| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 21:00 | |
| madlen: ze vraj mal raz par dni volna a isli spolu na nejaky vylet ci co a mali sa super a ked sa to blizilo ku koncu tak sa na nu tak pozrel a proste si uvedomil, ze uz to nie je len kamoska prenho povedal jej to a ona na jeho prekvapenie to citila rovnako a tak sa dali dokopy | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 21:15 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.04.08 20:45 | |
| No dneska ešte ráno sa mi snívalo no začalo to ,že som s mojim fotrom pozerala telku ,ktorá mala strašne malú obrazovku a pozerali sme SN a on to samozrejme komentoval ,že jaká kravina a tak a zrazu som sa ocitla v telke v motelovej izbe kde ležal Dean v posteli s Kristin Kreuk teda on si to myslel no a zrazu skutočná Kristin prišla a Dean zistil ,že vedla neho leží niaka starenka a ,že celú vášnivú noc strávil so starenkou vyštartoval z postele a zdrhol zatial prišiel Sam ten si lahol vedla starenky ktorú si nevšimol aj on snu stravil noc ked to zistil tiež zdrhol a napokom obaja bratia vracali do záchodu vedla seba no a potom mi zazvonil budík takže čo sa dialo dalej neviem ,ale taký vadný sen o SN som ešte nemala | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.04.08 21:12 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.04.08 21:15 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.04.08 21:16 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.04.08 21:32 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 11.04.08 22:44 | |
| Tak toto je podarený sen.Ja by som a sd zadusila smiechom keby sa mi to snívalo. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.04.08 23:57 | |
| Tak mne sa dnes sníval taký akčný sen, že si ho už ani poriadne nepamätám... bol miestami aj dosť strašidelný, viem, že tam bol Žltočočko a tuším aj Jared a viac po mne nechcite.. | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 12.04.08 7:25 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 12.04.08 10:18 | |
| No bol to dosť hustý sen ešte som sa nepýtala čo som počas neho robila a radšej to ani nechcem vedet | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 12.04.08 15:17 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.04.08 20:41 | |
| Tak mne sa dnes sníval ozaj divný sen, listovala som v jednom časopise a na jednej dvojstránke som narazila na pomerne veľkú fotku Jareda a písalo sa tam, že hrá v novom videoklipe Timbalanda k pesničke one and only (asi by som ten jeho album nemala toľko počúvať... )..tak som šla rýchlo na net a video som si pustila, hneď na začiatku tam sedel v takom otáčavom kresle, brutálne nahodený a pekne upravené vlasy mal, ktoré mu padali do tváre.. Niečo tam na začiatku povedal a potom normálne začala hudba a Timbaland sa tam objavil, ešte tam potom párkrát bol..no a potom som vám to sem napísala a všetky sem sa nad tým "vzrušovali", že ako super tam vyzerá a tak.. A je to táto pesnička, pokiaľ si chcete dotvoriť atmosféru.. - citácia :
- https://www.youtube.com/watch?v=XewBty95JVg
Musela som to odcitovať, bo mi to v code nejako nefunguje, porazí ma už
Naposledy upravil Sarinka dňa 16.04.08 22:24, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.04.08 21:08 | |
| boze ja skapem asi, tak sen mat, no tak konecna ale aj mne sa vcera snivaj ozaj, ze riddiculous sen, som rozmyslala ci napisat vam ho mam, lebo to bola taka blbost, ze koniec... ale no aby sme ozivili temu, tak preco nie mne sa prosim pekne snivalo, ze daneel dala jensenovi kosom, kvoli nejakemu druhemu chlapovi (no proste krava), ale jensne to strasne vzalo a chcel ju za kazdu cenu ziskat spat a akurat v tom case na mna narazil, nejaky jeho tajomnik ci co, ktory mu mal najt "akoze" frajerku, na ktoru mala daneel ziarlit a vratit sa tak k jensenovi. takze ja som sa stretla s jensenom a predstierali sme istu dobu, ze sme akoze par.. a to bola strasna sranda... sme boli nap. u jeho rodicov na navsteve, potom so sandy a jaredom na party, aj na natacanie som zasla, kde som mala pokec s kripkem... to vsetko bolo uzasne, ale v tom sne som mala pocit akoby to bol sen a bola to proste taka rozpravka, kde vsetko bolo dokonale, no ty si vedela, ze to nie je naozaj... proste take divne no... ale potom sme boli akoze na takom vecierku, kde uz ma daneel zastavila a zacal do mna vyryvat, ze som len utechou za nu a ze ma jensen ozaj nemiluje (no to som ja uz samozrejme vedela), ale tak ja som zahrala svoju ulohu dobre a odfajcila som ju tym, ze ludia si vacsinou uvedomia, co maju az ked to stratia a ladne som odisla s vyrazom, ako a presla som k jensenovi, ktoremu som dala sampano do ruky a este som sa otocila k daneel s pohladom "ze je tu so mnou, ci nie?" no proste brutal provokacia a potom som jennyho vylakala vonku na terasu, kde som mu povedala, ze teraz je fajn zacat s tou "akoze" hadkou, lebo daneel uz ziarli, no on sa zrazu tak divne na mna pozrel, ze on sa hadat nechce a uz vobec nie sa rozist, ze on si uvedomil, ze s daneel nebol stastny, ale so mnou a podobne krasne kecy akoze je vam jasne, ze ked toto hovoril tak ja som bola proste total hotova a potom zrazu bach, som sa zobudila, (ale este stale som snivala) a vedla mna v posteli lezal jenny, teda ja som si myslela, ze je to jensen... a on sa zobudil a len sa na mna tak uzasne usmial a ja som mu len povedala, ze som mala ozaj divny sen jensen a ten na mne pozrel tak divne, ze ja nie som jensen, ale dean a ja som uz bola totalne, ze a on len, ze kto je jensen? a ja som na nho civela a snazila sa pochopit, ako je mozne, ze je to dean.... ked som sa ozaj prebudila a to som chytila, taky zachvat, ze koniec akoze sen to bol pekny, to hej hlavne to, ked som predstierala, ze spolu chodime, to bolo ozaj krasne no ten sen nemal ani za mak ligiky to bolo proste brutal crazy... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.04.08 21:14 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.04.08 21:18 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 16.04.08 21:20 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.04.08 12:44 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.04.08 22:53 | |
| mě se poslední dobou zdá docela hodně snů, ale všechny jsou to hrozný smíchaniny, který nemají dohromady žádný pořádný význam....zdálo e mi, že jsem viděla papeže přiletět nějakým supervznášedlem nad moře... tam přestoupil, do nějakýho vznášecího člunu a dole na moři byla taková dřevěná plošina, kde jsem stála a pak jsem z moře vylovila asi 4 mobily a jednu záložku na papíry a zjistila jsem, že na jednom z těch mobilů je kompletně stažený všecno, co souvisí se seriálem Prison Break - obrázky, epizody, atd. a na dalším byly písničky a jeden měl zezadu přilepenou tyčinku Mars no řeknu vám, takový hovadiny se můžou zdát snad jen mě..... no a včera se mi zdál takový ....divný.... že jsem šla s jedním chlapem do hotelu a řešili jsme, kam si máme nalít šampaňský, protože tm bylo spousta skleniček, ale ty byly různě ulámaný, no a pak tam byly jen prázdný vázy na kytky ...prostě šílenost já chci už konečně pořádný sen s bráškama, J2 nebo prostě týkající se SN | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.04.08 0:11 | |
| Tak to si mala, Samabel, teda veľmi zaujímavý sen...a ten Prison break tam.. to je hrozné, čo naše hlavy vedia vyprodukovať, je to niekedy lepšie, ako pozerať film.. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.04.08 16:17 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.04.08 16:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|