|
| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters | |
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 10:24 | |
| cleo: k SGA - Spoiler:
Ja viem, presne to som si povedala aj ja. Prečo zrovna Carson. Carson bol proste úžasný, starostlivý, milý doktor a ten jeho roztomilý prízvuk Nebolo to fér. On chcel ísť len na ryby Ale neboj on sa tam ešte objaví. Síce ho vrátia divným spôsobom a nie moc originálnym, ale ešte sa tam objaví. Hlavne v piatej sérií Hold ja neviem prečo zabíjajú postavy a potom reagujú na petície fanúšikov, však sa ich môžu vopred spýtať či by im to vadilo. Fanúšikovia povedia že ANO a nič sa zabíjať nemusí Keď už píšem o SGA musím spomenúť jeden dialóg Johna a Elizabeth John: “Life isn’t fair, it’s just fairer than death.” Weir: “Oscar Wilde?" John: “‘Princes Bride.’ Good movie.” LOL a ja zvedavá som si ten film raz stiahla a pozrela, je to z roku 198* a poviem ti, že keby som videla Johna ako to pozerá tak skončím takto Vôbec to nie je jeho štýl.
| |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 15:53 | |
| zizi diky za spoiler - Spoiler:
Ale hej, nechapem preco musia zabijat oblubene postavy a tu co na nu kazdy nadava nechaju zit. Je to serial pre fans, tak nechapem preco sa nedrzia aspon trochu toho, ako ma kto oblubenost...U mna bol Carson na druhom mieste po Rodneym skoro som si oci vyrevala a presneee ten jeho prizvuk...hlavne jeho "You all right?" aaaa Ale ono to bolo dost predvidatelne, jak tam chodil kvoli rybam, ze sa mu daco stane, uz v 15 minute som mala kapesnik v ruke, som mala zle tusenie... A hlavne, ze Tekla prezila skoro ma svihlo jak tam potom stala po operacii brucha a zas to otrasne tricko a hole brucho....velka hrdinka haha Vies kedy som mala chut nieco hodit do obrazovky? Myslim, ze to bolo finale 1 serie, ked evakuovali a zomrela ta stara a Tekla tam zacala spievat, to bol des Inak uz viem preco som mala pocit, ze som to videla cele Mne sa to trochu miesalo so Seaquestom A k Rodneymu, ja ho uplne zboznujem. On je strasna truba, ale to je charakter, ktorý je skvelo napisany a v TV sa objavi raz za 10 rokov. A s Johnom su jak manzelia kks. Rodney skuci, John na neho navrieska a Rodneyho hned nakopne... Milujem tie ich "rozhovory" Najviac sa mi pacia tie casti co su zamerane na Rodneyho, napriklad ta jak ostal pod morom alebo ako z neho bol ten "superhero" to som tiez revala, jak sa lucil so vsetkymi a ked bol s Johnom a zacal s pohrebom a jak objal Ronona a ten sa tvaril, ze wtf a potom na konci jak ho zas Ronon objal to bolo zlateee Este k finale 1 serie, to nebolo nejak uzasne, ale finale 2 serky bolo ppc, to som fakt necakala Presne toto mi chyba na SN, ze uz tam niesu tie wtf momenty Teraz idem akurat na 3x20, tak som zvedava...Uz dlho ma ziadny serial takto nechytil Sa mi stale sniva o Wraithoch a vcera rano som bola vencit psa a spoza rohu vysla taka starsia bielovlasa pani, skoro som zrevala jak som sa jej zlakla, vyzerala jak Michael... Idem na to finale 3 serie
| |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| | | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 19:02 | |
| - Spoiler:
Mne sa John paci, je fakt fesi, Joe ma uzasny hlas, ale proste takychto "hrdinov" je vsade dost, zato Rodneyho postava sa strasne vyvinula...na zaciatku, len fnukal a stazoval sa a teraz nevaha a obetuje sa bez mihnutia oka...teda par komentarov k tomu ma, ale to by nebol on John je od zaciatku odvazny on nejakou velkou zmenou nepresiel...ale aj tak ho luuubim John je fesak aj za Rodneyho, takze jeho mozem mat rada pre ine veci Mne sa paci, ze producenti vysli v ustrety vsetkym fans, Teyla/Shepp kiss, Elizabeth/Shepp kiss (aj ked v obidvoch pripadoch, to nebol 100% John čo ma teší ) a aj Carson/Rodney kiss Ale uz by mohli prestat zo zabijanim oblubenych postav. Najprv Ford , Carson a teraz mam pocit, ze aj Elizabeth pojde...Viem, ze Rodney/Shepp/Ronon a Tekla ostanu do konca, dufam ze mi nechaju aspon Lorna ci jak sa vola... A hej to som sa smiala, John a Vojna a Mier Fakt tieto 3 serky boli uplne super, vtipne ze som to musela obcas vypnut, lebo som cez smiech nepocula co sa deje dalej, akcne, obcas smutne, o tolkom torturingu sa mi ani nesnivalo (hlavne ked John a Rodney vypluvaju jahodovy sirup) takze zatial som spokojna
| |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 19:12 | |
| - Spoiler:
No jo ja som proste nenapraviteľná. Oni tí hrdinovia sa mi proste nie a nie vyhnúť Ja Rodneyho poznám tak trošku z SG-1, keď sa tam párkrát objavil, a tam bol taký douchebag ale je pravda, že odvtedy prešla tá postava riadnym vývojom, takže fakt nič zlé na neho nevravím. Čo sa týka Forda, no ehm ja neviem mne hold Ronon padol viac do oka. Ak mám hodnotiť alienov, tak radšej on ako Teyla ROFL Rodney a Carson kiss To nemalo chybu, ale tak no čo už, keď to mohlo dopadnúť hocijako, šance sa predsa nepremárňujú Lorne, Lorne, Lorne, zlatý Evan Lorne... Nenápadná postavička, ktorej mali podľa mňa dať viac priestoru. Joj zlatý to chlap a vždy som sa tešila, keď bola ohlásená epizóda s ním. LOL no keď som Kavana potom videla v 3x15 v SN ako si tam drží vnútornosti a zakillovali ho hneď na začiatku, tak to nebolo voči nemu fér. Torturingu ešte budeeeee Na to sa môžeš tešiť a ja radšej mizím lebo sa prekecnem a zas začnem spoilerovať
| |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 19:22 | |
| | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 19:25 | |
| K novej casti Lost- Spoiler:
Zda sa ze Sayd je posadnuty demon ( ked som spravne pochopyl) A hlavne na konci Jin na ostrove stretne postavu ,ktora nam zmizla vo 4 serii. A v piatej vobec nebola . Ide o Clair ( ktora sa zmenila ) .
| |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 19:32 | |
| cleo: menší spoiler ohľadom pokazenia velenia, ale skôr zo zákulisia - Spoiler:
Hej Sam je veliteľka. Ako ju som mala v SG-1 veľmi rada, ale začali to moc mixovať. Proste mali si držať odstup s prípadným hosťovaním. Torri odišla zo seriálu lebo Elizabeth zabili a to všetko preto, že po skončení SG-1 si mysleli, že Sam ich vytrhne z problémov. Lenže Amanda dostala možnosť, že jej webseriál Sanctuary sa dostane na obrazovky ako normálny seriál a tak im dala po roku košom. Požiadali teda Torri, či by sa nevrátila, ako Elizabeth. Torri sa vtedy úprimne ospravedlnila svojim fanúšikom, ale že sa proste nevráti. To je pochopiteľné. Keď sa im to hodilo, kopli ju do zadku a potom v núdzi ju žiadali o pomoc. No a preto sa dočkáš ďalšej zmeny. Aj keď rofl dosť komickej lebo koho by si človek ešte nevedel predstaviť vo velení Atlantisu. No nič. Nechám ťa prekvapiť. A vidím, že chápeš prečo majú ľudia na posledné 2 série viac negatívne názory. Ono hold veľa zmien má skôr negatívny efekt, hlavne ak ide o postavy, na ktoré si človek už zvykol. No a Teyla To je psycho.
| |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.02.10 19:47 | |
| - Spoiler:
Si robia srandu? Ako nemam slov, na toho noveho veliaceho teda aspon podla promo fotky by to mal byt on...roooofl...btw a ten film bude? Viem, ze to odlozili kvoli krize, citala som si nejake poznamky scenaristu, ale nechcem uz ziadne spoilery, tak uz radsej nic necitam, takze neviem... pisem jak madar...a Torri teda chapem, tiez by som sa im na to vykaslala uz...ako Sam je zlata, ale v SG-1, tu mi to nejak nesedi...ani Jack sa mi tam moc nehodil Teraz si mam zvykat na tu mladu pipku co je namiesto Carsona, na Sam a este aj na toho posera? Fuuu Preco maju ludia potrebu vzdy zlepsovat to co ide? Este som to ani nevidela a uz sa mi to nepaci...
| |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 11:16 | |
| Castle - alebo ako to naši slovanskí junáci preložili - Vtierka Castle je jeden z vynikajúcich seriálov, na ktorý som sa (ale aj iných ľudkov) namotala Z poučenie od Zizi - Castle je chlap a nie baba V krátkosti - ide o spisovateľa, ktorý sa vtierol na detektívne oddelenie, aby mohol mať inšpiráciu pre svoje ďalšie knihy, tak spoločne s detektívkou Becketovou sa zúčastňuje na prípadoch rôznych vrážd. Castle má podarenú rodinku v podobe jeho matky (teatrálnej herečky ) a dcéry Alexis, ktorá je so svojim životom pri otcovi spokojná. Castle promo - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=JyZc_aY1vnE | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 12:08 | |
| - SkreechTina napísal:
- Z poučenie od Zizi - Castle je chlap a nie baba Razz
Sorry Tini, ale to som si odvodila z tej reklamy a z tej vtierky. Tak tam mali napísať vtierač cleo: - Spoiler:
Neboj toho chlapa dobre poznáš. Je to taká osina v zadku. Jennifer nie je až taká zlá. Ako v teréne to nekomentujem, radšej nech pracuje len v bezpečí ošetrovne a bože chráň, aby sa dostala na výlet s Teylou, to predpovedá pohromu samé o sebe Ale ona to tam vzťahovo na konci dosť zamotá alebo hlavy pomotá
SGA Film. Nuž o filme sa zatiaľ nič nové nevie. Jasné je len to, že ani cast o tom poriadne nič nevie. Film nebol zrušený, len bol odsunutý a to hlavne z dôvodu prác na Stargate Universe, ktorá podľa mňa nestojí za nič. Asi bude pravda, že sa v tomto zamerali skôr na novú skupinu fanúšikov, lebo nejde vôbec o klasickú SG, ale skôr o taký ten príbeh na vesmírnej lodi. Ešte pripočítaj posádku, čo o tej lodi vôbec nič nevie a sú tam úplne omylom a ešte, že okrem jedného pošahaného vedca, ktorému nikto nevie o čo vlastne ide -o opravu lodi, alebo o jej zničenie - tam je jeden gambler a ten sa akože vyzná v tej antickej technike. No proste mešuge. Jediné čo nás môže tešiť je to, že film nebol oficiálne zrušený, len odsunutý. Čo to však znamená nikto nevie. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 15:23 | |
| | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 16:17 | |
| zizi: ja som citala, ze by mali zacat v marci natacat, aj Joe hovoril, ze ten film urcite bude, ale to je take, jedna baba povedala...kym to neni oficialne, tak neverim nicomu, ale dufam, uprimne, ze bude, pretoze ak aj 5 seria konci cliffom ako zatial vsetky, tak ma porazi...(nepis mi to) - Spoiler:
A k tej 4 serii som skoro v polke a zatial v pohode... uzasna bola ta epka, ako mali vsetci sny o Johnovi a jak isiel John zachranit Rodneyho a to jak sa tvaril, ked si myslel, ze Rodney zomrel a potom ten Evil!John a jak tam Rodney nabehol "I'm not dead" to bolo fakt super.. Mozem taketo sceny... Ta mlada mi nevadi, ta epka kde boli v lese bola celkom fajn, aj ked tam bolo moc Tekly a teda Woolsey bude v 5 serke, ako ich sef? To si uprimne neviem predstavit A Tekla tehotna Boze ona je fakt nejaka ujeta...Zatial je aj tato 4 seria dobra, cakala som, ze budem nadavat od prvej casti 4 serie a zatial ee...
| |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 16:25 | |
| cleo: no jo pokiaľ to nebude napísané oficiálne tak neuverím - Spoiler:
LOL jasné doppelganger je super časť. Hlavne som si prišla na svoje s dvojitou dávkou Johna LOL EvilJohn Mňa skoro zabil ten Rodneyho sen. LOL Starec a more slabý čajový odvar No jo ujo Woolsey znie to všeliako, ale nebude to až také hrozné. Oni tie série nie sú nijako moc hrozné, len to proste tými zmenami posrali. Dejovo sa to dalo aj keď dosť príbehov sa začalo a nikde sa neukončilo ako napr. Elizabeth, alebo ako skončil Ford. To je proste trošku otvorená kapitola. Ale asi nemôžeme chcieť všetko
| |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 16:47 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 17:01 | |
| cleo: ja som si to nikdy nevšimla. Keanu Reevsa mám hrozne rada už uff už je to veľmi dlho a lol dalo by sa povedať, že čosi majú spoločné Ale vôbec sa tým pádom nečudujem, že mi John tak padol do oka btw. tá čierna košeľa je to najlepšie čo na sebe kedy mal. | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.02.10 17:12 | |
| jj v tej koseli bol super, ako evil!John bol uplne na zozratie....tie face co daval A ked sa John a e!John mlatia, tak ako keby to bol Keanu, ale iba v par zaberoch... | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.02.10 22:37 | |
| tak som sa dnes prepracovala aj k novému dielu vampire diaries a musím povedať, že sa mi fakt veľmi páčil ale chudáčik damon hneď by som ho vyobjímala.... bože on ju tak miluje a ona je taká pizda... ja dostať catherine pod ruku tak no skrátka brutál diel. teším sa na ďalší | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.02.10 4:07 | |
| zizi- Spoiler:
kks ta 5 seria je divna...4 bola este dobra, Sam bola v pohode, aj Jennifer sa dala, ale v 5 serii mi J pije krv...a to ze ju shipuju s Rodneym, ako im muselo dobre prepnut, to je nieco strasne...oni sa k sebe absolutne nehodia a je to proste divne...aspon pre mna....nemozem sa na to pozerat....pri poslednych dvoch dieloch 4 serie som zaspavala, ten dej s Teklou a jej harantom bolo neskutocne nudne a trapne. Ked sa Michael vratil prvy krat, tak to bolo WTF, druhy krat ze hm zas a cim viac tam je tym je to trapnejsie a nudnejsie...je mi jasne, ze sa tam este vrati a to uz asi vyhodim monitor z okna... Podla mna stacilo aby sa vratil raz a mali ho zabit, lebo to len zbytocne posrali...v 5 serii mi aj John zo zaciatku strasne liezol na city, urobili z neho pana dokonaleho, ktory sa len rozkrikuje na kazdeho, hlavne na Rodneyho... Ale uz je zas normalny...Je tam par dielov ktore boli super 5x6 napriklad alebo tie s Danielom, ale niektore su strasne, akurat som na 5x13 a ten diel je tak neskutocne nudny, ze uz ho pozeram druhy den a neviem sa donutit to dopozerat... Ja sa uz ani necudujem, ze to zrusili to Rodney/Jennifer je priserne, dej je nudny a zrazu dost predvidatelny...a este ten Carson..akoze strasne nieco, to ho radsej mali nechat mrtveho lebo toto je otras co spravili...nemam slov...skoda, ze sa to tak pokazilo prve 4 serie boli fakt super, toto ma skoro vobec nebavi... jezis a este Todd ten je super v 4x11 jak mu Rodney zacal daco vypravat a ze uz so ti to hovoril? a Todd "Yes, you have" a ten face do toho...ja som myslela, ze umrem od smiechu... edit- Spoiler:
| |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.02.10 18:09 | |
| Dion: tak Katherine je teda poriadna suka čo? Ja sa tak teším keď budú dve na obzore že až Len tých 6 týždňov je trošken na pi*u. No a Damon. Tak ehm ale podľa mňa by sme ho nemali len tak odpisovať. Určite sa vidá za pátraním katherine a dá jej. No alebo potom naopak. A bude torturing Damon | |
| | | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.02.10 20:09 | |
| No ja mám Elenu rád. No je trošku taká ehm zvláštna ale zato ju mám rád. Nieje mi nesympatická. No a samozrejmosť, že Katherine je skoro dokonalá. no ale čouž. No a to si viem teda predstaviť, že máš okrem toho veľa vecí, ktoré ti ten tvoj voľný čas vyplnia kým nebudú zase seriály. A to siedme nebo: o tom nepochybujem. Však tá predstava čo? | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.02.10 22:11 | |
| no ako mne je jasné, že ty ju máš rád ale hold mne takéto od prírody dobrácke charaktery nesadnú väčšinou no tie veci.... a nič nestíham... som začala pozerať aj hrané drámy japonské podľa predlohy mangy... a je to už úplne v p... do toho moja úžasná úchvatná škola, elsa a moje zákecy na skype a msnku a fb a farmville a pet society a petville a .... no a deň ani keby mal 50 hodín tak nestíham všetko, čo chcem a potrebujem inak katherine je okey... funny, lebo hrá ju tá istá herečka, ale catherine je okey, ale elena nie... hmm... a no tá predstava... veru dnes budú zaujímavé sníčky ale inak mohol by ju ísť hľadať... nebola by som fakt proti nejakému psychickému mučeníčku | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.02.10 23:17 | |
| sorry za dva príspevky pod sebou, ale dnes som konečne dokukala prvú sériu mentalistu a musím povedať, že som unesená ten seriál je fakt úžasný. škoda, že v poslednej dobe absolútne vôbec nestíham.... ale tak dúfam, že sa mi čoskoro podarí prepracovať aj k druhej sérií bolo tam celkom slušne guest stars zo sn vždy som sa tak potešila, keď som zazrela známu tvár dosť ma šokoval koniec prvej série chudák patrick toho red johna by som najradšej zabila každopádne som si sledovanie prvej série užila a vrelo tento seriál odporúčam (aj keď nepochybujem, že mnohí to už máte dávno pozreté, ale tak hold ja som pomalá ) | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.02.10 23:40 | |
| Mentalista je tiež vynikajúci seriál, taký príjemný príjemný pohľad na hlavnú postavu a aj ten jeho prístup je zaujímavý, ako nakoniec prípad vyrieši. To mi pripomína Life - najbohatší policajt, zo žačiatku ma "dožralo" ako rýchlo sa dalo vedieť, kto je vrahom, ale po čase, to je asi moja slabosť pre hrdzavé mužské indivíduá, a ešte tak akoby "na hlavu" a zistila som, že to rada sledujem Po nedávnom tipe som sa namotala aj na postarší seriál " Big bang theory", kde mi už stačila na smiech prvá epka a pomaly sa to parádne stupňuje. Sherlodn boduje na plne čiare, ale aj iní týpci majú svoj "nerd" šarm | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
| | | | Aké iné seriály sledujete? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |