :
- nech už je pondelok..: těšíme se všichni
nee, ja sa na pondelok netešíím.. /aj keď z iných dôvodov/ - Porty napísal:
- Razz úplně mi vyskočilo silvestrovské pozeranie Smile (Fay vstává, prohlašuje :"to si snad robí p*ču" a odchází na cigáro, zbytek se jen smějeme Very Happy) Ahh...missed that time
Missed that time too čo keby som to zase nepozerala tak 5 epiek a dali by sme ich spolu? (haha, to by ma stáálo asi veeelmi vela utrpenia ) | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.01.10 14:24 | |
| - citácia :
- Missed that time too čo keby som to zase nepozerala tak 5 epiek a dali by sme ich spolu
asi na to spíš budem všichni koukat a pak dáme někdy společný rerun. I když je pravda že když člověk na seriál kouká bez vás, je to poloviční zábava. (nikdo nehází nic oproti obrazu, nikdo hystericky nenazývá scénáristy sprostými slovy... )Jinak Zachary v čipmuncích: OMFG - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=EpU0atp8IV0&feature=related | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.01.10 16:08 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.01.10 19:18 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.01.10 19:46 | |
| - Sarinka napísal:
- Cleo nadávala, smskovala a hádzala predmety do steny
Iba jeden!!! A rovno do Jacka | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.01.10 20:51 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.01.10 7:10 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.01.10 7:21 | |
| - Sari napísal:
- Inak Glee je obnovený na druhú sériu... dance
aj ja sa tešíííím.. len nechápem, čo točili.. že by stále prvú? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.01.10 16:43 | |
| Tak mojím veľkým prekvapením tejto sezóny je seriál Human Target vďaka za tip cleo . Takéto akčné veci moc nemusím, ale toto je fakt dobré. Včera som si pozrela prvý diel nového seriálu Spartacus a fakt to nie je seriál pre každého. Krvi je tam miestami naozaj až príliš a tiež nie je núdza o intímne zábery, ktoré inak neukazujú. V polovici som to chcela vypnúť, lebo mi už z tej krvi bolo mierne nevoľno, ale zaujal ma dej, takže sledujem ďalej a snáď si na tú krv zvyknem . Hudba bola tiež super a efekty á la film 300 stoja za to. Takže už len kvôli tomu sa to oplatí aspoň mrknúť. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.01.10 18:20 | |
| - citácia :
- vďaka za tip cleo
Verča? a já myslel že jsem ho první objevil já LOL. Neboť jsem jako první začal spamovat na FB. Do elegance comicsu to má daleko ale Chi McBride je ppči hlavně 1x02 když byl v tom letadle (s tou coca colou ) Nemůžu si pomoct, furt tam vidím Emmersona Codda - citácia :
- Spartacus
já mám sosnuto, ještě jsem neviděl. Ale parádní článek na to vyšel na AfterElton v rubrice Létající opice (gay spisovatel Brett Hartigen) . Rámcově se někdo ptal na to, jestli pro herci není nepříjemné že jim kvůli sporému odění písek vleze... všude. - citácia :
- A: It’s definitely a challenge, at least according to Andy Whitfield, who plays Spartacus on the show.
“They hand you a costume, and you say, ‘That’s it?’” he tells AfterElton.com. “You go, ‘Okay, I’m going to have to create the rest of the character from my own flesh and blood.’ There’s nowhere to hide. You’ve got to show yourself to everyone who’s watching.”
Still, in some ways, the costume does help him get into character. “There’s no protection in what we wear. None. So the minute we’re rolling on the dirt and hitting the gravel, someone hits you accidentally with a sword, you’re taking a direct hit. Those things add to the authenticity. You lose some skin, there’s blood, but how appropriate is that for the show?”
He does have one complaint: the temperature. “It’s New Zealand in winter. It’s two degrees above freezing in the studios in the morning, and they’re spraying you with water to make you look sweaty.”
But in the end, he’s taking it all in stride. “That’s acting, I think, letting people see your flaws and whatever you have.”
Personally, I’m having a hard time finding any flaws on Whitfield’s body at all. And trust me, I’m looking very closely. Jinak hodně vtipný je i jejich rozbor prvních epizod. - kód:
-
http://www.afterelton.com/TV/recaps/spartacus/101 | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.01.10 18:24 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.01.10 19:28 | |
| Len sa tu nepobite... Ja som začala pozerať potom, čo mi o ňom cleo povedala, sorry Porty.. Idem si teraz dať pauzu v učení a vrhnem sa na ďalší diel Spartacusa.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|