| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 12:02 | |
| calla, lenkka: Ďakujem vám moc moc moc. Som rada, že sa vám to páči. Ja viem, že sa opakujem, ale ja som skutočne happy z vašich pochváľ Včera večer ma napadla báseň o našej hrdinke Impalke, tak pekné čítanie. PS: calla: tak teda ešte Chevrolet Impala ´67Otec mu ju daroval, Dean sa o ňu vždy staral. Spolu krajinu brázdili, všetky zlé stvorenia lovili. Keď vrnela trošku iným zvukom, závadu opravil náradím a vlastnou rukou. Od jedného ťažkého dňa, viezli sa v nej bratia obaja. Kansas, Texas, Wyoming, všetci traja tvoria tým. Spolu stále cestujú a proti zlu bojujú. Jej svetlá noc rozžiaria, ukryté zlo v tme odhalia. Kráska s čiernou metalízou, spriatelená s Metallicou. Aj keď je už staršia dáma, vždy sprevádza Sama a Deana. Do každej akcie ako správna hrdinka, s bratmi sa rúti štvordverová Impalka. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 12:12 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 12:13 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 12:18 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 12:23 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 13:39 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 15:21 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 22.08.08 23:53 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 23.08.08 0:40 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.08.08 22:35 | |
| Tak som mala zasa tvorivú Prvá báseň vznikla včera večer v alkoholickom opojení, ale tak lenkka ma zas prinútila to zverejniť. Spomienky a viera v lepšiu budúcnosťKeď alkohol máš v krvi a bar je plný ľudí, ty sa sám pri bare opíjaš a na pekné dievčatá zíraš. Vždy zbaliť krásne dievča chceš a celú noc naspäť do motela neprídeš. No stále si môj brat a ja ťa mám rád. A teraz keď nie si tu, pijem namiesto teba tequilu. Na tie dievčatá hľadím, ako ťa späť dostať myslím Chýbaš mi a je mi z toho smutno. Ja stále padám na hlbšie dno. Verím však, že jedného dňa, budeš opäť stáť vedľa mňa. Aj keď znie to divne, moja viera silnie. Že opäť príde ten čas, kedy bratia Winchestrovci zlo budú loviť spolu zas. Druhá vznikla ako túžba po vytriezvení Ja a ty – iba senVečer keď si lahýňam, čakám čím ma prekvapíš. Vždy keď už usínam, dúfam, či ma navštíviš. Aspoň v sne, keď realita nepraje mi. Prídeš na čiernej Impale a čas tráviť budeme spoločnými chvíľkami Keď hromy vonku bijú, vravíš, že sa nemám báť. Mám pri sebe hrdinu, preto vraj nemám cítiť strach. Tvojim objatím ma ukludníš, aj keď vieš, že v tme sú démoni. Svojím pohľadom ma ubezpečíš, že nie sú pod posteľou ani v mojej skrini. ráno ležím v tvojom náručí, ty privoniavaš k mojim vlasom. Prajem si nech náš nič neruší. Nech si nebol len ďalším snom. Viem, že je to iba prianie, čo rozplynie sa vo vzduchu. Len nesplnené želanie, ktoré prajem si v duchu. Slnečné lúče cez malú medzierku, ráno opäť prebudia ma. Ukradnú mi moju rozprávku a ukážu, že neležíš vedľa mňa. S myšlienkou, že delia nás míle, deň sa snažím prežiť. Večer až do poslednej chvíle veriť, že ma prídeš opäť navštíviť.
Naposledy upravil Zizi dňa 24.08.08 22:50, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.08.08 22:45 | |
| Táto ma napadla dnes poobede, keď som sedela v tej zime na balkóne pretože v každej izbe niekto bol a jediné tiché miestečko bolo na tom balkóne Pekné čítanie. SlzaSlza steká, kotúľa sa mi po líci. Pohľad mi zahmlieva, keď so mnou už nie si. Slza padá, ako dažďová kvapka z oblakov. Jedna druhú strieda, moje ústa sú bez slov. Slza letí a dopadá na tvoje mŕtve telo. Srdce bolí, pretože peklo mi ťa vzalo. Slza mizne, tak ako bolesť lieči čas. Naše spoločné chvíle, zostanú len v spomienkach. Slza sa stráca, tak ako význam tvojich slov. Mňa volá naša práca, ten nedokončený lov. Úsmev slzu vyháňa, keď si na teba spomeniem. Žiť mi tá spomienka pomáha. Ja nikdy nezabudnem. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.08.08 23:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.08.08 23:14 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.08.08 14:51 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.08.08 18:17 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.08.08 21:18 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.08.08 21:22 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.08.08 22:17 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.08.08 13:07 | |
| Tak som v noci nemohla spať. Rozpísala som niekoľko básní a nakoniec som dokončila len jednu. Takže opäť mením smútok za romantiku. Krásne snívanie Nemožne dokonalé dievča.Keď slnko ráno vyšlo, lúčmi pohladilo moju tvár. Odostrela som okno a ty si pod ním stál. Rýchlo som k dverám zbehla, na hlave rozcuchaný ranný účes. Strachom som celá zbledla, že tam stáť už nebudeš. Otvorila som dvere a ty si sa usmieval. Ako na jedinú na tomto svete, si na mňa svoje zelené oči upieral. Rozbehla som sa v pyžame, cez trávnik som prebehla. Rýchlo nech mi nezmizneš, pevne som ťa objala. Cítila som tvoje ruky, ktoré objatie mi vrátili. Stáli sme tam celkom mlčky a k sebe sa túlili. A ľudia vôkol nás, zhŕkli sa za krátku chvíľu. Dlho nás museli sledovať, než odviedol si si ma ako princeznú. A všetky tie mladé dievčatá, ma spoločne preklínali. Vraveli, že som škrata a že oni s tebou odísť mali. Ja sedela som s tebou Jensen, v limuzíne, v objatí. S vedomím, že je to len sen, ktorý zasa odletí. Ráno dalo koniec snom, prebudila som sa sama v perinách. Ja však stále cítila som, tvoj rozlúčkový bozk na mojich perách. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.08.08 13:20 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.08.08 21:11 | |
| Zizi-nka tu niet co dodat... krasne, excelentne..uzasne... citovat sa ani neodvazim...lebo vieme akoby to dopadlo... krasa, jednoducho krasa... bolo to dojemne.. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.08.08 21:40 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.08.08 21:51 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.08.08 9:39 | |
| Tak sem hodím pre vaše potešenie rovno 2 básne naraz. Tá prvá je tak trošku strašidelná a inšpirovala ma k nej báseň Strach od LittleDevil. Je však aj inšpirovaná skutočnou udalosťou a to mojím nočným návratom, keď som už takmer pred 2 rokmi išla okolo 1:00 z lenkkynej stužkove (bola som ju pozrieť) Tá druhá je o zajacej labke no comment Temná ulička
Tma a ty kráčaš temnou uličkou. Prejde tebou zima a otáčaš sa za každou pohnutou vetvičkou. Strach, zrazu tvoju myseľ pohltí. Začínaš sa báť a v tichu počuješ len svoje srdce biť. Ticho, len zvuk tvojich krokov. Snažíš sa ísť rýchlo a dostať sa čo najskôr domov. Svetlo, na konci ulice je na dosah. V tom sa v kríku čosi pohlo, strach prinúti ťa utekať. Srdce, ti bije ako o závod a ty vieš, že nabudúce táto skratka neprichádza vhod. Šťastná labkaLabka chlpatá, v skrýši je ukrytá. Šťastie ti prinesie, po strate nešťastie. Keď ju vlastníš, neporaziteľný sa cítiš. Keď ju stratíš, smrťou zaplatíš. Možno strata topánky, či zamotanie sa do kábla lampičky, obavy v tebe nevyvolá až kým nepríde tvoja osudná chvíľa. Je tisíc spôsobov ako sa stať jej obeťou. Existuje však na to aj riešenie a tým je správne spálenie. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 27.08.08 23:58 | |
| zizi tie basničky sú super moc sa mi páčila vidíš ako ťa stále dokážem inšppirovať ale ni eje naozaj super a zajačia labka o tom vie svoje a ten prvy verš ma naozaj dostal super. Len tak dalej | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|