| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 23.11.08 10:16 | |
| No Supernatural sen jsem měla jenom jeden o Deanovi a byla to hloupost,ale dneska se mi zdálo o Cassovi a taky to byla blbost.Ale jsem ráda,že se mi o něm zdálo...super. Tak byla jsme zas ten 3. a bylo to zméno pohledu. Castiel pomáhal nějakému klukovi v minulosti .Jinak viděli jste písničku angel od morandi?? Tak bylo to na podobné brdo,jako v tom klipu,ale bylo to v obchodáku. A ke konci bylo jak ho Cass znova vrátil ať to změní a říkal něco v tom smyslu,že je (jako Cass)... no že to asi trochu předcenil....Asi se to nepovedlo,ale na konci se spolu kámošili,bych teda aspoň řekla. No a díky včerejší epizodě (4x03) a písničce angel se mi zdála taková úžasná věc. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 25.11.08 21:35 | |
| Ja som mala ďalší sen o SN Sedela som v bare s Ericom a pýtala som sa ho na finále 4 season....Tak mi začal rozprávať že ako to plánuje a tak a potom mi povedal že preto je táto sezóna o anjeloch lebo on sám je padlý anjel a že do tejto sezóny dáva hrozne vela zo seba a tak.. A viem že som to potom písala sem a nikto mi nechcel veriť A ešte sa mi snívalo že som strihala video SN s nejakým démonom a že on na mňa vyskočil z monitoru a začal ma škrtiť... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 25.11.08 21:51 | |
| wau Cleo tak toto je sila že Eric a padlý anjel nečudujem sa že ti tu nikto neveril ved pre nás je riadny devil no a to druhé to je ako z nejakého horou neviem teraz ako sa volal ale riadne ma vtedy vydesil takže mať takýto sen tak keby odtiaľ radšej vyskočil nejaký Dean alebo Castiel | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 29.11.08 22:55 | |
| Kripke jako padlý anděl To by náhodou pár věcí vysvětlovalo Taky se mi zdála podobná ptákovina - šla jsem lesem s nějakou osobou, která údajně patřila k moji rodině (jen netuším, kdo to byl). Pak začal hrozný slejvák a došli jsme k nějakému přístěnku, kde seděl můj brácha. Zeptal se mě kam jdeme, já mu řekla něco ve smyslu: kam by jsme asi v tomhle počasí šli a on na to: aha, vy jde te lovit tu věc, jdu na ten hřbitov s váma Odněkud vytáhl brokovnici a šlo se Jenže, když jsme k hřbitovu došli (stále uprostřed lesa), zjistili jsme, že na něm někdo staví dům (přímo na něm - z podlahy trčely náhrobní kameny). Hrozně jsem nadávala na scénáristy , brácha i ta záhadná osoba zmizeli a z lesa se vynořili Sam a Dean (v té chvíly jsem asi nadávat přestala ). Začali jsme společně kopat díru, do které jsme chtěli tu "věc" chytit. Ale objevili se nějací turisté, tak jsme si nenápadně stoupli před díru a začali zpívat Bohužel netuším jaký to mělo efekt, probudila jsem se... | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 29.11.08 23:03 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 13.12.08 15:34 | |
| Už sa musím priznať, že posledných pár dní mám sny ešte o meete, typu, že sme všetci v jednom vagóne a hore sa do Lampášika, ale ako na bicykli fičíme po ceste do BB a pod veci, ako sa bavíme a potom sa len zobudím, krutá realita, kde niektoré undividuá vo vašom okolí nechápu, prečo ten priblblý úsmev na tvári a pod | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 13.12.08 19:23 | |
| | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.12.08 11:52 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.12.08 12:08 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.12.08 12:24 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.12.08 12:35 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.12.08 13:10 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.12.08 15:44 | |
| Bože Cleo ti máš teda sny ten Misha to by som brala aj ja alebo by som ho vymenila za Deana v tej posteli no a ešte tam aj Pišta to je super. mne sa s postavami mojich poviedok ešte nesnívalo. a tá svadba zo psom nemám slov len škoda že mne sa zo SN už dlho nesnívalo dnes sa mi snivalo len z Horatiom s CSI Miami ale ked mi spánku tečú sliny sestra ma vždy zobudí a pýta sa či sa mi snivalo s Deanom ak by sa mi tak ju za to zobudenie | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.12.08 19:25 | |
| Ja som mala predvčerom taký pekný sen no mne by sa to páčilo v skutočnosti keby to tak bolo . Šla som ja po ulici aj s kamoškami a zrazu ma niekto objal, poboskal aj a to bol jensen . Spýtal sa ma čo by som chcela aby mi kupil som nevedela tak ma zobral do obchodu s dámským prádlom. Kúpil mi takú peknú podprsenku a tangáče aaa potom sme vyšli odtial a newm čo bolo ďalej lebo som sa zobudila škodáááá veľkáááá nechápem prečo to tak nemôže byť vážne | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 15.12.08 15:40 | |
| Dnes som mala na moje sny jeden celkom "normálny" Tu u nás je taká dlha ulica a Dean s Deanom a Sam so Samom sedeli v cukrárni (ktorá tam nie je v skutočnosti) a hádali sa..neviem už o čom ale potom išli všetci štyria na zastávku a čakali na 50 autobus pri Poluse a rozprávali sa Dean s Deanom ako inač o jedle a Sam so Samom o vymetaní démonov...Potom prišiel autobus, viezli sa a potom vystúpili a že idú ku mne ale už nedošli lebo som sa zobudila V poslednom čase sa mi o SN dosť sníva... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 15.12.08 20:04 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.12.08 6:06 | |
| lentilka: pozerám teraz 3 sériu vždy pred spaním a potom sa mi prechádzajú v hlave (ne že by mi to vadilo ) dnes som mala ďalší. Bola som s Deanom (asi to bol Dean ale zdá sa mi že som mu raz povedala Jensen, no to je jedno) a Samom u mňa doma a vrátili sme sa s lovu a Dean cez okno videl dáku babu tak išiel za ňou. Ona mu začala vyprávať niečo o tom že navlieka korálky a také kraviny . Potom som sa rozprávala so Samom a Dean sa vrátil a začala som sa rozprávať s ním. A povedal mi že ma miluje a ja jemu že milujem jeho a objali sme sa (ešte teraz cítim ako ma silno držal ) a potom bol druhý deň a Dean sa vrátil z lovu a ja som sa chcela isť sprchovať a on že ide prvý a potom pojdeme spolu Lenže vtedy tam nabehla niaka baba s jej matkou a moja matka a začali na neho hučať aby vypadol a ta baba si zobrala voodoo babku a začala do nej pichať špendlíky a ja som hučala aby mu dali pokoj ale odišiel. Ja som začala matke nadávať že nevie aký to je dobrý chlapec a tak...Potom mi volal že aby som na neho počkala a že sa večer stretneme. Tak sme išli so Samom večer za ním a oni sa objali a potom pozrel na mňa usmial sa a znova ma tak pevne objal. A vtedy som sa zobudila a ešte asi 30 sekúnd som tomu verila a vtedy prišla ta krutá realita že žiadny Dean na mňa nečaká!!! Prečoooo!!?? | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.12.08 7:15 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.12.08 11:22 | |
| teda Cleo ty máš úžasné sny aj ja také chcem asi začnem aj ja pozerať SN ako večerníček aj ked mna to vždy preberie a potom nezaspím. tak to pozeram radšej ked ešte nejdem spať no ale objímať sa s Deanom to je úžasné. to by som potom zvládla aj to s tým woodoo. tiež sa mi minulý týžden snívalo že mi mama chcela zabiť frajera, ktorý bol jeden seriálový herec len škoda že nie Jensen | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.12.08 15:51 | |
| Dnes sa mi snívalo že som bola v dákej firme a za pultom ako recepčná sedel Misha...ja som len vyplieštala oči a kamarátka ma ťahala ďalej...potom sme prešli k ďalšej recepcii a zas tam sedel Misha a ja že Ahoj Mišo a on na mňa tak divno pozrel a ja že Čo? Tak sa to povie v mojom jazyku a on že aha a začal sa smiať. A išli sme preč...potom sme prešli do takej veľkej dvd požičovne a Misha tam bol zas ako predavač...(ja som robila asi rok v dvd požičovni ) a tak som si akože vyberala film a furt som na neho pozerala a aj on na mňa, potom že zoberem si Constantine a on prešiel okolo mňa a vošiel do dveri s druhou predavačkou ale hneď vyšli a on mi začal niečo hovoriť ale nič som mu nerozumela lebo to bol nejaký čudný jazyk a vtedy mu ta predavačka skočila do reči aby sa so mnou nebavil...krava... a zobudila som sa... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.12.08 15:53 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.12.08 16:13 | |
| Cleo pekný sen až na tú predavačku na konci mne sa tiež snivalo zo SN ale veľa si nepamätám lebo som znovu zaspala skor ako som si to zapísala. bolo to niečo s Deanom a Johnom neviem či robili na pripade alebo čo ale mali nejaké problémy a niekde sa museli skrývať. chvíľu som to vnímala len ako film a potom akoby som ja bola Dean alebo tak nejako vnímala som to z jeho pohľadu ako by som to prežívala ja a tie miesta cez ktoré sme prechádzali ešte aj v noci boli ulice našej dediny. viac si nepamtám. ale aspon sa mi konečne snívalo zo SN. | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 24.12.08 9:42 | |
| no tak to teraz bolo aj u mna. ja som si včera v noci pozerala Johnove a Jeffove fotky a potom sa mi hned o nom snívalo. edit: tak mne sa dnes sníval taký sen že som sa zobudila z plačom a pár minut nevedela ani prestať naozaj krásny začiatok štedrého dňa teraz s toho budem aspon doobeda ked sa mi sníva že som s Deanom tak prečo to nemôže byť aspoň niečo pokojne? tak už k snu: tak ako bola som z Deanom. asi sme spolu žili alebo tak nejako ale potom mi volala mama celá zúfala že jej frajer zomrel tak ja som a z Deanom rozlúčila že sa s tým že teraz musím byť s nou a on so mnou ísť nemohol. ako som dosla k nej a trochu ju utešovala mi zrazu niekto prišiel povedať že Deanovi sa niečo stalo. niekde išiel a stratil sa. mysleli si že môže byť aj mrtvy.ja som tomu najprv nechcela veriť volala som mu domov ale nič tam som začala mať strach začala som ho hľadať a dozvedela som sa že ho niekto uniesol chcela som vyednávať či také niečo ale nedarilo sa a potom som si spomenula na jednu žeu s ktorou som mala nejaký problém ešte v sne predtým. to bolo ako viac snov za sebou. no a ako mi tá žena povedala že sa mi pomstí tým že mi vezme toho koho milujem. ako mi došlo že za tým bude ona. začala som rozmýšľať čo robiť ako ho zachrániť a vtedy som sa zobudila. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|