Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next
AutorSpráva
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:17

SGU som este nevidela, ale pocula som, ze je to dobre, sancu tomu dam a uvidim... confused Najprv si dam znova SGA a potom mozno SGU.

Este mam v plane dopozerat Heroes, je tam dost Sylara neviete niekto? Lebo ma to prestalo bavit, ale kvoli Zachovi to chcem vidiet... Rolling Eyes Laughing

A mna tiez skrtila, ta cervenovlasa co bola v pilote... doors doors Som sa zobudila a psovu nohu na krku... Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:21

Cleo: No ja som SGU poctivo dopozerala, čo zatiaľ bolo ale niektoré epky fakt samovražda. Len kecanie do lietajúcej kamerky 706 Som ale hrozná a viem, že aj napriek tomu, že sa vzpieram, tak v apríli, ked skončí prestávka, tak si k tomu zasa sadnem fish

Heroes som prestala pozerať v polovici tretej série, takže ti neviem povedať Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 99937

Ahaa takže, keď nás niekto škrtí, vždy za to môže Wraith Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 99937
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:22

vďaka za spoilery.. že ja sem vôbec lezem.. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:25

hop, prepáč, Fay

Zizi,
Spoiler:
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:34

mummy:
Spoiler:

fay: už som ticho. prepáč Wink
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:43

zizi: a v druhej serii bol sylar dost? Laughing ja som prestala v polke prvej, tak vobec neviem ci sa mi to oplati pozerat, lebo nikto iny ma nezaujima a dej je nudaaaa...
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:53

cleo: ja si už nespomínam, je to hrozne dávno Laughing Laughing a úplný súhlas ja neviem akou zotrvačnosťou som sa doplazila k polovici tretej série ale tak budiš Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 21:57

zizi: to ti verim, ja si vobec nespominam, co bolo v tej prvej serii a ci tam Sylar uz bol Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Pamatam si, len takeho sikmaca co robil take smiesne ksichty, jak keby mu trebalo na vecko Very Happy Very Happy Very Happy
Boze ja uz si ani to SGA vobec nepamatam Shocked
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 22:07

cleo: no jo hiro bol asi naj ale proste ja neviem ten seriál nejako nemal hlavu ani pätu. A tá claire tá bloncka, o čo sa snažila to posrala proste Rolling Eyes Ale myslím, že v prvej sérií bol a neviem či to bolo v druhej tak že sa ich snažil všetkých zabiť. Viem, potom ešte ale to len matne, že to napokon bol brat Petera a Nathana ale to už bolo fakt mešuge confused confused

SGA - niektoré pasáže viem naspamäť. Niektoré časti mi nejdú z hlavy. Ale po vyše roku bez Johna mám aj ja kopu medzier Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 22:08

Zizi napísal:
že to napokon bol brat Petera a Nathana ale to už bolo fakt mešuge confused confused
Wtf??!!!! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 87642 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 87642 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 22:20

podľa mňa bol najlepší Adam a Ell Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869 a Ell a Sylar.. ale ktorá to bola séria, kks, aj keby ste ma zabili, tak neviem.. myslím že druhá.. tam bolo Sylera mrtne v každej epke
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 22:23

tak stahujem 2 seriu, tesim sa na Zacha a jeho hlas Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869

Porty zabijem ta za toto Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 934194
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty31.01.10 22:36

sice už jsem několikrát psala, že nejsem fanouškem mangy a anime, ale dost mě zaujal seriál Avatar: the Last Airbender... měla jsem náladu na pohádku a tohle má vcelku i epický příběh... sice jde chvílema poznat, že hlavní postavy jsou děti, ale i tak se mi to líbilo... akorát mě sralo, že ve třetí sérii mi dělali z mýho Zuka nějakýho debilního magora (sry za výrazy...)
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Portable.Device
Crossroads demon
Crossroads demon
Portable.Device

Počet príspevkov : 301
Registration date : 19.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty01.02.10 12:40

Razz já jsem se na conu, tak nějak rozhodl že si dám konečně tu třetí sezonu HEROES a hlavně čtvrtou Smile.
V druhé je Sylar ppči.
V třetí je na začátku naprosto úžasný a pak to dojebou
(proto jsem na to přestal koukat, a taky sprostý Hiro)
Ve čtvrté je z něj prý ultimátní shipper, který dává dohromady lesbickou zápletku (říkal mi PetrSF).

citácia :
Porty zabijem ta za toto
Razz od roku 2007 mi visí na zdi jedna z prvních Zachových promofotek k HEROES Smile kterou jsem si přivezl z UK. :wink: Smile Prostě Zach ruluje...

citácia :
Niektoré časti mi nejdú z hlavy. Ale po vyše roku bez Johna mám aj ja kopu medzier
Mě spíš nešel do hlavy. Bavilo mě to tak do třetí sezony, pak to neskutečně dokurvili. Hlavně poslední sezonou. Jinak Shep rulez, ale pak už se začal strašně sám vykrádat. Já shippuju Shepa s Rononem Smile
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty01.02.10 12:48

citácia :
od roku 2007 mi visí na zdi jedna z prvních Zachových promofotek k HEROES

toto môžem potvrdiť.. a nechápem, ako to robí, ale kam sa pohnem, tam sa na mňa pozerá.. evil Zach Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty01.02.10 13:03

Promo na poslednu seriu Lost
kód:

http://www.youtube.com/watch?v=RiqDrsgXsKc&feature=player_embedded
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty02.02.10 15:58

Nová časť Lostu už dnes večer... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 325299 teším sa strašne na Bena a Richarda, oni sú aj tak najbestovejší a Kate a Jack sa môžu ísť dať vypchať..
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty02.02.10 16:07

Lost som pozerala len prvú sériu a skončila som, keď zabili Boona (Ian Somerhalder), ale v novej sérií sa vraj má vrátiť na chvíľku, takže si tú jednu časť pozriem Shocked Shocked práve kukám na imdb, že ktorá by to mala byť a tam že 6x01, takže asi sa začnem tešiť spolu so Sarinkou Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745
Návrat hore Goto down
Portable.Device
Crossroads demon
Crossroads demon
Portable.Device

Počet príspevkov : 301
Registration date : 19.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty02.02.10 16:55

Razz já jsem na PCG pobavil když Márty na své přednášce pouštěl LOST 1 - 3 v osmi minutách. Osobně čekám asi na ukončení seriálu a pak konečně kouknu pětku, která je prý super Razz

citácia :
Kate a Jack sa môžu ísť dať vypchať..
Já jsem dřív hodně tlačil Kate/Sawyer, po druhé sezoně jsem začal tlačit Charlie / Claire, potom následovalo Desmond / Cokoli a čtyřka mě nebavila. Ale Ben je stále creepy a Richard je sweet! Shippujeme ho!
Ale ted nevím s kým Razz
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty02.02.10 18:07

Porty, jj, piata sérka je super, ja som to chcela už s Lostom vzdať, ale tá séria ma presvedčila, že nie. Na túto poslednú šiestu sa strašne teším a snáď konečne pochopím, o čo tam go.. Laughing Ben/Richard nový pár... lol! Richard sa stal hlavnou postavou, čiže to snáď nebude problém.. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 886945 Laughing
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty03.02.10 9:36

Tak jsem se dodívala na 11. epku The Vampire Diaries a vážně po každé epizodě už od začátku seriálu musím říct, že je to čím dál lepší. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 258431 702 A tyhle poslední dvě epky... affraid Většinu doby jsem čuměla jak puk co se tam děje. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 806497 Podle mě to mají dost zajímavě vymyšlené a už se strašně těším na 12. epku. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 707500 Dobře že jsem si nechala 3 epizody do zásoby, protože by mě čekání mezi 10. a 11. epkou asi zabilo, narozdíl např. u SN.
Nejvíc mě dostává Damon, protože u něj si vážně nikdy nejsem jistá, co udělá v další vteřině. 602 Ten "únos" Eleny se mu fakt povedl. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 707500 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 319161 A pak ještě to jeho odůvodnění, že mu bylo jasné, že Stefan bude zuřit. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 284389 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Chvíli jsem si dokonce přála, aby si tam s ním Elena něco začala, když se tam opila. Twisted Evil Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 934194 Laughing Jsem zvědavá, jak dlouho si bude Damon pamatovat, že mu zachránila život. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 284389
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty03.02.10 10:33

Chrys: Super vedieť, že Vampire diaries tu kohosi chytá Laughing Ja na tom frčím jak blázon. Dokonca aj na knižnej predlohe, ktorá sa od seriálu začala líšiť asi úplne všetkým okrem mien postáv. To sa mi páči aspoň mám 2 rôzne napínavé príbehy Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 934194
Časť za časťou je to lepšie a lepšie. Čo sa týka výberu upíra. Srdce ma ťahá k bad guyovi (Ian to hrá úplne úžasne) Damon je taký ten podlý, sarkastický, nevypočitateľný braček, čo ukrýva svoje city Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869 Rozum ma ťahá k Stefanovi, úprimnému, zásadovému a ochranárskemu bratovi. Takže ja beriem oboch Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 949816 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869
knižný spoiler
Spoiler:

Ale Ian ma dostal. Som si s ním dokonca aj horor pozrela Very Happy
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty03.02.10 12:09

Jj, mě taky Vampire baví dost. Twisted Evil Ale chápu, že každého tento seriál hold nechytí. Ovšem podle mě je naprosto super! cheers Líbí se mi, že v každé epizodě se semele něco, co vůbec nečekám a všechno se tam zaplétá vskutku zajímavým způsobem. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 707500

Mám docela obavu, jak zareaguje ten Eleny bráška, až zjistí, co se vlastně všechno stalo a že ho takhle oblbli. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 677692 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 71416
A teď ještě do toho všeho ten učitel, kterému Damon zabil tu ženu... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 87642 Bojím se bojím, kam to spěje. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 132491
A nebo jak ho v té 11. epizodě chtěl podpálit ten chlapík 602 . No, Damon si nadělal hezkou kupu nepřátel. A teď babo raď, jestli ho před nimi chránit nebo ho nechat "sežrat si", co si navařil. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 87642

Zizi napísal:
Srdce ma ťahá k bad guyovi (Ian to hrá úplne úžasne) Damon je taký ten podlý, sarkastický, nevypočitateľný braček, čo ukrýva svoje city Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869 Rozum ma ťahá k Stefanovi, úprimnému, zásadovému a ochranárskemu bratovi. Takže ja beriem oboch Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 949816 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869
Přesně tak to mám i já. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 312566 Záporáky miluju odjakživa Laughing a na druhou stranu stejně tak i týpky jako je Stefan. Takže tady mi vážně scénáristi kápli do noty. Twisted Evil drool Laughing
Moc se mi líbilo, jak se chystali odjet a Stefan se Damona ptal, kam pojede a on chtěl pořád jet s ním. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869 A jak začali o těch přátelích a z Damona vypadlo, že vlastně jediný koho má, je Stefan.... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 71416 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 177401 Vážně je škoda, že si to u něj tak pohnojil. Ale stejně nevěřím, že by ho Stefan jen tak dokázal odepsat či dokonce zabít. I když pokud by ublížil Eleně, tak by určitě nezaváhal.... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 677692 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 994403 Ale něco mi říká, že jí Damon neublíží. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 284389 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869

Ta knížka tedy vapadá zajímavě. Shocked To by mě možná mohlo bavit i víc jak seriál, podle toho, co píšeš. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 284389 Laughing

Jo a Ian to hraje vážně skvěle, já ho mám moc ráda. Nejvíc se mi líbí, když se vždycky tou svou upírskou rychlostí znenadání před někým objeví a ty jeho modrý kukadla tak zblízka. drool To by mi ani nevadilo, že je to poslední, co vidím před smrtí. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 99937
A jsem spokojená i s výběrem herce u Stefana. I když např. Janka ho nedokáže překousnout, což fakt nechápu confused Laughing , tak podle mě se na tu roli skvěle hodí. I když není úplně můj typ. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 430869
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty03.02.10 12:34

Chrys: No jo sa nám to tam riadne zamotáva. Vzťahy sa tam riadne prepletajú 702 Minule to bolo dosť drsné čo sa týka toho rozhovoru. Že Stefan mu pomôže oslobodiť Katherine len aby ho dostal z mesta. To nahodil Damon taký ten puppy eyes pohľad. Aj napriek tomu, že sa tvári, že prišiel do mesta, len kvôli Katherine a len aby splnil sľub, že mu bude ničiť život, tak to tak nie je. Stefan je Damonov malý brat Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 177401
Damon by Elene nikdy neublížil. On ju má rád a po tom ich spoločnom výlete to je jasné. Veď keby chcel mohol ju v tom aute nechať, ale on sa potom o ňu bál, či je v poriadku Wink
Nuž Damon je mystery guy v starom Chevrolete, čo viac si môžem priať. Tie jeho havranie čierne vlasy a výrazné modré očičká to je proste tá správne vražedná kombinácia Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 177401 Jediné čo Damonovi zazlievam je vražda Lexi. Tá mi bola sympatická. Inak mi nikto nevadí. Dokonca ani tá Bree tá černoška v bare - až moc mi pripomínala Deanovu Cassie. Takú prerastenú Cassie. Takže pohoda.
A ten učiteľ Alarick. Ten je tiež zlatý. Som zvedavá kto to napokon je, lebo niekedy nemám pocit, že je upír. Skôr si myslím, že je niečo ako lovec. Very Happy

Tiež sa mi páči, že Elenu stvárnila Nina a že ju vykreslili ako normálne dievča. Normálne v porovnaní s Bellou s Twilightu. Proste veľmi sa mi páči to obsadenie a ako medzi sebou vychádzajú aj v zákulisí. Proste skvelé.

Keby ma mal zabiť upír, tak jednoznačne Damon. Tomu by som sa dala vycucať aj dobrovoľne Very Happy

Stefan je zlatý. Paul ho hrá veľmi dobre. Sadne mi tam ako riť na šerbel. Videla som s ním aj pár ďalších filmov a ten chlap má čosi do seba. Nie je to tiež presne môj typ, ale niečo v sebe má. Neviem proste mi príde zlatý. Aj keď tie filmy som dopozerala len kvôli nemu. Hold pevne verím, že teraz mu už ponúknu nejaký neprepadákový Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 177401 a nie ako včera som pozerala "The Killer Movie" s Paulom a ROFL to bola komédia a nie horor. A dopozerala som to len kvôli nemu a potom rýchlo delete. Škoda on tam bol chutný, ale dej - strata času.

Uff som sa odtrhla z reťaze Very Happy Inak Jerremy v knihe vôbec nie je. Elena má malú 4 ročnú sestru Very Happy

Knihy: Prvé 2 diely som nafotila a upla na megaupload pre pár fanatikov. Mňa dostali natoľko, že si idem kúpiť aj 3 a 4. Tak ak ti nevadí, že pár strán si budeš musieť otočiť (hold niektoré fotky sú horenohami) Very Happy a že sú to len fotky a nie word, tak ti to môžem poslať. Wink Čítať sa to dá Wink
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty03.02.10 18:54

Tak ma za sebou novu cast Lost. A je to pecka.
Ukaze sa exstuju dve reality.
Spoiler:
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 21 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 21 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: