| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 21:48 | |
| Weronička kniha Midnight Sun bude celá Twilight sága prerozprávaná z Edwardovho pohľadu, teda to bude zase celý Twilight, New Moon, Eclipse a Breaking Dawn v jednej knihe, len to bude rozprávať Edward... teda podľa toho ako som tie ukážky čítala (prvú kapitolu a potom ešte jeden úsek, čo sem, myslím cleo hodila, a to bolo z New Moon) to asi tak bude... som si tak na 80% istá, ale toto nie je official. len si to myslím. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 21:56 | |
| Midnight Sun je len twilight z edwardovho pohľadu ten úsek, čo sem hádzala cleo je na stránkach stephenie meyer ako bonus. tiež je to tam písané aj z pohľadu rosalie. ja si nemyslím, že MS bude celá sága z edwardovho pohľadu. i keď ktovie... možno to nakoniec stephenie tak napíše. ja by som bola za Midnight Sun má zatiaľ 10kapitol na nete a pokiaľ som to správne pochopila, tak na ňom momentálne stephenie pracuje. | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 22:02 | |
| AHA!!!!! takže to je takto, hmmm. dobre, tak sorry za mylné infos . ale fakt by to bola sranda, keby bola v tej knihe celá sága. dúfam, že aj tie bonusy vyjdu aj knižne, to by som si rada prečítala | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 22:05 | |
| v pohode, ja len dúfam, že som to dobre pochopila ono tých bonusov je na stránke viac. tuším aj niečo od jacoba... ja som ich nečítala všetky, len ten z edwardovho pohľadu ale zase nie je ich dosť na vydanie knihy ale tak bolo by fajn ak by ich stephenie napísala viac | |
|
| |
nikita Crossroads demon
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 22:11 | |
| to by bolo o tom niet pochýb ja som si už na nete kukala plno ďalších kníh s podobnou tématikou (teda upíri, vlkolaci, shapeshifter a podobne) len škoda, že nie sú preložené a dostať ich len mimo SR . ale ani tak to nemusí byť zlé, aspoň by som si precvičila moju anglinu (samozrejme keby som sa k nim dostala) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 22:17 | |
| ja hlavne dúfam, že MS dokončí lebo to tiež vravela, že to nespraví, keďže tie kapitoly unikli a objavili sa na nete ale jej brat seth písal, že na tom pracuje tak neviem a mne by bolo jedno či by to bolo v anj alebo nie no a knihy s úpirmi sú ešte moje obľúbené od Anni Rici akože lestat forever ona má tie kroniky tiež dobré. no a potom jirí kulhánek- nočný klub a vládci strachu sú dobré knihy, aj keď to je dosť sci-fi a krváky. | |
|
| |
nikita Crossroads demon
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 22:29 | |
| hej, hej Anne Rice a jej Vamipre Chronicles (10 knih) to je už pomaly klasika . kamoška si kúpila dve knihy z tej série The Vamipre Lestat + The Queen of the Damned. ja som si ich trošku prelistovala a celkom v pohodičke sa to číta. inak celkom fun je aj Charlaine Harris a jej príbehy, podľa ktorých točilo HBO seriál True Blood, Sookie Stackhouse (Southern Vampire) series. alebo potom zaujímavo vyzerajú P. C. Cast + Kristin Cast a House of Night series, Melissa de la Cruz Blue Bloods series. a aj čosi z iného súdka: Scott Westerfeld Uglies series to je z blízkej budúcnosti a o teenageroch, kde podľa prvej knihy v blízkej budúcnosti natočia aj film. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.01.09 16:05 | |
| zatiaľ som stihla z tej knihy Súmrak len dvesto strán,ale musím priznať je to naozaj skvelá kniha.Ďakujem za radu všetkým. Mám problém keď sa od nej musím odpútať | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.01.09 18:24 | |
| súmrak je fakt taká dobrá knížka ako mi všetci vravia????......pretože ju mám možnosť čítať tak chcem vedieť či sa to oplatí ale ako vidím tak ano | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 14.01.09 16:35 | |
| Dzowika jednoznacne ano, takze citaj,ak mas moznost ja som si dnes objednala na Martinuse tu knihu, specialne obrazkove vydanie k filmu... boli tam sice dve verzie, jedna za 800Sk a druha za 450Sk, objednala som tu druhu inak... - Spoiler:
Bella je taka uzasna ako upirka mne sa strasne pacilo, ako vybehla na Jacoba, ked zistila, ze on a Renesme... a ako ju vola ze Nessie, to je zlate
| |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 14.01.09 21:19 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 16.01.09 13:02 | |
| Weronička to fakt??? ja som tam nasla obe | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 23.01.09 15:14 | |
| Holky z CZ, mohla by som mať na vás jednu velikánsku prosbu? Iba vraj v CZ sa dá kúpiť kniha od Gastona Lerouxa - Fantóm opery, tak ja len.... mohli by ste poobzerať po okolí, či je to pravda? Patrí vám všetkým dopredu veľké diki Bo v Martinuse, ani na Gorile ju nemajú a celkovo som sa tu s touto knižkou ešte nestretla v kníhkupectvách, odkazuje ma to na české stránky | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 23.01.09 15:42 | |
| ja som dnes dostala do rúk nekroskop do briana lumleya. je to prvý diel 5dielneho cyklu a zatiaľ to vyzerá celkom dobre. samozrejme sú tam úpiry a ľudia so špeci schopnostiami, takže až to dočítam dám vám vedieť aké to bolo | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 23.01.09 19:10 | |
| - dion-fortune napísal:
- ja som dnes dostala do rúk nekroskop do briana lumleya. je to prvý diel 5dielneho cyklu a zatiaľ to vyzerá celkom dobre. samozrejme sú tam úpiry a ľudia so špeci schopnostiami, takže až to dočítam dám vám vedieť aké to bolo
Takze skutocnosti ma tato seria asi 13 dielov , z toho je 11 prelozenych do cestiny. Je dost zaujimava seria . Aj ked sa mi viac pacili prve 5 diely - Spoiler:
ked este Harry Keogh zil
. Potom nasleduje trilogia pod nazvom Svět Vampýrů. Kde proti sebe stoja dvaja bratia. Potom nasleduje dve romany pod nazvom Ztracené roky.. A nakoniec opat trilogia pod nazvom Pobočka E.. Ja osobne som precital 8 casti na mobile. Este ma aj 9 a 10 cast . Zial precitane casti som uz davno vymazal . Ale tu sa daju kupit niektore casti z tejto serie. Takisto tam najde popis jednodlivych knich. Vsetko na tejto stranke - kód:
-
http://www.brloh.sk/knihy.php?kluc=L&zaner=4&co= | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 23.01.09 20:27 | |
| jééj díki za info som nevedela, že je to až toľko kníh lebo toto čo ja čítam je len tá prvá časť, nie? ktorá má len 5 kníh, ale tak dobre vedieť.... ak ma to bude baviť, tak si to zoženiem... ja to prečítam aj v anj ako ebooks ak ma to chytí alebo zbehnem do nášho brlohu... zatiaľ som ale len začala, takže sa ešte neviem vyjadriť, každopádne vám po prečítaní dám vedieť, čo si myslím | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 04.02.09 23:17 | |
| Já si počkám, až Brisingr nebude stát pět stovek. Četla jsem to v angličtině a moc mě to teda nebavilo. Jak mě v Eldestu bavila Roranova linie, tak tady jsou na pěst už oba. Počkám, až cena trochu spadne, ať mám aspoň kompletní sérii.
Já jsem začala číst Hyperion, ale nějak se do toho nemůžu začíst. Musím se učit na zkoušku, tak vždycky přečtu jen pár stránek denně. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 05.02.09 13:39 | |
| fakt sa ti brisingr nepáčil? no ale on nie je posledný diel, bude ešte aj 4 a mne sa zatiaľ páči, aj keď je fakt, že som len na 77 strane ale tak dnes, hneď potom ako sa umorím politológiou, by som rada pokročila... podľa mňa sa to začalo dobre... ja mám doma teraz hrozne veľa kníh a nestíham ich čítať ale tak potom vám sem hodím krásne recenzie na všetky no a tak ja som na Brisingr čakala tak dlho, že som tých 23 eur obetovala velice rad | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 11:54 | |
| ludkoviaaaaaaaa, sa vam musim pochvalit, ze mi konecne dosla kniha "Twilight- The complete illustrated movie companion" a je totalne krasna, uzasna a bombasticka!!!!!!!!! milujem ju tie fotky, co tam su... niektore som ani nevidela...proste totalna nadhera, idem si to hned precitat | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 14:12 | |
| Kamarádka se mi taky svěřila, že od Brisingeru očekávala víc. Na druhou stranu jsem četla dost ohlasů, které říkají, že tahle kniha je zase o něco lepší nebo stejně dobrá jako obě dvě předchozí. Těším se, až si jí budu mít šanci přečíst i já a pak se tady vyjádřím i sama za sebe. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 14:23 | |
| faith: je super mne včera prišli konečne eclipse a breaking dawn ja som už s brisingrom zase o kúsok pokročila a hneď tam bolo dosť torturingu eragona, no tak nemiluj to potom dnes budem asi tiež čítať ak stihnem. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 15:56 | |
| Mně u Eragona a Eldesta vadil styl psaní. V Eragonovi to bylo takové dost slohově jednoduché, navíc vykrádačka všeho možného a v Eldestovi jako by se Paolini snažil psát hodně květnatě, až to přehnal. Tím "filmem" to úplně dodělali, a dokoukala jsem ho jen do chvíle, dokud tam byl Jeremy Irons, jediný slušný herec tam Brisingr mám už taky doma, ale spíš pro dokompletování série, ale nijak brzo si to asi nepřečtu. Uvidím, v létě možná, až bude klid. Ale v knihovně jsem konečně ukořistila Asimovu Nadaci, tak se do toho snad pustím co nejdřív. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 17:10 | |
| Mne sa práveže Eragon aj Eldest veľmi páčili a vôbec nemyslím, že by niekoho vykrádal. Hej určite sa inšpiroval aj Tolkienom, ale veľa vecí tam bolo čiste jeho a proste príbeh ma od úplného začiatku pohltil. Štýl písania sa mi tiež páčil neviem, ale ja mám túto ságu veľmi rada btw konečne som prečítala aspoň jednu z kulhánkových poviedok, lebo hoci som jeho knihy všetky prečítala už dávno, k poviedkam som sa ešte nedostala, ale wow on fakt nikdy nesklame. tá jeho poviedka o pilotovi a policajtovi fakt best. Kulhánek rocks!!!! | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.02.09 20:04 | |
| Tak u mě jednoznačně vede fantasy už od doby, co jsme museli povinně přečíst jeden díl Pána prstenů pro jednu z literárních hodin na univerzitě. Teď mám celou trilogii doma, Silmarillion, Hobita, Nedokončené příběhy, Húrinovy děti a to je od Tolkiena asi vše. Taky se mi líbil Harry Potter, přiznávám bez mučení, ale ještě jsem nečetla poslední díl. Eragon a Eldest se mi taky dost líbily, takže si nejspíš přečtu i Brisingra. Poslední dobou mě hodně chytily knihy od Dana Browna - Šifra Mistra Leonarda, Digitální pevnost, Pavučina lží, Andělé a démoni apod. Mimochodem, chci, aby někdo zfilmoval Digitální pevnost a hlavní mužskou roli svěřil Jensenovi. Teď právě čtu Zelenou míli od Stephena Kinga, protože jsem viděla film a líbil se mi, tak jsem chtěla porovnat. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|