| Z pera Cally | |
|
+12Violet Soniq Dzowika4 Samabel Mystic Zizi lenkka wiktoriano Faith dion-fortune CrazyD calla 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 25.12.08 12:29 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 25.12.08 14:15 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 25.12.08 18:28 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 26.12.08 21:05 | |
| calla moc pekná básnička sa mi veľmi páčila.......takto na večer príjemné čítanie teším sa na ďalšiu | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 27.12.08 12:24 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 27.12.08 12:39 | |
| Dzowika, Zizi ďakujem vám z celého srdiečka Vaše slová, ma neuveriteľne zahriali No a mam tu opäť niečo taká básnička o epke 2x22 Pekelná brána sa otvorila, a naše životy na boj odsúdila. Dvere do pekla, vchod do trápenia. Podarilo sa nám vypustiť, svet zamoriť, zlom, ktoré malo byť navždy pod zámkom. Nebola to naša chyba, robili sme čo sme vedeli. A hoci ostatný nepoznali podrobnosti, slovami hnevu nešetrili. Vyhadzovali nám na oči, akej veľkej chyby sme sa dopustili. Avšak oni by na našom mieste, neurobili nič lepšie. Bolo to až príliš osobné, emocionálne a tragické. Jeden z nás takmer prišiel o život, a hneď ísť do boja, to nie je najlepšia alternatíva. Popasovali sme sa s osudom, nášho najúhlavnejšieho nepriateľa, dostali sme späť do zatratenia. Ale za akú cenu? Jedna duša nasadla, na jednosmernú cestu do pekla. Jeden ľudský život, bude kráčať životom, s hrozným pocitom. Jeden muž, čo najmenej si zaslúži, večnú bolesť. Jeden lovec, ktorý bol predčasne odsúdený, na smrť a utrpenie. Iba jeden človek, musel padnúť, za boj celého sveta. Iba jedna ľudská bytosť, musela zradiť samého seba. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 27.12.08 13:32 | |
| OMG calla, nádhera a ten záver no proste. nádhrné | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 27.12.08 14:10 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 27.12.08 17:36 | |
| calla no tak toto sa mi strašne páčilo......nemala chybu veľmi pekné to tam všetko opísané - citácia :
- Iba jeden človek,
musel padnúť, za boj celého sveta. Iba jedna ľudská bytosť, musela zradiť samého seba. s tohto som nemohla krásne slová v celej básničke!!! miestami ako toto moc smutné teším sa na Ďalšiu básničku lebo toto bola vážne nádhera. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 27.12.08 19:56 | |
| Ďakujem vám krásne baby Som hrozne rada, že sa vám páčila S takýmito slovami hádam príde aj múza konečne Ani neviete ako ste ma potešili ešte raz vám zo srdca dakujem | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Cally 28.12.08 10:14 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 28.12.08 14:45 | |
| lenkka, Ewis Daaakujem veľmi pekne Juj vy teda viete rozjasniť deň | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 30.12.08 13:28 | |
| No baby opäť som niečo spísala Včera som mala divnú náladu a tá múza prisla akurát vtedy Dúfam, že sa vám bude páčiť. Je o Deanovi a..no...sú to tak trochu otázky Je to ešte predtým ako sa dozvedel, že Sam krotil démonov schopnostami Trochu Dean vyznie ako bojko, ale niekde v jeho vnútri má určite strach. Len je v tom taký dobrý, že ho neukazuje Neviem, či som to dobre vystihla bo som mala včera fakt divný den Príjemné čítanie Kto som? Bol som mŕtvy, 40 rokov či 4 mesiace, nedýchal som, moje srdce sa vyplo. Duša pokoj nenašla, blúdila a trpela, v ohni spaľovaná, na hákoch visela. Ale opäť som tu, medzi ľuďmi, ktorý nemajú ani potuchy, že niečo ako peklo jestvuje. Keď sa predstavujem, automaticky siahnem, po mojom predošlom mene. Ale ktorá časť Dean Winchestra, sa teraz vrátila? Ktoré moje ja, dostalo sa na zem? Som skutočne tým, za koho sa vydávam. Dostali z pekla toho pravého? Čo ak, nie som taký ako predtým. Zaslúžim si stále, byť tu hore, a tváriť sa, že to patrí k životu? Dokážem znášať tú vinu? Uvládzem potom odpovede, na otázky čo zničiť ma dokážu? Čo ak, sa zmenil aj Sam? Čo ak naše srdcia, viac nebijú zároveň? Čo ak... Pochybnosti. Iba dohady, na tieto otázky. Nemám nič iba predstavu, že som skutočne taký, aký som býval. Bojím sa ....zistenia, že to čo mi vŕta hlavou, bude pravda. ......dôkazu, ktorý mi ukáže pravú cestu. ......budúcnosti, pre ktorú nemám žiadnu cenu. ......samého seba, že vykonám niečo, čo budem musieť. Niečo, čo mi nebude príjemné, ale na výber vtedy nebude. Niečo, čo mi potvrdí, že som netvor, vytiahnutý z pekla. Niečo, kým teraz som. | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Cally 30.12.08 17:07 | |
| calla vystihla si to podĽa mňa úplne presne a veľmi dobre to bolo napísane.....na jednej strane bolo dobnré že si mala takú náladu pretože táto básnička sa mi strašne páčila..... - citácia :
- Niečo, čo mi nebude príjemné,
ale na výber vtedy nebude. Niečo, čo mi potvrdí, že som netvor, vytiahnutý z pekla. Niečo, kým teraz som. ten koniec ma úplne dostalo Kerásne napísane veĽká poklona | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 30.12.08 17:29 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 30.12.08 18:42 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 01.01.09 16:32 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 04.01.09 17:53 | |
| No baby zasa mám niečo nové Je to básen o prvej časti. Teda iba o tom ako Dean vyniesol Sama von a tak Je to z pohľadu Sama Hádam sa vám bude páčiť. Viem, že rýmy mi akosi ušli ale strašne som chcela opísať tú chvílu Dúfam, že vám to nebude vadiť Mal som pol roka, a tvoja práca sa v ten deň začala. Vstúpil si do života, v ktorom boj a ochrana, budú tým, čím sa navždy zamestnáš. V náruči si ma držal, v oceľovom objatí, privinul na divo bijúcu hruď. Tvoje ruky boli nežné, v takej situácii zachoval si si pokoj. Niesol si ma zadymením domom, a nechal si svoje srdce nech ťa dobehne potom. Až keď sme boli von, odvážil si sa pozrieť, na ten malý uzlík, ktorý ani raz nezaplakal. Vedel si, že slzy prinesie čas, a že budeš pri mne, aby si ich rýchlo zotrel. Až keď ozval sa výbuch, naozaj si zavzlykal. Vo chvíli keď plamene hltali dom, dobehlo ťa srdce, a divo sa rozbúchalo. Cítil som tvoj vydesený prerývaný dych, a tvoj pohľad ma k slzám dohnal. Chýbali mi dve osoby, ktoré tam boli snami. Dvaja ľudia, ktorý som tak miloval. Nerozumel som ti, ale tvoje oči boli plné strachu. Vydesil ma pohľad na tvoju zronenú tvár, ktorá vždy taká kludná bývala. A teraz chápem, prečo si to urobil. Prečo si si ma vtedy tak silno privinul, a nikdy skutočne nepustil. Prečo si ma obraňoval za moje výstrelky, a otcovi si zakaždým tvár nastavoval ty. Ako 4 ročný si pochopil, že tým dňom sa všetko končí. Ako malé dieťa si vedel, že budúcnosť patrí silnejším. Vedel si, že malý braček, nesmie trpieť. Nie za to, čo ovplyvniť nedokáže. Nie za to, čo pochopiť nikdy nemôže. Ďakujem. Za to, že staral si sa o mňa, keď sme zostali iba mi dvaja Za to, že nikdy si ma neopustil, aj keď si mal aj iné povinnosti. Za to, že usmieval si sa na mňa, aj keď doba bola temná. Za tvoje veselé slová, ktoré ma nikdy nepustili, do pochmúrnych myšlienok. Ďakujem za to, že držal si moje sny živé. Udržiaval si ma v nádeji, že budúcnosť je taká akú ju chcem mať. Že aj v tme, svetlo stále svieti. No najviac ti ďakujem za to, že si. Bez teba by môj život, nemal vôbec cenu. | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Cally 04.01.09 18:23 | |
| calla tak toto bolo krásne!!!! podarilo sa ti to vystihnúť presne ako si chcela bolo to nádherné ako sam ďakoval deanovi za to čo pre neho spravil za celý život to sa mi moc páčilo viem si to presne predstaviť krásna básnička a ani som si nevšimla, že si tam nemala rými bo to bolo krásne aj bez toho......naozaj krásné moc sa mi to páčilo | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 04.01.09 19:50 | |
| Calla no co mam napisat? ta basen je prekrasna mam slzy nakrajicku. Moc sa mi pacila. a nevasi ked uslo par rymov ked vo vysledku je to nadherne krasa tesim sa an dalsie | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 04.01.09 20:49 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 10.01.09 19:04 | |
| Ďakujem vám z celého srdca baby Som hrozne rada, že vám ten nedostatok neodradil a aj napriek tomu sa vám to páčilo Opäť mam to obdobie, kedy ma nic nenapadá Tak som trošku oprášila staršiu básničku a dúfam, že sa vám bude páčiť Zima či teplo? Mať oboje, či iba jedno? Dobro alebo zlo? Na koho stranu sa postavíš? Nebo či peklo? Kam sa dostaneš? Čierna alebo biela? Ktorá je lepšia? Svetlo či tma? V ktorej sa cítiš ako doma? Anjeli alebo démoni? Nie je na čase konečne sa rozhodnúť? Láska či nenávisť? Ktorej sa skôr chytíš? Vojna alebo mier? O tom predsa nerozhoduješ! Nechať sa vieš srdcom či rozumom? Prišiel čas, na unáhlené rozhodnutia. Od teba závisí, čo nasledovať bude ďalej. Budúcnosť nie je taká akú ju chceme, je subjektívna a robí si čo uzná za vhodné. Nastalo to, čoho sme sa všetci báli, prišla doba temná, plná utrpenia. Otázky si pýtajú odpovede, ale čo keď sa rozhodneš nesprávne? | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Cally 10.01.09 19:10 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Cally | |
| |
|