| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 10:44 | |
| ludia, som totalne v extaze a nic som, prisaham, nebrala!!! dnes nadranom som docitala Eclipse a bolo to... wow! - Spoiler:
pri tej casti, co Edward zabil Victoriu som sa dokonca pristihla, ze takmer fakt nedycham... to, ako Bella pobozkala Jacoba a Edward bol famozny! on na nu nekrical, ani nic!to bolo uzasne! a ako sa s Jacobom rozpravali, kym Bella napoly spala. mne sa strasne pacili tie styri alternativy,o ktorych hovoril Edward a strasne sa mi pacilo, ako Jacobovi povedal: "You know, Jacob, if it weren´t for the fact that we´re natural enemies and that you´re also trying to steal away the reason for my existence, I might aktually like you" potom to, ako Bella odisla za Jacobom a konecne si to vyjasnili... a ako mu povedala, ze ho lubi, ale svojim sposobom. ako ju presviedcal, ze on je pre nu ten pravy. bolo citit, ze Edward je zniceny... a ako Bella povedala, ze uz nikdy neurobi nic, pre co bude Edward trpiet,ze uz nevyroni ani jednu slzu pre Jacoba... a potom, ked od Jakea odisla, ako plakala a aky bol Edward znova super. a ako jej Alice ukazovala tie saty a potom ako sa rozpravali s Edwardom a on zrusil tie podmienky ale Bella chcela ist podla pravidiel... a ten koniec z Jacobovho pohladu a to, ze Edward MU NAPISAL ten list teda... bolo tam neskutocne mnoho momentov, ktore chcem okomentovat, ale este sa mi nedostali do mozgu...jedno je iste, ze to bolo uzasne a mne sa to straaasne pacilo.
ked som pretocila poslednu stranu, tak som sa citila tak divne... viete, tak prazdno, ze boze, uz je to za mnou...a potom som nasla na policke este Breaking Dawn, ako tam majestatne stoji a ciha na mna, tak ma to troska upokojilo Dion vdaka za tie piesne, si zlaticko Kaja no tak ono to bude urcite aj tym, ze ludia, ktori su fascinovani knihou, tak chcu vidiet ten film a su nim fascinovani tiez, i ked ma i svoje chyby... ale tak ci onak, navstevnost to ma a ludia si zamilovali Edwarda aj Bellu aj ostatnych hercov kritici...to je vzdy ina vec | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 12:53 | |
| Faith: akože si ma zabila tým svojím príspevkom no súhlasím úplne, to čo si opisovala bolo proste super a aj mňa to totálne dostalo no a nz, ja rada upnem všetko, čo mám | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 14:40 | |
| Dion az tak? uz som pri tretej kapitole Breaking Dawn a... - Spoiler:
strasne sa mi pacilo,ako Bella hovorila Charliemu, ze sa ide vydavat ta jeho reakcia "Si tehotna!!" a jak chcel chnapnut po zbrani,ako to tam Bella opisovala bolo to cele bohovske a potom ako sa zacal rehotat, ze ona to musi povedat Renee a ona bola taka mila... taka v pohode...proste, zatial je to famozne, aj ako lezali v jej izbe a ako dosiel Emmet a ako sa Bella pytala Jaspera, ze ci ho zoberu do striptizoveho klubu a uplne uzasne, ako isiel Edward prec a ze "I´ll meet you at the altar" a Bellina reakcia: "I´ll be the one in white"
ako fakt...neviem co by som robila bez teba. ty mas vsetko o Twilighte, az zasnem edit: okey...toto sa neda citat bez toho, aby som kazdych pat minut s niekym "neprediskutovala" moje pocity - Spoiler:
tie pripravy a to vsetko, ako dosla Rosalie a spravila Belle vlasy.. ako Alice dala Belle ten podvazok a ze "je moj, chcem ho spat" a to vsetko po tom...ako sla k oltaru a to, ako zamenili tu cast "till death do us apart" na "as long as we both shall live" a ked obaja povedali svoje "I do" ... booooooze, ja som nedychala a ako ju predstavoval ako svoju manzelku, ze "toto je moja Bella, moja manzelka" pani Cullenova... wow! ja nemozem...to je take zlate vsetko
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 15:42 | |
| Faith: ty tu napíšeš všetko a ja potom nemám čo dodať no, ale mne sa fakt ohromne páčilo veľa vecí... tento breaking dawn si myslím, že je asi najvtipnejší diel... emment aké bude mať zápoty... no koniec - Spoiler:
mne sa ohromne páčil aj ten začiatok breaking dawn, ako si bella hovorila, že nikto na na nezíza... nikto na mňa nezíza a to jej auto... ako si ho ešte fotili... no ja som nemohla, ten edward je fakt bomba že by to auto mohli prejsť tankom a nič by sa mu nestalo bella musí byť proste v bezpečí... ja neviem, ale na tom som sa strašne šúľala. a "before" cas a "after" car.... no moja konečná
| |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 15:49 | |
| Dion sorrac, ale ked ja sa potrebujem tak brutalne vykecat ja sa uz tesim na tie haluze, co bude davat Emmet, co si spominala na meete s tou chatou a tak - Spoiler:
ten zaciatok bol bohovsky ja som sa tak z toho sulala, bola to perfektne, chudinka Bella. a ako nemala ani sajnu o tom aute, ked sa jej ti chlapci pytali
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 16:12 | |
| Faith:- Spoiler:
jj, ako sa jej spýtali, že čo je to za auto a ona, že mercedes nie? no ja šla do kolien.... inak sa mi páčilo aj to ako povedala, že sa na ňu edward pozerá ako na cenu a nie ako na šťastného výhercu krásne tam boli hlášky...
| |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 17:36 | |
| Dion- Spoiler:
tak to teda hej alebo ako jej zubami dal dole podvazok a hodil Mikeovi a Emmet rehot
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 17:50 | |
| Faith: - Spoiler:
alebo keď bela povedala, že "mike.. mike... ako to preboha prežijem?" alebo tak niečo, keď sa bavila s edwardom, že opustí všetkych svojich kamošov aj rodinu, keď my vieme čo no ja som nemohla...
| |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:17 | |
| Dion- Spoiler:
tak to bolo uzasne tiez take zlate to bolo uz som docitala prvu knihu, z Bellinho pohladu,idem na Jakea, takze... wow! takze nakoniec dosiel Jacob... ta jeho reakcia, ked mu Bella povedala, ze budu mat normalnu svadobnu cestu...koxo, on vzdy vsetko musi pokazit ako Alice tahala Bellu prezliect sa... koxo, Alice je taka podarena jak sa vyhrazala Edwardovi, ze ak nepojde, tak jej povie, kam pojdu na svadobnu cestu mna totalne dostal ten otrov menom Esme no a to, ako tam dosli ... Edward sa hned isiel kupkat nahucky Bella bola bohovska, jak rozbalila ten kufor a nasla tam to pradlo a potom sla do sprchy a ze by nezaskodilo este raz si oholit nohy ja som vtedy citila s nou, som bola rovnako nervozna, ked vosla do tej vody naha... a Edward bol taky zlaty, ked povedal, ze ten mesiac sa neda porovnat s jej krasou co ma troska sklamalo, ze nebol nejaky opis toho samotneho aktu... fakt som myslela, ze nieco, aspon troska bude a oni sa len rovno rano zobudili... ale tie pierka nemali chybu "radsej vankus ako ty" a tie modriny...chudacik Edward, musel sa citit hrozne... ale Bella furt chcela a potom ako ho vzdy lakala... ako si dala to spodne pradlo cierne zvodne a ako on potom rozbil postel a musel to vysvetlovat tym dvom, co tam dosli najlepsie ako ta zenska tam stala a Bella lezala na pohovke a hovori: "She was thinking what I think she was thinking?" a ked jej doslo, ze je tehotna ja som vedela, ze to o chvilu pride,ale aj tak... a ako sa Edward vyjadril "ta vec" ma skoro slahlo o zem... a hned zavolala Rosalie...to bolo uzasne...okey, to je zatial vsetko z reakcii cleo to som teraz vyhukana fakt? | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:21 | |
| kurna ten druhý Edward by byl fakt lepší..hm kurna prečo??? (sorry ještě neodezněly známky našeho meetu) Dionka: hmm já jsem tedy ted četla hodně povídek na twilight ságu v angličtině a musím teda říci že jak sem byla rosekaná po 3 knize pač mi bylo Eddyho fakt líto...tak ted už se moje srdíčko spravilo a tedy musím přiznat že tedy toho Jacoba(psa zablešenýho) už tak trochu chápu víc..stejně myslím...a to jsem myslela i předtím...že hlavně nechápu jak to mohla udělat Bella, když v nějaké kapitole možná i zrovna v té slyšela co si Edward myslí a řekla si tam pro sebe že svůj život zasvětí tomu aby mu neublížila..no akože seriozně.... kdo mu žral že se nechá zabít já tedy ne...a právě tohle se mi vůbec nelíbilo totiž využít její slabosti pro ostatní kteří se trápí...a ona mu prostě udělá co mu na těch zablešených očí vidí..no tohle mě trochu více namýchlo..ale tak já už to překonávám..věřím že v breaking down bude víc momentů kdy Belly Edwardovi vysvětlí že ho miluje a..prostě všechno upřímně doufám..a jestli to tam nebude....pohoda zase se začtu do povídky anticipation a užiju si další sexůální harašení Belly a Eddiho (VÁŽNĚ TUHLE POVÍDKU DOPORUČUJI---I KDYŽ JE TAM TĚŽKÁ ANGLIČTINA TAK TO NEBUDE PRO VŠECHNY ALE MYSLÍM, ŽE BY TO TAKÝ PROBLÉM PRO VĚTŠINU BÝT NEMUSEL) PRO VŠECHNY PŘÍPADY ODKAZ NA NI: - kód:
-
http://www.fanfiction.net/s/4660162/1/Anticipation dIONKA??? TO BREAKING DAWN JE CELÉ??? že bych porušila předsevzetí a poslechla si to rovnou? | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:26 | |
| Faith- Spoiler:
aj mne tam chýbal ten "akt" celé tri knihy na to čakam a nakoniec nič... (vôbec som není úchylna že?) inak práve som kde ty, teda skoro ja už dočitávam Jacoba... a neviem mne to príde také divne...moc sa mi to nepáči ako nie Jacob ale to čo sa tam deje s tou "vecou" fakt jak votrelec..ako keby už nemala nápady (ako povedal Kripke že bude písať o robotoch) tak ona píše o votrelcoch..
| |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:34 | |
| SNlois to s tou Bellou, uplne suhlasim... Jacob vyuzil jej slabe miesto ta poviedka...preboha, vela kapitol,ale idem si ju precitat, ked hovoris, ze je tam taka dobra tema cleo - Spoiler:
ze? ale cloveku to pride take logicke, ze tam bude opis aspon jedneho a ona tam napise len to, ako sa prebudili a ona mala modriny!! (neboj, nie si jedina uchylacka )tak ja este necitam Jacoba, ale dost sa toho bojim, lebo je to take divne... ked bola posledna kapitola v Eclipse pisana Jacobom,tak ma to nijako zvlast nenadchlo...tak to som teda zvedava. a inak tie nazvy kapitol su zvlastne, ale zaujimave
| |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:38 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:43 | |
| Já teda mám přečtenou jen první knížku...Stmívání a to už je delší doba. Ale díky dion jsi zlato dion že jsi to uložila se můžu dát do čtení druhého dílu A jen takovou zajímavost....na nějakém Sn foru jsem četla,že by se jim líbilo,když by postavu Jacoba hrál Jared no tak to teda nevím,nevím | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:51 | |
| aaaa ja vás nestíham a už musím ísť spať no nič, len rýchlo ff si prečítam hneď ako budem mať čas- nedeľu janka: nemáš zač, rada som to upla SNlois: pár stránok dozadu je link na amatérsky preklad, ale ak chceš počkať, tak si počkaj. máš tam ale aj originále upnuté, takže je to na tebe - Spoiler:
ja som tiež bola sklamaná, že akt nebol, ale čo už tiež som uchýl prvej triedy. jacob ma presne naštval tým, čo hovoríte, že využil jej slabinu, ale tak on tomu fakt veril, že eddie je pre ňu nebezpečný. to dieťa si myslím, že bol dobrý nápad... také zaujímave to je. mne sa to páčilo a aj tá časť písaná z jacobovho pohľadu. viem, že 100 ľudí, 100 chutí, ale mne sa to fakt všetko páčilo. ten ostrov nemal chybu a ten ich sex.... a to ako bude edward teraz psychicky trpieť kvôli tomu decku no to je niečo pre mňa.... sry dámy, ale ja som stále v eufórií z celej ságy.
| |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 21:58 | |
| SNlois tak to je parada...vidim, ze ani ty nemas Jacoba v laske, takze som rada, ze v tom nie som sama... hoci sa tu taki najdu viaceri tu je niekde amatersky preklad Breaking Dawn? tusim aj Midnight Sun tu niekde bol, nie? ja radsej v anglictine Janka to akoze fakt??? Jared?? no way! cleo - Spoiler:
tak to som fakt zvedava, co to bude... mne sa vzdy ta myslienka Renesme pacila aaaaaaaa, zosaliem... toto je provokacia, mam chut sa odpojit a ist citat Dion - Spoiler:
on bude trpiet? torturing? no paani aj ty? aj ja a neviem, kedy to prejde, ale nechcem,aby to preslo,lebo mne sa to paci
| |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.01.09 22:02 | |
| Faith:zatiaľ mi to príde take divné uvidím keď to dočítam - Spoiler:
| |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 03.01.09 11:43 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 03.01.09 14:46 | |
| cleo- Spoiler:
tak ja uz mam par kapitol z Jacobovho pohladu za sebou... je to celkom fajn. Len Bella je strasne tvrdohlava strasne sa mi paci,ako ju Rosalie ochranuje, taky nezvyk SNlois je tu niekde aj knizne | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 03.01.09 18:02 | |
| SNlois: úplne prvé, čo bolo, čo som upovala, boli práve knižné pdf všetkých kníh v anj, takže ak pohľadáš pár strán dozadu nájdeš to tu Faith: - Spoiler:
jj, bude psychické riadne mučeníčko potom to síce prejde, ale aj tak.... inak ten koniec bude brutus.... to som takmer nedýchala
jacob: - Spoiler:
no mne sa tam práve páčilo ako bolo krásne opísané, ako medzi sebou kominukujú a seth a leah boli skvelí aj jacob ako alpha dog
| |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 03.01.09 19:44 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 05.01.09 10:24 | |
| Dion myslis koniec Breaking Dawn? - Spoiler:
inak... nejako sa mi zacal pacil Jacob.... odtrhol sa od svorky, ochranuje Bellu a upirov...to sa mi paci a Bella teraz ide pit tu krv. ako si z toho robila srandu, ze priprava na dalsi zivot som myslela, ze bude reagovat tak troska zdrzanlivejsie ale Rosalie pri nej pekne stoji, hoci to niekedy vyzera tak, ze len chce to dieta
| |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 05.01.09 12:25 | |
| - cleo napísal:
- inak mám aj všetkých 12 kapitol midnight sun v sk keby niekto chcel...
ja by som chcela...keby ťa to samozrejme neotravovalo ďakujem edit : už mám za sebou začiatok breaking dawn a je to dosť o ničom bella je tehotná a chce to čo v nej rastie??dúfam, že sa to vyrieši nejak dobre, lebo neviem, neviem...chudák edward.neznášam keď je bella tak tvrdohlavá....však sa to skončí dobre??však, však, však? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|