| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.09 18:01 | |
| OMG, co to vidím?? Tady někdo vytahuje mého oblíbence. No nic, tenhle seriál řadím okamžitě do svého seznamu "co určitě musím vidět". Díky za info, Porty!!! Těším se na nějaké další tipy! | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.09 18:52 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.09 19:03 | |
| no ja momentálne nestíham, ale mám ho už na zozname tiež akonáhle sa naskytne vhodná príležitosť, tak sťahujem | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.09 19:34 | |
| - cleo napísal:
Chrys dufam, ze je ten serial na vrchu zoznamu No o tom nepochybuj. Přeskočil asi dvacítku jiných seriálů, co mám též na seznamu. Hold, slash dělá s člověkem divy. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.09 20:30 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.09 20:36 | |
| | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.09 21:09 | |
| Cleo: proto mám tři počítače . Na jednom je master, na druhém Ewan (v linuxu) a na třetím samozřejmě David... (ale brzo ho asi nahradí Mattík). A já se chystám stáhnout další díly proč se vůbec nedivím? :wink: Jinak fotky v lepší kvalitě - kód:
-
http://www.mattbomerfan.com/gallery/thumbnails.php?album=116 do téhle jsem se zaláskoval, prosím nějakého grafika o wall . Na téhle vypadá jako naprostý debílek... ale s roztomilým kukučem. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.12.09 17:43 | |
| Takze novy diel Merlina sa mi pacil . Pekna bola scena ked sa hadali Morgana a Uther. Som zvedavy ako Uther zareaguje ked sa dozvie ze Morgana ho zradila. Podla mna to co videl Merlin v krystaly sa stane v zaverecnych dvoch dielov. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.12.09 19:30 | |
| vidim to tak, že Uther to zjistí o Morganě a bude ji chtít nechat popravit a druidi si pro ni přijdou... při té příležitosti Merlin vypustí draka a možná by se mohl nějak zapojit i Artuš, ale ještě nvm jak... to si musim promyslet... každopádně bych brala, kdyby se Gwen snažila Morganě pomoct a pak by ji za tp upílili ... ale to je jen mé bláhové přání | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.12.09 23:17 | |
| Ja to tiež pridám na môj Ježiškovský zoznam... už neviem ako dlho mám stiahnutý desiaty diel a nejako sa k tomu nemôžem donútiť, keď viem, že tam bude toľko Gwen... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.12.09 23:39 | |
| Nechapem naco ju tam tolko pchaju...ja som vcera pozerala prvu cast Merlina, on a Arthur nemaju chybu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.12.09 0:01 | |
| looool, nie je to dávno, čo sme tento prvý diel pozerali so spolužiačkou na chodbe v škole a každú chvíľu také újeby, hlavne pri korunovanom idiotovi to boli újeby na celú chodbu a všetci len WTF pohľady... musím povedať, že prvá sérka sa mi zdala lepšia, pri tejto druhej som sa tiež občas nasmiala, ale nie tak ako pri prvej a navyše tá špata Gwen... | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.12.09 9:34 | |
| A podla mna je druha seria lepsia ako ta prva Merlina | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.12.09 21:27 | |
| Leverage bude znovu pokračovat 13.1. a tady je krátké promo Leverage - New Promo - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=pigXd4Tdx2M | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 12.12.09 22:58 | |
| Teď jsem dokoukala novýho Merlina... Skvělej díl!!! Zatím se mi líbil asi nejvíc. Minimálně co se týče téhle série. Spojení nazghúlů a Šípkové Růženky se jim povedlo skvěle + chudák Merlin... Arthuš mi tady připadal sexy XD (možná to bude i tím, že jsem trochu mimo z Dragon Age Origins, ale fakt byl úžasnej) a těším se i na další díl, protože to vypadá na jednu velkou zradu, kterou jsem ale viděla už od tý doby, co Drak nutí Merlina aby ho pustil... ale možná to přece jen bude jinak, protože je to Merlin a některé logické závěry trochu zmírňujou, takže z toho vyjde něco úplně jiného... akorát mi vadí, že tam zase budou využívat vztah Arthur-Gwen... kéž by to nebezpečenství, do kterého se ta koza dostane bylo smrtelné... tohle přání mě asi nikdy nepustí... a je mi jasný, že ne jenom mě | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 13.12.09 9:38 | |
| Byl by to překrásný konec série... jenže bohužel, dokud je Giles na trůně, tak tam není Arthur a dokud není Arthur na trůně, tak není Gwen královnou a dokud není Gwen královnou, tak nepodvede Arthura s Lancelotem a doku nepodvede Arthura s Lancelotem, tak se na ni Artur snad nikdy nenasere a dokud se na ni nenasere, tak ji bude pořád na prvním místě milovat a dokud ji pude pořád na prvním místě milovat, tak tam pořád bude a dokud tam pořád bude... - snad všichni chápete, co jsem tím chtěl říct... problém nastává již v prvním bodě, protože miluju Uthera a jediný způsob, jak ho dostat z trůnu je jeho smrt a pokud ho nezabije drak příští týden, tak se to nikam nepohne a kdyby ho drak přece jen zabil, tak budu bulet, protože Giles musí za každou cenu zůstat. Dokonce i za cenu přítomnosti Gwen... | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 14.12.09 19:47 | |
| Night-A: btw proč Tonymu Headovi říkáš Giles? mě to jenom při čtení těch postů mate. Jména postav a najdenou postava, která se tam asi nějak nevyskytuje (nebo o tom nevím) a která je vlastně Uther tak když se mi to tak parádně povedlo s White Collarem, roznesu tady další seriál který mne poměrně zaujal. Jde tentokrát pro změnu o seriál lékařského prostředí. TRAUMAV prvé řadě nečekejte variaci na House nebo na Grey's. Původně jsem se spíš vrhl na MERCY protože prostředí bylo zajímavější a Michelle Trachtenberg lákala. Trauma ale jde trošku jinou cestou. Jde o projekt z tvůrčí dílny Petera Berga (The Kingdom, Hancock) který může za FNL a kdysi dávno hrál v Chicago Hope (o které tvrdí že z toho má dodnes trauma)). Z pilotu jsem vůbec odvařený nebyla a seriál jsem odložil. Tento týden jsem se k němu vrátil Ocitáváme mezi skupinou paramediků. Někteří řídí sanitku, jiní pro změnu pilotují vrtulník. Hned prvních deset minut seriálu Vám ukáže v čem je jeho síla. Především hodně zajímavé (a kuriozní) situace, ze kterých vzniká úraz. A protože Berg není žádný troškař, padají kolem vrtulníky, vství se řetězové nehody a když člověk dostane pecku od elektriky ještě upadne na kotoučovou pilu. Sledujeme skupinu postav od rádoby drsné blondýny až po nesmrtelného pilota vrtulníku, nevěrného manžela či skvělého irského přistěhovalce, který nemá sociální život. Ale má Facebook. V současné době má tenhle seriál pauzu, takže můžete směle začít koukat. trailery: - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=U8U8yZsVpTc - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Dbc-uNHVB9U | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 14.12.09 20:53 | |
| Port-D: sry... XD pro mě prostě je a vždycky bude Giles... Já jsem zvyklá, že když někomu řeknu Anthony Head, tak neví, o kom mluvím, ale Gilese znaj všichni... Navíc je to kratší + já mám takový crossover smýšlení, takže pro mě je herec všechny role... už mám i pohádku o Richardu Deanu Andersonovi... | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 14.12.09 23:08 | |
| pozera este niekto serial Dexter? Dneska sa objavila na nete posledna epizoda 4. serie, a skoncilo to uplne desivo a strasne. Nemam na mysli strasne ze to zle urobili, ale seriu zakoncila veeelmi zla nepekna udalost. - Spoiler:
Dexter, potom, ako zabil Trinity killera, našiel vo vani podrezanú Ritu a pred vaňou v krvi sedel jeho syn
kua to skoncilo tak... proste na to nemam slov len WTF? | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.12.09 9:58 | |
| Som velmi spokojny zo novou castou Merlina . Smial som ked Merlin skusal na Gausa kuzla na prebudenie.
Tak isto mam za sebou finale Dextera. Konecne z tamat zmizne postava, ktora nema rad. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.12.09 0:03 | |
| - Portable.Device napísal:
- Z pilotu jsem vůbec odvařený nebyla a seriál jsem odložil. Tento týden jsem se k němu vrátil
Cooooo? Ja som mala sanku v pivnici. Mozes si urobit dalsiu ciarku, idem na 2 diel Milujem Rabitta A preco to tie ..... chcu zrusit? Ale vraj to odzrusili???? To trapne Mercy predlzili a toto nie? Pcheee | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 17.12.09 13:47 | |
| Neviem ci takto sleduje serial Californication - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/233595-californication/ Ja tetno serial odporucam . Vcera som dopozeral 3 seriu ,ktora je perfekne . A ma zaujimavy koniec. - Spoiler:
Totiz Hanka Moodyho zoberia policia za to ,ze na zaciatku serialu sa vyspal s 16 rocnou ( o com on pred sexom nevedel )
Tu je video ,kde su posledne 4 minut 3 serie - kód:
-
http://www.edna.cz/californication/videa/zopakujte-si-s-nami-drasticke-finale-treti-rady.asp [code] Samozrejme obsahuje spoiler. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|