| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 22:32 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 22:36 | |
| Aha tak v tom s tebou súhlasím. Claire je trapka | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 22:37 | |
| Samabel, takže navnadiť...no je plný intríg...Blair je bitch najväčšia a tie jej podrazy niekedy nemajú fakt chybu, Chuck je sviniar číslo dva, ale úplne skvelý...no a Serena a Dan sú zlatí...ja ani neviem, to si musíš sama pozrieť a násť si tam niečo, čo sa ti zapáči...ono si myslím, že je tam niečo pre každého...a úplne najlepšie je, že hlas Gossip Girl patrí Kristen Bell a tá je proste skvelá, aj keď len jej hlas..celé je to natočené podľa knihy...chystám si postupne pokupovať.. Na Heroes som tiež veľmi zvedavá..tiež sa teším aj na Housa, Pushing Daisies, CSI Las Vegas, Miami,Ugly Betty.....Dirt mi zrušili... Asi by som si mala niekam napísať, čo všetko vlastne sledujem... S Claire súhlasím, neznášam jej postavu...inak som videla asi 10 minút z prvého dielu tretej série, čo niekto natáčal cez Comic con... | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.09.08 20:42 | |
| moj brat je fanatik na Heroes. On videl tiez nejake take video a cely den mi tu o nicom inom nekecal. Neviem,ci to mozem prezradit... ale asi to bolo len v ukazkach,takze to nie je nic tajomne,ale dam to do spoilerov,lebo ma zaujalo,ked to brat hovoril - Spoiler:
v skratke-Sylar bude niekde s Claire, vyreze jej tu hlavu ako u ostatnych a Claire sa ho spyta, ze ci sa jej teraz chysta zjest mozog nevidel to niekto? mozno moj brat iba kecal
inak si myslim, ze tretia serka bude ovela lepsia.ved scenaristi sa ospravedlnovali za tu druhu seriu a do 3. slubovali hory-doly. Inak ani ja Claire nemusim. Ja zboznujem Mohindera tiez nepride mi teraz na um,ale ako prekladali na Markize Micaha? mama pocit, ze nerozpravali "Majka" ale "Majko", ze? som myslela, ze vypustim dusu,ked som to pocula... Sarinka ja sledujem 5 serialov a mam dost aby som sa v tom zorientovala a ty teraz napises toto...to v pohode stihas?? nestracas sa v tom??? apropo- zacala som sledovat OTH. Je to celkom dobre. Paci sa mi to,aj ked som zatial pozrela len 4 casti,ale viac nestiham. Ale urcite to stoji za to | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.09.08 20:54 | |
| Faith: Tak to ti teda nepoviem, či kecal alebo nie. Ja pozerám Heroes rada ale nejako sa do spoilerov nehrniem. Proste ak sa ku mne dostanú časti, tak si to pozriem - dúfam, že sa dostanú aj ďalšie To vždy zháňam cez bratovho kamoša Čo sa týka sledovania seriálov, tak už nie som ten niekdajší fanatik - keď som bývala cez školu doma tak som sledovala všetky CSI + NCIS + Kobru 11 a ešte z netu Stargate SG-1, Stargate Atlantis, PB, a ďalšie. Teraz keď bývam cez školu na intráku tak tie v telke väčšinou nesledujem a zostávam len na tých z netu, takže už len nejaké 4-5: Stargate Atlantis, PB a za chvíľu pribudne SN, Heroes a IT Crowd :shame: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.09.08 21:02 | |
| no ja čakám len na sn a heroes proste na viac fakt nemám čas ale postupne by som chcela dopozerať pb a ncis, to boli seriáli, ktoré som mala rada. najviac ma naštvali, že mi zrušili moonliht no ale tak gossip girl možno tiež pozriem uvidíme ako na tom budeme časovo | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.09.08 21:17 | |
| Já teď budu sledovat hlavně - Supernatural!!!, Heroes a Prison Break...plus když bude čas tak House (aspoň na Nově)... sem tam i tu CSI... a Criminal Minds. Tak nejhlavnější je stejně ten SN, ostatní už budu sledovat vážně podle času... ještě, že máme tu možnost stahování... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 08.09.08 21:22 | |
| Sarinka: Asi by si si mala, aj ja sa to chystám urobiť, koľkokrát sa mi stalo že som z tej serialovej prepracovanosti zabudla na niektoré seriály, ktoré pozerám a už som sa k ním nikdy neskôr nedostala. A mám na teba otázku či by si mi nemohla odpovedať na vec tykajúcu sa Ugly Betty na Markíze, cez leto som videla posledné diely , potom sa nečakane z programu vyparili a už Betty nechodí, nenašla som žiadnu tlačovu správu a ani informáciu v ktorej by niečo o tom vraveli, tak sa pýtam či náhodou nevieš kôli čomu? Započula som že je to kôli tej časovej dochvilnosti, že niejakým zázrakom nie ja Markíza až tak opozdená, a kedže neviem o Ugly Betty v USA aboslutne nič, pýtam sa teba, čo je na tom pravdy. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.09.08 21:23 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.09.08 22:56 | |
| Ja budem sledovat tieto serialy Supernatural Heroes Prison Break Chuck
Dexter Reaper Lost The Big Bang Theory How I Met Your Mother Kyle XY Fringe Dollhouse Tak tieto serialy bude sledovat tuto serialovu sezonu. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.09.08 23:02 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 17:03 | |
| Jejda, já zapomněla ještě na Dextera!!! Toho si nemůžu nechat ujít, to je taky skvělý seriál. Jen vážně asi něco budu muset vypustit, protože nevím, jak to budu stíhat. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 17:11 | |
| Faith, čo si tu napísala do spoileru je ozaj pravda....napíšem sem, čo som zatiaľ videla tak v skratke, prečítajte si to, len ak chcete... - Spoiler:
Claire a Peter z budúcnosti..niečo tam riešia, už som zabudla čo.. nakoniec mu Clair povie, že ho vždy milovala a vystrelí...Peter sa ten guľke vyhne, alebo ju zastaví alebo zmizne...kto si to má pamätať... vysvitne, že Nathana zastrelil Peter z budúcnosti...Nathan zomrie...tuším sa tam v prestrihu objaví jeho matka a niekomu do telefónu povie, že sa to muselo spraviť, aspoň sa mi zdá.. Peter príde za mŕtvym Nathanom a pobozká ho, alebo niečo také a on potom o chvíľku ožije...dosť sa riešilo, či Peter nejako nezískal schopnosť od Petra z budúcnosti, ktorý mal zrejme schopnosť liečiť...potom som to vypla, bo ta kvalita bola dosť desná a po Claire tam šiel Syler..ale to rezanie som nevidela, no vraj je to také hrozné, že niektorým ľudom prišlo na Comic cone zle...
Kaja, Betty na Markíze skončila, odvysielala druhú sériu, ktorá bola kvôli štrajku scenáristov kratšia..teraz má byť v USA premiéra tretej, no sledovanosť Betty počas druhej série na Markíze klesla, takže už ju zrejme tak skoro nedá, resp. určite nie takmer zarovno s vysielaním v USA.... Na Lost sa tiež teším, ale ten má byť tuším až niekedy v januári..aj Reaper skončil skvele, kto by to bol povedal...ten má byť tiež až niekedy v januári zarovno SN... Dollhouse vyzerá taktiež sľubne...Fringe som videla prvý diel a v polovici som to vypla, hrozná nuda..How I Met Your Mother mám rozpozerané, no neviem sa k tomu dostať...a tiež teraz ešte pozerám Cold case... | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 17:41 | |
| Sarinka: Teda, to vypadá nějak moc drsně . Jsem vážně zvědavá, jak kvalitní nové díly budou. Petera (Milo ) mám jako postavu ráda, ale v druhý sezóně z něj udělali až moc velkou naivku. A ta jeho schopnost je dost dobrá. Mít čas, tak si pustím pár dílů z první řady, abych se trochu dostala do obrazu, ale ten nemám, takže to budu brát, jak to přijde. ... strašně se mi líbil ten díl z budoucnosti, co byl právě v té první řadě...jak Silarovi aPeterovi zářili ty ruce, když šli proti sobě a pak už jen BOOM. A ta jizva, co měl Peter na obličeji - hned vypadal ještě líp | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 18:53 | |
| Sarinka- diky moc za objasnenie. Vyzera to naozaj zaujimavo... aj to s tym Nathanom. Ja tu postavu zboznujem a viem, ze sa strasne riesilo,co s nim bude v tretej serke na Lost sa aj ja tesim. To s tym presunutim ostrova bolo fakt...bombove inak, nepozerali ste vcera Kutyila? bolo to fantasticke.Tak som sa na tom nasmiala a dokonca tam spominali prvu Adamovu zenu- Lilith | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 18:57 | |
| Samabel, tiež mám Petera rada, no najradšej Nathana a dosť sa bojím, že jeho postavu v tejto sérii pokazia... - Spoiler:
čo som čítala spoilery, tak on si tuším bude myslieť, že ho oživili anjeli alebo čo a že má nejaké poslanie vyššie.. to je také divné..
ako tu píšete, že máte radi Mohindera, tak ja ho moc nemusím a už vôbec nie tú Mayu...bleee...a ona a on, no thx... Práve som dopozerala tretí diel PB a musím povedať, že bol totálne nadupaný...akcia a napätie od samého začiatku... a konečne aj zvučka úvodná...páčil sa mi viac, než prvé dva diely dokopy, tak sa teraz teším na ďalší diel... Faith: Jeeej, tak sme dve fans Nathana..ja tiež strašne zbožňujem a už som sa bála, čo s ním bude v prvej sérii, to čo majú za zvyk takto ho furt zabíjať...potom ma ide poraziť.. Ja som včera Kutyila náhodou pozerala a tiež som sa dosť nasmiala..viac než obvykle, resp. až moc na to, že je to slovenské... tú Lilith som tiež postrehla a hádajte, na čo som si hneď spomenula... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 19:02 | |
| Sarinka to co to?? koxo... ten spoiler je nejaky popudivy Mayu som neznasala. Ale ona uz zomrela, nie? bola fakt hrozna... PB som este nestihla,ale citala som, ze zvucku nedali do prvych uvodnych epizod ale v dalsich uz bude,takze som sa velmi potesila jejda,tak aj ty? Nathan je moj milacik mna dorazil ten Anas to bolo nieco uchvatne a to nieco ako "Lepsi Ananas na streche (alebo take nieco,to si nepamatam) ako tvoja mamina s devinou v ruke" a to s tymi spagetami "Mami, ved ti nezovrela voda" "- "ved raz zovrie" netusila som, ze sa na tom tak zasmejem a tie jeho slogany tipujem, ze pri Lilith si si spomenula na to, na co ja | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 19:18 | |
| Mayu jsem taky neměla ráda... vždycky když se tam objevila, tak jsem jen úpěla Mohinder mi nevadí, ale mám větší oblíbence. PB jdu právě stáhnout... a navnadila jsi mě, jsem zvědavá | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 19:25 | |
| Faith: - Spoiler:
Hej, zomrela, ale Mohinder ju oživí a bude s ňou aj niečo mať...on si pichne nejakú injekciu a bude mať super schopnosti... mrkni fotky: - kód:
-
http://www.heroes-daily.sk/gallery/thumbnails.php?album=25 už vidím, ako mi tam budú obaja zavadzať..
"Lepší Ananás v kabáte", než tvoja mama s devinou"... on bol celkovo coolový..."akože"... ...to s tými špagetami nemalo chybu...a tiež tie dialógy medzi susedom a Lazslom...ako on vždy povedal niečo po česky a on to zle pochopil..."nežli"..."kam nešli?" alebo tak nejako... Samabel, tak potom daj vedieť... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 19:29 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 19:42 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 19:44 | |
| - Spoiler:
Nééé Mayu ne ... a už vůbec ne románek s Mohinderem ... Sarinka: Dneska večer to skouknu a zítra se podělím o dojmy | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.09.08 19:58 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|