Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1

Goto down 
+52
kattie
Husitka
shelby
Klenotka
str8tking
Dzowika4
cleo
lentilka
Ellen
Mystic
Lirael
evetka
bareness
Katuška
lenkka
janicag
Faith
Lex
calla
renáta
Violet
wiktoriano
Soniq
FeeBee
CrazyD
Anwiel
ivan2321
Zizi
nikita
Weronička
sisel
keksiiq
bookika
leoraine
Kristine
Kaja
SkreechTina
funny
SNlois
Hiro666
LenkaX22
Elendilka
Chrystelle
Katka
Willo
Kika
Silvia
janka410
Samabel
Night Angel
dion-fortune
Sarinka
56 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutorSpráva
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty07.09.08 22:32

Samabel: Ja proti nej nič nemám. Hayden poznám z filmu Ice Princess a nejakko si ju proste nevšímam. Ja mám rada Mohindera a potom aj malý Micah je zlatý 603 603 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty07.09.08 22:35

Já nemám nic proti Hayden. To pozor. Já nemám ráda Claire. Ta postava mi jde vážně na nervy. Rolling Eyes 603
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty07.09.08 22:36

Aha tak v tom s tebou súhlasím. Claire je Suspect trapka 601
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty07.09.08 22:37

Samabel, takže navnadiť...no je plný intríg...Blair je bitch najväčšia a tie jej podrazy niekedy nemajú fakt chybu, Chuck je sviniar číslo dva, ale úplne skvelý...no a Serena a Dan sú zlatí...ja ani neviem, to si musíš sama pozrieť a násť si tam niečo, čo sa ti zapáči...ono si myslím, že je tam niečo pre každého...a úplne najlepšie je, že hlas Gossip Girl patrí Kristen Bell a tá je proste skvelá, aj keď len jej hlas..celé je to natočené podľa knihy...chystám si postupne pokupovať.. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 284389
Na Heroes som tiež veľmi zvedavá..tiež sa teším aj na Housa, Pushing Daisies, CSI Las Vegas, Miami,Ugly Betty.....Dirt mi zrušili... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 71416
Asi by som si mala niekam napísať, čo všetko vlastne sledujem... Laughing Laughing
S Claire súhlasím, neznášam jej postavu...inak som videla asi 10 minút z prvého dielu tretej série, čo niekto natáčal cez Comic con... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 284389
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty07.09.08 22:42

Sarinka: a máme alebo nemáme sa tešiť Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 999804 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 999804
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 20:42

moj brat je fanatik na Heroes. On videl tiez nejake take video a cely den mi tu o nicom inom nekecal. Neviem,ci to mozem prezradit... ale asi to bolo len v ukazkach,takze to nie je nic tajomne,ale dam to do spoilerov,lebo ma zaujalo,ked to brat hovoril

Spoiler:

inak si myslim, ze tretia serka bude ovela lepsia.ved scenaristi sa ospravedlnovali za tu druhu seriu a do 3. slubovali hory-doly. Inak ani ja Claire nemusim. Ja zboznujem Mohindera tiez Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 430869 nepride mi teraz na um,ale ako prekladali na Markize Micaha? mama pocit, ze nerozpravali "Majka" ale "Majko", ze? som myslela, ze vypustim dusu,ked som to pocula...

Sarinka affraid ja sledujem 5 serialov a mam dost aby som sa v tom zorientovala a ty teraz napises toto...to v pohode stihas?? nestracas sa v tom???

apropo- zacala som sledovat OTH. Je to celkom dobre. Paci sa mi to,aj ked som zatial pozrela len 4 casti,ale viac nestiham. Ale urcite to stoji za to Wink
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 20:54

Faith: Tak to ti teda nepoviem, či kecal alebo nie. Ja pozerám Heroes rada ale nejako sa do spoilerov nehrniem. Proste ak sa ku mne dostanú časti, tak si to pozriem - dúfam, že sa dostanú aj ďalšie 703 703 To vždy zháňam cez bratovho kamoša 703 703

Čo sa týka sledovania seriálov, tak už nie som ten niekdajší fanatik - keď som bývala cez školu doma tak som sledovala všetky CSI + NCIS + Kobru 11 a ešte z netu Stargate SG-1, Stargate Atlantis, PB, a ďalšie. Teraz keď bývam cez školu na intráku tak tie v telke väčšinou nesledujem a zostávam len na tých z netu, takže už len nejaké 4-5: Stargate Atlantis, PB a za chvíľu pribudne SN, Heroes a IT Crowd :shame: 603 603 603
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 21:02

no ja čakám len na sn a heroes 603 proste na viac fakt nemám čas Rolling Eyes ale postupne by som chcela dopozerať pb a ncis, to boli seriáli, ktoré som mala rada. najviac ma naštvali, že mi zrušili moonliht Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 568939

no ale tak gossip girl možno tiež pozriem Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 999804 uvidíme ako na tom budeme časovo Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 999804
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 21:17

Já teď budu sledovat hlavně - Supernatural!!!, Heroes a Prison Break...plus když bude čas tak House (aspoň na Nově)... sem tam i tu CSI... a Criminal Minds.
Tak nejhlavnější je stejně ten SN, ostatní už budu sledovat vážně podle času... ještě, že máme tu možnost stahování... Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ..............   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 21:22

Sarinka: Asi by si si mala, aj ja sa to chystám urobiť, koľkokrát sa mi stalo že som z tej serialovej prepracovanosti zabudla na niektoré seriály, ktoré pozerám a už som sa k ním nikdy neskôr nedostala. Laughing
A mám na teba otázku či by si mi nemohla odpovedať na vec tykajúcu sa Ugly Betty na Markíze, cez leto som videla posledné diely , potom sa nečakane z programu vyparili a už Betty nechodí, nenašla som žiadnu tlačovu správu a ani informáciu v ktorej by niečo o tom vraveli, confused tak sa pýtam či náhodou nevieš kôli čomu? Započula som že je to kôli tej časovej dochvilnosti, že niejakým zázrakom nie ja Markíza až tak opozdená, a kedže neviem o Ugly Betty v USA aboslutne nič, pýtam sa teba, čo je na tom pravdy. 603
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 21:23

Bože Samabel ani nevrav. Som tak šťastná, že som lenkku nahuckala na Supernatural, lebo inak by ma asi šlahlo, keby som to nemala kde sťahovať. Aj keď so skúsenosti viem, že zúfalé časy si vyžadujú zúfalé rozhodnutia a ja by som sa nejako k novým častiam dostala aj keby som mala osloviť cudzieho človeka vo vlaku (to už som raz spravila - minulý rok kvôli hviezdnej bráne) 703 703 703
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 22:56

Ja budem sledovat tieto serialy
Supernatural
Heroes
Prison Break
Chuck

Dexter
Reaper
Lost
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
Kyle XY
Fringe
Dollhouse
Tak tieto serialy bude sledovat tuto serialovu sezonu.
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty08.09.08 23:02

Sylar: v pondelok ráno vstaneš a do nedele večera máš čo robiť 703 703 601
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 17:03

Jejda, já zapomněla ještě na Dextera!!! Toho si nemůžu nechat ujít, to je taky skvělý seriál. cheers
Jen vážně asi něco budu muset vypustit, protože nevím, jak to budu stíhat. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 202744
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 17:11

Faith, čo si tu napísala do spoileru je ozaj pravda....napíšem sem, čo som zatiaľ videla tak v skratke, prečítajte si to, len ak chcete... Wink

Spoiler:

Kaja, Betty na Markíze skončila, odvysielala druhú sériu, ktorá bola kvôli štrajku scenáristov kratšia..teraz má byť v USA premiéra tretej, no sledovanosť Betty počas druhej série na Markíze klesla, takže už ju zrejme tak skoro nedá, resp. určite nie takmer zarovno s vysielaním v USA....
Na Lost sa tiež teším, ale ten má byť tuším až niekedy v januári..aj Reaper skončil skvele, kto by to bol povedal...ten má byť tiež až niekedy v januári zarovno SN...
Dollhouse vyzerá taktiež sľubne...Fringe som videla prvý diel a v polovici som to vypla, hrozná nuda..How I Met Your Mother mám rozpozerané, no neviem sa k tomu dostať...a tiež teraz ešte pozerám Cold case... Laughing
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 17:41

Sarinka: Teda, to vypadá nějak moc drsně Shocked . Jsem vážně zvědavá, jak kvalitní nové díly budou. Petera (Milo Laughing ) mám jako postavu ráda, ale v druhý sezóně z něj udělali až moc velkou naivku. A ta jeho schopnost je dost dobrá. Twisted Evil
Mít čas, tak si pustím pár dílů z první řady, abych se trochu dostala do obrazu, ale ten nemám, takže to budu brát, jak to přijde.
... strašně se mi líbil ten díl z budoucnosti, co byl právě v té první řadě...jak Silarovi aPeterovi zářili ty ruce, když šli proti sobě a pak už jen BOOM. Twisted Evil A ta jizva, co měl Peter na obličeji - hned vypadal ještě líp 702 603
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 18:53

Sarinka- diky moc za objasnenie. Vyzera to naozaj zaujimavo... aj to s tym Nathanom. Ja tu postavu zboznujem a viem, ze sa strasne riesilo,co s nim bude v tretej serke Wink
na Lost sa aj ja tesim. To s tym presunutim ostrova bolo fakt...bombove 601

inak, nepozerali ste vcera Kutyila? bolo to fantasticke.Tak som sa na tom nasmiala a dokonca tam spominali prvu Adamovu zenu- Lilith Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 18:57

Samabel, tiež mám Petera rada, no najradšej Nathana a dosť sa bojím, že jeho postavu v tejto sérii pokazia...
Spoiler:
ako tu píšete, že máte radi Mohindera, tak ja ho moc nemusím a už vôbec nie tú Mayu...bleee...a ona a on, no thx... Evil or Very Mad
Práve som dopozerala tretí diel PB a musím povedať, že bol totálne nadupaný...akcia a napätie od samého začiatku... Shocked Shocked Shocked a konečne aj zvučka úvodná...páčil sa mi viac, než prvé dva diely dokopy, tak sa teraz teším na ďalší diel... cheers

Faith: Jeeej, tak sme dve fans Nathana..ja tiež strašne zbožňujem a už som sa bála, čo s ním bude v prvej sérii, to čo majú za zvyk takto ho furt zabíjať...potom ma ide poraziť.. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 202744
Ja som včera Kutyila náhodou pozerala a tiež som sa dosť nasmiala..viac než obvykle, resp. až moc na to, že je to slovenské... Very Happy tú Lilith som tiež postrehla a hádajte, na čo som si hneď spomenula... lol!
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 19:02

Sarinka to co to?? koxo... ten spoiler je nejaky popudivy affraid
Mayu som neznasala. Ale ona uz zomrela, nie? bola fakt hrozna... Rolling Eyes
PB som este nestihla,ale citala som, ze zvucku nedali do prvych uvodnych epizod ale v dalsich uz bude,takze som sa velmi potesila cheers
jejda,tak aj ty? Nathan je moj milacik Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 430869
mna dorazil ten Anas Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 to bolo nieco uchvatne a to nieco ako "Lepsi Ananas na streche (alebo take nieco,to si nepamatam) ako tvoja mamina s devinou v ruke" Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 a to s tymi spagetami "Mami, ved ti nezovrela voda" "- "ved raz zovrie" Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 netusila som, ze sa na tom tak zasmejem a tie jeho slogany Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745
tipujem, ze pri Lilith si si spomenula na to, na co ja 601
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 19:18

Mayu jsem taky neměla ráda... vždycky když se tam objevila, tak jsem jen úpěla Rolling Eyes 603
Mohinder mi nevadí, ale mám větší oblíbence. 601
PB jdu právě stáhnout... a navnadila jsi mě, jsem zvědavá Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 19:25

Faith:
Spoiler:
"Lepší Ananás v kabáte", než tvoja mama s devinou"... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745 on bol celkovo coolový..."akože"... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745...to s tými špagetami nemalo chybu...a tiež tie dialógy medzi susedom a Lazslom...ako on vždy povedal niečo po česky a on to zle pochopil..."nežli"..."kam nešli?" alebo tak nejako... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745
Samabel, tak potom daj vedieť... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 284389
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 19:29

Sarinka
Spoiler:

ano, "lepsi Ananas v kabate" tak to bolo Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745 ale uzasne daco. a ako sa ich snazili "sparit" Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 316745 joj, ten knaz nemal chybu. to s tymi plodnymi dnami, to bolo fakt bombove Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 19:42

Faith:
Spoiler:

To je pokoukaníčko, však... 702 702 702 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 430869

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Th_81819_second_coming_10_122_360loAké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Th_81890_HeroesS3xGen_09_122_423loAké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Th_81892_nathan_2_05_122_583loAké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Th_82001_007_122_582lo
Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Th_82013_nathan_09_122_550lo

Ja ho tak strašne zbožňujem, škoda, že v druhej sérii vzťah medzi ním a Petrom tak strašne pokazili... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 19:44

Spoiler:
Sarinka: Dneska večer to skouknu a zítra se podělím o dojmy Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty09.09.08 19:58

Sarinkapanenku, myslis, ze az tak kruto by mu dali? Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 99937

702 702 702 ach boze...Nathan... on je bohovsky. no nie je nadherny??? on ma neuveritelnu charizmu. A je mi jedno, kolko ma rokov Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 430869
to je pravda. V druhej serke toho pokazili strasne vela
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 16 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1
Návrat hore 
Strana 16 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: