Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 30.03.08 21:11 | |
| | |
|
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me 31.03.08 20:12 | |
| no mna to napadlo hned vtedy ako som to videl... Samove sny velmi neukazuju, ale ked uz ten jeho sen ukazali, este v tejto epizode, ja si viem dat v hlave velmi rychlo velmi vela veci dokopy | |
|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 02.05.09 21:49 | |
| Daľšia super epka. Dosť som sa na začiatku bála o Bobbyho pretože vyzeral dosť beznádejne. Len tak upadol do komy z ktorej sa je v niektorých prípadov ťažke dostať. Až teraz mi došlo, že Bella si tu Bobbyho pomoc vymyslela, aby mohla získať colt, dobre som to pochopila:?. Človek,ked to pozerá nemá šancu, čítať titulky, rozmýšľať a ešte aj sledovať čo sa deje. Tie sny sa mi veľmi páčili. Veľmi sa mi páčia nápady tvorcov, pretože to su také veci, s ktorými sa človek bežne stretáva a všetko nadprirodzené dokážu využiť, už tu nie su len duchovia a strašidlá a demoni. Ale všetko, čo ma niečo s nadprirodzeným spoločné a o čom sa už oddávna hovorí. Lebo určite su seriály kde su len duchovia, niekde su len demoni, niekde len vlkodlaci, proste to je o ničom. Ale SN tam je všetko a to je super. A potom to ako museli vydržať nespať a až napokon sa radšej predsa len do toho sna vybrali, aby už bolo po všetkom. To som sa už o Deana bála, pretože, ho ohrozoval ten chorý cvok, ktorý nemal sny. no našťastie všetko dopadlo dobre, ale najhoršie bolo to Deanove druhé ja. Super epka. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x10 Dream A Little Dream Of Me | |
| |
|