Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Náš vlastný príbeh/epizóda

Goto down 
+13
Ettie
SkreechTina
Blanka
LenkaX22
SNlois
jana7413
janka410
Chrystelle
Madlen
Night Angel
dion-fortune
Samabel
Sarinka
17 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Next
AutorSpráva
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 18:24

nojo, jak se to rozjelo, tak máme vyšší nároky než na začátku...... a když se ti chtěj ty slohy psát, tak ti přece nebude nikdo bránit, když se nám to bude líbit Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 312566
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 18:29

ok ale už slohy rozlohy mého neautrovanáho příspěvku v sekci fan fiction nečekejte...to bude tam délka jako tenhle předtím nebo možná kratší..... lol! lol! jup..no ale nic neslibuju je to jasný jo? Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 99937 ale nebojte tedka fakt už psát nebudu..taky musí někdo jiný..že holky??? Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 284389 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 284389 já bych tam pořád jen strkala vize a to by nebylo na dobrotu Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 18:31

no je pravda, že já bych tam další vizi teď nedávala a to hlavně z jednoho prostého důvodu..... musíme se teď vypořádat s tím, co jsme se dozvěděli a myslím, že netřeba toˇjetě víc zamotáat, protože pak bychom ten příběh asi nerozmotali lol! lol!
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 18:42

jo jo proto říkám že já psát nebdu..to je jasné já bych jako novou vizy necpala to můj mozek a mí prsty Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 99937 já ne..já potřebuju nějak dostat sama z tohoto....nebo spíše Deana?? no jak se to vezme Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 21835
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 18:43

potřebujem z toho vysekat OBA....to je snad jasný Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 20:06

Njn oba Very Happy hodiny ubíhaj a oni zatím o moc blíž klíči nejsou... moc se těším na pokráčko bounce
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Blanka
Pocestný duch
Pocestný duch
Blanka

Počet príspevkov : 135
Nálada : Stále skvelá
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 20:58

je to fakt skvele, vsetci pisete ako profici. Docela rozmysla,ze sa pripojim, no ako vidim ste na jednej vlne Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy , tak to necham na vas lol! lol! lol! a budem sledovat zo zatajenym dychom Shocked Shocked
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty20.01.08 21:28

jense připoj Blanka Very Happy potřebujeme další písající duši, ať to tady je pořád v akci lol!
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty21.01.08 15:31

no jasné vždyt to je právě o tom čím nás bude víc tím to bude víc zajímavý..hej no jasné že se připoj at vidíme co v tobě je lol! lol! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 170639 musí tady být pořád action..aby to jelo Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 572728 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 572728
Návrat hore Goto down
Blanka
Pocestný duch
Pocestný duch
Blanka

Počet príspevkov : 135
Nálada : Stále skvelá

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty21.01.08 20:53

dakujem, dobre teda tak ja skusim nieco vymisliet ked sa mi podari, no vy len pokracujte, ja sa pripojim ked sa bude dat Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 17:00

no fajn tak ja som sa tu uz dlho necinila, takze je cas to napravit.

edit:
Dean pribehol k bratovi, ktory sa od bolesti zrutil na zem. Krical na nho, snazil sa zistit co s nim je, ale Sam akoby ho nepocul, len hladel do neznama. Dean sa mu zacal prihovarat pokojnym hlasom a snazil sa ho ukludnit, aj ked on sam bol nervozny viac nez dost. Sam sa pomaly prebral zo soku pri tone deanovho hlasu a zo strachom v ociach sa nanho pozrel. Stale vahal, ci mu ma povedat vsetko o svojich viziach, ale po tejto vedel, ze mu uz nesmie nic zamlcat. Posadil sa preto na postel a zacal rozpravat. Vyrozpraval mu vsetko. Dean nanho neveriacky hladel a s kazdym jeho slovom sa jeho nervozita len zavacsovala a zvacsovala. Ked Sam dohovoril pozrel nab rata s nadejou v ociach. Ocakaval, ze Dean bude vediet, co robit, co povedat, aby sa citil lepsie, tak ako to vzdy dokazal. Tentokrat bol vsak Dean bez slov, nevedel co by mal urobit. Prenikavo san a brata zahladel a jedine co dokazal zo seba dostat bolo, ze vsetko bude v poriadku.

“Sammy,…neboj sa. To co si videl, sa nemusi naozaj stat, ved preto mas tie vizier, nie? Aby si zmenil co v nich vidis, takze sa nestrachuj. Nedovolim, aby ti ublizili, alebo aby si ty niekomu ublizil. No teraz aspon vieme, kto je ten kluc a este stale nam ostava troche casu na to, aby sme vymysleli, ako sa z tohto dostat zivy a zachranit aj to nevinne dieta.”

Niekolko kilometrov daleko, Barbara hladela na hodinky. Cas sa pomaly kratil. Zacali ju prenasledovat pochybnosti. Co ak Sam ozaj nevie, kde je kluc? Co ak ho nenajde? Rozmyslala aj nad tym, ze bratia jej ho urcite nevydaju len tak, aj keby ho nasli. Sam vedel, co sa s tou knihou chysta urobit alebo to teda prinajmensom tusil. Uvedomovala si, ze spravi vsetko, aby ju zastavil. Toho sa vsak Barbara nebala, dobre poznala jeho slabiny a bola si ista, ze jej moc je privelka na to, aby jej ti dvaja dokazali celit. Tu sa jej vsak v mysli vynorila spomienka, v ktorej Dean odolal jej natlaku a pri muceni nekrical. Barbara si musela priznat, ze od toho momentu, na to nedokazala prestat mysliet. Ako je to mozne? Ako to, ze vydrzal? Bol taky silny alebo ona slabne? Pozrela sa von oknom a zahnala tieto myslienly uz asi po sty raz. Onedlho sa dozvie, ako silni su. Cas uz skoro vyprsal. Barbara bola trpezliva, ak to pojde podla jej planov, cakala by aj ovela dlhsie. Spokojne sa usmiala a odpila si z pohara, ktory stal na stole, vedla nej. Uz coskoro….

hm no co myslite? trocha som odbocila od deja a rozvinula dejovu liniu okolo barbari, nech to nemame stale o tom istom, ale ak sa vam to nepaci, tak to kludne mozem prerobit Wink
Návrat hore Goto down
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

Počet príspevkov : 289
Registration date : 15.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 18:05

dobre to je cheers Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 214863
Návrat hore Goto down
http://www.hcslovan.sk/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 19:19

honem někdo....... d-f...... je to super pokračování........ akorát si mě trochu zaskočila, takže teď nevím, jak z toho ven....rychle někdo pokračujte, ať se zase chytnu a můžu pak něco taky připsat lol!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 20:00

zmiatla a cim? to mi teda prepac, ja som nechcela, ale takto ma to proste napadlo.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 20:03

no ne......jako, že jsi mi zčistjasna přerušila tvůrčí notu......ale za to nemůžeš....takže to neřeš lol! Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 20:58

juj tak sorac, snad ta tvorska nota rychlo chyti spat, nech nam to tu uz neviazne, ale sup sup napreduje Very Happy
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 21:04

Heej , dobrý pokráčko Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 949816 Teda ale momentálně mě vůbec nenapadá jak dál Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 63280 Hlavně teda jak ty vize ted vyřešit Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 999804
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty23.01.08 21:09

vynasnažím se....... snad se mi ty mozkový závity brzy zase roztočí lol!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty24.01.08 11:56

no snad ano alebo niekomu dalsiemu Very Happy ale hlavne nech je to rychlo, lebo som z tohto nasho pribehu cela na nervy Wink
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty24.01.08 14:51

juhu skvělé jiná linie pěkné Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 312566 tak sem zvědavá kdo chytí slinu a pustí se do pokráčka..juh máme super příběh..vidíte jak se karta obrací?? nejdřív to byl pořád Dean v agoniii a tdka dáváme zabrat Sammymu... Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 132752 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 99937
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty24.01.08 19:34

Holky fakt vám to jde skvěle! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 214863 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 312566 Už se moc těším a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 170639
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty27.01.08 13:29

Tak malej kousíček jsem napsala. Nějak jsem s tím teda nepohla dopředu,ale je tu další možnost jak dál pokračovat Wink Wink Ale klidně vymyslete něco jiného a já tohle zruším. To byl ted jen takovej chvilkovej nápad Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 198137

Sam seděl vedle Deana a ještě se pořád třásl ze své vize. Hlava ho nepřestávala bolet a jediné co vnímal byla Deanova ruka na ramenu a uklidňující bratrův hlas. „Sammy to bude v pořádku, uvidíš. Neboj se,zvládneme to jako vždycky.“ „Deane mám strach. Bojím se, že jim ublížím, že tobě ublížím“ říkal se skloněnou hlavou, neschopný podívat se Deanovi do očí. „Proč mám zase ty vize, co se to děje.“ „Nevím Same,opravdu ne.Ale přijdeme na to,slibuju“ snažil se Dean uklidnit bratra.
„Určitě je za tím Barbara, mrcha jedna. Až se k ní dostanu,přísahám,že nebudu na nic čekat a vpálím do ní kulku“ sliboval si v duchu Dean a pozoroval Sama,který mezitím vstal z postele a začal nervózně přecházet po místnosti.
„Já je zastřelil, ani jsem nemrkl a střelil je oba. A pak jsem zabil tebe Deane.Proboha jak jsem mohl, já tě zabil“ se slzama v očích se obrátil na Deana. „Sammy to se nestane, uvidíš. Přijdeme na to jak se z toho dostat.“sliboval Dean.
Sam odvrátil hlavu a dál přecházel po místnosti. Přemýšlel jak tomu zabránit a
najednou věděl co musí udělat. Musí odejít, utéct pryč od Deana, od lidí,kteří jim pomáhají a on se je chystá zabít. To se nesmí stát. Když bude pryč, třeba se jeho vize nesplní. Dean by s tím rozhodně nesouhlasil a tak se musí pokusit odejít tak,aby to nezpozoroval. Sam věděl, že Barbara si ho stejně najde,ale to mu bylo jedno. On ted dokázal myslet jen na to,že v žádném případě nesmí být tady v domě, nesmí být hrozbou pro tyhle lidi
Nevěděl,jestli chlapec z jeho vize je tady také,ale rozhodně nechtěl nic riskovat.
„Sammy slyšíš mě? Vyřešíme to spolu,OK. Neboj se, víš že nedovolím,aby se něco stalo mému malému bráškovi“ usmíval se na něj Dean. Sam se na něj podíval a usmál se taky. „OK Deane, já vím. A víš co, proč nejdeš do kuchyně za Lisou, zvala nás na jídlo. Já si skočím do auta pro notebook a hned se k vám přidám“
„Konečně dobrý nápad, Sammy. A spěchej, nebo na tebe nic nezůstane“ odpověděl Dean a šel za Lisou do kuchyně.
Sam věděl,že ted je jediný vhodný okamžik na to,aby odsud odešel. Šel ven k Impale, ze zadního sedadla vzal svou bundu, batoh a rozhlédl se, jestli je tu opravdu sám. Když nikoho neviděl, rozběhl se směrem k cestě a doufal,že se mu podaří zastavit nějaké auto dřív,než Dean zjistí co udělal.
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty27.01.08 15:08

skvele pokracovanie jani.. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 312566 ..kludne pis dalej... a vziadnom pripade to nesmies vymazat.. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 518608
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty27.01.08 16:07

pani jo, tak toto uz hej, zase mensie problemy. samu uteka od deana.....no co sa da k tomu povedat? dobre pokracko, len tak dalej Very Happy
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty27.01.08 17:40

Super pokračování!!
Jestli nebudete mít nic proti, tak já se pustím do pokračování, ale nevím, jestli ten náš příběh ještě víc nezamotám, jak si tak probírám, co mě teď napadlo....
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 8 Empty

Návrat hore Goto down

Náš vlastný príbeh/epizóda
Návrat hore 
Strana 8 z 25Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Next
 Similar topics
-
» 9x19 Alex Annie Alexis Ann

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural hry-
Prejdi na: