| Ten Inch Hero | |
|
+36sunshine Fay Husitka wiktoriano str8tking kattie Sashenka30 Dzowika4 noky lentilka Janka evetka Ewis lajda lenkka sonca12 Anwiel Zizi CrazyD Soniq Weronička bookika Ettie aryana7 Kaja Silvia LenkaX22 Kristine Chrystelle SNlois dion-fortune Madlen Night Angel janka410 Samabel Sarinka 40 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.08.08 13:53 | |
| ja myslím, že to môže byť podvrh alebo to tam dali producenti. viem o tom, že je to na platených torrentoch, ale ja osobne niečomu takému nedôverujem. ozaj netuším akoby sa to tam dostalo, jedine, že by to tam ozaj dali tvorcovia. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.08.08 14:02 | |
| Já už bych nikdy nic z placenejch torrentů nestáhla. Jednou sem tam sehnala "jedno cédéčko" a když sem si ho konečně stáhla (fakt se nikde jinde sehnat nedalo), tak to vůbec nebylo ono. Byla sem nasraná úplně neskutečně. | |
|
| |
lajda Nevinná obeť
Počet príspevkov : 19 Age : 35 Bydlisko : Poříčí u Litomyšle Nálada : It sucks out loud Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.08.08 14:07 | |
| Aha, zrovna jsem přemejšlela, že bych za to ta prachy dala, ale jak vidim, tak to asi nestojí za to. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.08.08 14:14 | |
| Kolik to vlastně stojí??? Já nevim, může to bejt pravý nebo taky nemusí. Já fakt nevim. Můžeš mi hodit odkaz, prosím?? | |
|
| |
lajda Nevinná obeť
Počet príspevkov : 19 Age : 35 Bydlisko : Poříčí u Litomyšle Nálada : It sucks out loud Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.08.08 14:24 | |
| - kód:
-
http://www.torrentreactor.net/find/ten-inch-hero-(2007) tady je par odkazu, ze kterych by se to asi dalo stahnout. Ja jsem se divala na to DownloadNova a tam pisou o 5- ti dolarech a melo by to byt na porad, tak nevim co je na tom pravdy. *Odkazy, které nesouvisí se stránkou supernatural.cinemaview.sk, vkládej do "code", viz.: Pravidla. Díky, Chrystelle. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.08.08 14:42 | |
| Fakt netušim, s těmahle stránkama vůbec nemam zkušenosti. Pokud to stáhneš a bude to ono, tak se ti tu budem všichni klanit fakt hodně dlouho. Je to na tobě. Ještě zkusim pořádat kámoše, co má nějakej program na stahování, vůbec nevim co to je, ale kouknout se může. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.08.08 15:24 | |
| no ja sťahujem cez torrenty už dlho a viem, že mnohí majú aj predplatené tie účty. lajda: tých 5 dolárov je tuším na mesiac ale neviem, čo tam potom nie sú nejaké obmedzenie, že sa ti to proste pustí len raz a potom to už musíš vymazať alebo tak niečo... ja osobne dôverujem iTunes. Za to sa platí, ale pokiaľ tam niečo nájdeš, tak je to ono. Ja však odmietam platiť a preto si krásne počkám až sa to objaví na dvd, lebo ja nestrácam nádej, že sa tak čoskoro stane | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
lajda Nevinná obeť
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 07.09.08 20:33 | |
| Tak to jsem fakt neměla číst, teď jsem mnohem víc nedočkavá. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 07.09.08 20:53 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 26.10.08 20:25 | |
| Teď jsme narazila na fotky z tohodle filmu....tak prosím,tady je máte - kód:
-
http://raynelove.livejournal.com/8645.html#cutid1 | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 26.10.08 20:36 | |
| jů, díky moc!!!! Zrovna sem zjistila, že se dá koupit dvd ve švédsku!!!!! já chci u nás taky!!!!! To neni fér!!!!!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 26.10.08 22:07 | |
| inak už som pozerala, že je dvd na objednanie v popise toho vidka, ale k nám na SR nie no ale tak už by si niekto mohol objednať dvd a upnúť to sakra, ja už to chcem vidieť, tieto vidka ma dnes asi zabijú | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 28.10.08 0:22 | |
| Takže já už to mam za sebou!!!! Totálně!!!!! Film jako takovej by mě nijak nezaujal, ale to co tam Jens předváděl a hlavně jak tam vypadal byla totální bomba!!! Vážně, hlavní postava mohl bejt kdo chtěl, ale Priestly byl dominanta celýho filmu!!!! - Spoiler:
a hlavně ten konec, když tam přešel nenamalovanej, bez číra a ulíznutej, slušně oblečenej a bez piercingů!!!! Vážně sem mohla jenom čumět!!!!
Rozhodně sem si užila spoustu srandy!!! Pořádně to rozeberu zítra (dneska), teď padam do postele!!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 28.10.08 0:37 | |
| holy shit! tak toto bolo totálne fenomenálne. akože jensen rocks!!!! ja dnes mám isté o čom sa mi bude snívať, proste to, čo tam on stváral... no dovi dopo a ten koniec!!! kriste akože tiež to nie je môj štýl filmov, ale crap, toto bolo beatiful! ja nemám slov, proste love akože tie jeho vlasy a tričká stále iné, ja som nemohla a tie hlášky inak daneel je aj nahá v tomto filme a s jensenom má až jeden bozk aj to len taký, že no.... ale rozhodne bol jensen fenomenálny tak akože ja som tú daneel začínala mať celkom rada, ale po tomto filme, neviem, neviem akosi ma neoslovila. za to jensen bol skvelý akože ja nemám slov, len na to stále vyjavene čumím. on je proste the best! | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 28.10.08 17:04 | |
| No, taky mi po tomhle vůbec nesedí!! A jak strašně sem byla ráda, když jí tam ten kluk jednu vrazil... ale stejně, je to jenom postava a ona nemusí bejt taková. Nevim, nějak sem nezkoušela koukat na videa s ní. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.10.08 11:09 | |
| Moc se mi líbí tahle píseň ze soundtracku. Nahrála jsem ji na ulozisko, kdyby si ji někdo chtěl taky stáhnout. Feeder - Feeling a moment - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/96485/Feeder_-_Feeling_a_moment.mp3 | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.10.08 11:37 | |
| Chrys děkuji, děkuji a zase děkuji! mě se totiž líbila už co jsem ji poprvé slyšela, ale nějak jsem ji nedokázala najít! díky tobě ji teď mám, ta písnička je skvělá | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.10.08 14:15 | |
| hehe jj ta je skvělá Chrys....tu mám od Ant už od toho dne kdy napsali co bude v tom soundtracku nebo co za písně bude ve filmu.....je fakt skvělá a už prostě že jí posloucháte a pak až vidíte film..no nostalgie.. jinak tedy dneska už jsem to viděla a nemohla sem sem hned po tom nic napsat nebo by to tu bylo přesmajlíkováno - Spoiler:
| |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.10.08 15:17 | |
| Po přečtení vyjádření režiséra tohoto filmu, ohledně pirátského šíření Ten Inch Hero, jsem se rozhodla smazat celou tuto diskusi o stažení DVDRipu TIH, včetně všech linků. Je mi líto, ale ten kdo si nestihnul tento film stáhnout, musí si linky sehnat mimo toto fórum. Případně poprosit někoho o linky soukromě přes SZ. Nechci totiž, aby se to zde řešilo nadále veřejně, nestojí nám to za problémy. A věřte mi, že by přijít mohly. Na netu se zatím ještě dají najít, dokud je všichni nestáhnou z oběhu, případně je nezablokují pro veřejnost, takže šanci zatím máte. Ale sem na fórum, prosím, už žádné linky nedávejte! Pokud se tak stane, vše bude okamžitě smazáno. Diskusi o stahování prosím taky ukončete, tento topic bude sloužit jen ke komentářům děje tohoto filmu.
Díky za pochopení.
Celý článek ohledně problémů s šířením této pirátské kopie si můžete přečíst zde: - kód:
-
http://community.livejournal.com/supernatural_tv/ | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 29.10.08 18:33 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 30.10.08 2:30 | |
| tak....už to mám aj ja za sebou a musím teda povedať, že to bola riadne bomba Jensen bol jednoducho fenomenálny a ja som sa na tom čo vystrájal nemohla prestať smiať - Spoiler:
film ako celok to tiež nebol zlý nie úplne môj štýl ale páčil sa mi...Danneel teda mala blbý rolu, no neviem...možno je v súkromí milá...k tomuto sa ja radšej nejdem vyjadrovať, keďže o nej nič neviem btw. Chrys: vďaka za song tiež som už zháňala a inak...tie pesníčky, čo spieva baba...nezdá sa ti ten hlas povedomí??? ja som ho spoznala hneď | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ten Inch Hero | |
| |
|
| |
| Ten Inch Hero | |
|