| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.08.08 15:48 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.08.08 16:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.08.08 17:17 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.08.08 20:59 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 11.08.08 20:34 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 17.08.08 19:17 | |
| Tak som stvorila opäť niečo a tentokrát nie smutné. Posunutie tvorby z 2:00 na 3:00 v noci malo asi pozitívny účinok Prajem príjemné čítanie 10 Deanovych úsmevovTajný kľúčik k veľkej moci, je tvoj úsmev na tvári. Vždy mnou prejde zvláštny pocit, čo celý deň mi rozžiari. Množstvo druhov úsmevov, pery tvoje skrývajú. Všetky s ukrytým významom, slová tvoje dopĺňajú. Jeden, keď chceš zbaliť dievča, druhý, keď si veselý. Tretí, keď sa cítiš pod psa a nechceš, aby to iní vedeli. Štvrtý máš len pre Sammyho, piaty je tvoj hrdinský. Šiesty pôsobí nesmelo, máš ho vždy, keď nie si si istý. Siedmy skrýva pochopenie, ôsmi pred démonmi strach. Deviatym riešiš nedorozumenie, vždy, keď sa stane, čo nemalo sa stať. Desiaty je zatiaľ skrytý, pravej láske ho chceš dať. Keď na nebi budú hviezdy a ty ju budeš objímať. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 17.08.08 19:37 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 17.08.08 19:46 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 17.08.08 20:05 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 17.08.08 22:25 | |
| Máš môj obdiv Zizi Je to krásna básnička a stále sa nad nou pousmejem ako keď som to čítala prvý krát je to naozaj krásne a konečne to nieje SMUTNÉ! Teším sa na Ďalšie dúfam že si cez víkend nabrala nejakú tú inšpiráciu. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Z pera Zizi 17.08.08 22:48 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 17.08.08 23:19 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 16:14 | |
| Táto báseň je písaná v silnej depke, ktorá síce trvala len 10 minút, ale zanechala stopy aj mojej tvorbe. Teraz keď sa už zasa usmievam si osobne myslím, že toto dielo znie ako obrovské zúfalstvo, ale v tej chvíli som zúfalá bola a aj keď som pôvodne nechcela, lenkka ma nakoniec prehovorila, aby som to sem dala. Tak príjemné čítania. Snáď sa niekomu bude páčiť Ty a ja. Tak blízko a predsa tak ďaleko.Sama sedím pred domom na schodoch, na hviezdy hľadím. Ty si v spojených štátoch ja samotu cítim. Po líci mi slza steká, chcem, aby si mi ju zotrel. Prečo láska je tak krutá, ja cítim akoby svet potemnel. Cítim ťa vedľa mňa, aj tvoje teplé objatie. Chladný vánok mi vlasmi povieva, mňa myšlienka na teba, pred tou zimou hreje. Prečo nemôžeš za mnou prísť a povedať mi „It´s Okey“. Prečo si musím nechty hrýzť v tejto krajine neznámej. Jensen ja chcem byť s tebou, tvoje pery na tých mojich cítiť. Chcem kráčať ružovou záhradou a už nikdy sa z tohto sna neprebudiť. Viem, že je to len sen, nie je to realita. Chcelo by ťa množstvo žien miesto toho nám zostáva len pravda krutá. Každé ráno stratená vo veľkom svete sa prebúdzam. Každý večer unavená, sa do svojich snov naspäť ponáram. Viem, že si ďaleko a si len môj ďalší sen. Viem, že to nie je všetko, ale vďaka tebe mám vždy krajší deň. Vďaka tebe ráno vstávam, vďaka tebe cez deň žijem. Vďaka tebe sa usmievam a preto ti ďakujem. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 16:40 | |
| to je nadherne Zizi. ja momentalne tiez depkujem,takze som sa do toho uplne vzila a nemozem z toho. je to krasne. dievca, si to napisala prenadherne nemohla som z toho "it´s okey" keby tak za mnou prisiel a povedal mi to... | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 16:44 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 17:54 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 18:21 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 20:44 | |
| Zizi napíšem to aj sem. Je to krásne a som rada že si ma poslúchla. Depka nedepka citim to rovnako. Len nie s Jenseno ale s Jaredom. Však ty dobre vieš o čom hovorím. Dúfam že nebudeš potrebovať tie schody stále na také skvelé básničky | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 20:53 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.08.08 22:41 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 20.08.08 23:26 | |
| V noci ma kopala múza ako elektrika. Napísala som dve básne, ale keďže tá druhá bola stvorená tesne pred 2:00, tak ju ešte doladím a prihodím ju asi zajtra. Dám sem však aspoň tú prvú. Vznikla pri silnej myšlienke na Jensena/Deana, ale je neutrálna a dá sa použiť na akéhokoľvek iného muža, ktorému patrí vaše srdiečko. Tak už bolo dosť mojich slov - pekné snívanie JEDENJeden pohľad na teba, je dôvod, aby som sa usmiala. Jeden pohľad do tvojich očí a viem, že všetko zlé sa raz skončí. Jeden úsmev na tvojich perách, hneď čakám, že zjavíš sa vo dverách. Jeden pohľad na tvoje vlasy, túžbu po tebe vo mne už nič neuhasí. Jedno slovo z tvojich úst, ja za tebou chcem z môjho sveta ujsť. Aspoň jedna chvíľka v živote, chcem aby patrila len tebe a mne. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 21.08.08 10:26 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 21.08.08 13:05 | |
| calla: Ďakujem veľmi pekne. Som rada, že sa ti páči. Dnes pridávam sľubovanú druhú báseň. Je o Joiných citoch k Deanovi. Jo a DeanKeď vstúpil si so svojim bratom, ako cudzinec do nášho baru. Zobral si mi pušku rýchlym obratom a moja mama prevzala nad situáciou kontrolu. Keď prezradil si mi, že z nej máš strach, úsmev k tomu rozkošný si pridal. Povedala som, že sa nemáš čoho báť, no ty si nohy na plecia vzal. Prešli dlhé mesiace a opäť ste v našom bare stáli. Záchrániť stratené dievčence, ste sa ponáhľali. Od mami som utiekla, vy ste ma prichýlili. Elen klamať som ťa prinútila a nakoniec nás pri tej lži prichytili. Nerozišli sme sa v dobrom, ja za smrť môjho otca som vás vinila. Vieš, čo bolo vtedy paradoxom, aj napriek zlosti som k tebe lásku cítila. Naše cesty sa opäť pretli, keď posadnutý Sam ma uväznil. Výčitky sme za hlavu hodili a ty si ma zachránil. Utiekol si ho prenasledovať, ja zmietala som sa v strachu. Rozhodla som sa ísť ťa hľadať a podala ti pomocnú ruku. Guľku z ramena som ti vytiahla, ty bol si pri tom ako malý. Ja som sa z teba iba smiala, to je naposledy, čo sme sa videli. Pri odchode sľúbil si mi, že mi neskôr zavoláš. Vedela som, že klameš mi, a že sa mi vyhýbaš. Aj keď som k tebe cítila silný cit ako sestru si ma bral. Chcela by som čosi viacej byť, no ty si sa už viac neozval. Premýšľam kde si a aké obludy s bratom naháňaš. V mojom srdci navždy skrytý si aj keď medzi nami už nebude nič viac. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 21.08.08 13:26 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 21.08.08 20:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|