Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty09.06.10 14:51

a čo sa ti na tom nepáčilo? 603 teda, čo si myslíš, že dodrbali? confused toto by ma teda zaujímalo. 603
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty09.06.10 14:56

Spoiler:
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty09.06.10 15:22

ahaaaa. no je pravda, že to aj mňa sklamalo, ale zase neodradilo ma to od druhej série. ja dúfam, že toto bude jedna z tých vecí, ktoré sa tam nejako doriešia... k môjmu uspokojeniu samozrejme 603 ale je pravda, že to nemuseli takto komplikovať, aj keď zase na druhú stranu potrebujú k nejaké riadne storyline, tak možno preto... no uvidíme...
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty09.06.10 15:26

mne Glee žere nervy, čo sa týka šaškovania s postavami.. ale jasné, že druhú sériu pozerať budem (na to sa už dosť dobre poznám)..
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty09.06.10 15:30

mňa predtým v epkách sklamalo ako vykresľovali kurta, keď tak doliezal za finnom... to s ich rodičmi a tak... ale zase napr storyline rachel/jessy sa mi páčila Twisted Evil takže niekedy to ozaj zbytočne komplikovali, ale väčšinou som bola spokojná Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 934194
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty09.06.10 15:35

aj mne sa páčil Rachel/Jesse.. ale aj Quinn/Puck, ktorý dodrbávali celú dobu..
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty09.06.10 15:46

no to je pravda, že quinn/puck mohli lepšie spraviť Rolling Eyes to bola asi najslabšia storyline 603 aj will/emma boli lepší Laughing
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty11.06.10 6:18

Finale Glee je za mnou . Velmi sa mi pacilo.
Celkovo serial Glee povazujem za najlepsi novy serial, ktory sa vysielal tuto sezonu. Cakanie na dalsiu seriu bude velmi dlhe.
Takze neostava nic ine len prezit leto , a potom je tu spat Glee
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty11.06.10 7:29

tento týžden mal premiéru seriál Pretty Little Liars ... úvodná časť ma upútala Smile seriál je spracovaný na základe kníh Smile

Spoiler:
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty12.06.10 16:48

okej, oficiálne som začala kukať Glee cheers
zatiaľ som videla 4 časti a je to super! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 170639
postavy sú skvelé - (musím spomenúť držgroša riaditeľa Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 99937 ), myslím, že tam nie je nik, kto by mi tam brutálne vadil, ak mám niekedy niečo proti Rachel, vynahradí mi to to, že jej šplechnú niečo do tváre Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 99937
Single ladies sa mi zatiaľ páčilo asi najviac, to bolo čosi úžasné 601 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 430869
ich spievanie som si obľúbila ešte skôr, ako som to vôbec začala kukať, ich verzie sú lepšie než sám originál (predvčerom som počula Bad Romance od Lady Gaga a prišlo mi to totálne divné, ja som zvyknutá na iné hlasy Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 430869 704 )
tak, idem ja sosať ďalšie časti, Fay, cleo, Sarinka big thanks za to, že ste zo mňa urobili Gleeka Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 312566
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty22.06.10 8:16

[quote="Satu"]tento týžden mal premiéru seriál Pretty Little Liars ... úvodná časť ma upútala Smile seriál je spracovaný na základe kníh Smile

Ja sa asi stanem závislá na PLL. Fakt sa mi to páči (tak ako sa mi to po dvoch častiach páčiť môže Wink). Neviem, ale má to v sebe niečo, čo vám nedovolí vypnúť to. Ja to odporúčam... A páči sa to aj sestre a to je už čo povedať. Tá ma rada iba Lost.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty22.06.10 8:24

kaja666 dnes večer je nová časť Smile tak zajtra by mohla byť už na nete Smile + hudba k seriálu je tiež skvelá Smile
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty22.06.10 8:28

ja viem, už sa neviem dočkať. Ešteže majú jednoduchú anglinu, lebo na titulky čakať nevydržím. Musím si to pozrieť hneď... A hudba je geniálna. Hlavne tá úvodná zvučka *in love*
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty22.06.10 8:52

tak tak Smile a tá uvodná zvučka je úžasná Smile aj textovo Smile
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty03.08.10 12:13

Dáko v poslednej dobe nemám čas sledovať seriály preto som mimo SN pozerala len nejaké dva, tri.

A to Moonlight, ktorý som vlastne ešte nedopozerala chýbajú mi nejaké dve epizódy. 603 Celkom dobrý seriál aj keď takýto štýl upírov moc nemusím teda vzhľadovo myslím. Neviem nejako mi to nesedela tá ich „upírska podoba“. Rolling Eyes Pri tých scénach mám normálne pocit, že pozerám nejaký treťotriedny zombie film. Laughing Laughing No dejovo to bolo dobré. Veď som to aj pozerala po minimálne dvoch troch dieloch. Cool Very Happy Very Happy Proste konce epizód na pokračovanie 4ever. Twisted Evil Very Happy

Ďalší seriál, na ktorý som narazila úplnou náhodou pri pozeraní Simpsonovcov online je seriál Carnivale. Smile A hneď ma zaujal. Cool Tento seriál má dve dejové línie. Jedna sa točí okolo Bena Hawkinsa, muža so zvláštnou schopnosťou liečiť, ktorý sa pripojil k potulnému karnevalu, ktorý prechádzal okolo jeho domu, práve vo chvíli, keď pochovával svoju matku. Neskôr začne mať zvláštne sny a vízie, ktoré ho zavedú na stopu muža menom Henry Scudder, ktorý kedysi taktiež patril ku karnevalu a mal zvláštne schopnosti tak isto ako on sám. Druhá dejová línia sa točí okolo brata Justina Crowea, ktorý žije so svojou sestrou Iris v Kalifornii. Takisto ako Ben má prorocké sny. Postupne odhaľuje rozsah svojich schopností. Dokáže primeť ľudí konať podľa jeho vôle a takisto dokáže ukázať ľudom ich najväčšie hriechy alebo teda najväčšie zlo aké spáchali v podobe hrozivých vízií. Smile
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty03.08.10 13:54

LittleDevil: No čo sa už tých upírskych napodobenín týka, to by som zhrnula do jedného smile: Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 934194 Buď sú bledí akoby do múky narazili alebo proste sa ich schopnosti mýlia s čarami a kúzlami, no proste holt, starý Gróf Drákula je predsa len asi naj Very Happy
Carnivale o ktorom píšeš ma zaujal, hlavne tie niektoré úkážky boli že WOW, len škoda že tiež nestíham sledovať, ale raz si to isto pozriem.

Prednedávnom som natrafila vďaka kamarátovi na IT crowd, čo asi viacerí poznáte, ale proste zamilovala som si to z 2 dôvodov - lebo britský humor a lebo tí herci nemajú chybu Razz
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty03.08.10 16:40

Tina: prípadne prekliatie noci zmenia na trblietanie sa na slniečku Very Happy Very Happy Very Happy hej tak tak a ešte ak je to hlavne Dracula v podaní Garyho Oldmana Twisted Evil ale to už nieje seriál Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 934194 Very Happy Very Happy
IT Crowd no tak toto som videla myslím že len nejaký jeden dva diely aj to čisto náhodne na ČT-čku Very Happy ale hej anglicky humor Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty14.08.10 14:57

Tak ja som za posledné 2 mesiace ani neviem ako postíhala toľko seriálov, keď doma viac nie som ako som, ale podarilo sa.
Najskôr sa mi podarilo konečne po rokoch dopozerať poslednú sériu Charmed a tým, že som vedela ako to má skončiť, tak to sklamanie bolo menšie, ale teda trošku trápny koniec. Potom som sa popasovala s poslednou sériou OC California, čo som tiež pozerala ešte hádam na strednej a tak som si povedala, že si to dopozerám. Opäť záver dosť trápny, ale tak čo už narobím.
Okrem starších vykopávok som mala tesne po štátniciach obdobie zrušených seriálov, takže najskôr ma chytil Moonlight. Čo sa tohto seriálu týka, tak podľa mňa nebol dobrý ťah, že ho zrušili. Predsa len ho nasadili na piatok (tuším) a čakali sledovanosť 17 mil. no napokon sa dožili len 7 mil. čo je aj tak v porovnaní s inými seriálmi podľa mňa obrovský úspech. 603 No aj tak musím zhodnotiť, že Moonlight bol veľmi dobre spravený a aj dejovo sa mi to veľmi páčilo. 702
Ako ďalší v poradí tých nešťastných seriálov, bol opäť jeden v hlavnej úlohe s Alexom O´Loughlinom a to Three Rivers. Seriál o transplantačných chirurgoch. Pochytila som odtiaľ kopu slovíčok, keďže som bola vďačná aspoň za anglické titulky. Ale naozaj škoda že ho zrušili. Teda nie že by to bolo nejako extrémne úžasné, ale bavilo ma to Smile
Teraz sa snažím dopozerať poslednú sériu Prison Breaku na JOJke aj keď to skôr len pre dobrý pocit, že som to videla až do konca lebo pred vyše rokom som to prestala pozerať lebo to bola maximálna nuda.
Chystám sa ešte doraziť poslednú sériu Gilmoriek lebo keď šla na Markíze, tak som to vždy akosi zmeškala 601
Okrem toho sa venujem aktívne Leverage-u a momentálne ulietavam na The Big Bang Theory. IT Crowd mám konečne dopozeraný. No a uvidím lebo si plánujem pozrieť ešte jeden seriál, ale než ho spomeniem tak si ho musím pozrieť a spraviť si svoj názor Smile Takže o ňom možno niekedy inokedy.

PS: ešte som zabudla, že vďaka džajne som sa stala závislím Gleekom takže jednoznačne sa neviem nabažiť opätovného pozerania vybraných častí Glee 702 702
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty14.08.10 16:49

Sleduje niekto serial The Pillars of the Earth.
Je to historicky serial ,podla knihy ,ktoru napisal Ken Follett
Anglie 12. století je ochromena válkou o trůn, bojem o církevní moc, šlechtickými nesváry a majetkovými rozbroji. I v těchto nejistých časech - nebo spíš právě kvůli nim, na ochranu prostých lidí a pro posílení jejich usoužených duší - se kingsbridgeský převor Philip rozhodne vystavět katedrálu, velkolepý boží stánek zasvěcený vyššímu cíli, než je věčné pachtění se po pozemských statcích. Úkolem zbudovat takovou stavbu, jenž zabere přinejmenším několik desetiletí, pověří stavitele Toma - a splní mu tím také jeho celoživotní sen. Jejich společná touha dokáže překonat nejednu překážku osudu a nadlouho poznamená životy Philipových spolubratří, Tomovy rodiny i všech obyvatel Kingsbridge.

Na pozadí převratných událostí po smrti krále Jindřicha I., jež rozpoutá tři desetiletí trvající boj o anglickou korunu mezi královnou Maud a králem Štěpánem, se proplétají osudy několika postav, duchovních, řemeslníků i šlechticů, chudých i bohatých, místních i cizinců. Aby nalezli sami sebe a své místo v životě, musí někteří z nich projít dlouhou cestu, ať přes půlku Evropy, po stopách svých předků či napříč vlastním svědomím.

Rozsáhlý historický román z pera mistra akčních thrillerů Kena Folletta v sobě spájí vypravěčský um, neobyčejně barvitou představu o středověké Anglii a originální myšlenku přiblížit čtenářům formou čtivého a napínavého příběhu vznik tak jedinečných staveb své doby, jakými byly románské a gotické katedrály. V detailních líčeních sleduje svár a proměnu architektonických stylů, ve strhující dobové fresce pak zachycuje mozaiku lidských vztahů nabitých napětím, svár dobra a zla, statečnost a lásku, nenávist, násilí, intriky i zradu...

Mne sa tento serial paci. A pokial ma niekto rad historicke serialy tak by nemal byt sklamany.
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty02.09.10 14:09

Objavil som 2 proma na 3 seriu Merlina

kód:
http://www.spoilertv.com/2010/09/merlin-series-3-two-new-promos.html
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty03.09.10 20:06

Jůů, Merlin... to jsem zvědavá, co z toho vyleze. lol!
Hlavně doufám v jednu věc - aby ten děj zbytečně neprotahovali a nebáli se udělat nějaký zásadná zvrat, který už se nedá vzít zpátky. Aspoň by to děj hezky zesvižnělo. Cool
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty03.09.10 22:44

Odporucam si pozriet vynikajuci serial Sherlock
kód:
http://www.csfd.cz/film/281729-sherlock/

Len sa pripravte na ze 3 cast sa konci velmi otvorene .
Ano serial ma len 3 cast , ale kazde trva okolo 90 minut.
Az je ista druha seria na jesen 2011.
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty03.09.10 23:42

Tri časti? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 99937 To vyzerá, že herci v tom seriáli nielen hrajú, ale tie prípady aj osobne vyšetrujú, ked za jednu sériu stihnú natočiť len 3 časti. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 99937
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty04.09.10 12:35

Už budúci týždeň televízia CW odvysiela dva nové seriály HellCats a Nikita ... som na ne velmi zvedavá, lebo trailery vyzerajú veľmi zaujímavo Smile možno ste o týchto seriáloch už niečo počuli Smile

a pre fanúšikov THE VAMPIRE DIARIES Smile vo štvrtok bude premiérový diel druhej série Smile na ktorý sa ja osobne neskutočne teším Smile

na aké nové seriály aj ostatných staníc sa tešíte???
Návrat hore Goto down
JMMM
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
JMMM

Počet príspevkov : 208
Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro
Nálada : daždivá
Registration date : 21.11.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty04.09.10 15:13

No, Ellen, mňa by skôr zaujímalo, že čo stvárajú v Británii, keď tam natáčajú šesť dielov za rok, by som takých IT Crowd zniesla aj viac Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 188411...

Satu ja sa teším na SN, člením si v kalendári miesto aj na Damona a VD, HIMYM, či TBBT, no a uvidíme, čo začnem sledovať, kamarátka mi má doniesť toho Sherloka, len si už tri týždne zabúdam kľúč Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 404917, takže možno to a chcem si pozrieť aj Doktora Who... je to dobré? Poprípade, nebránim sa nejakým odporúčaniam z kotla mysterióznych seriálov.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 25 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 25 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: