| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 20:45 | |
| potom ale na mirandu bacha, pretoze niektore packs su prisposobene a vyzeraju "ako ICQ", ale niektore nie, tak sa nezlakni | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 22:30 | |
| Mám zopár otázočiek Hrá tu niekto z vás na akustickej gitare? Ak áno používate elektronickú ladičku? Ak áno môžete mi nejakú odporučiť? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 22:31 | |
| nepouzivam, ale na nete sa toho da najst kvantum - ked teda chces taku. napr tu: - kód:
-
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/digital-guitar-tuner/?g[hledano]=guitar&g[oz]=2.3 | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 22:35 | |
| Jej Fay dík ale ja som to asi zle vysvetlila. Chcem si kúpiť ladičku lebo z tej fúkacej som dosť hluchá - proste som neschopná tú gitaru pomocou toho naladiť, tak som myslela na ladičku ako fyzickú, čo ukazuje výkyvy a tak ale dík hento omrknem | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 22:36 | |
| Zizi to ti budu vediet poradit v kazdych hudobninach, vacsinou su zlatii mne takto radili so strunami (a bola som v soku, ze sa nesnazil predat mi tie najdrahsie) | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 23:14 | |
| hehe, jen dotaz... když vám někdo mailovou adresu nadepíše např. aabb(at)bbaa-aa(dot)info co znamená to AT? Dot je mi jasný, ale to at vidím prvně ... abych ten mail odeslala tam kam mám | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 23:21 | |
| Samabel: to AT je @ | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 23:22 | |
| tak nič janicag ma obehla ale potvrdzujem at je @ - citácia :
- adresa „eva@domena.cz“ se zapíše jako „eva zavináč doména tečka cz“ (v angličtině se často používá „eva AT doména DOT cz“)
zdroj: wikipedia | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 23:43 | |
| Jaaaj, tak to jo Moc děkuji ... já to vážně viděla prvně. Počítač a internet jsou zkrátka věci, u kterých je neustále co objevovat a učit se. Tak ještě jednou děkuji za osvětlení... nějak mi nedošlo, že jinde v té adrese vlastně "zavináč" zobrazený nemají a že by to tedy mohl být on. | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 12.06.09 13:12 | |
| Zizi: Nejsi zdaleka jediná... řekla bych, že to teď asi nejde nikomu. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 12.06.09 13:15 | |
| Okey díky Samabel mi odľahlo, že to nie je na mojej strane. Vieš ja som totiž v poslednej dobe dosť extrém - sa mi nejako podarilo zariadiť, aby sa aj adresy v mozille písali od konca (chvalabohu to odstránil reštart) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 12.06.09 13:20 | |
| Fakt neviem, prečo nejde.. ani cinemaview.sk nejde, myslela som si, že je to len chvíľková záležitosť... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.06.09 17:38 | |
| Ľudia, mám otázku. Aj vám mozilla tak strašne vyťažuje počítač? Ja keď na nej dlho surfujem a mám otvorené napr. tri karty alebo štyri, tak sa strašne spomalí, sekajú mi videá a chvíľku zamŕza, je to fakt des, v poslednom čase to robí dosť často, dokonca som musela prejsť na operu a strašne ma to štve, bo je to fakt naj browser, keby toto nerobil. Robí to aj na našom compe aj na mojom, i keď spočiatku to nerobila a otvoriť si popri mozille taký photoshop, tak to je koniec sveta... neviete niekto, čím to je? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.06.09 17:56 | |
| Sari nemam ani potuchy, ale robi mi to tiez - a to mam aktualizovane vsetko.. nechapem to.. dokonca mi tak blbne, ze musim restartovat, lebo nevie jednoducho utiahnut web.. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.06.09 18:25 | |
| Ja nemám vôbec problém...mne ide úplne najlepšie | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.06.09 18:43 | |
| Tý jo, to vážně? Mně se nezdá, že by to nějak blblo. Někdy se mi zpomalí net, ale nepřijde mi, že by měla vliv na PC. Aspoň tedy všechny programy jedou v pohodě. A to mám ted často otevřených třeba i 10 panelů zároveň. A ještě přitom čučím v PC na nějaký film. Nemáě tam třeba něco blbě nastavené? Myslím paměť nebo tak něco. | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.06.09 20:04 | |
| Já mám Mozillu úplně v pohodě. Jedině když stahuju z torrentu, tak občas mi to blbne, když mám rozdělaných víc věcí naráz, ale jinak si můžu otevřít klidně dvacet oken a je to v pořádku. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.06.09 22:41 | |
| ja mozillu zo zasady nemam ani nainstalovanu mam rad operu a nemam v plane ju vymenit, vrelo vsetzkym odporucam | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.06.09 22:53 | |
| Sarinka aj tebe to robi? a ja som si myslela ze je to chybna v mojom pc a nie v mozile kedze ten je občas spomaleny aj tak | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 14.06.09 1:03 | |
| hmm no ja mám mozillu, operu, safari aj explorer ale najradšej mám mozillu podobne ako viacerí predo mnou s ňou nemám problém a to som na tom asi tak ako chrys- vždy mám otvorených niekoľko okien súčasne a popri tom ešte pozerám niečo alebo počúvam alebo píšem vo worde... pc ako taký mi to vôbec nespomaľuje skôr ako spomínala samabel, keď sťahujem z torrentu- obzvlášť ak ide o viac vecí naraz, tak mi to zvyklo trocha spomaliť net, ale určite nie výkon pc. odkedy mám nový počítač, tak dokážem dokonca sťahovať torrent, megaupload, rapidshare naraz- z každého niečo- plus mať otvorených ešte asi päť kariet a pustenú hudbu a ide to úplne v pohode... preto si myslím, že čiste prehľadávačom to nie je skôr nejakým nastavením | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 14.06.09 21:22 | |
| na začiatku to robilo aj mne. pc mi mrzol každú chvíľu - proste des. ale teraz sa to nejak upokojilo a všetko ide v pohode. ako napísala dion môžem robiť čokoľvek a aj tak mi ide. len tie torrenty mi trochu spomaľujú net
a keď je tu už o tom reč, aký je rozdiel medzi explorerom, mozzilou, operou a safari?? | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 14.06.09 21:35 | |
| Sari: No mne to robí na starom PC čo mám na intráku, ale ten v poslednej dobe nezvláda vôbec viacero vecí naraz, takže som to nejako nebrala za chybu mozilly. Ale doma je to v pohode. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 14.06.09 21:48 | |
| kaja: no hlavne ide o to, že niektoré prehľadávače ti lepšie blokujú vírusy a vyskakovacie reklamy a p. ďalší rozdiel je samozrejme v dizajne a v organizácií prehľadávačov. ono každému vyhovuje niečo iné... ja najčastejšie používam mozillu. no aj operu zvyknem zapnúť a pokiaľ potrebujem rýchlo nejaké info, tak idem na safari, lebo tá má hneď v úvode stránky, čo najviac potrebujem ako cnn, new york times, wikipedia a p. ono osobne si myslím, že je najlepšie si stiahnuť všetky prehľadávače a chvíľku s nimi pracovať. potom zistíš, čo ti najviac vyhovuje. mozilla je ozaj ľahká na orientovanie a podobne... takže ju mám ozaj rada, lebo pokiaľ sa aj "updatuje" tak sa v nej hneď rýchlo zorientujem a proste časom som si na ňu zvykla... ale ozaj každému vyhovuje niečo iné... jediný prehľadávač, ktorý neodporúčam je explorer. s tým fakt nie som spokojná nepoužívam ho takmer vôbec. ostatné majú svoje výhody, preto vždy siahnem po tom, ktorý práve potrebujem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|