Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

HELP: Otázky a odpovědi

Goto down 
+47
Terrik
dom.volno
mysteryRonny
Panthera
kaja666
Fay
Marion0889
Weronička
str8tking
Hiro666
Lirael
cleo
lentilka
janicag
Mystic
wilicek
evetka
dzajnisko
CrazyD
Faith
renáta
calla
nikita
jenny
wiktoriano
Anwiel
sisel
Zizi
bookika
Soniq
Ettie
Hannah
jana7413
Silvia
Kaja
evelyn27
Madlen
Night Angel
funny
janka410
SkreechTina
dion-fortune
Samabel
Sarinka
LenkaX22
SNlois
Chrystelle
51 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next
AutorSpráva
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 20:45

potom ale na mirandu bacha, pretoze niektore packs su prisposobene a vyzeraju "ako ICQ", ale niektore nie, tak sa nezlakni
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 22:30

Mám zopár otázočiek 603
Hrá tu niekto z vás na akustickej gitare? Ak áno používate elektronickú ladičku? Ak áno môžete mi nejakú odporučiť? Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 22:31

nepouzivam, ale na nete sa toho da najst kvantum - ked teda chces taku. napr tu:
kód:
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/digital-guitar-tuner/?g[hledano]=guitar&g[oz]=2.3
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 22:35

Jej Fay dík ale ja som to asi zle vysvetlila. Chcem si kúpiť ladičku lebo z tej fúkacej som dosť hluchá - proste som neschopná tú gitaru pomocou toho naladiť, tak som myslela na ladičku ako fyzickú, čo ukazuje výkyvy a tak ale dík hento omrknem Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 22:36

Zizi to ti budu vediet poradit v kazdych hudobninach, vacsinou su zlatii Wink mne takto radili so strunami (a bola som v soku, ze sa nesnazil predat mi tie najdrahsie)
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 22:38

No okey ja si tam skočím a pozisťujem. Som len zisťovala, či niekto nemá čosi už overené. Wink 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 23:14

hehe, jen dotaz... když vám někdo mailovou adresu nadepíše např. aabb(at)bbaa-aa(dot)info
co znamená to AT? Dot je mi jasný, ale to at vidím prvně 603 ... abych ten mail odeslala tam kam mám lol!
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 23:21

Samabel: to AT je @ Wink
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 23:22

tak nič janicag ma obehla Laughing ale potvrdzujem at je @ Wink

citácia :
adresa „eva@domena.cz“ se zapíše jako „eva zavináč doména tečka cz“ (v angličtině se často používá „eva AT doména DOT cz“)
zdroj: wikipedia
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty11.06.09 23:43

Jaaaj, tak to jo Laughing
Moc děkuji ... já to vážně viděla prvně. lol!

Počítač a internet jsou zkrátka věci, u kterých je neustále co objevovat a učit se. Laughing

Tak ještě jednou děkuji za osvětlení... nějak mi nedošlo, že jinde v té adrese vlastně "zavináč" zobrazený nemají a že by to tedy mohl být on. Smile
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty12.06.09 12:29

Ahojte, chcem sa spýtať. Ide vám načítať hlavná stránka? Pretože mne asi od včera nie a neviem, či je chyba niekde u mňa 603 Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty12.06.09 13:12

Zizi: Nejsi zdaleka jediná... řekla bych, že to teď asi nejde nikomu. confused
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty12.06.09 13:15

Okey díky Samabel mi odľahlo, že to nie je na mojej strane. Vieš ja som totiž v poslednej dobe dosť extrém - sa mi nejako podarilo zariadiť, aby sa aj adresy v mozille písali od konca (chvalabohu to odstránil reštart) HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 99937
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty12.06.09 13:20

Fakt neviem, prečo nejde.. confused ani cinemaview.sk nejde, myslela som si, že je to len chvíľková záležitosť...
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty13.06.09 17:38

Ľudia, mám otázku. Aj vám mozilla tak strašne vyťažuje počítač? Ja keď na nej dlho surfujem a mám otvorené napr. tri karty alebo štyri, tak sa strašne spomalí, sekajú mi videá a chvíľku zamŕza, je to fakt des, v poslednom čase to robí dosť často, dokonca som musela prejsť na operu a strašne ma to štve, bo je to fakt naj browser, keby toto nerobil. Robí to aj na našom compe aj na mojom, i keď spočiatku to nerobila a otvoriť si popri mozille taký photoshop, tak to je koniec sveta... Rolling Eyes neviete niekto, čím to je?
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty13.06.09 17:56

Sari nemam ani potuchy, ale robi mi to tiez - a to mam aktualizovane vsetko.. nechapem to.. dokonca mi tak blbne, ze musim restartovat, lebo nevie jednoducho utiahnut web.. confused
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty13.06.09 18:25

Ja nemám vôbec problém...mne ide úplne najlepšie confused
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty13.06.09 18:43

Tý jo, to vážně? Mně se nezdá, že by to nějak blblo. Někdy se mi zpomalí net, ale nepřijde mi, že by měla vliv na PC. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 999804 Aspoň tedy všechny programy jedou v pohodě. A to mám ted často otevřených třeba i 10 panelů zároveň. 603 A ještě přitom čučím v PC na nějaký film. Nemáě tam třeba něco blbě nastavené? Myslím paměť nebo tak něco. confused
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty13.06.09 20:04

Já mám Mozillu úplně v pohodě. confused
Jedině když stahuju z torrentu, tak občas mi to blbne, když mám rozdělaných víc věcí naráz, ale jinak si můžu otevřít klidně dvacet oken a je to v pořádku. scratch
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty13.06.09 22:41

ja mozillu zo zasady nemam ani nainstalovanu Laughing
mam rad operu a nemam v plane ju vymenit, vrelo vsetzkym odporucam Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty13.06.09 22:53

Sarinka aj tebe to robi? Shocked a ja som si myslela ze je to chybna v mojom pc a nie v mozile kedze ten je občas spomaleny aj tak confused
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty14.06.09 1:03

hmm no ja mám mozillu, operu, safari aj explorer Laughing ale najradšej mám mozillu HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 177401 podobne ako viacerí predo mnou s ňou nemám problém Wink a to som na tom asi tak ako chrys- vždy mám otvorených niekoľko okien súčasne a popri tom ešte pozerám niečo alebo počúvam alebo píšem vo worde... pc ako taký mi to vôbec nespomaľuje No skôr ako spomínala samabel, keď sťahujem z torrentu- obzvlášť ak ide o viac vecí naraz, tak mi to zvyklo trocha spomaliť net, ale určite nie výkon pc. odkedy mám nový počítač, tak dokážem dokonca sťahovať torrent, megaupload, rapidshare naraz- z každého niečo- plus mať otvorených ešte asi päť kariet a pustenú hudbu a ide to úplne v pohode... preto si myslím, že čiste prehľadávačom to nie je 603 skôr nejakým nastavením 603
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty14.06.09 21:22

na začiatku to robilo aj mne. pc mi mrzol každú chvíľu - proste des. ale teraz sa to nejak upokojilo a všetko ide v pohode. ako napísala dion môžem robiť čokoľvek a aj tak mi ide. len tie torrenty mi trochu spomaľujú net

a keď je tu už o tom reč, aký je rozdiel medzi explorerom, mozzilou, operou a safari??
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty14.06.09 21:35

Sari: No mne to robí na starom PC čo mám na intráku, ale ten v poslednej dobe nezvláda vôbec viacero vecí naraz, takže som to nejako nebrala za chybu mozilly. Ale doma je to v pohode. confused
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty14.06.09 21:48

kaja: no hlavne ide o to, že niektoré prehľadávače ti lepšie blokujú vírusy a vyskakovacie reklamy a p. ďalší rozdiel je samozrejme v dizajne a v organizácií prehľadávačov. ono každému vyhovuje niečo iné... ja najčastejšie používam mozillu. no aj operu zvyknem zapnúť a pokiaľ potrebujem rýchlo nejaké info, tak idem na safari, lebo tá má hneď v úvode stránky, čo najviac potrebujem Laughing ako cnn, new york times, wikipedia a p. ono osobne si myslím, že je najlepšie si stiahnuť všetky prehľadávače a chvíľku s nimi pracovať. potom zistíš, čo ti najviac vyhovuje. mozilla je ozaj ľahká na orientovanie a podobne... takže ju mám ozaj rada, lebo pokiaľ sa aj "updatuje" tak sa v nej hneď rýchlo zorientujem a proste časom som si na ňu zvykla... ale ozaj každému vyhovuje niečo iné... jediný prehľadávač, ktorý neodporúčam je explorer. s tým fakt nie som spokojná No nepoužívam ho takmer vôbec. ostatné majú svoje výhody, preto vždy siahnem po tom, ktorý práve potrebujem Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 21 Empty

Návrat hore Goto down

HELP: Otázky a odpovědi
Návrat hore 
Strana 21 z 25Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic-
Prejdi na: