| Ten Inch Hero | |
|
+36sunshine Fay Husitka wiktoriano str8tking kattie Sashenka30 Dzowika4 noky lentilka Janka evetka Ewis lajda lenkka sonca12 Anwiel Zizi CrazyD Soniq Weronička bookika Ettie aryana7 Kaja Silvia LenkaX22 Kristine Chrystelle SNlois dion-fortune Madlen Night Angel janka410 Samabel Sarinka 40 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................. 08.01.09 22:02 | |
| Dakujem baby ešte raz. Konečne som si to dnes pozrela. Bolo to super. Veľmi sa mi tento film páčil. Celý príbeh bol super. A celkom ma zaujali aj iní. Škoda, že Jensena nebolo predsa len o trochu viac. Ale aj to bolo super už len kvôli tomu, že ho je pomenej vídať - samozrejme okrem SN. To ako nakoniec prišiel úplne zmenený, bolo dosť zaujimavé Mne časovanie sedelo do bodky. Veľká Vdaka baby, skvelý film. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 08.01.09 22:41 | |
| | |
|
| |
noky Nevinná obeť
Počet príspevkov : 34 Age : 37 Registration date : 24.11.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 12.01.09 17:06 | |
| a na jaky dvdrip su casovane tie titulky lebo uz som staihol dva a ani k jednemu nepasuju | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 12.01.09 20:12 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 20.01.09 14:43 | |
| Takže konečně jsem i já zkoukla tenhto film a předně bych chtěla moc a moc poděkovat Silvii a Zizi za titulky!!! Jste vážně úžasné, že jste si s tím daly práci, protože bez nich by to nebylo ono. Film se mi moc líbil, nejlepší ze všeho byl Jensen a ta jeho role. Ta postava neměla chybu. Ty jeho hlášky a trička... Nejvíc jsem se smála u známé scény s tampóny, kterou už jsem viděla předtím na YT. Ovšem teď jsem si to vychutnala se vším všudy... Ten jeho modrý kód a vůbec celý ten styl telefonátu s Tish, to byla bomba. Tedy na konci když přišel a vypadal jako člověk , tak se mi snad líbil méně než před tím. Byl z něho totiž až moc velký cukroušek a já mám ráda Jensena spíš ve stylu Deana. Tohle mi k němu nesedělo...ty vlasy hlavně. Jinak se mi líbila i zápletka s tou Jen nebo jak se jmenovala a taky s "Annou" a tím Noahem. Prostě celkově jsem byla spokojená, takové příjemné odreagování. Zažívala jsem při tomto filmu něco jako déjà vu, protože tam hrála spousta herců, které znám z One Tree Hill a Danneel tam měla dokonce i docela podobnou roli , takže jsem chvílemi měla pocit, že se dívám na OTH. btw, hudba je v TIH vážně krásná, hlavně slova těch písní.... | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 27.01.09 14:07 | |
| Dzowika4: už som ti poslala PM. Inak All - hrala som sa s úpravou prekladu pomocou švédskych a nórskych tituliek, tak možno už dnes večer ak sa mi podarí, sem hodím už fakt poslednú finálnu verziu - bez nejasností | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 27.01.09 23:49 | |
| Konečne som si to pozreala aj ja a tomu vďačím zizi ten jensen tam bol taký úžasny proste heh zase mal dobre hlášky ako to on vie vždy a proste chutný bol mne sa strašne páčilo keď mal na hlave číro a všeliaké farby proste strašne zlatý a tie jeho oči priam vynikali keď mal aj linku.....a sa mi rátalo keď šiel kupovať tie tampóny proste taký zlatučký tam stál a nevedel čo s tým ale mile že šiel.....niekto by to nespravil iba davači ........a na konci keď sa postavil za ten pult a ta trish sa na neho pozerala heh som ho vôbec nespoznala proste ja som sa len pozerala a to že neaký ďalší ide za ňou heh a to on no tak ma prekvapil iný bol.....ale sa mi to clekovo páčilo dobré to bolo miestamy smutné no proste film na večer až tak fajn sa mi to pozeralo | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 28.01.09 15:22 | |
| Tak tu to je. Ospravedlňujem sa, že až dnes, ale môj net mi odmietol uploadnúť týchto obyčajných 100kB (no nebudem ho ohovárať). Takže vďaka za upload patrí LittleDevil, ktorá ma dnes zachránila. FINAL Verzia - už naozaj - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/126868/ten_inch_hero.srt Úprava z nórčiny a švédčiny bola fakt funny. Dokonca som sa pár slov aj naučila. Napr. Takk je po nórsky ďakujem, švédsky je to Tack Inak musím povedať, že ani jeden z tých jazykov sa mi nepáči. Znie to ako klingončina alebo goau´ldčina. No uznajte: Jeg tar en liten tofukalkun - Vezmem si malý tofusendvič No dobre okey. Inak milujem ten film aj keď už viem každú vetu asi naspamäť. Tak prajem príjemné sledovanie. PS: Silvy ešte raz fakt dík, lebo bez teba by tieto titulky neboli | |
|
| |
Sashenka30 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 3 Registration date : 30.01.2009
| Predmet: DAKUJEM! 03.02.09 10:34 | |
| Dakujem, dakujem dakujem! | |
|
| |
kattie Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 21.02.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 19.02.09 15:37 | |
| Dneska jsem na netu narazila na bloopers k tomuhle filmu. Nevím, jestli se to už tady někde neobjevilo, ale nic jsem nenašla, tak tady hodím odkaz. TIH - Bloopers - kód:
-
http://junebugsgirl-88.livejournal.com/23409.html Mně osobně se nejvíc líbila až poslení minuta | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 19.02.09 15:47 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 19.02.09 17:27 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 19.02.09 18:17 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 19.02.09 18:47 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 19.02.09 23:00 | |
| Ettie dakujem za to you tube ja som tiež mala problém s tou stránkou tie gagy fakt stály za to hlavne ten koniec z Jensenom ešte som ten film nevidela aj ked ho mám už dlhšie stiahnutý ale asi si ho čo najskôr pozriem lebo už len s týchto gagov nemôžem a ten Jesnenov výzor, fakt to musím vidieť | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 20.02.09 13:34 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 20.02.09 20:41 | |
| Husitka, keď youtube to maže..kvôli právam... ale skusim to dat na uložisko,ju? EDIT: - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/136226/Outtakes.wmv | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 20.02.09 21:36 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 20.02.09 21:41 | |
| Koukla jsem na ty gagy už včera a taky jsem s Jensena nemohla. Škoda, že ho tam nebylo víc. Jak si házel to hrozno nebo co do té pusy.... On je fakt komik. Jen je škoda, že v té roli působí tak nevýrazně podle Deana v SN. On už vážně bude mít problém překonat tuhle svoji životní roli a možná ji ani nikdy nepřekoná. Já prostě když vidím Deana, a to kdekoliv - ve videu, na fotce, v interview, zůstanu úplně , ale v každé jiné roli se mi Jensen prostě jen líbí. Nedá se to prostě srovnat, co z něj na mě vyzařuje u Deana a co u ostatních rolí. Je to škoda. Ale je super, že aspoň může Deana hrát tolik let, když mu to tak skvěle jde. Díky za ty gagy, kattie! | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 20.02.09 22:37 | |
| - Ettie napísal:
- Husitka, keď youtube to maže..kvôli právam...
ale skusim to dat na uložisko,ju? EDIT: - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/136226/Outtakes.wmv Díky moc za námahu, mně se to povedlo stáhnout ze SendSpace. chrys: Tak mně zrovna Priestly přišel jako hodně výrazná role, a hrozně se mi líbilo, že byl tolik odlišný od Deana. A Elijah Wood taky dokázal překonat roli Froda. Jde jen o to, jestli má herec dostatek inteligence a chuť experimentovat, a to podle mě Jensen má. Já bych si hrozně přála, aby prorazil, je jen málo herců, co by si to tak moc zasloužili. | |
|
| |
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 20.02.09 22:43 | |
| Tak odlišný od Deana byl a ne, že by se mi to nelíbilo, šlo mu to skvěle. Ale prostě já Jensena hrozně miluju jako Dena a proto už ho jen těžko něco překoná. Asi je to tím, že ho vidím denně už několik let a navíc v tolika scénách, že by opravdu musel natočit buď stovky filmů nebo další dlouhotrvající seriál, aby se v něm mohl projevit tolik, jako v SN. Dostatek intelignece a chuti experimentovat má určitě a navíc i talent, jde jen bohužel o to, jestli o nějakou "TU" roli zavadí nebo ne. | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 23.02.09 16:09 | |
| takže konečne po strašne dlhej dobe som si to pozrel aj ja. . Musím povedať že sa mi to celkovo páčilo. najlepší bol ajtak preastly. Tie jeho nápisy na tričku stáli za všetky peniaz. . Inač musím povedať že Preastly bol oproti Deanovi trd. Keď išiel ubrániť Tish tak som si nemyslel že ho dva údery dostanú . Keď išiel kupovať tie tampóny tak sa mi to strašne páčilo ako sa vystrel a povedal že on to zvládne. . No a koniec nemal chybu. Tie mená že Boaz a Patisha sa k sebe perfektne pasovali . Priznávam že som ho na konci skoro nespoznal. Tak to bola teda premena. . Stál tam ako malí prváčik na slávnostnom zahájení školského roka. Zhruba by to bolo asi všetko. BTW: Piper bola dcérou noah? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ten Inch Hero | |
| |
|
| |
| Ten Inch Hero | |
|