| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.11.08 18:45 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.11.08 18:47 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 23.11.08 19:50 | |
| Takže ako inak aj teraz musela moja múza zareagovať na srdcervúcu scénu, v ktorej Dean opisuje peklo. Dôvod je jednoduchý - stále som na to myslela a toto bol jediný spôsob ako to dostať von. Tak prajem príjemné čítanie Odvrátená strana sveta – pekloPrešli 4 mesiace Sammy, v pekle však 40 rokov. Prial som si byť voľný, odmietal ponuku démonov. 30 dlhých rokov, deň čo deň. Čakal som na príchod Alastairov, s tým, že jeho ponuku opäť odmietnem. Aby všetko začalo znova, aby ma rezali. Aby zo mňa nespravili ďalšieho démona, no oni bodali a neprestávali. A keď už zo mňa nič nezostalo, opäť ma akoby zázrakom vrátili. Nakoniec sa vo mne čosi zlomilo, nakoniec ma prinútili. Prijal som dohodu, peklu som sa zaprisahal. Dal som im to čo chcú, iné duše som týral. Neviem koľko ich bolo, nechcel som to vedieť. Srdce ma z toho bolelo, no nechcel som namiesto nich trpieť. Každý jeden deň dúfal som, že to všetko skončí. Časom veriť prestal som, tíško som dúfal, že aspoň ty v poriadku si. Možno som vydržal dlhšie ako iní, ale nie dosť dlho. Teraz cítim pocit viny, najradšej však cítil by som prázdno. Prajem si aby som nič necítil, prajem si byť bez citov. Na všetky tie spomienky, najradšej by som zabudol. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 23.11.08 20:05 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.11.08 9:37 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.11.08 16:53 | |
| Zizi Nóó to je naoza nádherná básnička. Presne si to vystihla všetko to čo sa mu stalo v pekle a je aj veľmi smutná Ale zato tak nádherná.......Keď si predstavím ako muse v tom pekle trpieť je mi ho až móóc ľúto, kruté to bolo. - citácia :
- Prajem si aby som nič necítil,
prajem si byť bez citov. Na všetky tie spomienky, najradšej by som zabudol. Tieto verše boli nádherné priam!!!! Ako všetky boli krásne ale tieto ma najviac dostali Kráááása teším sa na ďalšie | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.11.08 19:02 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.11.08 19:05 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.11.08 13:42 | |
| V mene druhého SN meetu ma napadla báseň. Síce kratučká, ale tak predsa Snehová vločka na Donovaloch
Vločka sa zrodila, vo výške, v oblakoch. Pomaly padala, unášaná vetríkom. Dopadla na trávu, až na samú zem. Do vločkového davu, kde vytvorila biely sneh. Chladný sniežik obalil krajinu, zasypal aj hory. Potešil celú SN rodinu, ktorá sa chystá na Donovaly. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.11.08 13:51 | |
| jeeeeeeeeeeeej, to je take krasne Zizi!!! si taka sikovnica, pocuvaj hned som si predstavila, ako tam vsetci sme a ako pada sniezik a my popijame teply cajicek a velavravna debata kazdy s kazdym... juuuj, ta atmosfera je uz aj u mna doma krasna basen!! | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.11.08 13:55 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.11.08 14:14 | |
| Zizi to je veľmi pekná básnička taká zlatučká a ja na meet nemôžem Užite si tam veeeeľa zábavy | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.11.08 19:28 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.11.08 22:10 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 29.11.08 20:22 | |
| lentilka: Veľmi pekne ďakujem za krásne slová. Napísala som báseň a v inšpirácií má trošku prsty aj dionka, pretože v téme torturing Dean sa ma snažila zabiť fotkami uplakaného Deana a niektoré boli aj z časti In the beginning a proste som tú scénu musela prebásniť. Príjemné čítanie In the beginningKeď som sa s ňou prišiel rozlúčiť, najradšej by som ju objal. Chcel som jej všetko prezradiť, keď už som tú možnosť dostal. "Aký John vlastne je?" napadlo ma v tej chvíli. Vraj verí na šťastné konce a je na ňu veľmi milý. Vraj si ju chce vziať. Pri tých slovách šťastím žiarila. Potom sa jej zlomil hlas, slza oči naplnila. Nechce ako lovec žiť a celý život sa strachovať. Chce si rodinu založiť a v pokoji deti vychovávať. Vraj nedovolí, aby poznali tento svet, aby sa v noci báli. Chce im rozprávky čítať a pri posteli sedieť, aby pokojne snívali. Nemohol som tam len ticho stáť, do očí slzy sa mi drali. Musel som jej to povedať. To o druhom novembri. Nech druhého novembra ´83, nech sa deje čo chce. Zostane ležať v posteli a nevychádza z nej. A slzy skotúľala sa mi po tvári, keď hľadel som do očí jej. Vedel som že musím ísť, po tom, čo odpovedala "okey". Ale nič sa nestalo, nemohol som to zmeniť. Všetko po starom zostalo, všetko bolo ako má byť. Castiel vravel, že minulosť, zmeniť sa už nedá. V mojom srdce sa usadil smútok, ale aj spomienka na mamu pekná. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 29.11.08 20:32 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 29.11.08 20:34 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 29.11.08 20:37 | |
| Zizi no to bolo ale peké smutnučké móóc ale vážne pekné...... si presne vystihla to čo bolo v tej epke keď dean je taký zlatučky keď plače......proste úžasná básničkaaa:530: | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 30.11.08 13:01 | |
| zizi ta basen je absolutne uzasna rozplakala si aj mna je to krasna basen. uz ani neviem co ti mam pisat k tym tvojim fantastickym basnam. Ale jedno viem na isto ze sa tesim na dalsie | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 30.11.08 19:38 | |
| Všetkým vám z celého môjho srdiečka veľmi pekne ďakujem. Ste tie najlepšie čitateľky aké si môžem priať. Vaše slová sú nádherné a dojali ma k slzičke Dnes som sa musela učiť a v obývačke bol budík a strašne nahlas tikal a proste to bolo hrozné. Viete tlačí vás čas, nejde vám to do hlavy a ten budík sprostý nevie tikať aspoň potichu. Namiesto toho stále pripomínal, že čas letí a ja stále nič neviem A tak som vo vlaku spísala báseň. Príjemné čítanie Otravný zvuk Tik-tak ozýva sa miestnosťou, tik-tak pred hodinou polnočnou. Tik-tak ten zvuk ťa privádza do šialenstva, tik-tak posledné sekundy pozeráš do bratovej tváre plnej zúfalstva. Tik-tak začínaš sa strachom triasť. tik-tak akoby niekto pridal na hodinách hlas. Tik-tak všade počuť ten dutý zvuk, tik-tak na ktorý nemôžeš zabudnúť. Tik-tak ručička sa pomaly posúva, tik-tak čas neúprosne rýchlo uteká. Tik-tak zastaviť sa nedá, tik-tak odbila hodina dvanásta. Tik-tak pekelné psy, tik-tak vtrhli do miestnosti. Tik-tak posledný pohľad, tik-tak nedostali ste možnosť ani poslednýkrát sa objať. Tik-tak strhneš sa zo sna, tik-tak rušivý zvuk a všade samá tma. Tik-tak zrazu budík zahodíš a bez otravného tikania do snov sa opäť ponoríš. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 30.11.08 19:42 | |
| zizi woooooooow, vynikajúce, krásne , neznášam hodiny ešte viac toto sa mi páči obzvlášť - citácia :
- Tik-tak začínaš sa strachom triasť.
tik-tak akoby niekto pridal na hodinách hlas. Tik-tak všade počuť ten dutý zvuk, tik-tak na ktorý nemôžeš zabudnúť.
posielam obrovskú je to nádherné | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Zizi 01.12.08 13:07 | |
| Zizi noo toto sa mi teda vážne páčilo. Veľmi pekne si to napísala. Sa mi na tom aj to páčilo že si tam stále použivala Tik- tak to ma dostalo tiež. Veľmi pekne sa mi to rýmovalo a cele to bolo krásne ale aj no tak povediac smutné. - citácia :
- Tik-tak pekelné psy,
tik-tak vtrhli do miestnosti. Tik-tak posledný pohľad, tik-tak nedostali ste možnosť ani poslednýkrát sa objať. toto sa mi tam naozaj páčilo krásna básnička proste móóc sa ti podarila veľikánska poklona | |
|
| |
calla Winchester
| |
| |
lenkka Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|