| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 21:21 | |
| Cleo: No ja som SGU poctivo dopozerala, čo zatiaľ bolo ale niektoré epky fakt samovražda. Len kecanie do lietajúcej kamerky Som ale hrozná a viem, že aj napriek tomu, že sa vzpieram, tak v apríli, ked skončí prestávka, tak si k tomu zasa sadnem Heroes som prestala pozerať v polovici tretej série, takže ti neviem povedať Ahaa takže, keď nás niekto škrtí, vždy za to môže Wraith | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 21:22 | |
| vďaka za spoilery.. že ja sem vôbec lezem.. | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 21:25 | |
| hop, prepáč, FayZizi, - Spoiler:
mne sa moc nepáčilo, ako ho vrátili.. teda to, že ho vrátili len na chvíľu a potom ho zas strčili preč a celé to také divné bolo.. buď ho mohli vrátiť úplne alebo vôbec..
| |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 21:34 | |
| mummy: - Spoiler:
no ono to bolo taký ten štýl ako topiaci sa slamky chytá. Tak ale to isté spravili, keď zabili Elizabeth, potom sa tam to velenie len zo zúfalstva menilo. Chceli to napokon aj napraviť, ale už bolo neskoro fay: už som ticho. prepáč | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 21:43 | |
| zizi: a v druhej serii bol sylar dost? ja som prestala v polke prvej, tak vobec neviem ci sa mi to oplati pozerat, lebo nikto iny ma nezaujima a dej je nudaaaa... | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 21:53 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 21:57 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 22:07 | |
| cleo: no jo hiro bol asi naj ale proste ja neviem ten seriál nejako nemal hlavu ani pätu. A tá claire tá bloncka, o čo sa snažila to posrala proste Ale myslím, že v prvej sérií bol a neviem či to bolo v druhej tak že sa ich snažil všetkých zabiť. Viem, potom ešte ale to len matne, že to napokon bol brat Petera a Nathana ale to už bolo fakt mešuge SGA - niektoré pasáže viem naspamäť. Niektoré časti mi nejdú z hlavy. Ale po vyše roku bez Johna mám aj ja kopu medzier | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 22:08 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 22:20 | |
| podľa mňa bol najlepší Adam a Ell a Ell a Sylar.. ale ktorá to bola séria, kks, aj keby ste ma zabili, tak neviem.. myslím že druhá.. tam bolo Sylera mrtne v každej epke | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 22:23 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 31.01.10 22:36 | |
| sice už jsem několikrát psala, že nejsem fanouškem mangy a anime, ale dost mě zaujal seriál Avatar: the Last Airbender... měla jsem náladu na pohádku a tohle má vcelku i epický příběh... sice jde chvílema poznat, že hlavní postavy jsou děti, ale i tak se mi to líbilo... akorát mě sralo, že ve třetí sérii mi dělali z mýho Zuka nějakýho debilního magora (sry za výrazy...) | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.02.10 12:40 | |
| já jsem se na conu, tak nějak rozhodl že si dám konečně tu třetí sezonu HEROES a hlavně čtvrtou . V druhé je Sylar ppči. V třetí je na začátku naprosto úžasný a pak to dojebou (proto jsem na to přestal koukat, a taky sprostý Hiro)Ve čtvrté je z něj prý ultimátní shipper, který dává dohromady lesbickou zápletku (říkal mi PetrSF). - citácia :
- Porty zabijem ta za toto
od roku 2007 mi visí na zdi jedna z prvních Zachových promofotek k HEROES kterou jsem si přivezl z UK. :wink: Prostě Zach ruluje... - citácia :
- Niektoré časti mi nejdú z hlavy. Ale po vyše roku bez Johna mám aj ja kopu medzier
Mě spíš nešel do hlavy. Bavilo mě to tak do třetí sezony, pak to neskutečně dokurvili. Hlavně poslední sezonou. Jinak Shep rulez, ale pak už se začal strašně sám vykrádat. Já shippuju Shepa s Rononem | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.02.10 12:48 | |
| - citácia :
- od roku 2007 mi visí na zdi jedna z prvních Zachových promofotek k HEROES
toto môžem potvrdiť.. a nechápem, ako to robí, ale kam sa pohnem, tam sa na mňa pozerá.. evil Zach | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.02.10 13:03 | |
| Promo na poslednu seriu Lost - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=RiqDrsgXsKc&feature=player_embedded | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.02.10 15:58 | |
| Nová časť Lostu už dnes večer... teším sa strašne na Bena a Richarda, oni sú aj tak najbestovejší a Kate a Jack sa môžu ísť dať vypchať.. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.02.10 16:07 | |
| | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.02.10 16:55 | |
| já jsem na PCG pobavil když Márty na své přednášce pouštěl LOST 1 - 3 v osmi minutách. Osobně čekám asi na ukončení seriálu a pak konečně kouknu pětku, která je prý super - citácia :
- Kate a Jack sa môžu ísť dať vypchať..
Já jsem dřív hodně tlačil Kate/Sawyer, po druhé sezoně jsem začal tlačit Charlie / Claire, potom následovalo Desmond / Cokoli a čtyřka mě nebavila. Ale Ben je stále creepy a Richard je sweet! Shippujeme ho! Ale ted nevím s kým | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.02.10 18:07 | |
| Porty, jj, piata sérka je super, ja som to chcela už s Lostom vzdať, ale tá séria ma presvedčila, že nie. Na túto poslednú šiestu sa strašne teším a snáď konečne pochopím, o čo tam go.. Ben/Richard nový pár... Richard sa stal hlavnou postavou, čiže to snáď nebude problém.. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.02.10 9:36 | |
| Tak jsem se dodívala na 11. epku The Vampire Diaries a vážně po každé epizodě už od začátku seriálu musím říct, že je to čím dál lepší. A tyhle poslední dvě epky... Většinu doby jsem čuměla jak puk co se tam děje. Podle mě to mají dost zajímavě vymyšlené a už se strašně těším na 12. epku. Dobře že jsem si nechala 3 epizody do zásoby, protože by mě čekání mezi 10. a 11. epkou asi zabilo, narozdíl např. u SN. Nejvíc mě dostává Damon, protože u něj si vážně nikdy nejsem jistá, co udělá v další vteřině. Ten "únos" Eleny se mu fakt povedl. A pak ještě to jeho odůvodnění, že mu bylo jasné, že Stefan bude zuřit. Chvíli jsem si dokonce přála, aby si tam s ním Elena něco začala, když se tam opila. Jsem zvědavá, jak dlouho si bude Damon pamatovat, že mu zachránila život. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.02.10 10:33 | |
| Chrys: Super vedieť, že Vampire diaries tu kohosi chytá Ja na tom frčím jak blázon. Dokonca aj na knižnej predlohe, ktorá sa od seriálu začala líšiť asi úplne všetkým okrem mien postáv. To sa mi páči aspoň mám 2 rôzne napínavé príbehy Časť za časťou je to lepšie a lepšie. Čo sa týka výberu upíra. Srdce ma ťahá k bad guyovi (Ian to hrá úplne úžasne) Damon je taký ten podlý, sarkastický, nevypočitateľný braček, čo ukrýva svoje city Rozum ma ťahá k Stefanovi, úprimnému, zásadovému a ochranárskemu bratovi. Takže ja beriem oboch knižný spoiler- Spoiler:
Ale v knihe vôbec nie je Damon taký zlý aj keď sarkazmus a to tajomno mu zostali a Stefan zas v knihe nie je také neviniatko ako z neho robia a Elena lol tá je v knihe chodiaci fastfood
Ale Ian ma dostal. Som si s ním dokonca aj horor pozrela | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.02.10 12:09 | |
| Jj, mě taky Vampire baví dost. Ale chápu, že každého tento seriál hold nechytí. Ovšem podle mě je naprosto super! Líbí se mi, že v každé epizodě se semele něco, co vůbec nečekám a všechno se tam zaplétá vskutku zajímavým způsobem. Mám docela obavu, jak zareaguje ten Eleny bráška, až zjistí, co se vlastně všechno stalo a že ho takhle oblbli. A teď ještě do toho všeho ten učitel, kterému Damon zabil tu ženu... Bojím se bojím, kam to spěje. A nebo jak ho v té 11. epizodě chtěl podpálit ten chlapík . No, Damon si nadělal hezkou kupu nepřátel. A teď babo raď, jestli ho před nimi chránit nebo ho nechat "sežrat si", co si navařil. - Zizi napísal:
- Srdce ma ťahá k bad guyovi (Ian to hrá úplne úžasne) Damon je taký ten podlý, sarkastický, nevypočitateľný braček, čo ukrýva svoje city Rozum ma ťahá k Stefanovi, úprimnému, zásadovému a ochranárskemu bratovi. Takže ja beriem oboch
Přesně tak to mám i já. Záporáky miluju odjakživa a na druhou stranu stejně tak i týpky jako je Stefan. Takže tady mi vážně scénáristi kápli do noty. Moc se mi líbilo, jak se chystali odjet a Stefan se Damona ptal, kam pojede a on chtěl pořád jet s ním. A jak začali o těch přátelích a z Damona vypadlo, že vlastně jediný koho má, je Stefan.... Vážně je škoda, že si to u něj tak pohnojil. Ale stejně nevěřím, že by ho Stefan jen tak dokázal odepsat či dokonce zabít. I když pokud by ublížil Eleně, tak by určitě nezaváhal.... Ale něco mi říká, že jí Damon neublíží. Ta knížka tedy vapadá zajímavě. To by mě možná mohlo bavit i víc jak seriál, podle toho, co píšeš. Jo a Ian to hraje vážně skvěle, já ho mám moc ráda. Nejvíc se mi líbí, když se vždycky tou svou upírskou rychlostí znenadání před někým objeví a ty jeho modrý kukadla tak zblízka. To by mi ani nevadilo, že je to poslední, co vidím před smrtí. A jsem spokojená i s výběrem herce u Stefana. I když např. Janka ho nedokáže překousnout, což fakt nechápu , tak podle mě se na tu roli skvěle hodí. I když není úplně můj typ. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.02.10 12:34 | |
| Chrys: No jo sa nám to tam riadne zamotáva. Vzťahy sa tam riadne prepletajú Minule to bolo dosť drsné čo sa týka toho rozhovoru. Že Stefan mu pomôže oslobodiť Katherine len aby ho dostal z mesta. To nahodil Damon taký ten puppy eyes pohľad. Aj napriek tomu, že sa tvári, že prišiel do mesta, len kvôli Katherine a len aby splnil sľub, že mu bude ničiť život, tak to tak nie je. Stefan je Damonov malý brat Damon by Elene nikdy neublížil. On ju má rád a po tom ich spoločnom výlete to je jasné. Veď keby chcel mohol ju v tom aute nechať, ale on sa potom o ňu bál, či je v poriadku Nuž Damon je mystery guy v starom Chevrolete, čo viac si môžem priať. Tie jeho havranie čierne vlasy a výrazné modré očičká to je proste tá správne vražedná kombinácia Jediné čo Damonovi zazlievam je vražda Lexi. Tá mi bola sympatická. Inak mi nikto nevadí. Dokonca ani tá Bree tá černoška v bare - až moc mi pripomínala Deanovu Cassie. Takú prerastenú Cassie. Takže pohoda. A ten učiteľ Alarick. Ten je tiež zlatý. Som zvedavá kto to napokon je, lebo niekedy nemám pocit, že je upír. Skôr si myslím, že je niečo ako lovec. Tiež sa mi páči, že Elenu stvárnila Nina a že ju vykreslili ako normálne dievča. Normálne v porovnaní s Bellou s Twilightu. Proste veľmi sa mi páči to obsadenie a ako medzi sebou vychádzajú aj v zákulisí. Proste skvelé. Keby ma mal zabiť upír, tak jednoznačne Damon. Tomu by som sa dala vycucať aj dobrovoľne Stefan je zlatý. Paul ho hrá veľmi dobre. Sadne mi tam ako riť na šerbel. Videla som s ním aj pár ďalších filmov a ten chlap má čosi do seba. Nie je to tiež presne môj typ, ale niečo v sebe má. Neviem proste mi príde zlatý. Aj keď tie filmy som dopozerala len kvôli nemu. Hold pevne verím, že teraz mu už ponúknu nejaký neprepadákový a nie ako včera som pozerala "The Killer Movie" s Paulom a ROFL to bola komédia a nie horor. A dopozerala som to len kvôli nemu a potom rýchlo delete. Škoda on tam bol chutný, ale dej - strata času. Uff som sa odtrhla z reťaze Inak Jerremy v knihe vôbec nie je. Elena má malú 4 ročnú sestru Knihy: Prvé 2 diely som nafotila a upla na megaupload pre pár fanatikov. Mňa dostali natoľko, že si idem kúpiť aj 3 a 4. Tak ak ti nevadí, že pár strán si budeš musieť otočiť (hold niektoré fotky sú horenohami) a že sú to len fotky a nie word, tak ti to môžem poslať. Čítať sa to dá | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.02.10 18:54 | |
| Tak ma za sebou novu cast Lost. A je to pecka. Ukaze sa exstuju dve reality. - Spoiler:
V jednej vobec nespadne lietadlo na ostrov. V tejte realite vidno ako Jack je nervozny ked sa zacina liedadlo triast. No napokom nespadne . A vidim ze pod morom je cely ostrov. Jack stretne Desmonda. Tak isto v liedadle uvidime Saywer, Kate, Locka, Hurley, Sayd, Ci osoby ktore zomreli v inej realite na ostrove a to Boon a Charlie. Neskor ked Kate na letisku ujde agentovi . A nastupi do taxika a tam stretne Cliar. V druhej realite sa ty ktory boli v 70-rokov 20 storocia presunu do roku 2007. Kde Saywer je hrozne nahnevany na Jacka ,ze kvoli nemu zomrela Juliet. Hurley strentne Jacoba ,ktory mu povie ze ked chce zahranit Sayda , tak ho ma odniest do Chramu. Ked napokom pojde aj s Jackom, Kate, Jin Kde ich chytia obyvatelia chramu. V chrame ponoria Sayda do vody , ktore ho ma vyliecit ale nakoniec zomiera. Zistime ze falosny Lock je cierne monstrum. A unesie Richarda( mimochodom ten Richard bude riadne stary . Podla vsetko bol otrokom na lodi Black Rock) Na konci sleduje ako Sayd stane z mrtvych . Alebo ze by bol z neho Jacob ?
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|