|
| 03x10 Dream A Little Dream Of Me | |
|
+13Ettie Silvia all_feeling SNlois Madlen Kristine dion-fortune aryana7 beruss janka410 Chrystelle Sarinka bookika 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 9:04 | |
| Zatial posledna odvisielana epizoda a urcite si zasluzi svoj vlastny toppic v ktorom ju mozme patricne rozobrat:drink: mna velmi udivuje ze dean prezradil samovi ze sa stane demonom, ale tiez podla konca epizody si neviem predstavit, zeby vymenili epizody, pretoze bela im potiahne kolt a oni sa za nou rozbehnu.Som zvedava co s tym urobia. Inac ma dost zakocilo, ze bobby zabil svoju zenu...to som necakala
Naposledy upravil Chrystelle dňa 28.09.08 22:12, celkom upravené 3 krát. (Reason for editing : oprava názvu) | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 13:18 | |
| Tak som z toho úplne mimo, jednoducho ohromná epizóda.. Neviem, kde začať. Ten ich úvodný rozhovor a zničený Sam. Tiež sa mi zdalo, že mu povedal, že sa stane démonom, keď hovoril "kam pôjdeš a čím sa staneš", ale tak si nie som istá, pretože stále nevie, že ho Ruby nemôže zachrániť, tak veľmi pochybujem, že mu Dean povedal, že sa stane démonom...Sammy bol asi zničený, že sa mu doposiaľ nepodarilo nájsť spôsob, ako Deana zachrániť...no a ten Bobby, waw, zabil svoju ženu, pretože bola posadnutá, chudák a teraz by len vyhnal démona. On v podstate začal s lovom z toho istého dôvodu ako John. A ten Samov sen o Bele, skoro som sa zadrhla, a to doslovne, ako tam potom prišla a začala sa vyzliekať a on čakal, čo sa pod kabátom objaví, skoro ma prekotilo.. Dúfam, že to ale nemyslia vážne, že po nej ide.. Deanov sen bol brutal a ten rozhovor samého so sebou, ako mal otec vždy radšej Sama a on bol pre neho len loviacim strojom, ktorý všetko pobral od otca...auto, bundu aj hudbu.. Ale super, že si konečne priznal, že jeho život za niečo stojí a nezaslúži si ísť do pekla. Všimli ste si, ako tam naznačovali tie Samove schopnosti, resp. Bobby? No a tá Bela ma ozaj vytočila a pripájam sa k bookike, troška im to s tým prehodením epizód nevyšlo, keď išli po nej, ďalšia epizóda na to jednoducho nadväzovala a keď tam teraz vopchali Mystery Spot, hmm, tak neviem no... Jednoducho famózna epizóda, dokonca sa mi páčila viac ako 03x09.. Edit: Download link na túto epizódu je tu: https://supernatural.canadaboard.net/forum-f9/topic-t3.htm je to, žiaľ, len megaupload, uložisko zasa nejde.
Naposledy upravil dňa 08.02.08 16:18, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 14:15 | |
|
Naposledy upravil dňa 08.02.08 14:21, celkom upravené 1 krát. | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 14:20 | |
| | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 14:23 | |
| | |
| | | beruss Pocestný duch
Počet príspevkov : 117 Age : 36 Bydlisko : jižní Morava Nálada : :-)) Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 14:25 | |
| Mně se líbilo jak se Sam po tom snu tvářil aji pak na konci, když mu Dean řekl, že nechce umřít, tak vypadal kouzelně sem se musela ještě smát jak museli sněst ty Bobbyho vlasy | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 14:27 | |
| | |
| | | beruss Pocestný duch
Počet príspevkov : 117 Age : 36 Bydlisko : jižní Morava Nálada : :-)) Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 14:30 | |
| Já si myslím že to nic neznamená třeba se mu o ní zdálo jenom proto že o ní předtím mluvili | |
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 14:35 | |
| | |
| | | aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 15:49 | |
| poviem vam, ze ja ked som to rano pozrela som mala pocit, ze to neprezijem. to bol taky sok na mna. no a aryana mi je svedkom, ze mi z toho riadne sibalo ja som sa krotila aby som ti toho vela nevyzradila, ale pozram, ze si rozhodla necakat na titulky a riadne to z fleku pozret, co? inak samozrejme suhlasim so vsetkymi, ze tato epka bola este lepsia ako ta predtym a ze z nej uplne nemozem mna ten samov sen o bele sice rozosmial a potom hlavne ta jeho reakciu na nu, ked sa tam ozaj objavi, ale bela ma tym nastvala ja myslim, ze nejde o lasku ani o nic podobne, skor ho moz bela pritahovat. teraz, ked sa sam snazi stat jeho braskom, tak sa mozno otvara aj tomu, aby zacal rozmyslat dolnym mozgom no a bela je kost, takze mozno .....no ved viete ale podla mna to bolo stasne vtipne, aj to ako bela odchadzalo a to samovo nice to seeing you a ten deanov pohlad nanho, ze zartujes???? no ja som nemohla samozrejme uz hned prvy zaber na nich,ked boli v tom bare ma uplne dostal a nas zlomeny sammy....no aaacchh no a potom, ked zaspali a dean tak krical bobbymu, ze mu je ako otec no a ked potom bol dean s bobbym v nemocnici a spytal sa na jeho zenu, tak tam vyzeral tak bozsky... neviem, ale tam bol strasne zlaty no a to co sa stalo bobbymu chudacik, to bolo krute. no a potom ten rozhovor deana so sebou.... to bolo velmi dojimave a ako sa zase sam odbachol....no chudak jensen ten si tam svoju smrt zahral uz tolkokrat a este zahra no ale to co mu to jeho demonske ja hovorilo....ach boze, no ako nanho dean nahnevane vyletel, ze to bola otcova chyba, ze on si to nezasluzi, ze si nezasluzi ist do pekla to uz som vazne nemohla, no a ked potom priznal samovi, ze nechce zomriet samozrejme este musim povedat, ze sa mi pacila aj scena, ked tam v tom sne zbadal lisu a to co mu hovorila....no a samov pohlad do toho.....a tie ocicka co dean hadzal fuu proste to bola uzasna epizoda, no a podla mna sam nevie, co rubi deanov povedala, len je nestastny z toho, ze mu nedokaze pomoct, a ze ho dean ani nechcel nechat mu pomoct.....no neviem, podla mna tato epizoda nemala chybu. pozerala som ju jednym dychom a opat som sa aj zasmiala aj slzicky mi vysli do oci. I LOVE SUPERNATURAL AND MR. KRIPKE FOREVER!!! dufam, ze aj ostatne epky budu podobne skvele | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 18:05 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 19:07 | |
| To je zase epizoda, ten Supernatural je díl od dílu lepší a lepší. Ten Sammyho sen o Bele, to bylo něco. Já jsem jen na to nechápavě koukala a pak jak se probudil jsem dostala záchvat smíchu a ještě jak mu tekly ty sliny. No konec. Ty jejich sny byly mazec. To s tou Bobbyho ženou mě fakt dost překvapilo. To bych od něj nečekala, on vypadá tak docela neškodně.... A ten rozhovor Dean s Deanem. Šupa. Sice jsem všemu nerozuměla, ale chudáček Dean. To bylo dost hnusný, jak mu řekl, že byl jen otcovým lovícím nástroje - nebo jak to přesně bylo - a pak to s těmu věcmi a to, že měl Sammyho vždy raději. A jak se Dean potom naštval. Kdoby taky ne, že? No a Bela zůstává stále mrchou. Sebere jim Colt a zmizí. Njn Dean neměl otevírat ten sejf před ní.... Taky jsem uvažovala, že ten další díl nebude na tento tak úplně navazovat, když teď valili za Belou... no uvidím, snad to nebude tak hrozný. A ten konec, jak Dean ze sebe pracně mačkal, že vlastně nechce zemřít a jít do pekla. Doufám že teď budou kluci pracovat víc na plánu, jak ho z toho vytáhnout!! | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 19:26 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| | | | janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 19:36 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 20:18 | |
| | |
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 08.02.08 23:04 | |
| SNlois, ten tvůj "report" mě rozsekal. Ale v tom smyslu, že jsi mi opět naprosto mluvila z duše. Ale vidím, že opravdu většina z nás, to vidí a vnímá stejně...tahle epka byla fakt neskutečně úžasná, pořád tomu nemůžu uvěřit. A SNlois, díky, že jsi mi tak pěkně popsala to s tím Sammym a Belou. Teď už jsem o něco klidnější. No ale fakt jsem se u toho taky bavila, i když jsem v zápětí nadávala...a pak se zase smála. Sammy byl prostě rozkošný, jak byl v rozpacích a jak pořád dělal, jakože vo nic nejde... ... A nakonec ten pohled Deana, když se Sam tak hezky loučil s Belou.... To mluvilo za vše. A když se pak tomu Deanovi zdálo o té Lise, tak jak hned říkal Samovi, že se mu tohle nikdy před tím nezdálo. No úplně sem mu to baštila i s navijákem. A ani se na Sama nepodíval a "Přestaň se tak na mě dívat". A Sam jenom "Sorry". Ježiš já je za tohle fakt miluju. Oni si rozumějí beze slov a ani se nemusejí na sebe dívat, ale stějně poznají, co ten druhý dělá. No a kometáře těch smutnějších částí si nechám na později. | |
| | | all_feeling Pocestný duch
Počet príspevkov : 111 Registration date : 09.02.2008
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 09.02.08 11:02 | |
| uh, cafte. Posledna epizoda bola asi to naj z 3.serie. Konecne sa cela koncepcia 3.serie zacina rysovat (nebyt strajku). Je zaujimave sledovat ako Kripke pomenil urcite detaily v porovnani s 2.seriou. Konecne som to zbadala aj ja potom co som videla 310. Ten rozdiel v jasnosti epidod je asi najvacsia zmena. Vsetky "pozitivne" sceny su tak jasne, aj ked tie "zahadne" a "pochmurne" sceny opat ostavaju v starom dobrom zasednutom tone. Ale ta scenka, kde Sam chodi okolo Bobbyho domu bolo ako past do oka. Jednoznacne najsvetlejsia scena v historii SPN. A tie ruzove kvietky pri chodniku, modra obloha, zelenucky travnik... Tiez sa mi paci, ze v kazdej kadzucickej epizode 3.serii mame tolko dotykovych momentov nasich bracekov, ze to az navodzuje nepekne myslienky....a Kripke tomu moc nepomaha s tymi jeho scenkami, ako ked tandemovo spali na motelovych posteliach....teda tato seria je daleko najsexy oproti 1. a 2. Sammy mal mokry sen a ta slinka, co mu stekala po celej dlani, to bola pecka...Najlepsie bolo, ked mu Dean povedal, nech mu ide pomoct a Sam sa pozrem medzi nohy a potom povedal, ze "sekundicku..." Strasne sa mi pacili detaily, ako ked Sam vo svojom sne otvoril Bele dvere PRESNE tak ako Dean v skutocnosti, tiez dazd padajuci hore a scena, ked sa Dean ocitol v tej chodbe s tapetami, na ktorych bol les....proste fak dobra pracicka. Scenka Dean a dream Dean - som si to pozrela asi 10x ci sa nahodou nejako nevymenili, ale nie, skutocny Dean ostal skutocny a Dean zo sna ostal Dean zo sna. Bela ukradla kolt - Bitch. Teda jedna z mojich teorii bola, ze ked Dean pojde do pekla, Sammy otvori branu aby Dean mohol vyliezt, ale teraz, ked kluc od brany zmizol...fakt super Bela. Ako maju teraz zabijat demonov??? Robert Plant - podpis na ID....Kripke je boh. Ta zelenakvo-modra kosela, co Jensenovi tak pekne zvyraznuje oci bola zase v akcii pre radost a fantaziu nasu Oh a tie spotene a leskle tvaricky potom, co sa Sam a Dean zobudili zo sna...Kripke nas asi chce zabit...a potom sa pyta, preco ma jeho show u fanusikov taky prudko eroticky podton? No preco asi. Ale je dobre, ze po takej narocnej epizode zase prijde nieco srandovne...som sa takmer zadusila vlastnym smiechom, ked som videla tie klipy..."Sam Winchester wears make-up" LOL | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 09.02.08 11:34 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 09.02.08 11:46 | |
| | |
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 09.02.08 13:02 | |
| diky za kompliment a privitanie. Nie som fanusikom velkeho predstavovania sa, preto ziadne fanfary.
K tej poslednej scenke...lusknutie prstami. To mi od vcera nedalo spat. Tak skutocny Dean luskne prstami aby sa mohol zobudit zo sna, ale nakonci je to ten dream Dean, ktory luskne prstami...akoby to nieco znamenalo. Ale asi to bude len Deanova spomienka a ten sen co mal a asi to lusknutie nema ziadny "dvojzmyselny" podton.
Nemyslim, si ze Belu najdu do konca "jus in bello" a uz vobec nie pocas "mystery spot", kedze tam budu 100 krat prezivat 1 den. A co take moze uz Bela vyviest za 1 den?
Podla toho, co povedal Kripke, ze Deanov posledny rok potiahnu asi az do stredu 4. serie a az tam by sa to malo poriesit, kolt asi nenajdu tak rychlo. A Bela ho uz asi aj tak nema, lebo preda vsetko hned ako sa k tomu dostane...Moja teoria je, ze ho predala tomu novemu "lidrovi zo zapadu" a modlim sa, aby to nebola pravda.
slohove prace som mala na skole rada. | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 09.02.08 13:17 | |
| | |
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 09.02.08 14:20 | |
| all_feeling, vidím, že máš také stejné postřehy jako já. Jsem ráda, že si všichni všímáme těch samých detailů, protože Kripke to takhle určitě zamýšlel, každý detail, o kterém zde píšeme...určitě to není jen náhoda. Já třeba musím na sebe prozradit , že v této epizodě jsem byla chvílemi naprosto hypnotizovaná Deanem, jak mu to neuvěřitelně slušelo. Některé ty záběry na něj... Až jsem si říkala, že tohle prostě musí cvičit před zrcadlem, jinak to není možný. Stejně tak Sam - to samé. Ale u toho už to beru ve 3. sérii jako standart, že se mi z něho neustále podlamují kolena. U Deana mám ale pocit, že tady byl snad nejhezčí z celé 3 série. Nebo aspoň udělali krásné záběry a navíc úžasné scény, takže tím to možná bylo podtrženo. No já zas mám téma, sorry. Ale třeba jak seděl u toho Bobyho, po té co se vrátil z toho výslechu, kde se napil toho piva, to bylo neskutečný, ten jeho pohled, takový smutný a ....no konec, nemůžu to dál komentovat.... | |
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 09.02.08 14:23 | |
| Janna: asi mi citas myslienky s tou scenou Deana v nemocnici...akurat som si z toho robila screencaps, lebo to proste musim dat na ikonku....ono ta zeleno-modra kosela robi z jeho ocami zazraky a vzdy vyzera dobre, ked ju ma na sebe. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me | |
| |
| | | | 03x10 Dream A Little Dream Of Me | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |