Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Naše "supernatural" sny

Goto down 
+49
sunshine
str8tking
Fay
Husitka
kaja666
12NicolAlysska
lentilka
Lirael
Ellen
cleo
evetka
janicag
Peter67
bareness
lenkka
Ewis
Dzowika4
sonca12
Anwiel
Zizi
Lex
calla
nikita
Violet
FeeBee
Faith
wiktoriano
Pa001
dzajnisko
keksiiq
CrazyD
Soniq
sisel
Silvia
bookika
aryana7
Kristine
jana7413
Ettie
LenkaX22
SkreechTina
Samabel
Madlen
Kaja
SNlois
Sarinka
Weronička
janka410
dion-fortune
53 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next
AutorSpráva
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 9:45

Přesunuto

Ewis napísal:
Dzowika4: No tak tomu ver..Komu by sa nesnívalo o takom sexi chlapovi??...Však je veľmi zlatučký a taký chrumkavý...702 702 702...

Ewis no moja zase sa mi snivalo ti vravim ja ked si poviem sa mi sniva....ale tento raz to bolo presne take smutneee ako v elke dneska v noci Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 ....proste do bolo daco strasneee ako v tom sne Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 9:47

Dzowika4: A čo sa ti presne snívalo, ak smiem vedieť??..Podotýkam a ani ti neuveríš, ale aj mne sa snívalo o Jensenovi...
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 9:56

Ewis no moja proste sme boli na eakom mieste kde bol len beton a tma a proste som tam bola ja Dean Sammy, Bobby a proste neaky cudzi chalan prisiel a pichol presne do srdca Sammyho a Deanovi padol do narucia.....ja s Bobbym sme toho chalana chceli chitit no usiel nam a ked sme sa vratili tak Dean sa kolisal z mrtvym Sammym

a proste nic uz nemohol spravit....Sammy nam zomrel Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 9:59

Dzowika4 : Moje to siteda mala za smútny sen...Chúďa a to si s musela na tom ešte pozerať akoho zabili...Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416....hrôza,....Mne sa snívalo niečo lepšieho...
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 10:02

Ewis ja wiem ze to nebol vobec pekny sen....a presne pozerala som sa ako ho zabil ten blby chalan......a wies som plakala spolu z Deanom a Bobbym.....a ty si mala aky sen???
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 10:29

Dzowika4 : No tak či mi uveríš, alebo nie...ale sa mi sníval skoro taký istý sen ako minule čo som ti vravela...No takže ja, ti , Dean a Sammy sme lovili duchov a tak....Jazdili sme s nimi v cevy Impale...Naše "supernatural" sny - Stránka 21 975638...A zabíjali démonov...Naše "supernatural" sny - Stránka 21 900747 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 900747 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 900747..Ale no bol to len sen....702 702..Škoda že sa nedá splniť!!!...Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416...
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 10:32

Mě se dneska po dlouhé době zdál sen s bráškama Very Happy Moc si toho z něj nepamatuju, jen dvě události mi zůstaly v hlavě...

Něco jsem s nimi vyšetřovala, byli jsme v nějaké místnosti, když se znenadání za námi objevila osoba, nevím jestli nadpřirozená nebo jen člověk, ale sotva jsem ji já zpozorovala, napadla jsem ji. Nejprve jsem ji uhodila pěstí a ona se zapotácela. Ale mě to nestačilo, jakmile spadla na zem, začala jsem do ní kopat. Cítila jsem z toho divokou radost a uspokojení. Nepřestala jsem, dokud jsem ji nezabila. Dean mě poplácal po zádech a řekl něco ve smyslu, dobrá práce. Avšak to, čeho jsem se dopustila, jsem si začala uvědomovat, teprve až jsem se střetla se Samovým nevěřícným pohledem. Začalo mi z toho být zle. Najednou se do místnosti vřítili policajti a Deana zatkli. (Nechápu proč jeho, když jsem to udělala já Naše "supernatural" sny - Stránka 21 999804 ) Když ho odváděli, tak se ke mě naklonil a pošeptal mi, že to bude dobré a vášnivě jsem se políbili.
Nevím přesně jak to pokračovalo dál, ale myslím, že jsem ho dostali ven Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 10:38

Madlen: No tak to si teda mala, supééer sen...702 702..Buď rada však si tam vášnivo pobozkala Deana..Kto by ho tak nechcel vášnivo pobozkať???Naše "supernatural" sny - Stránka 21 999804 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 999804...Myslím že skoro všetci...No aj ja by som chcela mať taký sen, kde sa s ním budem bozkávať..Dúfam že aj taký sa mi bude raz v živote snívať...
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 10:52

jeej pekný sen Madlen, teda celkom.... až na to ako si tam toho dotyčného zabila, ale tak keď dean povedal, že je to ok, tak to bol asi badass Laughing Laughing Laughing no a ten bozk 702

ale tak aj mne sa včera snívalo, ibaže dosť strašidelné to bolo. Viem, že som sa neskoro večer vracala domov a šla som cez les- ani neviem prečo, keďže máme cestu, no ale neva Suspect - a zrazu som počula nejaký šuchot za mnou, tak som otočila, ale nikde nic. No ale tak som si v pohode šla ďalej, lebo o mne je známe, že nepanikárim. No potom som to počula znova a to mi už nebolo všetko jedno 603 tak som siahla do vrecka, kde som mala kaser a rýchlo pokračovala v ceste, keď sa predo mnou objavil obrovský čierny pes a akože hneď mi bolo jasné, že je nadprirodzený, keďže popri ňom tie psíky v Resident Evil 2 vyzerali ako roztomilé šteniatka. No proste ma na smrť vydesil a ja som nemala tucha, čo robiť. Tak som ho začala striekať tým kaserom, čo ho tak akurát viac naštvalo. No a ako sa už na mňa išiel vrhnúť, tak ho zrazu niekto odstrelil on zmizol. Ja som sa obzrela a tam len Dean a Sam. Ja som len pozerala, že Shocked Shocked Shocked však vy nie ste skutoční, vy ste len v telke. a Dean len, že ow swetie I am very real... no a ja som bola KO Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 Ten jeho pohľad Naše "supernatural" sny - Stránka 21 998745 No samozrejme ten môj krepý mozog musel fungovať Ďalej, že? Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 ono som si totiž začala uvedomovať, že oni su len v telke, takže toto sa mi pravdepodobne len sníva. Akonáhle som si to uvedomila, tak som začala panikáriť, že sa nechcem zobudiť a samozrejme som sa zobudila Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 no dosť horor sen to bol, ale tak ten deanov pohľad stál za to Naše "supernatural" sny - Stránka 21 430869
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 10:58

Ten můj sen byl dost dlouhý, jen tuto část si pamatuju, jinak to jsou jen takové útržky...

Dion, to si měla taky krásný, jen škoda, že si se vzbudila...
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 11:17

Madlen: tak to bol teda sen 702 čo by som ja za taký dala.
Dion: to tak to bol fakt dosť horor ale aspoň tam boli Naše "supernatural" sny - Stránka 21 335560 a ten Deanov pohlad to muselo byť niečo. mne sa snívajú len horory. bez Naše "supernatural" sny - Stránka 21 335560 ako som už včera spomínala Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 12:56

Madlen to bol teda sen... 702 702 prevdaže aj na tú postavy čo si sknokautovala... 603
Dion tak taký horor by som nevidržala... Naše "supernatural" sny - Stránka 21 666500 ale to že tam prisli Naše "supernatural" sny - Stránka 21 335560 bolo super a Deanov pohľad... Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642
wiktoriano neboj raz sa nám poštastí... 703 Very Happy
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty28.08.08 13:04

wiktoriano, neboj, jednou se i tobě o nich bude zdát Wink
Mě se hodně snů o SN zdálo hlavně týden před 3x16, to už jsem si pomalu začínala připadat jako cvok, když mě v noci honil pekelný pes nebo se mi zdálo, že jsem si stahovala poslední díl... Pak se mi jen zdálo jednou nebo dvakrát o našem meetu a pak dlouho nic. Tento sen je snad přes celé prázdniny první o Naše "supernatural" sny - Stránka 21 335560 ! Naše "supernatural" sny - Stránka 21 170639
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ................   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty29.08.08 1:16

Dion : Skvelé 702 sny máš. Nepodarovala by si Laughing jeden.

Každý deň sa mi sníva niejaká blbosť , ktoru si podrobne pamätám, uplne somariny ,teda normálne príbehy hocičo,niekedy horory, v poslednej dobe sa mi niejako spustili sny: len sa to nikdy netýka SN, ani Deana ani Sama ani J3 ani nič čo by som chcela aby sa mi snívalo. Wink Ja už nechápem. No
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty31.08.08 15:07

Juchůůůů, konečně se mi po šíleně dlouhé době zdál SN sen Naše "supernatural" sny - Stránka 21 258431 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 258431 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 258431 .... a dokonce svým způsobe dvojitý. Naše "supernatural" sny - Stránka 21 258431

Bylo to tak, jako bych se na dění kolem sebe dívala, ale přímo se ho neúčastnila... a zdálo se mi o událostech, které se staly, než se bráškové opět setkali poté, co byl Dean v pekle.
A všechno to, co jsem viděla vedlo právě k té chvíli, kdy se spolu poprvé po t době uviděli tváří v tvář 702 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 702
bylo to zároveň dost smutné, ale i veselé... sen takového druhu se mi nezdál už hodně dlouho. A v tom momentě, kdy naproti sobě stáli a dívali se na sebe a byly cítit všechny ty jejich emoce, tak v tu se mi to celé začalo zdát znovu... akorát, že tentokrát se to všechno stalo o něco jinak. A jeden z těch snů byl o dost temnější a smutnější, než ten druhý...a taky mu tedy předcházely mnohem pochmurnější události. Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 ... ale nedokážu zapomenout na tu chvíli, kdy se bráškové střetli Naše "supernatural" sny - Stránka 21 177401 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 177401 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 ... to byla tak emotivní chvilka... Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 a v každém tom případě vyzněla úplně jinak, než ta druhá Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226

áááá, po dlouhé době Supernatural sen 702 702 ...už jsem myslela, že se nedočkám 702
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty31.08.08 18:37

Vidíš, Samabel, tvůj sen musel být opravdu zajímavý Naše "supernatural" sny - Stránka 21 312566 A dokonce i dvojitý! Ten okamžik, kdy se střetli musel být opravdu nezapomenutelný Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226
Mě se ještě nezdál ani jeden sen, který by se týkal nové série... možná to bude i tím, že teď vynechávám spoilery... Naše "supernatural" sny - Stránka 21 999804
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty31.08.08 19:05

Ako Samabel, tomu neuveríš, teda asi hej, to je jedno... Laughing aj mne sa dnes v noci snívalo niečo v zmysle o Deanom návrate z pekla..úplne som na to zabudla, ako som sa zobudila, no teraz si mi to pripomenula...
Dean sa vrátil a mal schopnosť meniť si podobu, šiel za Samom a Bobbym a sledoval ich, nevedel, ako k nim prísť a povedať im, že žije a tak...lenže mal problém s tou schopnosťou, nevedel ju ovládať...a tak keď sa nakoniec odhodlal a šiel za nimi, pochopiteľne mu neverili a Sam na neho vytiahol nôž a vyhrážal sa mu, že ho zabije, ak mu nepovie, kto ozaj je a prečo si robí takéto kruté žarty...Dean ho stále presviedčal, hovoril mu také veci, čo vie len o...Sam nakoniec nôž zložil...aj keď mu úplne neveril stále..s Bobbym potom hľadali niečo o tej schopnosti a tak..Sam bol z toho úplne zničený, pretože aj napriek tomu si myslel, že je to len trickster a tak..a Dean, ako ho tak videl, sa zrazu premenil na svoju normálnu podobu...a potom nasledovali také tie super momenty zvítania a tak...a Dean potom zistil, že on má tu schopnosť na ochranu, aby nikto iný nezistil, že žije a tak...ešte tam čosi bolo, ale si to nepamätám...
Mám taký dojem, že SN ošiaľ štvrtej série začína naplno pracovať... Naše "supernatural" sny - Stránka 21 284389
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty31.08.08 20:02

Sarinka: Teda to vážně Shocked ... No ale já ti věřím Very Happy ...To je něco Twisted Evil
...No a hej - na 4.sérku se těším strašně...a protože jsem Spoilergirl, tak mám o čem přemýšlet a protože o tom přemýšlet chci, tak se mi to pořád drží v hlavě ( ano, že by vám na mysl přicházelo slovo závislost Laughing Laughing Naše "supernatural" sny - Stránka 21 316745 )... a ten okamžik jejich setkání , na ten jsem zvědavá moc Naše "supernatural" sny - Stránka 21 707500 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 260605 606
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty06.09.08 20:57

jeej tak to teda máte sny Shocked Shocked Shocked ale gratulujem samabel, že konečne niečo Naše "supernatural" sny - Stránka 21 325299

no ale ja vám musím napísať, že sa mi sníval strašne smutný sen a neviem, neviem, či z neho nenapíšem ff, lebo ja som ráno tak revala ako už dávno nie. seriózne som sa asi hodinu nebola schopná upokojiť, to bolo tak smutné Naše "supernatural" sny - Stránka 21 568939 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 568939 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 568939 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 568939 akože spomínate si na scaregrow, ten rozhovor, čo mal dean v aute so samom, no tak ako mu tam Sam povedal, že "how old were you, when mom died? four? jess died six months ago, how the hell you know how I feel?" no a môj sen sa začal takto, ibaže potom Dean vystúpil z auta a šiel do kufra, z ktorého vybral samove veci a vyhodil ho so slovami, že ak si myslí, že už zabudol na tú bolesť, tak sa veľmi mýli a proste keby ste počuli ako mu to hovoril Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 71416 a potom pokračoval, že je Sam sebecký, že stále si robí len to, čo chce. Povedal mu, že pre ňho táto práca nie je o pomste, ale o pomáhaní ľuďom, preto ide tam kam ho otec poslal a tiež mu povedal, že pre ňho nie je najdôležitejšie zabiť toho démona, ale že najviac pre ňho znamená rodina a až bude aj pre Sama niečo to slovo znamenať, tak mu ma zavolať a najviac ma dostalo to ako sa potom Dean otočil a začal kráčať k autu, ešte sa poslednýkrát otočil a dodal, že ja totižto zodvihnem... no a akože to keby ste videli tie ich očká a smutné tváre Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 no ako Dean odišiel, tak Samovi došlo, čo vlastne urobil a okamžite sa vybral za ním. Našiel ho v nejakom bare sa opíjať a proste sa mu ospravedlnil a zase mali taký heartbreaking rozhovor, kde mu Sam vysvetľoval, že nechápe ako mu Dean môže vždy tak rýchlo odpustiť a koľko toho pre ňho stále robí, sa ho spýtal, že prečo to vlastne robí a Dean sa len naňho pozrel a povedal, či naozaj nepozná odpoveď a ten sammyho zlomený výraz ako naprázdno pregĺgol a prikývol, no proste Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 a potom mu Sam povedal, že aj on ho má rád Naše "supernatural" sny - Stránka 21 430869 a ešte raz sa ospravedlnil a dean sa naňho tak krásne usmial Naše "supernatural" sny - Stránka 21 430869 a potom spolu odišli, ale ako vyšli na parkovisko, tak Sam šiel najprv a Dean ešte platil a vtom ho chceli prepadnúť. Proste on im dal prachy, ale tým zlodejom to nestačilo a ako už odchádzali tak naňho jeden namieril a vystrelil, ale v tom Sam zacítil ako ho niečo ťažké zrazilo k zemi a zistil, že je to Dean, ktorý na ňom ležal a bol bledý a Sam cítil krv na rukách a zistil, že Deana postrelili do chrbta, no to už boli vonku ľudia a niekto zavolal záchranku a potom bol Sam v nemocnici a bol strašne nervózny, ale našťastie sa im podarilo Deana zachrániť, no ostal ochrnutý a Sam sa preto začal obviňovať a úplne sa zožieral, že je to jeho vina, no Dean ho stále utešoval a začal chodiť na rehabilitáciu, ale museli prestať s lovom a tak si Sam našiel prácu a staral sa o Deana a v podstate Dean sa nakoniec uzdravil, lebo sa to skončilo tak, že sa opäť rozprávali, že by Sam mal odísť a podobne, ale Sam vravel, že Deana takto neopustí a tak sa ho Dean spýtal, že či ho tu drží, len to, že je postihnutý, lebo ak hej, tak že môže kľudne ísť, lebo on je už v poriadku a na to sa postavil a Sam bol prekvapený a Dean mu povedal, že môže chodiť už asi mesiac, ale že nechcel, aby ho Sam opustil a Sam mu povedal, že on ho nikdy neopustí a proste skončilo tak takým pekným záberom na nich, ako majú slzičky v očiach a jemne sa usmievajú a prisahám, že takto ma už dávno žiaden sen nezasiahol Naše "supernatural" sny - Stránka 21 364896 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 364896 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 364896 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 364896 neviem, ale revala som ako malé decko Naše "supernatural" sny - Stránka 21 80513
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty06.09.08 21:05

Dion to sa ti ani nečudujem že si plakala pretože ja prave revem ked som si to prečitala. Ak o tomto napišeš poviedku tak budem šťastna lebo to budem očakavať. Ježiši mat taky to sen no ja neviem Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 199226
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty06.09.08 21:20

dion: affraid affraid bože to je sen - smutný a zároveň happy end. Ja plačem a aj ti závidím, lebo mne sa SN sny nesnívajú a ja by som tak moc moc chcela. Naše "supernatural" sny - Stránka 21 80513 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 80513 Bože ale toto to muselo byť pre teba strašné - uff tie ich srdcervúce rozhovory Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 87642 Plačem s tebou Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty06.09.08 21:24

Bože Dion to bol teda sen strašne smutný a aj krásny tiež sa nečudujem že si plakala ved ja som plakala už len pri to ako som si čítala Naše "supernatural" sny - Stránka 21 568939 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 568939 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 568939 mať taký sen tak preplačem celý deň však tento týžden som mala hrozný sen aj ked nie o SN a bola som s toho smutná celý den. inak tento tvoj sen už aj vyzeral ako menšia FF
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty06.09.08 21:27

dion:jj, konečně taky jednou....už by mohl být další Suspect Naše "supernatural" sny - Stránka 21 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 260605 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 260605 Naše "supernatural" sny - Stránka 21 260605
...včera se mi sen zdál, ale byl to trochu mix situací z Prison Breaku, i když se tam žádná z těch seriálových postav nevyskytovala.... i když musím uznat... aspoň, že byl trochu žhavý Naše "supernatural" sny - Stránka 21 284389 603 603 603 702
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty06.09.08 21:52

Ozaj veľmi pekný sen...celé som si to predstavovala, ako som to čítala...ježiš, to by bolo fakt niečo, vidieť to... 702 702 702
Aj ja chcem takéto niečo, mne sa vždy sníva len také, že sem niekto príde a pod..
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty06.09.08 22:00

Sarinka: Nič si z toho nerob. Mne sa za celé prázdniny snívalo o nich len 2 krát a to si z celého sna pamätám len to, že tam bol Jensen. No No
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 21 Empty

Návrat hore Goto down

Naše "supernatural" sny
Návrat hore 
Strana 21 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next
 Similar topics
-
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Spovednica-
Prejdi na: