| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 14:51 | |
| a čo sa ti na tom nepáčilo? teda, čo si myslíš, že dodrbali? toto by ma teda zaujímalo. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 14:56 | |
| - Spoiler:
to s malou Beth.. úplne nádherná scéna, ako sa Puck rozpráva s Quinn a úplne bolo jasné, že si tú malú vezme Shelby.. načo to kurňa takto zamotávajú? chudáčik Quinn, ďalšia séria bude o to, ako z toho celého bude ..
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 15:22 | |
| ahaaaa. no je pravda, že to aj mňa sklamalo, ale zase neodradilo ma to od druhej série. ja dúfam, že toto bude jedna z tých vecí, ktoré sa tam nejako doriešia... k môjmu uspokojeniu samozrejme ale je pravda, že to nemuseli takto komplikovať, aj keď zase na druhú stranu potrebujú k nejaké riadne storyline, tak možno preto... no uvidíme... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 15:26 | |
| mne Glee žere nervy, čo sa týka šaškovania s postavami.. ale jasné, že druhú sériu pozerať budem (na to sa už dosť dobre poznám).. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 15:30 | |
| mňa predtým v epkách sklamalo ako vykresľovali kurta, keď tak doliezal za finnom... to s ich rodičmi a tak... ale zase napr storyline rachel/jessy sa mi páčila takže niekedy to ozaj zbytočne komplikovali, ale väčšinou som bola spokojná | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 15:35 | |
| aj mne sa páčil Rachel/Jesse.. ale aj Quinn/Puck, ktorý dodrbávali celú dobu.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 15:46 | |
| no to je pravda, že quinn/puck mohli lepšie spraviť to bola asi najslabšia storyline aj will/emma boli lepší | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.06.10 6:18 | |
| Finale Glee je za mnou . Velmi sa mi pacilo. Celkovo serial Glee povazujem za najlepsi novy serial, ktory sa vysielal tuto sezonu. Cakanie na dalsiu seriu bude velmi dlhe. Takze neostava nic ine len prezit leto , a potom je tu spat Glee | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.06.10 7:29 | |
| tento týžden mal premiéru seriál Pretty Little Liars ... úvodná časť ma upútala seriál je spracovaný na základe kníh - Spoiler:
5 kamarátok si užíva leto na chate, ked jedna z nich zmizne, o rok neskôr sa nájde jej telo. Ostatné štyri dostávajú záhadné správy emaily s tajomstvami ktoré vedela iba ich mrtva kamarátka. Vyšetrovanie sa začína.
|
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.06.10 16:48 | |
| okej, oficiálne som začala kukať Glee zatiaľ som videla 4 časti a je to super! postavy sú skvelé - (musím spomenúť držgroša riaditeľa ), myslím, že tam nie je nik, kto by mi tam brutálne vadil, ak mám niekedy niečo proti Rachel, vynahradí mi to to, že jej šplechnú niečo do tváre Single ladies sa mi zatiaľ páčilo asi najviac, to bolo čosi úžasné ich spievanie som si obľúbila ešte skôr, ako som to vôbec začala kukať, ich verzie sú lepšie než sám originál (predvčerom som počula Bad Romance od Lady Gaga a prišlo mi to totálne divné, ja som zvyknutá na iné hlasy ) tak, idem ja sosať ďalšie časti, Fay, cleo, Sarinka big thanks za to, že ste zo mňa urobili Gleeka | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.06.10 8:16 | |
| [quote="Satu"]tento týžden mal premiéru seriál Pretty Little Liars ... úvodná časť ma upútala seriál je spracovaný na základe kníh Ja sa asi stanem závislá na PLL. Fakt sa mi to páči (tak ako sa mi to po dvoch častiach páčiť môže ). Neviem, ale má to v sebe niečo, čo vám nedovolí vypnúť to. Ja to odporúčam... A páči sa to aj sestre a to je už čo povedať. Tá ma rada iba Lost. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.06.10 8:24 | |
| kaja666 dnes večer je nová časť tak zajtra by mohla byť už na nete + hudba k seriálu je tiež skvelá |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.06.10 8:28 | |
| ja viem, už sa neviem dočkať. Ešteže majú jednoduchú anglinu, lebo na titulky čakať nevydržím. Musím si to pozrieť hneď... A hudba je geniálna. Hlavne tá úvodná zvučka *in love* | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.06.10 8:52 | |
| tak tak a tá uvodná zvučka je úžasná aj textovo |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.10 12:13 | |
| Dáko v poslednej dobe nemám čas sledovať seriály preto som mimo SN pozerala len nejaké dva, tri. A to Moonlight, ktorý som vlastne ešte nedopozerala chýbajú mi nejaké dve epizódy. Celkom dobrý seriál aj keď takýto štýl upírov moc nemusím teda vzhľadovo myslím. Neviem nejako mi to nesedela tá ich „upírska podoba“. Pri tých scénach mám normálne pocit, že pozerám nejaký treťotriedny zombie film. No dejovo to bolo dobré. Veď som to aj pozerala po minimálne dvoch troch dieloch. Proste konce epizód na pokračovanie 4ever. Ďalší seriál, na ktorý som narazila úplnou náhodou pri pozeraní Simpsonovcov online je seriál Carnivale. A hneď ma zaujal. Tento seriál má dve dejové línie. Jedna sa točí okolo Bena Hawkinsa, muža so zvláštnou schopnosťou liečiť, ktorý sa pripojil k potulnému karnevalu, ktorý prechádzal okolo jeho domu, práve vo chvíli, keď pochovával svoju matku. Neskôr začne mať zvláštne sny a vízie, ktoré ho zavedú na stopu muža menom Henry Scudder, ktorý kedysi taktiež patril ku karnevalu a mal zvláštne schopnosti tak isto ako on sám. Druhá dejová línia sa točí okolo brata Justina Crowea, ktorý žije so svojou sestrou Iris v Kalifornii. Takisto ako Ben má prorocké sny. Postupne odhaľuje rozsah svojich schopností. Dokáže primeť ľudí konať podľa jeho vôle a takisto dokáže ukázať ľudom ich najväčšie hriechy alebo teda najväčšie zlo aké spáchali v podobe hrozivých vízií. |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.10 13:54 | |
| LittleDevil: No čo sa už tých upírskych napodobenín týka, to by som zhrnula do jedného smile: Buď sú bledí akoby do múky narazili alebo proste sa ich schopnosti mýlia s čarami a kúzlami, no proste holt, starý Gróf Drákula je predsa len asi naj Carnivale o ktorom píšeš ma zaujal, hlavne tie niektoré úkážky boli že WOW, len škoda že tiež nestíham sledovať, ale raz si to isto pozriem. Prednedávnom som natrafila vďaka kamarátovi na IT crowd, čo asi viacerí poznáte, ale proste zamilovala som si to z 2 dôvodov - lebo britský humor a lebo tí herci nemajú chybu | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.10 16:40 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 14.08.10 14:57 | |
| Tak ja som za posledné 2 mesiace ani neviem ako postíhala toľko seriálov, keď doma viac nie som ako som, ale podarilo sa. Najskôr sa mi podarilo konečne po rokoch dopozerať poslednú sériu Charmed a tým, že som vedela ako to má skončiť, tak to sklamanie bolo menšie, ale teda trošku trápny koniec. Potom som sa popasovala s poslednou sériou OC California, čo som tiež pozerala ešte hádam na strednej a tak som si povedala, že si to dopozerám. Opäť záver dosť trápny, ale tak čo už narobím. Okrem starších vykopávok som mala tesne po štátniciach obdobie zrušených seriálov, takže najskôr ma chytil Moonlight. Čo sa tohto seriálu týka, tak podľa mňa nebol dobrý ťah, že ho zrušili. Predsa len ho nasadili na piatok (tuším) a čakali sledovanosť 17 mil. no napokon sa dožili len 7 mil. čo je aj tak v porovnaní s inými seriálmi podľa mňa obrovský úspech. No aj tak musím zhodnotiť, že Moonlight bol veľmi dobre spravený a aj dejovo sa mi to veľmi páčilo. Ako ďalší v poradí tých nešťastných seriálov, bol opäť jeden v hlavnej úlohe s Alexom O´Loughlinom a to Three Rivers. Seriál o transplantačných chirurgoch. Pochytila som odtiaľ kopu slovíčok, keďže som bola vďačná aspoň za anglické titulky. Ale naozaj škoda že ho zrušili. Teda nie že by to bolo nejako extrémne úžasné, ale bavilo ma to Teraz sa snažím dopozerať poslednú sériu Prison Breaku na JOJke aj keď to skôr len pre dobrý pocit, že som to videla až do konca lebo pred vyše rokom som to prestala pozerať lebo to bola maximálna nuda. Chystám sa ešte doraziť poslednú sériu Gilmoriek lebo keď šla na Markíze, tak som to vždy akosi zmeškala Okrem toho sa venujem aktívne Leverage-u a momentálne ulietavam na The Big Bang Theory. IT Crowd mám konečne dopozeraný. No a uvidím lebo si plánujem pozrieť ešte jeden seriál, ale než ho spomeniem tak si ho musím pozrieť a spraviť si svoj názor Takže o ňom možno niekedy inokedy. PS: ešte som zabudla, že vďaka džajne som sa stala závislím Gleekom takže jednoznačne sa neviem nabažiť opätovného pozerania vybraných častí Glee | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 14.08.10 16:49 | |
| Sleduje niekto serial The Pillars of the Earth. Je to historicky serial ,podla knihy ,ktoru napisal Ken Follett Anglie 12. století je ochromena válkou o trůn, bojem o církevní moc, šlechtickými nesváry a majetkovými rozbroji. I v těchto nejistých časech - nebo spíš právě kvůli nim, na ochranu prostých lidí a pro posílení jejich usoužených duší - se kingsbridgeský převor Philip rozhodne vystavět katedrálu, velkolepý boží stánek zasvěcený vyššímu cíli, než je věčné pachtění se po pozemských statcích. Úkolem zbudovat takovou stavbu, jenž zabere přinejmenším několik desetiletí, pověří stavitele Toma - a splní mu tím také jeho celoživotní sen. Jejich společná touha dokáže překonat nejednu překážku osudu a nadlouho poznamená životy Philipových spolubratří, Tomovy rodiny i všech obyvatel Kingsbridge.
Na pozadí převratných událostí po smrti krále Jindřicha I., jež rozpoutá tři desetiletí trvající boj o anglickou korunu mezi královnou Maud a králem Štěpánem, se proplétají osudy několika postav, duchovních, řemeslníků i šlechticů, chudých i bohatých, místních i cizinců. Aby nalezli sami sebe a své místo v životě, musí někteří z nich projít dlouhou cestu, ať přes půlku Evropy, po stopách svých předků či napříč vlastním svědomím.
Rozsáhlý historický román z pera mistra akčních thrillerů Kena Folletta v sobě spájí vypravěčský um, neobyčejně barvitou představu o středověké Anglii a originální myšlenku přiblížit čtenářům formou čtivého a napínavého příběhu vznik tak jedinečných staveb své doby, jakými byly románské a gotické katedrály. V detailních líčeních sleduje svár a proměnu architektonických stylů, ve strhující dobové fresce pak zachycuje mozaiku lidských vztahů nabitých napětím, svár dobra a zla, statečnost a lásku, nenávist, násilí, intriky i zradu...
Mne sa tento serial paci. A pokial ma niekto rad historicke serialy tak by nemal byt sklamany. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.09.10 14:09 | |
| Objavil som 2 proma na 3 seriu Merlina - kód:
-
http://www.spoilertv.com/2010/09/merlin-series-3-two-new-promos.html | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.09.10 20:06 | |
| Jůů, Merlin... to jsem zvědavá, co z toho vyleze. Hlavně doufám v jednu věc - aby ten děj zbytečně neprotahovali a nebáli se udělat nějaký zásadná zvrat, který už se nedá vzít zpátky. Aspoň by to děj hezky zesvižnělo. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.09.10 22:44 | |
| Odporucam si pozriet vynikajuci serial Sherlock - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/281729-sherlock/ Len sa pripravte na ze 3 cast sa konci velmi otvorene . Ano serial ma len 3 cast , ale kazde trva okolo 90 minut. Az je ista druha seria na jesen 2011. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.09.10 23:42 | |
| Tri časti? To vyzerá, že herci v tom seriáli nielen hrajú, ale tie prípady aj osobne vyšetrujú, ked za jednu sériu stihnú natočiť len 3 časti. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.09.10 12:35 | |
| Už budúci týždeň televízia CW odvysiela dva nové seriály HellCats a Nikita ... som na ne velmi zvedavá, lebo trailery vyzerajú veľmi zaujímavo možno ste o týchto seriáloch už niečo počuli a pre fanúšikov THE VAMPIRE DIARIES vo štvrtok bude premiérový diel druhej série na ktorý sa ja osobne neskutočne teším na aké nové seriály aj ostatných staníc sa tešíte??? |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.09.10 15:13 | |
| No, Ellen, mňa by skôr zaujímalo, že čo stvárajú v Británii, keď tam natáčajú šesť dielov za rok, by som takých IT Crowd zniesla aj viac ... Satu ja sa teším na SN, člením si v kalendári miesto aj na Damona a VD, HIMYM, či TBBT, no a uvidíme, čo začnem sledovať, kamarátka mi má doniesť toho Sherloka, len si už tri týždne zabúdam kľúč , takže možno to a chcem si pozrieť aj Doktora Who... je to dobré? Poprípade, nebránim sa nejakým odporúčaniam z kotla mysterióznych seriálov. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|