Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody

Goto down 
+38
Night Angel
tauria
Lucy86
Laskonka
str8tking
mummy
kattie
Husitka
janka410
SNlois
kaja666
Dzowika4
Soniq
cleo
janicag
Klenotka
lentilka
calla
Faith
Madlen
Mystic
lenkka
Zizi
Anwiel
sisel
CrazyD
bookika
funny
Kristine
Hiro666
nikita
Kaja
Samabel
dion-fortune
Sarinka
Silvia
Weronička
SkreechTina
42 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
AutorSpráva
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

Počet príspevkov : 266
Nálada : Všechno, jen ne normální.
Registration date : 06.02.2009

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty29.05.09 21:55

Hiro666 napísal:
Ja ma rad knihy od Dana Browna . Ma doma vsetky jeho 4 knihy. Zaujimalo by ma kedy konecne vyjde jeho 5 kniha v poradi

Dan Brown je momentálně můj oblíbený autor. Škoda, že zatím není nic nového, co bych mohla od něj číst.

Samabel napísal:
Andělé a démoni jsou podle mě lepší kniha než Da Vinciho kód... vím, že hodně lidem se líbí víc právě ten DVkód, ale já jsem byla s Anděly a démony nejmíň o třídu spokojenější.
Je tam sice víc informací týkajících se náboženství apod., čemuž zase tolik neholduju, ale ve finále mi to ani nevadilo... prostě to bylo celé napsané skvěle.

Já bych se nejspíš rozhodla taky pro Anděly, kdyby mě tolik nebavily kódy a hádanky apod. Z tohohle hlediska se mi určitě Šifra Mistra Leonarda líbila víc. Andělé je taky skvělá kniha, jen to bylo na můj vkus moc o náboženství, ale aspoň tam byly zajímavé myšlenky.

Nicméně mým malým osobním favoritem je Digitální pevnost, protože mě bavilo přicházet na kódy dřív než hrdinové v knize, a taky kvůli hlavnímu mužskému hrdinovi, protože jak už jsem to tu prezentovala, to by byla role jako stvořená pro Jensena. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 Kdybych věděla, jak dát vědět Danu Brownovi, aby to nevypadalo blbě, tak mu napíšu, jestli by nechtěl prodat práva na film a jestli by nechtěl navrhnout Jensena jako Davida. 603 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 934194

Ten Neklid jsem ještě nedočetla, protože jsem mezitím přečetla Brisingr a teď čtu Utajenou Magdalénu, což je kniha o vzniku příběhu o Ježíšovi z pohledu Magdalény, kde Magdaléna má jiný původ, než jak se to většinou uvádí, a dokonce má mnohem důležitější roli v celém příběhu, než je taky obvyklé.
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty29.05.09 22:00

citácia :
Nicméně mým malým osobním favoritem je Digitální pevnost, protože mě bavilo přicházet na kódy dřív než hrdinové v knize, a taky kvůli hlavnímu mužskému hrdinovi, protože jak už jsem to tu prezentovala, to by byla role jako stvořená pro Jensena. Kdybych věděla, jak dát vědět Danu Brownovi, aby to nevypadalo blbě, tak mu napíšu, jestli by nechtěl prodat práva na film a jestli by nechtěl navrhnout Jensena jako Davida. 603

Digitálnu pevnosť som ako jedinú Brownovu knihu ešte nečítala, ale po tomto názore si ju asi kúpim. Pretože po tomto by som si v nej určite predstavovala Jensena 702
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty29.05.09 22:12

mummy: No, já sice vidím Jensena pomalu všude, ale posuď sama popis Davida: Kolem 30, vysoký, sportovní postava, zelené oči, velmi hezký... 702
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty30.05.09 23:11

mummy napísal:
Digitálnu pevnosť som ako jedinú Brownovu knihu ešte nečítala, ale po tomto názore si ju asi kúpim. Pretože po tomto by som si v nej určite predstavovala Jensena 702

to je jediná kniha, ktorú som od neho začala čítať, ale bohužiaľ som ju ešte nestihla dočítať Sad a davida som si aj ja predstavovala ako jensena... Very Happy a tú knihu môžem odporúčať. už len podľa prvých kapitol vyzerala naozaj zaujímavo a prečítam si ju hneď ako si nájdem čas
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty30.05.09 23:47

ja mám prečítané všetky knihy, okrem teda tej najnovšej, na ktorú netrpezlivo čakám Laughing čítala som ich niekoľko rokov dozadu, takže si prd pamätám Laughing ale všetky sa mi páčili.

v poradí obľúbenosti:
1. anjeli a démoni
2. davinciho kód
3. digitálna pevnosť
4. bod klamu

všetky vrelo odporúčam Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 312566 dan je super spisovateľ. síce si po pár jeho knihách osvojíte jeho štýl písania, takže vás už to, kto je vrah tak neprekvapí- vždy je to ten na koho by ste no najmenej povedali Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 99937 no celkovo sú to super knihy. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty31.05.09 12:33

kaja: Souhlasím, je to skvělá knížka, taky můžu jen doporučit. Prostě Dan Brown umí psát, jeho styl se mi líbí, i když souhlasím s dion, že se po přečtení všech jeho knih dá pak dobře odhadnout, kdo v tom všem nejspíš bude mít prsty. A co se týče kódů, tak se taky opakuje. Caesarova šifra je u něj nejpoužívanější.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty31.05.09 13:11

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Shocked ja si len tak surfujem po nete a kokos je nový artemis fowl Shocked Shocked Shocked ale asi si počkám na preklad do sjl tentokrát.... všetky predošlé knihy mám v sjl, tak to nebudem objednávať v angline, ale ježiiiiiš. ja som taká happy Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 170639 artemisa fowla milujeeeeeeeeeeeeeeeem Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 a hej mám 5 rokov Laughing a dúfam, že bude aj ten dlho spomínaný film 702

husitka: jj má dosť taký charakteristický štýl písania Wink

inak ak by ste náhodou nevedeli jeho nová kniha sa volá The Lost Symbol a zase v nej bude robertko Laughing a mala by vyjsť tuším 15.9. v Británií.

inak včera som si kúpila sjl preklad eclipse. no som zvedavá Laughing s prvými dvoma dielmi som v sjl spokojná, tak snáď budem aj s trojkou 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty31.05.09 13:23

Dan Brown píše opravdu chytlavě...no, zatím jsem četla jsem ty dvě knihy s Langdonem.

Co bych vám chtěla doporučit, je kniha od Jeffery Deavera - Tanečník.
Je to úplná pecka... četla jsem od něj víc knížek. I známého Sběratele kostí, kteý byl i zfilmovaný, mimochodem, taky výborná knížka 100% lepší než film a že film se mi taky docela líbil. Ale Tanečník byl ještě lepší. Twisted Evil
To je taky spisovatel, který umí strhnout.
Dál jsem od něj četla Ďáblova slza, Dívčí hrob (ten je taky hodně dobrý a touhle knihou se proslavil), Katedrála hrůzy (zatím asi jediná, co se mi moc nelíbila) ... no a chystám se na další knížky s Lincolnem Rhymem v hlavní roli.
Doma mám Iluzi, tak se těším, až se na to vrhnu. cheers
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty31.05.09 16:20

díki za tipy Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 891817 ja pôjdem v lete na nákupy kníh, aby som na dovolenke neumrela nudou a už vidím, že niečo od tohto spisovateľa pôjde do košíka, tiež Laughing
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty01.06.09 18:31

Takže spomínate Dana Browna. Teraz si čítam anjelov a démonov. No proste super. Som len na začiatku (str. 152 603 ) ale mne sa to strašne moc páči. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 17:09

dion: A proč ne David Becker? Tom Hanks je sice fajn, ale já chci víc Jensena. Já tomu Danovi snad fakt napíšu. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 934194

Samabel:
Jefferyho Deavera jsem tu už vychvalovala. Wink Mám rozečtený Neklid od něj.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 18:40

husitka:
citácia :
A proč ne David Becker? Tom Hanks je sice fajn, ale já chci víc Jensena. Já tomu Danovi snad fakt napíšu.

na čo narážaš confused ja tiež radšej jensena Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 aj keď tom hanks je super Twisted Evil a davida som mala rada Twisted Evil myslím, že pokiaľ bude sfilmovaná digitálna pevnosť a som si na 90% istá, že bude Laughing tak by jensen tú úlohu mohol dostať 702 na druhú stranu si nemyslím, že je to zase až tak moc reálne... ak majú toma teraz, tak pochybujem, že dajú jensena Rolling Eyes no nič nádej zomiera posledná 603
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 21:15

dion: Nejsem si jistá s tím zfilmováním Digitální pevnosti. Možná bude potřeba trochu pomoct. Twisted Evil Toma mám hodně ráda, ale ten už si svoje užil, ne? Wink Ať taky přenechá místo mladším. Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 21:35

ja myslím, že to sfilmujú, len ktovie kedy... ale tak anjeli a démoni aj davinciho kód boli dosť populárne, tak potenciál to má... uvidíme 703

mne tom neva. rada si ho pozriem vo filme. je dosť dobrý herec na rozdiel od pár hollywoodských tváričiek 603

ja len dúfam, že aj artemisa fowla sa dočkám. inak ma trafí... Laughing
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 21:54

Husitka: To je možné, že se to už tady s Jefferym Deaverem zmiňovalo... ale není na škodu ho zmínit čas od času znovu. Smile Smile

Být ten Tanečník zfilmovaný... taky bych si dala říct. Twisted Evil Já tu knížku nemám doma, měla jsem jí půjčenou od kamarádky a už je to dlouho... ale tak nějak přemýšlím, že si jí koupím, ať jí mám po ruce, protože byla vážně senzační.

Jinak...dočetla jsem včera na cestě vlakem z přijímaček Jiřího Kulhánka - Divocí a zlí díl druhý... na odreagování po náročném dni absolutně perfektní. Laughing Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 316745
Takové šílenosti, co on je slochpný vymyslet. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 316745 Težký kalibr černého humoru. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 316745

Mně se strašně líbí, čím ta knížka začíná. Laughing

Taková zatracená lapálie!
Včera jsem sám (skoro sám) převálcoval armádu dánského prince Erika, přežil upálení, obrátil Dány na křesťanství ...
Prostě úspěch na úspěch.
A dnes?
Banda středověkých troubů na koních mě chytne do sítě jako nějakého motýla! Na zbraně nedosáhnu, bojové rychlosti sotva na dvacet vteřin...
Ale ukázal bych jim i ručně - nebýt v té prokleté síti.
Jak říkám: zatrolená lapálie.
A ke všemu se dalo do deště.

Nebo z toho konce... bože, to je síla Laughing Shocked
Napoprvé to kupodivu nebylo tak strašné. pokud amputaci pravé ruky v lokti nepovažujete za strašnou. Autogenem. na druhou stranu, proti tomu, co Seydelmann udělal nebohému Stonožkovi, opravdu nic moc.

Další změna nastala za dva dny. to už jsem neměl levou ruku po rameno, levou nohu (pro změnu) vůbec a pravou po koleno. Jak je všechno relativní - ze začátku mi pahýl pravé paže připadal strašný, teď jsem rád, že ho mám.

Konec tohleto Laughing Jak to ten jeho hlavní hrdina komentuje s nadhledem a nevzrušeně, aby se neřeklo.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 22:11

aaaa Jiří Kulhánek, tak od toho mám prečítané všetko Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 99937 toho spisovateľa milujem. doma mám len jeho poviedky a stroncium Sad ale snažím sa zohnať- neúspešne, vládci krvi a nočný klub. tie mám od neho najradšej, lebo ehm upíri 702

divocí a zlí boli tiež super lol! ona má fakt úžasný štýl písania. sa nad ním furt rehlím... lebo ako dej nula bodov, čo sa nejakej logiky týka, ale super napísané Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 99937 jeden z naj autorov sci-fi. EVER. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869

však len ten úvod do stroncia:
citácia :
Pan Kandinsky je archeolog, ale své profesi se prilíš nevenuje. Pan Corgen je zabiják a své profesi se venuje pilne a s láskou. Slečna Hayesová je mrtvá, ale o to pevnejšímu se teší zdraví. Pan Kulhánek je autor.

Chcete vedet víc?
čtete stroncium.
alebo ten začiatok:
citácia :
Úplne jsem cítil, jak mi piliny mozku padají na ramena.
Piliny mozku?
Piliny mozku???
Pi-li-ny moz-ku???

fakt má super hlášky. milujem jeho knihy 702
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 23:10

KULHÁNEK!!!!!!! autor mého srdce!!!!! Člověk, kterýho bezmezně obdivuju!!!! Mam všechno, všechno.... Všechno od něj je úchvatný skvost, ale moje srdce nejvíc patří Nočnímu knubu!!! Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 23:16

Já jsem právě začla tím Divocí a zlí.... Noční klub je určitě v pořadí potom. Předtím jsem od něj ještě nic nečetla a tohle se od kamarádky nabídlo jako první. Smile

OMG, docela se děsím s čím na mě vybafne v té třetí knize Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty02.06.09 23:22

Twisted Evil Twisted Evil Tak to jo... Těš se!!!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty03.06.09 0:35

počujte babenky u vás v čr sa nedá ten nočný klub niekde kúpiť? lebo u nás ho nikde nemajú Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 80513 ja by som vám potom zaplatila Wink na meete alebo by som previedla na účet... to je jedno... len ja ten nočný klub fakt chcem. aj vládcov strachu. nočný klub vlastne nadväzuje trošičku na vládcov, nie? sú tam narážky... ale fakt, že NK je naj od neho Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 430869 prosím prosím pekne prosím, pozreli by ste sa teda, či to niekde nemajú Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 71416
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty03.06.09 0:50

dion: Jj, dá se koupit... s jedničkou by neměl být problém...ohledně dvojky bych musela pohledat na více internetových obchodech. scratch
Ale určitě se můžeme domluvit. Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty03.06.09 1:05

aaaa paráda dance dance dance aj keď nebudú všetky diely, ale aspoň čo sa dá, nech je 603 ďakujem kráááásne samabel Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 891817 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 891817 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 891817 sa potom dohodneme Wink
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

Počet príspevkov : 313
Nálada : need more coffee!!!
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty03.06.09 16:13

Dion: aj na martinuse majú v ponuke Noční klub I. od Kulhánka. druhý diel je už ale vypredaný.
šak si kukni:
kód:
http://www.martinus.sk/knihy/autor/Jiri-Kulhanek/
to ja len tak btw... 603

inak som nedávno prečítala ďalšiu knižôčku od Alessandra Baricca. volala sa Bez krvi a tak ako Hodváb je úžasná. prvá, povedzme že kapitola je o hroznom masakry na konci vojny, kde zabijú otca a syna, len malá dcérka prežije ukrytá pod podlahou. táto časť je mužská a brutálna, ale uchvacujúca Bariccovým spôsobom rozprávania a aj samotným príbehom. najviac ma dostalo, ako jeden "pomstiteľ za starú krivdu" rozprával prečo chce toho daného chlapa zabiť - bola to pasáž, ktorá nemala bodky a preto to človek číta rýchlo, keďže tam tie bodky na konci viet nevidí.
druhá časť príbehu sa odohráva po 50-tich rokoch pri stretnutí tých čo prežili a poslednom zúčtovaní. celé toto sa nesie v pomalom, pokojnom, ženskom duchu a vy pri čítaní nedočkavo čakáte kedy nastane posledná hodina previnilca. a rozuzlenie je prekvapivé. no celý Baricco. jeho príbehy sú proste magické. 702 len on snáď dokáže vyjadriť pocity svojich hrdinov bez toho, aby ich priamo vymenoval. tie sú skryté v gestách, pohyboch, rozhovoroch ale aj v mlčaní.
ozaj odporúčam každému, kto má voľný večer. nie je to hrubá kniha, číta sa sama a je ohromná. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 232827
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty06.06.09 17:02

No ja mám už rozčítaného skoro celého Dan Browna. Teraz čítam Anjelov a démonov, začal som aj digitálnu pevnosť, Da Vinciho kód je prichystaný na polici. Help, lebo neviem kedy to dočítam ale sú všatky úžasné.
Návrat hore Goto down
Laskonka
Nevinná obeť
Nevinná obeť

Počet príspevkov : 1
Registration date : 09.06.2009

OdoslaťPredmet: Parfum Suskind   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty09.06.09 18:52

Ahojte vsetci prosim vas pomozte mi s mojou pracou, hladam prvky postmoderny v Parfume a akosi tapam a zistujem ze musim ovladat milion veci na to aby som ich identifikovala... prosim vas o vase nazory a pocity z tejto knihy....Dakujem Smile ak mozete vase nazory mi poslite na mail denisa_jandova@yahoo.de DAKUJEM za ochotu a pripadnu pomoc Smile Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 16 Empty

Návrat hore Goto down

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody
Návrat hore 
Strana 16 z 20Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: