| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 22.04.09 22:46 | |
| No veru, čakala som oveľa viac, ten trailer, čo sa objavil na konci tohto druhého dielu, ale vyznel fakt ošúchane... Ako tu toho Chucka chválite, tak mi to nedalo a začala som to pozerať a strašne sa mi to páči, vždy sa strašne narehocem, fajný seriálik, takže vďaka za tip.. | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 23.04.09 16:39 | |
| chuck je fakt jeden z naj seriálov, aké som kedy videla. odporúčam každému a 21.diel... - Spoiler:
páni, veď to už vyzerá ako koniec seriálu... chuck už nie je intersect, jeho otec sa vrátil, má byť svatba ellie a úžasného, fulcrum je porazený (až na toho jedného), morgan odchádza na hawai. ak bude 3.séria som veľmi zvedavá čo tam bude. a som zvedavá, či chuck už naozaj nebude mať záblesk....
| |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 23.04.09 20:36 | |
| Prave som dopozeral Reaper s2e07 . Mimo ineho sa tu objavi Uklitac. Mne silne pripomyna nazghula z Pana Prstenov . | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.09 18:04 | |
| ja som sa teraz pustila na Reapera, mam za sebou este len prvu epku,ale brutalne sa mi to pacilo jak som citala, ze o com to je, tak som si to hned musela zacat stahovat a nesklamalo ma to | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.09 20:11 | |
| Ludia pokial mate stanicu AXN tak velmi odporucam serial El Internado/The Boarding School (Internát) Tento serial ide kazdu nedelu od 18 :00 Cez DIgi Tv ide taktiez v nedelu ale o 17:00 - kód:
-
http://www.axn.cz/blog/novy-serial-el-internadothe-boarding-school | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 27.04.09 21:57 | |
| Aaa ja nemôžem z toho Chucka. Fakt je to skvelé. S Caseym to bola u mňa láska na prvý pohľad, Adam ho hraje úžasne. Ja ho zbožňujem, tie jeho hlášky a výrazy. A jak v jednom diely šlahol po niekom tu mikrovlnku ja som išla k zemi. Akurát tam nemusím toho Morgana či jak sa to volá. Ten mi občas pije krv, ale inak sú všetci fajn. Dnes by malo byť finále nie? To akurát stihnem dopozerať druhu sériu do rána. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.04.09 20:23 | |
| Tak ma za sebou finale Chucka . - Spoiler:
Otec Chucka je Insteric. Zomrie Bryce. Na konci ,ked Chucka bojoval tak moj vyraz bol asi taky to
A teraz musim byt 3 seria | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.04.09 20:26 | |
| Cleo, hovoríš mi z duše Chuck je jeden z naj seriálov, aké som kedy videla... Ja som sa včera ponáhľala kvôli finále druhej série domov zo školy ako blesk a hneď si to sosla a proste WAW... Inak videli ste niekto posledný diel tretej série Heroes? Poviem len jedno...sr.čka...hrôza, des...celú dobu som sa nudila, pre mňa Heroes skončili, stále sa tam deje to isté, už sa na to nedá pozerať... Hiro666: - Spoiler:
| |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.04.09 20:32 | |
| No ja som videl posledný diel a myslím si, že to je čím ďalej tým horšie spravené. Jednoducho nič oproti tomu čo bol začiatok. Prečo evedia vymyslieť niečo nové do toho. Epizódy sú dejovo slabé a nudné. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.04.09 20:37 | |
| No veru, keď si spomeniem, ako som prvú sériu dosrovala žrala a ťahala jeden diel za druhým, druhá séria začal padať a táto padla na dno, proste koniec, viac už to nesledujem... | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.04.09 21:00 | |
| No ja začnem možno aj štvrtú ale keď to bude zase na pi*u tak to nechám tak. Sklamanie na N - tú. | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 01.05.09 12:40 | |
| vidím, že tu prepukla chuck mánia chuck je fakt výborný. a tá posledná epka. to bolo niečo. zvlásť ten koniec. keď teraz nedajú tretiu sériu tak to bude dosť blbé... a aj keď bude 3.serka, tak si na ňu ešte počkáme juuuj, ja už chcem vidieť čo sa stane a ešte musím spomenúť lost... videli ste už the variable?? - Spoiler:
skončilo sa to naozaj hlúpo.. ako len mohli zabiť dana?? ja som ho fakt zbožňovala a on umrie. škoda, že umrel. chcela by som vidieť, ako odpáli judhead a čo sa stane potom. zomreli by všetci alebo len zmizli alebo...? no čo už. daniel umrel a už sa to asi nedozvieme
| |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.05.09 10:42 | |
| kaja666, no videla som a musím s tebou súhlasiť... - Spoiler:
veľká škoda ho, nečakala som, že ho zabije vlastná mama a ona o tom navyše vedela, že to spraví a aj tak ho poslala na ten ostrov.. a čo ma ale prekvapilo, že Widmore je jeho otec.. a bol tam Richard... ja ho proste milujem... škoda, že je tam tak málo... len by ma zaujímalo, či by ho Dan mohol naozaj zabiť, bo on je nesmrteľný, nie? Inak dúfam, že už sa konečne dostanú z tej minulosti a že tam konečne bude aj Ben... môj ďalší miláčik...
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 13:13 | |
| sleduje tu niekto Grey's Anatomy a Private Pratice?? som velmi nadsena z GA - 5 season, smeruje to presne tym smerom, ako som dufala, veelmi prosim, nech sa z toho nevykrutia dane osoby.. Som asi evil, ale pacilo by sa mi, keby - Spoiler:
nechaju Izzy naozaj umriet na konci.. Ked som videla sneak peek na 22 diel a objavil sa tam Jeff, skoro som zomrela, aaa, ako povedala Izz, to moze znamenat len jednu vec..
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 17:35 | |
| no konečne sa tu spomína aj serial ktorý poznám Lost pozeram pravidelne a uz som videla aj najnovšiu čast akurát som fakt zvedavá ako to nakoniec dopadne. a Greys anatomy sa mi takisto veľmi páči akurat som ešte nemala čas pozrieť si 5x22 ale dnes alebo zajtra uz naozaj musim. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 17:50 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 17:51 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 18:02 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 18:05 | |
| no tak som to zase nemyslela len to číslo ze je jedno. ak napíšem ze b SN je Rapture 4x19 alebo 4x21 aj tak by to bola tá istá časť a neboj z GA pozriem aj 5x22 hned ako v piatok pozriem Sn ide sa na to | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 18:22 | |
| Tak to vyzera ,ze Chuck bude mat 3 seriu - kód:
-
http://chuck.cz/ Ale nie je to na 100 % iste . K Lost - Spoiler:
Skoda ,ze zomrel Daniel , jedina postava ktora mohla vysvetlit preco ostrov cestoval v case. Podla mna dalsi kto tu to seriu zomrie bude bohuzial Ben
Sledujete PB ? - Spoiler:
Tak to vyzera ze Micheal a Linc nie su bratia . Sara je tehotna . Navyse posledny zaber serialu ma byt ,ze su Linc , LJ , Mahone, Sara , Sucri pri hrobe ,kde je pochovany Micheal
| |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 18:35 | |
| - Hiro666 napísal:
- Tak to vyzera ,ze Chuck bude mat 3 seriu
Tak bolo by dosť blbé po tom TBC nepokračovať, ale tešiť sa budem až keď to bude oficiálne... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 04.05.09 22:19 | |
| No snáď už to bude aj oficiálne, bo takto ukončiť seriál s TBC, to by teda fakt bolo dosť divné a asi by som spáchala samovraždu prísť o taký super seriál... Hiro666: - Spoiler:
OMG...to odkiaľ vieš to o Benovi? Ježiš, nie, len to nie, Ben a Richard sú jediné dôvody, prečo Lost sledujem, aj keď sa teraz rozbehol oproti minulej sérii, keď zabijú Bena, skončila som s Lostom...
| |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.05.09 21:21 | |
| Tak prave som dopozeral , Reaper s2e9 - Spoiler:
Chudak Sam ,ako ho devil vyuzil . Ked Sam sa poukasal zabit zenu ,ktoru devil chcel . Pricom Lapac mi dal Samovi prave Devil . Takze Sam sa chysta zabit tu zenu ,ked znico ho nic cez okno priskoci Devil ako velky hrdina ,ktory sa chysta zahranit damu.
Este k tomtu diel ,zaujimalo by ma aky operator pouziva Samov otec ,ked moze posielat sms aj v pekle .
K Lost - Spoiler:
Ja netvrdim ,ze to je iste , ze dalsi kto zomrie bude Ben . JA to len tipujem
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|