| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 01.12.08 19:58 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 11:37 | |
| LD: Neexistuje nič krajšie ako čítať takéto pekné slová. Som rada, že sa ti to páčilo. Proste od radosti skáčem (tiež dík za tie slová na icq ) Mala som včera večer výčitky, že som už dlho nedala priestor aj Sammymu a tak som popustila fantáziu a prinášam vám taký citový výlev - ide čiastočne o reakciu na jedno videjko zo sekcie mustimédií (odkaz naň tam dala dion (približne na strane 70) a ide o video Supernatural - DEAN / SAM - With you all the way - I will be) Proste toto video si ma získalo a mám ho aj vo svojom MP3 prehrávači a minimálne 2x do týždňa si ho pozriem (sú tam totiž moje oblúbené rozhovory) a už dlhšiu dobu som sa chystala to nejako prebásniť aj keď koniec som si domyslela posvojom. No dosť už bolo mojich slov. Prajem pekné čítanie ObhajobaNáš vzťah sa zmenil, po tom, čo si sa z pekla vrátil. To ako sa na mňa pozeráš, to akým tónom sa so mnou rozprávaš. Pamätáš si ešte na Maxa? Ako mi v hlave tá otázka vŕtala? Či sa to môže stať aj mne? Vtedy si mi bez váhania odpovedal: "NIE". Že mám to čo on nemal. "Myslíš otca?" som sa spýtal. "Mňa," nad odpoveďou nemusel si premýšlať. Nech sa deje čokoľvek, budeš pri mne stáť. Vraj som obluda, si mi povedal a ja som ti za to so smiechom ďakoval. A vraj obluda si aj ty a spolu vyrazíme na cesty. Dean, ja viem, že to chce čas. Že to peklo postavilo múr medzi nás. Ale nesúď ma za moje schopnosti. Ten kto ma tu nechal na pospas si bol predsa ty. No tak mi odpusť, nemal som inú možnosť. Ak som chcel prežiť, musel som to skúsiť. Tak mi dovoľ byť opäť tým malým bratom, tvojím najlepším kamarátom. Aby to opäť bolo ako predtým. Aby sme bojovali spolu ako tím. Opäť si skúsme navzájom veriť o všetky dobré aj zlé spomienky sa deliť. Veď predsa nech už skončíme v nebi alebo pekle, to, že sme bratia nám už nik nevezme. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 12:09 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 15:16 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 15:59 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 16:00 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 18:37 | |
| Zizi konecne aj Sammy no ja neviem co mam povedat zeby mi bliklo svetielko nadeje Ale k tej bani bola vynikajuca ja neviem co dodat bola to krasa ten ozhovor ta Samova obhajoba viem si to zivo predstavit krasa mas u mna poklonu | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 18:44 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 02.12.08 22:15 | |
| Zizi no toto bola za pekná básnička taká vážne zlatá sa mi páčilo ako sa ti to rýmovalo proste úchvat!!!!! Veľmi pekné ako vždy všetko sa mi páčilo musela by som citovať každé jedno slovo v básni ale predsa si ma toto dostalo: - citácia :
- Dean, ja viem, že to chce čas.
Že to peklo postavilo múr medzi nás. Ale nesúď ma za moje schopnosti. Ten kto ma tu nechal na pospas si bol predsa ty. toto bolo veľmi pkenéééé........a proste waaaaa:530: | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.12.08 13:35 | |
| Dzowika: ďakujem veľmi pekne za tvoj príspevok, za tie krásne slovíčka - som šťastná, že sa ti báseň páčila. Pochvala vždy príjemne zahreje pri srdiečku Keďže mám dnes skutočne naprd deň a potrebovala som zo seba dostať pocit zúfalstva a hnevu a proste všetkého, tak najlepší spôsob bola báseň - moja terapia Je smutná, ale jej spísanie mi pomohlo hodiť všetko za hlavu. Tak vám prajem už bez zbytočných rečí - Príjemné čítanie Som sebecSam, keď som uzatváral dohodu bolo to viac-menej zo sebeckého dôvodu. Nemohol som bez teba žiť, nevedel som, čo mám robiť. Bolo to ako stratiť časť seba cítil som, že bez tej časti žiť sa nedá. Zrazu som sa veľmi malý cítil, akoby som len životom blúdil. Stratil som smer, svoju cestu, začal som žiť bez dôvodu. Tých niekoľko hodín som len pil pozeral na teba a zúril. Ten hrdina, čo ho nič nezlomí zrazu zostal sám, zúfalý, bezradný na zemi. Jediné čo ma zaujímalo bolo, aby si žil, preto som bez rozmýšľania dohodu uzatvoril. Veril som, že rok je dosť dlhá doba, Veď 365 dní nie až tak málo zasa. Dúfal som, že na to neprídeš, vedel som, že inak celý rok so mnou trpieť budeš. Plánoval som v tú osudnú noc odísť, niekam ďaleko, sám, kde nepočuť môj krik. Aby si netrpel ešte viac, aby si ma nevidel vystrašeného zomierať. Všetko sa však zmenilo a čo som nechcel sa stalo. Ty si však mojou podporou ten rok bol, robil si všetko preto, aby si mi pomohol. A ja som nedokázal ani to zariadiť, aby si, keď príde môj čas, tam nemusel byť. Radšej som šiel do pekla a nechal tú úlohu žitia sám na teba. Len preto, aby som nemusel trpieť, len preto, aby to prestalo bolieť. Len preto, že skutočnosť vidieť som sa bál Len preto, že sám žiť by som nedokázal. | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.12.08 13:45 | |
| no páni moji, Zizi, toto bolo krásne ako dovi dopo a tá posledná sloha...ja umriem...nádhera... celé to bolo úžasné, ale hlavne z tej poslednej slohy na mňa číha inšpirácia - ale nechápem aká, len cítim, že číha (preboha, čo to trepem, sorry ) ešte raz - bolo to dokonalé a ja skladám pred tebou poklonu - Edit: keby si chcela vedieť, tak stále revem | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.12.08 13:54 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.12.08 14:24 | |
| Zizi wooow!!! Táto báseň ma fakt dojala. Na to že si mala zlý deň a písala si aby si všetko zo seba dostala to je úúúúžasnééé!!! Proste tak sa mi to strašne páčilo že som si aj slzičku pri tom pustila Vážne tvoje básničky sú úžasné ďalší dôkaz táto prenádherná básnička Nóó bola naozaj smutná ako si písala ale to bolo na nej krásne Čakám na neakú podobnú básničku pretože to bude zase špica.....ale aj tvoje ostatné su krásne!!!! si ako princezná ktorá krásne píše:703: velikááánska poklona ti patrí | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.12.08 15:32 | |
| Ti kks Zizi Obe sme mali na prd deň a ty si mi tvojou básničkou urobila krajší zvyšok dňa Je nádherná, a perfektne napísaná. Teraz ma úplne pália oči, a čochvíľa začnem úplne plakať Nádherné myšlienky spísané skvelo - citácia :
- A ja som nedokázal ani to zariadiť,
aby si, keď príde môj čas, tam nemusel byť. tak toto je absolútne úžasné. Ako keby som čítala slová, ktoré Dean povedal. Vystihla si to nádherne. Klobúk dolu a samozrejme poklona | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.12.08 15:40 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.12.08 18:41 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.12.08 12:12 | |
| Tak sem pridám báseň, pretože na štedrý deň som si pozrela A Very Supernatural Christmas a uvedomila som si, že som sa dostatočne nevenovala aj mladšiemu z bratov. Nejako som Sammyho utláčala a prestalo sa mi to páčiť. Keďže je to zasa jedna z tých smutných depresívnych básní, nechcela som kaziť sviatky a dávam ju až teraz. Takže pohľad na posledná Vianoce bratov zo strany Sama Last ChristmasDean ja nemôžem, ja Vianoce sláviť nechcem. Pretože viem, že nabudúce, keď prídu opäť Vianoce, ty tu nebudeš so mnou popíjať, nebudeme spolu zápas sledovať. Budem tu sám, pretože peklo mi vezme to jediné, čo mám. Ja viem, že chceš oslavovať, že si chceš posledná mesiace užívať. Ale tá predstava budúcnosti, zarýva sa mi až do kostí. Možno sa cez to raz prenesiem, ale teraz Dean ja naozaj nemôžem. Pretože jediné, čo na Vianoce prajem si, je nech o rok tu so mnou si. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.12.08 13:15 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.12.08 13:37 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.12.08 14:14 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.12.08 17:39 | |
| Zizi no toto bola veľmi pekná básnička.......a ku tomu smutná sa mi to páčilo ako si to napísala cele.a vlasne chudák sammy keď si to tak uvedomujem že nechcel slaviť vianoce. takže moc pekná básnička podarená | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 29.12.08 17:38 | |
| lentilka, Dzowika4, calla: Ďakujem vám krásne lenkka mi stále pripomína tú scénu ako Viktor rozpráva Deanovi, že to svetlo nebol koniec, ale 45 minút utrpenia a dnes ma napadla k tomu básnička. Nie je to zrovna presne to, čo som chcela, ale tak čo už narobím. Biele svetloBiele svetlo, miestnosť zaplavilo. Ihneď nás nezabilo, 45 minút sa malé dievča zabávalo. Sekretárku Nancy, to dievča ako prvú vybralo si. Kožu z nej stŕhalo a pri tom sa smialo. Nancy plakala, od bolesti kričala. Až do úplného konca, kým ju z mučenia nevyslobodila tma. Nikto si nikdy tak veľmi neprial smrť, aby mohol odtiaľ uniknúť. Nikto nepochopí, čo sa tam stalo, keď to dievča z kože nás zvliekalo. Jedného po druhom, nechala nás prejsť doslova peklom. Tých pár ľudí si kvôli vám hrôzu vytrpelo a pre vás Dean, to bolo len obyčajné biele svetlo. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|