| Ten Inch Hero | |
|
+36sunshine Fay Husitka wiktoriano str8tking kattie Sashenka30 Dzowika4 noky lentilka Janka evetka Ewis lajda lenkka sonca12 Anwiel Zizi CrazyD Soniq Weronička bookika Ettie aryana7 Kaja Silvia LenkaX22 Kristine Chrystelle SNlois dion-fortune Madlen Night Angel janka410 Samabel Sarinka 40 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 30.10.08 8:21 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 01.11.08 23:27 | |
| Takže našla som soundtrack k Ten inch hero, ale chýbajú na ňom 3 pesničky a všetky od Bethany Joy Galeotti a to konkrétne: The Long Way, Something Familiar a Get your love - ak ich niekto zoženiete prihoďte ich sem nech to máme kompletné Je to z japonskej stránky, tak som to radšej upla na uložisko Soundtrack Ten inch hero - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/97456/Ten_Inch_Hero_Soundtrack.rar | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 02.11.08 11:39 | |
| Včera jsem ten film konečně viděla i já. Co na to říct... Jensen mě jako Priestly vážně dostal!!! Zahrál ho úplně senzačně a každá scéna s ním byla v tom filmu skvělá. Danneel... kromě toho, že hrála takovou holčinu, která si Priestlyho vůbec nezasloužila mi nevadila. Jak tam na konci přišel bez těch barevných vlasů a bez piercingů Vážně to byl takový film na pohodku. Docela se mi líbil a oproti hororům s naší J2 je to příjemná změna. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 02.11.08 13:08 | |
| mne sa tih zase až tak nepáčilo. sry, ale fakt to nie je film pre mňa. trochu mi to pripomenulo ps I love you, ktoré ma tiež až tak neoslovilo, ale kvôli jeffovi to stálo za to. príbeh sa mi však páčil a preto som si objednala aj knihu. rovnako je to s tih. videla som to raz celé a stačilo mi. príbeh pekný spracovanie tiež, ale stačí mi pozerať obľúbené často s jensenom a prípadne ostatnými postavami, pretože tam boli fakt pekné myšlienky. tih je krásny film a ako celok na mňa urobil veľmi pozitívny dojem, ale nie je to skrátka môj štýl. akože nevravím, že sa mi film nepáčil, len mám radšej iný žáner. jensen však nemal chybu. tie tričká a vlasy no wow a páčilo sa mi aj to oblebené auto, aj ja chceeem | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 01.01.09 20:57 | |
| mám tu jednu dobrú a jednu dosť zlú správu tá prvá je,že titulky sú už na 70% preložené a tá horšia,že sú to titulky na dvojcd film DVDRip.XviD-a tudíš sú rozdelené do dvoch častí je tu ešte možnosť prerobiť ich cez titulkovací program,ale rada by som vedieť pre akú verziu ich upraviť. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 01.01.09 21:48 | |
| Telepatia. Teda s tou stránkou. Chcela som už písať či už ste niečo nenašli. Ja som si totiž sľúbila, že ten film chcem vidieť, že je to taký darček a chcem ho vidieť počas prázdnín ešte. No a zrazu pozerám a vy tu o titulkách, super. Inak Silvii si jednička . Je skvelé, že sa ti podarilo preložiť to a ešte aj nájsť titulky. Už som mala nutkanie pozrieť si to keby si nenapísala o tom , že si našla titulky. Takže Veľka Vdaka, už sa na to teším | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 03.01.09 22:49 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 04.01.09 10:10 | |
| Ja asi nevidím. Asi ešte stále spím. Kokso ja umrem. Titulky? Silvia: ty a tvoj brat ste úžasní. Práve ste mi urobili druhé Vianoce. ďakujem. S časovaním by som sa aj pohrať mohla, len neviem kedy na to budem mať čas a hlavne môj úžasný prístup na net - no comment. Tak proste sem hoď potom odkaz na preklad a niekto s tým už predsa len pomôže | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 04.01.09 15:49 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 04.01.09 15:58 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 04.01.09 19:40 | |
| takže najprv sa ospravedlňujem,že mi to upnutie sem trvalo tak dlho,nebolo to naschvál,len program,ktorý používam na prevod sub-srt to trocha totálne pokazil,kedže pri prevode mi miesto dlhých á,é,ý,a ostátní vypísal do titulkov len nejaké pofiderne kliky-háky tak som musela všetky samohlásky nanovo opravovať časovanie zrejme nebude sedieť,kedže sú rôzne verzie takže poprosím Zizi ak máš čas, ((ja si idem oddýchnuť od tých písem,mám dojem,že tie háčiky sa mu budú pred očami premietať naďalej Dajte vedieť ak by niečo....môže sa stať,že narazíte na chyby,(čo sa aj stane)ale tie výrazy naozaj neviem preložiť A i keď ich ešte čakajú upravy vopred prajem príjemnú zábavu,za sprosté slová ja nemôžem - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/117685/hr.rar | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 04.01.09 19:43 | |
| Silvia: dík. Idem sa do toho pustiť. Prosím strpenie. Lebo fakt neviem koľko to bude trvať | |
|
| |
Janka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 39 Age : 40 Nálada : absolutantne skvelááááá :o) Registration date : 26.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 04.01.09 19:54 | |
| Baby ste super a uz teraz Vam patri jedno velke DAKUJEM | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 04.01.09 22:04 | |
| Weronička: titulky prebiehajú korekciou a doladením časovania. Budú hotové tak, za pol hoďku, ale určite tam zostanú ešte chybičky, lebo ja pri tom už spím. Nebiť Jensena a tých jeho haluzí, kedy vybuchujem smiechom, tak by som asi zaspala Edit: Tak tu to máte, ako vravím, ešte to chce poriadne prezrieť, ale tak na také bežné kuknutie to už je a sľubujem, že keď si nájdem čas, tak to skontrolujem popísmenkách Prajem príjemnú zábavu - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/117783/ten_inch_hero.srt Inak je to časované na ten prvý DVDrip čo unikol. Tak ak niekomu nesedia title bude to možno inou verziou. Silvia, trošku som tam čosi poupravovala - ale skutočne dík za preklad a dokonca aj časovanie som upravila len na začiatku. PS: týmto chcem vzdať hold dievčatám, ktoré nám robia pravidelne titulky na Supernatural. Baby Máte to riadnu makačku. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 05.01.09 11:06 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 05.01.09 11:47 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 05.01.09 16:18 | |
| nemáte za čo rada som trocha pomohla. Zizi Ďakujem,že si to upravila,pre mňa to už na konci bola španielská dedina,ja som tieto titulky robila bez toho,aby som predtým videla film,chcela som si ho vychutnať až z titlami.Inak až teraz som aspoň z časti pochopila,aké nesmierne hrozné ťažké je prekladať titulky do častí a to ešte v rekordne krátkom čase takže všetkým | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 05.01.09 17:49 | |
| mna tak dostala ta scena už ko konci jak ten "internet friend"dosiel za tou holkou to bola taka sila a potom jensen jooooooooooooj...nadherny film... ešte raz veľka vďaka za titulky | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 06.01.09 0:06 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 06.01.09 1:02 | |
| Ahojte, ja som sa dnes/včera pustila do pozerania a našla som tam ešte dosť konín, tak som sa to pokúsila doladiť a upraviť. Tu je final verzia, aj keď niektoré veci mi tam ešte stále nesedia - proste ak niekto niečo postrehne, alebo začuje niečo čo je inak, tak dajte vedieť - dík Exkluzívne pre vás - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/118089/ten_inch_hero.srt | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 06.01.09 11:36 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ....................... 06.01.09 22:05 | |
| DAKUJEME Siliva neskutočné neverila som tomu, že to konečne uvidím. Musím si ešte nájsť čas. Skvelá práca Taktiež Dakujem Zizi za úpravu tituliek | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 06.01.09 23:06 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Ten Inch Hero 06.01.09 23:15 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ten Inch Hero | |
| |
|
| |
| Ten Inch Hero | |
|