| Ten Inch Hero | |
|
+36sunshine Fay Husitka wiktoriano str8tking kattie Sashenka30 Dzowika4 noky lentilka Janka evetka Ewis lajda lenkka sonca12 Anwiel Zizi CrazyD Soniq Weronička bookika Ettie aryana7 Kaja Silvia LenkaX22 Kristine Chrystelle SNlois dion-fortune Madlen Night Angel janka410 Samabel Sarinka 40 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 23.02.09 19:34 | |
| ALL: Ak budete zháňať niekto odkazy na stiahnutie filmu TIH, verzie, na ktorú sú titulky uverejnené v tejto téme. Pošlite niekomu služobne staršiemu PM. str8tking: Piper bola Ana. Bola to tá čo strážila Noahovi dcérku Juliu | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 13.03.09 22:10 | |
| Chrys: Což to já ho taky zbožňuju jako Deana, ale opravdu si přeju, aby měli Jensen i Jared možnost projevit svůj talent i v jiných rolích, aby jejich kariéra neustrnula a nebyla jen o jedné životní roli. Něco takového je totiž pro herce smrt. A po pravdě řečeno si myslím, že role ve filmech by mohly přitáhnout a přilákat i víc fanoušků k SN, pokud by se něco takového našlo ještě v době SN. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 14.03.09 0:52 | |
| Az dnes som si pozrela TIH (shame on me, ja viem ) a musim povedat, ze to bol skvely film.. Nepocitajuc uzasneho Jensena (tie pohlady, och joj ) som si ten film naozaj uzila, skvelo rozvijajuce sa vztahy postav.. a ked prisiel na konci bez svojho legendary hair.. | |
|
| |
sunshine Nevinná obeť
Počet príspevkov : 16 Age : 32 Registration date : 24.05.2009
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 21:41 | |
| Milujem tento film, pretože v ňom hrajú moji dvaja najobľubenejší herci. Danneel a Jensen. Tish bola veľmi sympatická postava a strašne som jej a Priestlymu od začiatku fandila. A nakoniec som pri konci bola tak šťastná, že sa dali dokopy. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
sunshine Nevinná obeť
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 21:49 | |
| Zizi ja som poznala Danneel už predtým z OTH - Rachel je moja naj postava. Danneel a Jensen tu boli veľmi milý párik. Tak isto ako v skutočnosti. Ale aj ostatné príbehy vo filme sa mi páčili. To, že Tish bola husička neriešim, napokon sa zmenila. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 21:52 | |
| sunshine: no hej zmenila a k lepšiemu. Mne sa páčilo ako sa Piper snažila nájsť dcéru a tiež milujem tú časť ako Jen sedela na ten lavičke a plakala a začala na Tish útočiť, že ona nevie aké to je stáť vždy v úzadí, keď ju pekný chlapi obchádzajú a tak ďalej - viem melodramatická časť ale páčila sa mi. A Priestly v obchode s tampónmi - no comment Tie jeho tričká a vlasy - proste kto Jensena nepozná ani nepríde na to, že Dean a Priestly je jeden a ten istý | |
|
| |
sunshine Nevinná obeť
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 21:55 | |
| Scéna s tampónmi bola skvelá. A videla som pár dielov SN, ale až po TIH ma Jensen zaujal natoľko aby som si pozrela celý SN a som nadšená. TIH bol naozaj veľmi podarený film, hlavne pre mňa romantičku. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 21:59 | |
| JJ tiež mám takéto filmy rada, len škoda, že to trvalo vlastne od roku 2007 kedy bol natočený aby sa dostal k fanúšikom a to môžeme byť radi aj za také oneskorenie. ale podarilo sa | |
|
| |
sunshine Nevinná obeť
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:10 | |
| Ale áno podaril sa. Mne sa film veľmi páčil. Pozrela som si aj MBV a to sa nedá porovnať. Ale Jensen tam bol zlatý. Dnes si chcem stiahnuť nový film s Danneel. Btw nevieš či u nás vyjde DVD TIH? | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
sunshine Nevinná obeť
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:28 | |
| Anglicko? Tak to je super za mesiac tam idem na prázdniny tak si ho kúpim ak bude. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:28 | |
| TIH sa tuším dá objednať cez amazon ja to mám čo nevidieť v pláne jensen je proste v tomto filme totálne bestový mne sa tish nepáčila jej príbeh ma nejako extra nedostal.... viac som sa sústredila na piper. tá sa mi asi najviac páčila koniec sa mi tiež až tak moc nepáčil. jensen tam vyzeral ako trtko viac mu to seklo s tými pankáčmi. ale pohodka. film je to úžasný aj keď romantička nie som | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
sunshine Nevinná obeť
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:41 | |
| Zizi: Ja chcem originál. Danneel a Jensen v jednom filme, to ako správny fans musím mať originál. Chcem podporovať ich karieru (hlavne Danneel) a aj keď len kúpov DVD. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:44 | |
| ja mám ten dvdrip doma. janicag mi ho poslala zlaté to dievča ale tiež chcem originál kvôli jensenovi samozrejme zizi: jj strašne mladý tam bol. ale ja som ho žrala | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:49 | |
| no ja som už dávno stratila nádej na title a nejako ma to ani neberie už len čakám kedy vyjde 4 serka kompletne na dvd, ja vyfasujem prachy za maturity a už sa bude nakupovať 4 serka, TIH, MBV.... júúúúj ale to bude zase pekný účet otca trafí, keď mu príde výpis z kreditky ešte witch cranyon si musím objednať.... knihy by som inak mala mať všetky potom aj Friday si chcem objednať a christmas cottage.... a atď... postupne musím skompletizovať originál dvd s nimi.... | |
|
| |
sunshine Nevinná obeť
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:51 | |
| Veď CZ titulky sa cez pc dajú vložiť aj do originálu.. dion: Tiež mám doma peknú zásobu a plánujem ju rozšíriť... | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:56 | |
| Fay: No ani mi nevrav, jasné že viem. Niektoré vety viem aj po nórsky Neviem ale ak originál tak väčšinou podporujem aj s nejakou alternatívou zrozumiteľnosti, pre prípad, že prejaví záujem aj nezainteresovaná strana (kamošky, ktoré si museli zvyknúť, že im o takýchto filmoch stále hovorím) dion: waw paráda, to ja som rada, že mám TV ripy SN a môžem si ich kedykoľvek pozrieť. Ale tak kto vie, keď začnem zarábať možno si postupne aj ja začnem dopĺňať zbierky Zatiaľ no money, no funny suny: to som skúšala, dopadlo to tak, že ten úžasný program mi posunul obraz, zvuk aj titulky a nešlo to vôbec Ale mám to v pláne dokončiť hneď po skúškach. | |
|
| |
Necrolic Pocestný duch
Počet príspevkov : 62 Age : 40 Bydlisko : BA - ZM Nálada : super lebo uz nie som "nevinna obet" :D Registration date : 14.03.2009
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 22:59 | |
| no ja som tiež zatiaľ nemala prachy a hlavne ani čas sa zapodievať objednávaním a podobne.... ale fay mi s tým helfne, čiže už sa neviem dočkať až si konečne skompletizujem pár vecí ja mám doma len SN dvd originál plus všetky tri companion plus nevermore a bone key a čakám na johnov journal. mám aj ps i love you knihu originál zvyšok čaká na tie prachy za matury | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 24.05.09 23:09 | |
| dion jj, to bude hromada, co... TIH je jedna z veci, co naozaj CHCEEEEEEEM !!! original.. ale ja som v tomto magor, sak moju LP zbierku si videla... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ten Inch Hero | |
| |
|
| |
| Ten Inch Hero | |
|