|
| Z pera Cally | |
|
+12Violet Soniq Dzowika4 Samabel Mystic Zizi lenkka wiktoriano Faith dion-fortune CrazyD calla 16 posters | |
Autor | Správa |
---|
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| | | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 13.01.09 18:56 | |
| | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 03.02.09 16:59 | |
| Tak som tu opäť s novou básnou konečne som dokončila aspon jednu z tých rozpísaných Dúfam, že sa vám bude páčiť Hádam, už budem pridávať častejšie takže príjemné čitanie Neužitočné skutky, nezabudnuteľná dohoda, snaha o zlomenie podmienok, a vykrútenie sa z pazúrov zmluvy.Dean, tvoja záchrana, je to jediné čo som ti kedy mohol dať. Neobetoval som pre teba dušu, nehádzal sa do cesty nožom, tak ako si to robil zakaždým ty. Iba som tak stál, a primal fakt, že si môj anjel, čo na pleci vždy mi sedel. Nikdy neoplatil som ti, tie jazvy, čo boli adresované mne. Nikdy si ma neposlúchol, a za každú ranu, ktorá sa mi ušla, vinil si sám seba. Tiché slová ospravedlnenia, prosby odpustenia, oceán sĺz, nečakaný prísľub.
Dean, urobím čokoľvek, len aby si nemusel za mňa naveky trpieť. Z časti som sebec, pretože sa nechcem pozerať na to, ako ma navždy opúšťaš. No z tej väčšej časti, som iba zlomený. Zdrvený myšlienkou, ktorá sa čoskoro preženie skutočnosťou. Zničený svojou bezmocnosťou, že nie som schopný zachrániť ti život. Vystrašený predstavou, tvojho nenávratného odchodu. Možno som sa vždy nesprával, ako ten najvzornejší brat. Možno som nikdy nepoznal, čo je bolesť. Možno som nechápal, čím prechádzaš. No jedno viem. Robil si to s dobrý úmyslom. Tvoje rozhodnutie, zachrániť ma, vtedy pred rokom, bolo tým čo si vždy chcel. Stať sa užitočným, urobiť niečo dobre... ....správne sa rozhodnúť. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 03.02.09 17:21 | |
| | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 03.02.09 17:21 | |
| | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 03.02.09 18:46 | |
| | |
| | | Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 03.02.09 21:32 | |
| calla no nesmierne sa mi to páčilo tvoja básnička je naozaj nádherná keď som ju čítala som priam žasla ako si to pekne opísala proste tie samove pocity s toho všetkého júúj čakám na ďalšiu pretože veľmi krásne píšeš veľká | |
| | | calla Winchester
| | | | calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 09.02.09 17:10 | |
| Tak som tu opäť a niečo som napísala Je to básen o epke 1x12 Faith kde Dean umiera. Skúsila som opísať tú situáciu zo Samovho pohľadu. Dúfam, že som tam nepriplietla niečo z dalších serii takže príjemné čitanie Umieram a ty to nemôžeš zastaviť.Také slová od teba, by som nikdy nečakal. Vzdávaš sa? Len tak sa položíš, povieš si dosť, nemám viac prečo žiť? Dopekla Dean, nedokážem ťa pochopiť. Zahodíš život, a bez boja, priznáš nespravodlivú prehru? Tak ľahko, na posteli, vzdáš sa všetkého? Pýtam sa prečo? Prečo zrazu taká nechuť k životu? No dobre, vždy sa snami iba hral, raz sme boli hore, a raz na samom dne, ale vydržali sme až doteraz! Nezáleží odrazu, na tých duchoch či démonoch? To poslanie už pre teba, nič neznamená? Naháňanie sa z jedného kúta Ameriky, do toho druhého, bolo a stále je tvojou prácou! Tvojím koníčkom, zabíjať všetko zlo. Tvojou posadnutosťou, vrátiť všetko aj s úrokmi, každému kto sa ti dostane pod ruku. Ale Dean, ty si utekal! A stále utekáš sám pred sebou! Bojíš sa pretože minulosť, ťa dobieha. Máš strach z toho, že opäť ostaneš sám, a prestaneš byť človekom, akým si bol doteraz. No už je to v poriadku, som s tebou, a minulosť už nebude, naším nepriateľom. A tak sa teraz pýtam. JA pre teba, už nič neznamenám? Bol si to ty, kto ma priviedol na túto cestu. Iba tebe vďačím za to, že ešte dokážem chodiť. Vďaka tebe som sa nevzdal. Dal si mi cieľ, za ktorý oplatí sa bojovať, do samého konca. A preto ťa neopustím! Musíš mi pomôcť, sám som bezmocný! Iba spolu sme silnejší, spoločne nám viac nič neublíži. Osamote by som sa nedokázať, donekonečna vzpierať, tej neznámej sile. Nevzdám sa a budem bojovať za nás oboch, len aby si zostal so mnou. Dlžím ti príliš veľa, preto mi daj možnosť, ako ti to dokázať. | |
| Predmet: Re: Z pera Cally 09.02.09 17:54 | |
| | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 09.02.09 21:45 | |
| Calla ja tu cumim na monitor z otvorenámi ustami ta basnicka je vynikajuca aja nemam slov som si ju precitala dvakrat lebo je uzasny ja fakt stratila som rec | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 09.02.09 22:43 | |
| | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 10.02.09 15:40 | |
| Lentilka, Lenkka a Zizi vy ste ako moje slniecka, na ktoré sa pozriem a vždy mi vyčaríte usmev ďakujem vám krásne za vaše úžasne komentáre Juuj som strasne štastná, že sa vám páčila a že som ju nepokazila | |
| Predmet: Re: Z pera Cally 11.02.09 14:17 | |
| Calla ja som v totálnom schocku proste to bolo také pekné napísala si to krásne so samovho pohľadu vážne som nemala slov:702: naozaj nádherná básnička ako ostatné tieto slová sa mi medzi ostatnými moc páčili - citácia :
- Dopekla Dean,
nedokážem ťa pochopiť. Zahodíš život, a bez boja, priznáš nespravodlivú prehru? kebyže mám citovať čo sa mi páčilo musela by som celu báseň tunak ti prekopírovať Teším sa na ďalšiu až radosť čítať tvoje básničky | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 22.02.09 16:15 | |
| Dzowika daaaaakujem ti z celého srdca Som strašne rada, že sa ti páčia Dneska vám konečne prinášam novú básen. Mala som strasne rýchly týžden a som rada, že sa mi podarilo dokončiť aspon túto jednu. Dúfam, že sa vám bude páčiť. Pozerala som 4x11 a nemohla som odignorovať rozhovor na konci, ktorý bol viac než inšpirujúci Je ako inak z Deanovho pohľadu, ale ak sa mi podarí, tak ju urobím aj zo Samovho Takže prajem príjemné čitanie Nezáleží na tom koľko ľudí zachránim, to nezmením.
Stalo by sa zo mňa monštrum, hodné jedine súcitu? Pár rokov dlhšie, a nespoznal by som sa. Iba pár hlúpych rokov, a zničil by som svoje ja! Tak veľa sa zo mňa zmenilo, a strácam odvahu každým dňom. Neviem ako dlho sa ešte, dokážem skrývať pre spomienkou. Bojím sa Samovej reakcie, jeho očí, ktoré vždy povedia, čo ústami nevyjadrí. Desím sa, že toto moje zlyhanie, zmení jeho zmýšľanie. Už viac nebudem jeho bratom, zabudne, že niekedy jediného mal. Povedať pravdu, odhaliť skutočnosť, pre mňa nikdy nebolo to ľahké. A teraz keď to už vie, som klesol ešte hlbšie. Zavrel som sa do ulity, do toho bezpečného prostredia, ktoré som si toľké roky budoval. Navonok ten sarkastický, často otravný muž, a vnútri zničený, uväznení s minulosťou, a najmä sám so sebou. Tak som sa tešil von s pekla, a dúfal v šťastnú minútu. Dúfal som, že až sa to stane, upadnú moje skutky v zabudnutie. O to väčšie bolo moje sklamanie, keď pamätal som si každý detail, každý jeden moment toho trestu, ktorý pre mňa Alastrail prichystal. Tie duše, ktoré som týral, prenasledujú ma v snoch. Ich krik sa prerýva, s mojím smiechom. Ten pocit, hanba a ľútosť, všetko naraz sa na mňa vrhlo, a úplne ma pohltilo. Nemôžem...nevládzem viac žiť, sám so sebou. S vedomím, že som to robil, a skutočne sa mi to páčilo. Sťahuje mi pľúca, berie dych. Chcem zabudnúť, chcem sa zobudiť.Ale toto nie je sen, a ja po prvý raz, neviem ako ďalej. Netuším čo je správne, ktoré rozhodnutie je dobré. Strácam sa vo výčitkách, plávam v mori bez brehu. Čakám na vytúžené dno, no ono neprichádza. Stále ma nesie zem, chcem zomrieť, ale nemôžem. | |
| Predmet: Re: Z pera Cally 22.02.09 20:26 | |
| | |
| Predmet: Re: Z pera Cally 26.02.09 20:26 | |
| calla tak táto básnička mi vybila dych krásna moc krásna podarila sa ti presne a moc je smutná lebo je s deanovho pohľadu.......ja milujem tieto tvoje dlhé básničky fakt stojia za to a teším sa na ďalšiu ale táto bola priam briliantná ako sa mi strašne páčila | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 27.02.09 14:18 | |
| | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 11.04.09 14:09 | |
| Uf baby po stráááásne dlhej dobe tu mam niečo nové Ako vždy je téma Deanova smrť. Ale s novými častami pribudli aj nové nápady, tak hádam bude aj niečo čerstvejšie . Dúfam, že sa vám bude páčiť a tie moje výlevy, ktoré sú stále rovnaké, vás ešte neomrzeli Nedokážem.Prijať fakt že je mŕtvy, a jeho oči už na mňa neurobia pohľad, ktorý som si tak obľúbil. Neviem.Zabudnúť na jeho poslednú chvíľu, na ten desivý výjav spolu v faktom, že som mu ani nestihol dať posledné zbohom. Chcem.Uchovať si v spomienkach, iba jeho radostný výraz. Musím.Pokračovať v ceste, a s jeho odkazom, vykonávať spravodlivosť! Netuším.Či sa ešte dokážem, pozerať na tento svet, očami bez nenávisti. Nezvládnem.Niesť realitu, v ktorej už viac nie je tu. Chcem. Pamätať si ho, ako sa usmieva, ale obraz s jeho poslednou minútou, neúprosne ma dobieha. Bude?Nebo ešte pre mňa niekedy modré? Bude?Mať zmysel, ísť ďalej bez duše? Viem veľmi dobre, že ľahké to mať nebudem, ale urobím všetko preto, aby v pekle za mňa netrpel. | |
| | | 12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| | | | lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 11.04.09 14:25 | |
| | |
| Predmet: Re: Z pera Cally 12.04.09 11:37 | |
| calla kdeže mňa by omrzeli tvoje básničky priam som sa potešila keď som videla že máš novu básničku ja ich tak milujem táto básnička je taká nadherná fakt moc sa ti podarila - citácia :
- Netuším.
Či sa ešte dokážem, pozerať na tento svet, očami bez nenávisti toto ma dostalo krásny verš. čakám na ďalšiu | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 14.04.09 12:26 | |
| calla: Tak najskôr sa vyjadrím, k tomu tvojmu, že či nás tvoje básne ešte neomrzeli - nie. neomrzeli. Sú skvelé a stále sa na ne teším. Sú smutné a mne sa páčia. Život lovcov nie je jednoduchý a už vôbec nie veľmi veselý a vyjadrenie ich utrpenia v básňach je akoby to vraveli oni sami. Nevypovedané myšlienky, ktoré im víria hlavou. Tá prvá báseň z 4x11 sa mi veľmi páčila. Dean jednoducho nech sa snažil ako chcel nemohol zvládnuť všetky tie spomienky sám. Možno si o ňom ľudia teraz myslia, že odkedy vyšiel z pekla, tak je z neho slaboch, no ja si to nemyslím. Zmenil sa, ale ani sa mu nečudujem. Trpí, pretože musel ubližovať a krásne si to opísala ako sa bojí, že ho Sam prestane brať ako brata. Tá druhá je veľmi zaujímavá. Páči sa mi ako si začala vždy s nejakým dôležitým slovom a dokončila si myšlienku. Pre Sama museli byť tie 4 mesiace bez Deana strašné. Vedel, že jeho brat je v pekle kvôli nemu a nestihli si dať ani posledné zbohom. Krásne ako píšeš, že už sa nedokáže na svet pozerať bez nenávisti. Ako si chce brata v spomienkach uchovať ako sa usmieva a nie ako ho videl trpieť v posledných minútach života. Nádherné ja už neviem čo viac dodať. Jednoducho sa ti veľmi podarili | |
| | | lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 14.04.09 18:28 | |
| No tak konecne som sa dostala aj do tohoto topicu! Calla no precitala som si tu tvoju predposlednu basnicku a povedla som si ze je to bomba skvele chcela som napisat ovacie co si aj tato basnicka zasluzi. lebo je proste vynikajuca. Ja osobne z nej nemozem ALe ked som si precitala tuto tvoju poslednu ... vyhrkli mi slzy. Je nadherna a to myslism teraz vazne. zlepsujes sa kazdou basnou! Bola, som tvoj fanusik a ver mi ze tvoje basne ma neorzia pretoze su proste fantasticke. Uz as moc moc tesim na dalsie | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 07.05.09 13:18 | |
| Babenky dakujem vám hrozne krásne Ospravedlnujem sa, že som sa vam nepodakovala za vaše úžasné slová už skôr, ale snažila som dokončiť ešte nejakú báseň aby som vám to čakanie vynahradila No akosi som sa zasekla na mŕtvom bode a nič schopné ma nenapadá Mam tu ešte jednu staršiu, ale fakt starú básen. Pôvodne asi bola písaná na tému SN, ale asi som ju prepísala No niečo sedí aj so SN, tak sa vám hádam bude páčiť. Prajem príjemné čitanie, a ešte raz vám straasne moc dakujem Je neskoro, ukázať čo je v nás. Je neskoro, otočiť sa a vrátiť čas. Je neskoro, pretože to krásne už pominulo. Je neskoro, slzami sa všetko vytratilo. Je príliš neskoro, to čo bolo, sú už iba spomienky. Je neskoro, aby sme sa ľutovali. Je neskoro, aj bolesť je už preč. Je neskoro, utierať slzy do dlaní. Je neskoro, ľutovať svoje životy. Je neskoro, tak sa netáp. Je neskoro, tak neobviňuj seba. Je neskoro, odišiel a nevráti sa. Je na čase zdvihnúť hlavu. Trápiť sa ďalej nemá cenu, a prestať čakať na tú vytúženú zmenu. Je na čase vrátiť sa do hry, je na čase bojovať za svoje sny. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Cally | |
| |
| | | | Z pera Cally | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |