|
| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters | |
Autor | Správa |
---|
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 9:45 | |
| | |
| | | Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 9:47 | |
| Dzowika4: A čo sa ti presne snívalo, ak smiem vedieť??..Podotýkam a ani ti neuveríš, ale aj mne sa snívalo o Jensenovi... | |
| | | Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 9:56 | |
| | |
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| | | | Dzowika4 Crossroads demon
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 10:02 | |
| Ewis ja wiem ze to nebol vobec pekny sen....a presne pozerala som sa ako ho zabil ten blby chalan......a wies som plakala spolu z Deanom a Bobbym.....a ty si mala aky sen??? | |
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 10:29 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 10:32 | |
| Mě se dneska po dlouhé době zdál sen s bráškama Moc si toho z něj nepamatuju, jen dvě události mi zůstaly v hlavě... Něco jsem s nimi vyšetřovala, byli jsme v nějaké místnosti, když se znenadání za námi objevila osoba, nevím jestli nadpřirozená nebo jen člověk, ale sotva jsem ji já zpozorovala, napadla jsem ji. Nejprve jsem ji uhodila pěstí a ona se zapotácela. Ale mě to nestačilo, jakmile spadla na zem, začala jsem do ní kopat. Cítila jsem z toho divokou radost a uspokojení. Nepřestala jsem, dokud jsem ji nezabila. Dean mě poplácal po zádech a řekl něco ve smyslu, dobrá práce. Avšak to, čeho jsem se dopustila, jsem si začala uvědomovat, teprve až jsem se střetla se Samovým nevěřícným pohledem. Začalo mi z toho být zle. Najednou se do místnosti vřítili policajti a Deana zatkli. (Nechápu proč jeho, když jsem to udělala já ) Když ho odváděli, tak se ke mě naklonil a pošeptal mi, že to bude dobré a vášnivě jsem se políbili. Nevím přesně jak to pokračovalo dál, ale myslím, že jsem ho dostali ven | |
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 10:38 | |
| Madlen: No tak to si teda mala, supééer sen... ..Buď rada však si tam vášnivo pobozkala Deana..Kto by ho tak nechcel vášnivo pobozkať??? ...Myslím že skoro všetci...No aj ja by som chcela mať taký sen, kde sa s ním budem bozkávať..Dúfam že aj taký sa mi bude raz v živote snívať... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 10:52 | |
| jeej pekný sen Madlen, teda celkom.... až na to ako si tam toho dotyčného zabila, ale tak keď dean povedal, že je to ok, tak to bol asi badass no a ten bozk ale tak aj mne sa včera snívalo, ibaže dosť strašidelné to bolo. Viem, že som sa neskoro večer vracala domov a šla som cez les- ani neviem prečo, keďže máme cestu, no ale neva - a zrazu som počula nejaký šuchot za mnou, tak som otočila, ale nikde nic. No ale tak som si v pohode šla ďalej, lebo o mne je známe, že nepanikárim. No potom som to počula znova a to mi už nebolo všetko jedno tak som siahla do vrecka, kde som mala kaser a rýchlo pokračovala v ceste, keď sa predo mnou objavil obrovský čierny pes a akože hneď mi bolo jasné, že je nadprirodzený, keďže popri ňom tie psíky v Resident Evil 2 vyzerali ako roztomilé šteniatka. No proste ma na smrť vydesil a ja som nemala tucha, čo robiť. Tak som ho začala striekať tým kaserom, čo ho tak akurát viac naštvalo. No a ako sa už na mňa išiel vrhnúť, tak ho zrazu niekto odstrelil on zmizol. Ja som sa obzrela a tam len Dean a Sam. Ja som len pozerala, že však vy nie ste skutoční, vy ste len v telke. a Dean len, že ow swetie I am very real... no a ja som bola KO Ten jeho pohľad No samozrejme ten môj krepý mozog musel fungovať Ďalej, že? ono som si totiž začala uvedomovať, že oni su len v telke, takže toto sa mi pravdepodobne len sníva. Akonáhle som si to uvedomila, tak som začala panikáriť, že sa nechcem zobudiť a samozrejme som sa zobudila no dosť horor sen to bol, ale tak ten deanov pohľad stál za to | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 10:58 | |
| Ten můj sen byl dost dlouhý, jen tuto část si pamatuju, jinak to jsou jen takové útržky...
Dion, to si měla taky krásný, jen škoda, že si se vzbudila... | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 11:17 | |
| Madlen: tak to bol teda sen čo by som ja za taký dala. Dion: to tak to bol fakt dosť horor ale aspoň tam boli a ten Deanov pohlad to muselo byť niečo. mne sa snívajú len horory. bez ako som už včera spomínala | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 12:56 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 28.08.08 13:04 | |
| wiktoriano, neboj, jednou se i tobě o nich bude zdát Mě se hodně snů o SN zdálo hlavně týden před 3x16, to už jsem si pomalu začínala připadat jako cvok, když mě v noci honil pekelný pes nebo se mi zdálo, že jsem si stahovala poslední díl... Pak se mi jen zdálo jednou nebo dvakrát o našem meetu a pak dlouho nic. Tento sen je snad přes celé prázdniny první o ! | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 29.08.08 1:16 | |
| Dion : Skvelé sny máš. Nepodarovala by si jeden. Každý deň sa mi sníva niejaká blbosť , ktoru si podrobne pamätám, uplne somariny ,teda normálne príbehy hocičo,niekedy horory, v poslednej dobe sa mi niejako spustili sny: len sa to nikdy netýka SN, ani Deana ani Sama ani J3 ani nič čo by som chcela aby sa mi snívalo. Ja už nechápem. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 31.08.08 15:07 | |
| Juchůůůů, konečně se mi po šíleně dlouhé době zdál SN sen .... a dokonce svým způsobe dvojitý. Bylo to tak, jako bych se na dění kolem sebe dívala, ale přímo se ho neúčastnila... a zdálo se mi o událostech, které se staly, než se bráškové opět setkali poté, co byl Dean v pekle. A všechno to, co jsem viděla vedlo právě k té chvíli, kdy se spolu poprvé po t době uviděli tváří v tvář bylo to zároveň dost smutné, ale i veselé... sen takového druhu se mi nezdál už hodně dlouho. A v tom momentě, kdy naproti sobě stáli a dívali se na sebe a byly cítit všechny ty jejich emoce, tak v tu se mi to celé začalo zdát znovu... akorát, že tentokrát se to všechno stalo o něco jinak. A jeden z těch snů byl o dost temnější a smutnější, než ten druhý...a taky mu tedy předcházely mnohem pochmurnější události. ... ale nedokážu zapomenout na tu chvíli, kdy se bráškové střetli ... to byla tak emotivní chvilka... a v každém tom případě vyzněla úplně jinak, než ta druhá áááá, po dlouhé době Supernatural sen ...už jsem myslela, že se nedočkám | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 31.08.08 18:37 | |
| Vidíš, Samabel, tvůj sen musel být opravdu zajímavý A dokonce i dvojitý! Ten okamžik, kdy se střetli musel být opravdu nezapomenutelný Mě se ještě nezdál ani jeden sen, který by se týkal nové série... možná to bude i tím, že teď vynechávám spoilery... | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 31.08.08 19:05 | |
| Ako Samabel, tomu neuveríš, teda asi hej, to je jedno... aj mne sa dnes v noci snívalo niečo v zmysle o Deanom návrate z pekla..úplne som na to zabudla, ako som sa zobudila, no teraz si mi to pripomenula... Dean sa vrátil a mal schopnosť meniť si podobu, šiel za Samom a Bobbym a sledoval ich, nevedel, ako k nim prísť a povedať im, že žije a tak...lenže mal problém s tou schopnosťou, nevedel ju ovládať...a tak keď sa nakoniec odhodlal a šiel za nimi, pochopiteľne mu neverili a Sam na neho vytiahol nôž a vyhrážal sa mu, že ho zabije, ak mu nepovie, kto ozaj je a prečo si robí takéto kruté žarty...Dean ho stále presviedčal, hovoril mu také veci, čo vie len o...Sam nakoniec nôž zložil...aj keď mu úplne neveril stále..s Bobbym potom hľadali niečo o tej schopnosti a tak..Sam bol z toho úplne zničený, pretože aj napriek tomu si myslel, že je to len trickster a tak..a Dean, ako ho tak videl, sa zrazu premenil na svoju normálnu podobu...a potom nasledovali také tie super momenty zvítania a tak...a Dean potom zistil, že on má tu schopnosť na ochranu, aby nikto iný nezistil, že žije a tak...ešte tam čosi bolo, ale si to nepamätám... Mám taký dojem, že SN ošiaľ štvrtej série začína naplno pracovať... | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 31.08.08 20:02 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 06.09.08 20:57 | |
| jeej tak to teda máte sny ale gratulujem samabel, že konečne niečo no ale ja vám musím napísať, že sa mi sníval strašne smutný sen a neviem, neviem, či z neho nenapíšem ff, lebo ja som ráno tak revala ako už dávno nie. seriózne som sa asi hodinu nebola schopná upokojiť, to bolo tak smutné akože spomínate si na scaregrow, ten rozhovor, čo mal dean v aute so samom, no tak ako mu tam Sam povedal, že "how old were you, when mom died? four? jess died six months ago, how the hell you know how I feel?" no a môj sen sa začal takto, ibaže potom Dean vystúpil z auta a šiel do kufra, z ktorého vybral samove veci a vyhodil ho so slovami, že ak si myslí, že už zabudol na tú bolesť, tak sa veľmi mýli a proste keby ste počuli ako mu to hovoril a potom pokračoval, že je Sam sebecký, že stále si robí len to, čo chce. Povedal mu, že pre ňho táto práca nie je o pomste, ale o pomáhaní ľuďom, preto ide tam kam ho otec poslal a tiež mu povedal, že pre ňho nie je najdôležitejšie zabiť toho démona, ale že najviac pre ňho znamená rodina a až bude aj pre Sama niečo to slovo znamenať, tak mu ma zavolať a najviac ma dostalo to ako sa potom Dean otočil a začal kráčať k autu, ešte sa poslednýkrát otočil a dodal, že ja totižto zodvihnem... no a akože to keby ste videli tie ich očká a smutné tváre no ako Dean odišiel, tak Samovi došlo, čo vlastne urobil a okamžite sa vybral za ním. Našiel ho v nejakom bare sa opíjať a proste sa mu ospravedlnil a zase mali taký heartbreaking rozhovor, kde mu Sam vysvetľoval, že nechápe ako mu Dean môže vždy tak rýchlo odpustiť a koľko toho pre ňho stále robí, sa ho spýtal, že prečo to vlastne robí a Dean sa len naňho pozrel a povedal, či naozaj nepozná odpoveď a ten sammyho zlomený výraz ako naprázdno pregĺgol a prikývol, no proste a potom mu Sam povedal, že aj on ho má rád a ešte raz sa ospravedlnil a dean sa naňho tak krásne usmial a potom spolu odišli, ale ako vyšli na parkovisko, tak Sam šiel najprv a Dean ešte platil a vtom ho chceli prepadnúť. Proste on im dal prachy, ale tým zlodejom to nestačilo a ako už odchádzali tak naňho jeden namieril a vystrelil, ale v tom Sam zacítil ako ho niečo ťažké zrazilo k zemi a zistil, že je to Dean, ktorý na ňom ležal a bol bledý a Sam cítil krv na rukách a zistil, že Deana postrelili do chrbta, no to už boli vonku ľudia a niekto zavolal záchranku a potom bol Sam v nemocnici a bol strašne nervózny, ale našťastie sa im podarilo Deana zachrániť, no ostal ochrnutý a Sam sa preto začal obviňovať a úplne sa zožieral, že je to jeho vina, no Dean ho stále utešoval a začal chodiť na rehabilitáciu, ale museli prestať s lovom a tak si Sam našiel prácu a staral sa o Deana a v podstate Dean sa nakoniec uzdravil, lebo sa to skončilo tak, že sa opäť rozprávali, že by Sam mal odísť a podobne, ale Sam vravel, že Deana takto neopustí a tak sa ho Dean spýtal, že či ho tu drží, len to, že je postihnutý, lebo ak hej, tak že môže kľudne ísť, lebo on je už v poriadku a na to sa postavil a Sam bol prekvapený a Dean mu povedal, že môže chodiť už asi mesiac, ale že nechcel, aby ho Sam opustil a Sam mu povedal, že on ho nikdy neopustí a proste skončilo tak takým pekným záberom na nich, ako majú slzičky v očiach a jemne sa usmievajú a prisahám, že takto ma už dávno žiaden sen nezasiahol neviem, ale revala som ako malé decko | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 06.09.08 21:05 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 06.09.08 21:20 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| | | | Samabel Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 06.09.08 21:27 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| | | | Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
| | | | Naše "supernatural" sny | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |