| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.02.10 7:54 | |
| já jsem teď konečně dojel LOST a přemýšlím kam se vrhnout dál. Poradí mi někdo? V současné době uvažuji nad tímhle: Veronica Mars (soapka, sice jsem to už jednou viděl..ale Whistler (soapka, asi z kanady z lyžařského (!) prostředí)TVD (dát tomu druhou šanci? Nebo dojet díly které se mi nastřádali u BONES, CASTLE a HUMAN TARGET. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.02.10 8:17 | |
| porty: no ja by som asi dopozerala toho castle a bones... to sú seriály, ktoré mám aj ja na zozname ale samozrejme je to na tebe tina: o big ban theory som už veľa počula a veľa ľudí to pozerá a chce, aby som to aj ja kukala, ale ja bohužiaľ fakt nestíham a navyše takéto vtipné vecičky nemám až tak veľmi rada každopádne ďakujem za tipy, znejú super ps: ešte ma dorazilo, keď sa v mentalistovi objavilo meno zachariah a je len, že wtf? anjel? a nakoniec to bol "iba" duch | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.02.10 13:08 | |
| Nic se nemůže rovnat mému wtf výrazu, když jsem ve White Collar uviděla Crowleyho v kostele. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.02.10 13:59 | |
| Panthera: tiež si šakala piggy bankera?? (ja yo ) | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.02.10 18:01 | |
| Fay: Asi tak, sice se na konci snažil spravit reputaci - zakrslý a obtloustlý hajzlík, ale já už se dávila. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 10.03.10 18:29 | |
| Tak ma za sebou novu cast Lost . - Spoiler:
Takze Richard sa podla vsetkeho nemoze zomriet . A na konci zistime ze Widmore objavil ostrov
| |
|
| |
niki-morgan Pocestný duch
Počet príspevkov : 108 Age : 35 Bydlisko : Praha Registration date : 05.06.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.03.10 12:28 | |
| - Hiro666 napísal:
- Tak ma za sebou novu cast Lost .
- Spoiler:
Takze Richard sa podla vsetkeho nemoze zomriet . A na konci zistime ze Widmore objavil ostrov
- Spoiler:
já jsem si to myslela už hodně dlouho, no jde vidět že po smrti Jacoba není ostrov chráněn a Widmore kvůli tomu konečně našel cestu na ostrov, jen by mě zajímalo, kdo z oceanic 6 se stane opravdovým ochráncem ostrova, teda jestli je MIB nezabije všechny
| |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.03.10 15:31 | |
| Hj, nepředpokládám, že tu je někdo, kdo nezná Buffy,... Jak jsem zjistila, že ji budou dávat v telce, tak jsem se rozhodla se na ni podívat (přetáhla jsem si od bratra z PC první série...) - všimli jste si někdy, že zatímco je Angelus normální vybledlej týpek s vybledlými rty, tak Angel na druhé straně má růžovou rtěnku??? | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.03.10 20:40 | |
| Prave som dopozeral novu cast Chucka. - Spoiler:
Morgan tu zisti ze Chuck je spion
| |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.03.10 20:31 | |
| Tak ma za sebou novu epizodu Chucka . Nieco sa tu dozvieme o Caseyho minulosti. - Spoiler:
Okrem ineho, ze John ma dceru . A na konci Casey dostane vypoved z CIA
| |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 06.04.10 22:31 | |
| Právě jsem dokoukala novýho Doctora Who a bych řekla pravdu, tak se mi to líbilo... Sice jsem si původně myslela, že se na tenhle díl podívám a dál už nic, ale v poslední době jsem se rozhodla dát tomu šanci a celkem si ji to zasloužilo . Nový herec je sice pořád v jistých ohledech dost nesympatický, ale hraje to dobře a jako nový Doctor mi vyhovuje. Po těch blbých protahovačkách s Davidem je to sice velká změna, ale nějak to nevadí... akorát je tu ta věc s novou TARDIS v jejímž středu někteří lidé vidí velký penis, který ale naní až tak zlý, když se rozhodnete tuto myšlenku ignorovat XD | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.04.10 20:50 | |
| Prave som dopozeral 13 cast 3 serie Chucka. Uf ale sa tu diali veci. - Spoiler:
Takze zistime ze Shaw je zradca a pracuje pre Kruh . Je na misi so Sarah v Parizi . A chce je zabit . Riadidel Kruhu streli do Sarah sipku po ktorej sa nemoze hybat. Nastastie do Pariza prichadza Chuck a Casey aby Sarah zahranili. Shaw merii pistolov na Sarah , Chuck na Shawna . Chuck samozrejme nechce zastrelit Shawna , ale Shawn sa pokusi zastrelit Sarah ,ale kym stihne vystrelit tak prichadza nieco co som necakal totiz Chuck zastreli Shawn . No a Casey sa vracia spat do CIA.
| |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 13.04.10 15:46 | |
| Tak ako tesime sa na novu zajtrasiu cast Glee ? | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 13.04.10 15:50 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.04.10 22:34 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.04.10 23:19 | |
| ja som si dnes pozrela 14. a 15. glee, lebo minulý týždeň som nestihla a boli to príjemne strávené dve hodinky najnovší diel bol ozaj veľmi kvalitný. madonna forever presne ako povedal king, bolo to EPIC teším sa na budúci týždeň | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.04.10 23:46 | |
| Ja sa tesim hlavne na lady gaga epku | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.04.10 0:18 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.05.10 19:11 | |
| Nevíte někdo, kde bych mohla streamovat/stáhnout staráho Doctora Who? na YT to všechno BBC zablokovala... | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.05.10 22:53 | |
| Dnes som si pozrel finale 3 serie Chucka ,ktore malo dzlku dvoch dielov. Finale sa mi pacilo viac ako finale 5 serie Supernatural. - Spoiler:
Na konci sa dozvieme ze Chuckova mama je bud vaznena ,alebo pracuje pre zlu orginazaciu
A teraz ku Lost. Ako zrejme viete ,ze v pondelok bol odvysielany finalne diel serial. Napriek tomu ,ze sa neobasnili vsetky otazky serialu. Ja ale aj tak povazujem Lost za kvalitny serial. A mame tu dasli serial The Mentalist. - Spoiler:
Vo finale sa Patrick Jane konecne stretne s Red Johnom( zial ma na tvari masku)
Dalej tu mame Smallville a 9 serie, ktora sa mi velmi pacila. A hlavne vo finale serie bol boj medzi Clarkom a Zodom. Nieako ako u Supernatural ,kde celu 5 seriu clovek caka na suboj Lucifer vs Micheal. A napokom tu mame fantasy serial Legend of the Seeker. Kde bolo priam epicke finale. A hlavne v druhej serie je vyborna a to aj vdaka Care.Len skoda ze to serial nebude mat 3 serie, ked sa to skoncilo otvorene. A mimochodom serial Glee ma uz teraz istu 3 seriu. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.06.10 13:14 | |
| neviem, či sa už tento seriál spomínal, ak áno tak mi to prepáčte, ale mna dostal seriál Life unexpected už teraz sa teším na druhú sériu - Spoiler:
15-ročná Lux, strávila celý svoj život chodením z jednej pestúnskej rodiny do druhej. Konečne sa rozhodla stať sa nezávislou osobou. Počas jej cesty k dospelosti, nájde svojho biologického otca 30-ročného Nata "Baze" Bazilea, ktorý býva nad barom a je prekvapený, keď zistí, že má dcéru. Lux sa dozvie, že jej mama je Cate Cassidy, hviezda miestneho rádia, spolu so svojím priateľom, Ryanom Thomasom. Sudkyňa rozhodne, že Lux dá do dočasnej starostlivosti Bazea a Cate miesto toho aby ju spravila nezávislou.
Vrelo odporúčam tento seriál Síce neni fantazijný, ale z bežného života. |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 08.06.10 22:22 | |
| Videl niekto Grey's anatomy? Tomu hovorim epic finale. - Spoiler:
Cele posledne dve epky mi behal mraz po chrbte a sanku som mala v pivnici..ja som pri tom tusim ani nedychala...fakt to bolo super spravene...pacilo sa mi ze to urobili v podstate ako Pov Mentalist To finale ma strasne sklamalo A dnes sa straaaasne tesim na finale Glee | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 10:13 | |
| no tak ja som tento rok zatiaľ úspešne dopozerala Supernatural, Vampire Diaries, Leverage a Glee. ešte sa chystám na pár ďalších seriálov, ku ktorým sa teda vyjadrím až dopozerám série Názor na finále Supernaturalu si môžete prečítať v danom topicu a myslím, že z vyššie uvedených je najslabšie Vampire Diaries mali veľmi dobré finále. Skončilo sa to cliffom, motivovalo to ľudí k tomu, aby nedočkavo čakali na druhú sériu. Vampire Diaries nepatrí k seriálom, ktoré by som hodnotila vysoko, keďže mi bohužiaľ nesadla väčšina hercov, ale musím pripustiť, že je to celkom dobre spracované a príbeh sa mi páči stále viac a viac. Finále ponúklo pár zvratov, pár prekvapení, pár vecí, čo sme očakávali, ale hlavným plusom je, že vás navnadilo na to, aby ste so seriálom pokračovali a to je to na čom pri finále záleží. Leverage- no hej, skoro sa k tomuto seriálu vyjadrujem, keď už je 3 serka pomaly za rohom ale aj tak. druhá séria bola kvalitná a finále ma chytilo za srdce. ten koniec teším sa na tretiu sériu a som veľmi zvedavá ako to všetko nakoniec dopadne. takže Leverage sa tiež nemá začo hanbiť. myslím, že finále druhej serky je ešte lepšie než bolo prvej Glee. No tak tomu teda hovorím posledná epka. párkrát som aj zaslzila. geniálne to vymysleli, že to spravili tak ako to spravili. rozhodne budem pozerať aj druhú sériu a už teraz sa na ňu veľmi teším. je síce pravda, že pár vecí ešte treba doriešiť, ale na to bude priestor v druhej sérií. Myslím, že tvorcovia odviedli geniálnu prácu a glee je jedným z naj nových sériolov tohto roku. každá epka mala niečo do seba, nedá sa povedať, že by čo i len jediná nestála za pozretie a ukončili to bravúrne, takže glee si získalo moje srdce a priazeň | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 11:02 | |
| práve som dopozerala finále Glee a bolo to geniálne. Uprimne som si pri niektorých scénach poplakala ... koniec to bol skvelý a teším sa už teraz na druhú sériu. Glee ma jednoznačne chytilo za srdce |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 09.06.10 14:44 | |
| ja neviem, či budem pozerať ďalšiu sériu Glee. Posledná epka bola skvelá, ale dodrbali tam niečo, čo som celú dobu dúfala že nespravia.. keď si spomeniem, ako sme pred rokom kukali pilot dookola.. ach.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|