Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Next
AutorSpráva
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627
Registration date : 01.12.2007

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty11.10.09 14:40

Já jsem to teda sledovala jenom v koutku obrazovky, protože přece jen to bylo hodně o Gwen... když tam byl Artuš s Merlinem, tak jsem si to většinou hodila na velký... ale fakt to nebylo až tak zlý, jak by člověk čekal... přespříliš Gwen mi vynahradil "Isaac Mendez" a Arthurovi pohledy... a jj Gwen je čarodějnice... By se na ni hodil ten troll v dlším díle... nechápu jak mohl ten týpek říct, že je opravdu tak krásná, jak se o ní říká - nebo něco v tom smyslu... chudák Morgana, kdyby to slyšela...
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty11.10.09 15:59

fúúúúúú tak akože mne sa nový diel merlina síce páčil, ale tá gwen Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 1319 no nič.

lancelot bol super 702 konečne sa tam opäť ukázal. arthur a merlin boli totálne dokonalí ako vždy drool párkrát som sa zasmiala Laughing párkrát mi mierne lepilo 603 ale inak ma tento diel až tak nezaujal ako napríklad tie predošlé.... ale ono to bude tou gwen Rolling Eyes

inak ak by som mala pravdu povedať, tak som tak trocha dúfala, že by mohla zdrhnúť s lancelotom a nechať arthura na pokoji Twisted Evil mám lancelota rada a úprimne ho ľutujem, ale tak radšej nech je s ňou on akoby to mal byť arthur Rolling Eyes

inak súhlasím s chrys, že tie arthurove smutné okále ma asi najviac dostali na celom dieli Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 71416 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 430869
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty13.10.09 9:57

Ma zasebou novy diel Merlina.
Najlespsi zase bol Merlin z Artusom.
Ked mali ist cez tunel ,kde ma sidlo wildrean (ci ako sa to pise)
A Merlin sa opyta Artusa , ze co je to .
A on prv chcel povedat ,ze je to velky potkan ,ale potom si to rozmysli a povie ze je to maly potkan , ktory "len zere ludi"
Skoda ze Gwen neodisla s Lancelatom.
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty13.10.09 15:30

Chudák Lancelot!! Bych jí to neodpustila... - leda by se nechala zabít Sylarem místo něj... Ale na druhou stranu by to vyřešilo její přítomnost v seriálu... Nechápu, proč museli vybrat tak nesympatickou herečku, která ani není nijak hezká (+ má příliš tmavou pleť, a to se vydávala za Morganu) na to, že se do ní zamiloval jak Artuš tak Lancelot. Ta si to asi užívá, že po její postvě všichni jedou...
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty13.10.09 15:57

Chjo. Já toho posledního Merlina pořád ještě neviděla. A dneska už ani neuvidím. Nějak nestíhám.

I když koukla jsem se na to Three Rivers. (taky nechápu, že jsem se koukla na díl tohohle, když mi pořád chybí ten Merlin... neptejte se mě proč. Laughing confused )
První díl jako rozjezdový nebyl špatný. Čekala jsem možná ještě něco drsnějšího hned na začátek, aby to ty lidi přitáhlo k obrazovkám, ale zase na druhou stranu to byla krásně natočená epizoda.
A ten náš doktůrek z Moonlightu 702 702 Hrozně velkej sympaťák to je. 702
I ta tmavovlasá doktorka a ten s asijatskými rysy jsou zajímaví. Cool O dalších ješě posečkám s posudkem. lol!
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty13.10.09 16:50

Ze vraj exzistuje sanca ,ze tretia seria Chucka pojde uz koncom mesiaca . Inak sa ma zacat az v marci 2010
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty13.10.09 16:57

To by bolo super keby dali Chucka skor Very Happy Ja si zachvilku pojdem pozriet to Three Rivers som na to zvedava, ked to vsetci tak ospevuju Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty17.10.09 22:14

Dneska jsem poprvý viděla Superstar kluky a jeden z těch Slováků, myslím, že nějakej Tomáš, mi děsně připomněl Artuše...
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty17.10.09 23:14

OMG, tak jsem se právě dodívala na nejnovější epku VD a mám dost. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 806497 602 Ten seriál nemá chybu, rozjíždí se to vážně skvěle. 704 dance Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 170639 Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 202744
Jsem zvědavá, kdy Elena změní názor. Protože do té doby chudák Stefan. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 460216 Damon je tak úžasný parchant, že nemá obdoby. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 49896 Ještě jak dal při odchodu Eleně tipa, ať si příště dává pozor koho pozve do domu. Já bych ho trefila s chutí mezi oči kolíkem. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 49896
Vážně super epizoda, je to čím dál lepší. cheers 702 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 0:22

hmm vy ma s tým vd iritujete Laughing ja som s tým sekla po druhej epke, ale tak že by som to ešte skúsila? Suspect keď vravíte, že je to lepšie a lepšie.... a som fan istého herca... Laughing no uvidíme...

btw merlin ma pauzu?
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 0:27

ja teda nemám s VD ani v pláne začať... asi fakt chodí na steame iný seriál, lebo všetci to ospevujú a ja to nemôžem ani cítiť,. confused
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 0:45

dion jj dnes bola formula na BBC

fay ja mam pocit, ze k VD podavaju nejake drogy... Esmeralda mala sokujucejsie zvraty, ako hento...prva cast sa dala, ale dalej je to trapne...a ten Pista je tak nesympaticky, mne sa az nozik otvara, ked vidim ten jeho vypatlany face Laughing Laughing a Damon je zlaty, ale strasne afektuje...Elena vyzera, ako keby nevedela napocitat do dvoch a brrr proste....uz twilight mi znicil predstavu o upiroch a toto to len dorazilo....zlata Buffy a Angel...
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 0:52

cleo: tá dnešná debata na FB to zabila teda.. "spomeňte si na Buffy SSN 1" - ako, tam boli síce zlé efekty, ale dorovnávalo sa to hereckými výkonmi.. ja teda VD moc nemôžem kritizovať, lebo som videla dokopy 2 diely, lenže je mi herecké obsadenie vrcholne nesympatické (ja neviem čím to je, iba Iana zvládam ako tak, ale už som to písala minule, užila som si ho v SV), dej je totálny twilight (ja viem, že VD bolo skôr, ale bohužial, mediálne známejší je twl) zmiešaný s True Blood (ďalšia kravina) a jednoducho, ee.. najviac som sa pobavila asi na našich večerných komentároch.. a fakt sa na mňa za to nikto nehnevajte, ale tento seriál fakt ee (a to teda som schopná pozerať takmer všetko)
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 9:15

Pro mě jsou nejlepší upíři z Underworldu, Buffy a možná ještě Dresden Files (ale to jsem ještě nedokoukala a knihu jsem ještě nezačala číst). Nevybavuju si žádný další upíry, který bych měla ráda... Twilight mě naštval. Už když jsem četla knihu, tak mi děsně vadilo, co si ta baba vymyslela. Přišla mi jako úplná blbost, že upíři se na slunku lesknou - kde je v tomhle trest? to už je rovnou mohla nechat imunní... stejně jim to nic nedělá... Pak, když jsem viděla ten film, tak jsem z toho měla takovou prdel, že jsem to celý zamítla. Přišlo mi to, jako jeden z nejhůře zahraných filmů poslední doby... A teď přišlo VD... Co můžu říct k seriálu je, že jsem viděla dva díly a herci jsou mi děsně nesympatičtí. Elena ještě ujde, ale Stefan je divnej a jeho bratříček se mi nelíbí o nic víc... Ale začátek jednoho z těch dílů mi připadal ve stylu SN Smile. Jako není to zlý, ale já moc nejsem na tyhle romantický věci, takže si ani nemůžu zamilovat hlavní postavy tak, aby mi přestali vadit herci... U mě jede fantasy, sci-fi, comedy a romantický jsou většinou o tom, že se hlavní postavy chovaj jak rozumu zbavení. Omlouvám se těm, kdo mají VD rádi, věřím, že to jde, ale já mezi ně vskutku nepatřím. U mě vždycky nejlepšími upíry budou Selene, Spike a Sonja - a pak ještě Michael, ale toho asi nemůžu řadit mezi upíry, když je to hybrid
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 10:20

Já se do VD taky nijak nehrnu. No, nevím, momentálně mi mojí porci upírských příběhů tvoří manga Vampire Knight a jinak na ně ani nemám náladu. Takže protože mě VD ze začátku nějak extra nezaujal, tak to zatím nechávám u ledu.

A díky za osvětlení s vysíláním Merlina, taky jsem si říkala, kde je chyba. Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 17:45

tak ja som si úpirov zamilovala od čias vampire chronicles a lestata 702 potom nasledoval kulhánek a jeho vládci strachu či nočný klub Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 430869 underwolrd je jeden z mojich naj naj najobľúbenejších filmov lol! no a buffy a angel a moonlight a blood ties Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 177401 a ja musím povedať, že aj twilight sa mi páčil Twisted Evil aj keď stále si myslím, že sa napríklad s vampire chronicles či kulhánkom nedá porovnať Evil or Very Mad

samabel pekne spomenula vampire knight, čo je moja srdcovka 702 702 702 a aj v tsubase v ovách boli cool upíri 603

ja som sa preto na VD ohromne tešila. je pravda, že tiež nemusím zrovna romantické veci Rolling Eyes ale tak som to schopná prežiť- viď twilight, ale podotýkam, že knihy. vd som nezamietla kvôli romantike, ale skôr kvôli hercom. mne sú teda vrcholne nesympatické všetky postavy mimo damona... prostredie bolo občas fajn, ale dialógy sa mi zdali slabé a neviem, skrátka ma to nechytilo Rolling Eyes ale tak proti gustu žiaden dišputát Laughing
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 19:04

Znáte seriál Dresden Files? Je to takový detektvní fantasy a je to super! Detektivky mě nijak zvlášť neberou (jako kriminálky sleduju, ale ne že bych musella vidět každý díl), ale tohle se mi líbí. Bohužel to má jenom jednu sérii. Chybí mi ještě 3 díly. Je to podle knížky. Bohužel je česky jenom jedna, takže asi zase budu odkázaná na angličtinu... ale pro tu první si zítra jdu na Václavák. Příští rok vyjde 12., takže doufám, že to bude dobrý, ale vzhledem k tomu, že hlavní postavě je tak 40, se nemusím bát, že tam budou části, který nenávidím u "tvorby pro mladistvé". Doporučuju vám se na to kouknout...
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty18.10.09 22:01

Prave som dopozeral 4 diel 2 serie The Mentalist ,a jednu z vedlajsih postav si tu zahral Mark Pellegrino (Lucifer v Supernatural a Jacob v Lost)
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty21.10.09 1:51

Trochu OT, ale patri to k Merlinovi, dnes som si kupila novu knihu a som happy....dokonca je aj ilustrovana, na par stranach je ako komix... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 430869
Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Th_82518_DSCN2183_122_203lo
Teraz si trieskam hlavu, ze som si nekupila aj dalsie Sad
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty21.10.09 6:41

XD Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 99937 Vypadá to jak takový ty na samolepky... kolik tohle proboha stálo?
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty21.10.09 11:51

WTF??? Preco by to malo byt na samolepky, je to normalna kniha.... Rolling Eyes Radsej toto nebudem ani komentovat...
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty21.10.09 12:54

V takovémhle formátu jsou i knížky k SN sériím. Nebo vůbec většina podobných knížek s měkkou vazbou.
Já mám doma i pár knížek mangy a ty taky vypadají podobně.

cleo
: Ten komiks bych chtěla vidět Very Happy Kreslený Merlin... to zní legračně. Laughing
Ale stejně je to pech, že v Anglii a okolních státech se dá sehnat spousta takovýhle zajímavých věcí a u nás nic... a nebo za hrozně přemrštěné ceny... No Rolling Eyes Hned bych si tam jela knížky nakoupit... i když se obávám, že pak bych ten bágl samou tíhou ani neunesla. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty21.10.09 14:40

jj samabel presne v takom formate to je ako SN, potom ti odfotim tie obrazky a hodim do nory
citácia :
Hned bych si tam jela knížky nakoupit... i když se obávám, že pak bych ten bágl samou tíhou ani neunesla.
Keby si videla, aka prehnuta som chodila po letisku Very Happy v priručnej som mala knihy a casopisy Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 99937 ta nova Johnova kniha je hrozne tazka Laughing ja som tak slintala v tom knihkupectve a aj v DVD shope... drool
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty21.10.09 15:36

Very Happy Very Happy Tu plnou tašku ti vůbec, ale vůbec, nezávidím. Laughing Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 934194
Já se teď nemůžu dočkat, až mi dojde přes německý Amazon manga. 702 702
Ale vážně... mě někdo postavit před knihkupectví v Anglii, tak nejen, že se pěkně prohne moje peněženka, ale i moje záda. Laughing Knížky jsou zatraceně těžké. Laughing

Já jsem kdysi, když jsem tam byla se školou, tak vím, že jsem ve výloze viděla první sérii SN a to mi tak zasvítila očíčka. Laughing Ale jako na potvoru jsme zrovna nestíhali a nemohli se tam porozhlédnout, tak jsem to viděla jen z dálky.
I když teď už se můj seznam - must buy someday - věcí tak nějak rapidněji rozšířil, takže já bych ty obchody opravdu prolezla křížem krážem. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 934194 cheers
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty21.10.09 16:43

cleo napísal:
WTF??? Preco by to malo byt na samolepky, je to normalna kniha....

Oni někdy prodávaj takovýhle "alba" v knihkupectvích. Je to vždycky k takovým těm filmům jako byl Harry Potter. Pak k tomu jsou ještě balíčky samolepek apod. Když jsem bla malá, tak jsem to měla s Bárbínama Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 99937 ... Tyhle alba maj stejný formát i desky, takže se mi připoměly... Jinou knížku jsem tak ani neviděla Sad

Ach jo. Asi bych měla do tý Anglie už konečně vyrazit, jak vás tak "poslouchám". Pamatuju si, že když ještě knížka Rise of the Horde (hodně těžká na čtení v originále) nebyla na českým trhu (i když mám pocit, že ještě není...) tak bratrův spolužák jel zrovna se školou do Anglie a když měli rozchod, tak první věc co udělal, že vyrazil do úplně jiný části Londýna než ostatní a šel do knhkupectví...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 12 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 12 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: