Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Posledná šanca

Goto down 
+14
lentilka
Violet
Ettie
shelby
str8tking
Soniq
Madlen
Kristine
dion-fortune
milleniumfalcon
calla
Mystic
Faith
wiktoriano
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

Posledná šanca - Stránka 12 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty27.03.09 17:23

wiktoriano, páči sa mi, ako si pokročila vo svojej poviedke, pekne sa to stupňuje, hádky medzi Sammym a Deanom, musím sa priznať, tie si užívam. 702 702 A to napätie medzi bratmi a sestrami ani nehovorím. Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 430869 Len tak ďalej, neviem sa dočkať pokračka!!! Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty30.03.09 2:47

Shelby dakujem za koment Posledná šanca - Stránka 12 92299
tak sa mi konečne podarilo dopísat dalšiu čast tak aby som bola aspon trochu spokojna. dnes si múza vzala dovolenku alebo čo. je to aj kratšie ale aspon sa dej trochu posúva dopredu Wink

34. časť

„Nemyslíš, že to trochu preháňaš?“ vykríkol na neho Sam.
„Moment, Dean ty tvrdíš, že sa ti otec zjavil vo sne, aby ta varoval pred niečím, čo sa stane Samovi?“ prerušila ich hádku Amanda. Predtým sa do toho ani jedna zo sestier nechcela pliest, ale teraz keď Dean spomenul ten sen zaujalo ju to a rovnako trochu aj znepokojilo.
„aj ty chceš povedať že si vymýšľam. A že som len blúznil?“ opýtal sa Dean. očakával, že mu nikto neuverí a budú si myslieť, že mu šibe aj keď iróniou by bolo, že práve oni lovci a čarodejnice.
„Nie. ja ti verím.“ Odpovedala mu Amanda „stáva sa, že sa mŕtvy zjavia vo sne ak chcú svojich blízkych pred niečím varovať. Už som sa s tým stretla.“
„a stalo sa to pred čím tých ľudí ich varovali?“
„no ak tomu ten človek neveril a nesnažil sa tomu zabrániť, tak väčšinou áno.“
„no vidíte. Nič si nevymýšľam ani mi nešibe. A zo Samom sa niečo deje.“ Vyhlásil Dean z veľkou istotou. Teraz keď ho Amanda podporila, bol si istý, že mu aj ostatný uveria.
„Dean, nič sa so mnou nedeje.“ Vykríkol Sam „A ak ta naozaj otec varoval, že by sa mi malo niečo stať, tak teraz keď si mi to povedal, budem opatrnejší. Neboj sa dám si pozor.“ Dodal už pokojnejší hlasom. Stále si odmietal pripustiť, že by Deana otec naozaj varoval. Nie preto, že by takým veciam neveril, skôr preto, že možnosť, že je to pravda ho dosť znepokojovala. Veď najskôr nevydarený rituál a potom tie nekontrolované výbuchy zlosti. Aspoň sám si musel priznať že, s ním naozaj nie je niečo v poriadku.
„aj ja by som tomu najradšej neveril. Ale nemôžem. Sammy mám o teba strach a jediné čo chcem je chrániť ta.“
„To je od teba naozaj milé. Ale nemôžeš ma mať na očiach 24 hodín denne a vedieť o každom mojom kroku. A prečo by som mal byt celé dni zavretý len v tomto dome? To nemôžem ani na pár hodín vypadnúť bez toho aby som ti oznámil kde idem?“
„no dobre to stačí chlapci.“ Prerušil ich Bobby, „toto by ste si mali vyriešiť radšej v súkromí a už sa nehádajte. Potom čím ste prešli by ste mali držať pokope. nech sa v najbližšej dobe stane čokoľvek, musíte tomu čeliť spoločne. Obaja alebo rovno všetci štyria. V tomto dome nechcem vidieť žiadne hádky! Je vám to jasné?!“
„áno jasné.“ usmial sa Dean. takto ich nikto neznosil už poriadne dlho. Jedine otec takto zvykol riešiť ich hádky a teraz ho Bobby perfektne zastúpil.
„áno. pohode, pokiaľ ide o mňa vôbec sa nechcem hádať.“ súhlasil aj Sam.
„výborne. a teraz rýchlo jedzte. Už je to skoro studené.“ Súril ich Bobby. obaja sa teda pustili do jedla a potom sa pridali aj dievčatá a už nikto radšej nehovoril.

Ďalší deň už prebehol bez hádok. Sam s Deanom vydržali v jednej miestnosti bez problémov. Normálne spolu komunikovali a tvárili sa akoby sa nič nebolo stalo. Vo vnútri ich však oboch stále trápilo. Dean stále nebol pokojný a bál sa o Sama. Toho zase trápilo to čo, znamenal ten Deanov sen z otcom. čo ak nezvládne svoje schopnosti? Desilo ho, že by sa mohol stať niečím čo nie je. Oveľa radšej by veril Rubyným slovám. To čo mu o tom všetkom povedala ona, znelo až príliš jednoducho aby to bola pravda. Keď mu tvrdila, že to zvládne bez vedľajších následkov, že zabije Lilith a všetko bude dobré. Chcel by tomu veriť, ale nebol si istý.
V ten deň však mali problém Amanda a Amber. Amber sa rozhodla, že už nebude len tak sedieť a je na čase nájst Calissu. Tvárila sa síce, že je v pohode, ale stále túžila potom zmiest ju zo zemského povrchu. Amanda sa ju síce snažila presvedčiť aby to nechala na zajtra, keď už bude definitívne vyriešená Deanova dohoda. Amber bola dosť tvrdohlavá na to aby trvala na svojom.
Celý deň skúšala všetky možné spôsoby a kúzla, ktoré by jej pomohli Calissu nájst, ale stále bez úspechu. Chvíľu dokonca uvažovala o tom, že by skúsila privolať Mikea. On by jej možno vedel pomôcť Calissu nájst, keďže je jeho sestra. Teda ak by chcel. Ten nápad hneď zamietla, nechcela ho do toho radšej zaťahovať. Potom prišla na to, že by mohla zistit kde sa nachádza keby mala niečo jej. ale kde zoženie niečo čo patrilo Calisse? Ďalší spôsob čo neprichádzal do úvahy, ale Amber sa však nevzdávala a skúšala to znova a znova. Keď Amanda videla, že to myslí naozaj tak vážne. Rozhodla sa že jej predsa pomôže nájst ju a spolu konečne našli spôsob, ktorým sa jej podarilo určiť celkom presne miesto kde je. To miesto bolo však od Bobbyho domu dosť vzdialené. Amanda ju presviedčala, že nemá zmysel íst tam, lebo ani nie je isté, či tam kým prídu ešte bude. Amber bola však rozhodnutá, nechcela však do toho íst sama, chcela aby tam šli všetci štyria.

„Našli sme Calissu tak ideme tam. Pôjdeme s nami?“
opýtala sa Amber keď spolu s Amandou prišli do izby za Samom a Deanom.
„to ako hneď teraz.“ opýtal prekvapene Dean. posadil sa z uší si vybral sluchátka cez ktoré počúval hudbu z mobilu.
„áno, hneď nevieme ako dlho sa zdrží na mieste, ani ako dlho tam už je.“ Odpovedala mu Amber.
„neviem či je to dobrý nápad íst niekam práve dnes večer. Mali by sme ostať tu až dokým doba dohody vyprší.“ Namietol Sam.
„to som jej hovorila aj ja, ale Amber trvá na tom že chce íst hneď.“
„pokiaľ rituál vyšiel, tak ako sme čakali, dohoda je zrušená. Bez ohľadu na to kde budeme.“ Oponovala Amande a Samovi Amber. keď videla, že nikomu z nich sa íst nechce nechcela ich zbytočne presviedčať alebo nútiť.
„Ak nechcete ist so mnou pokojne ostaňte, tu ale ja idem. Nemôžem dovoliť Calisse, aby mi zase niekde zmizla, teraz som ju už našla. Vy to asi nepochopíte, ale Calissa väznila dva dni a neviete si predstaviť aké to bolo. A za to mi zaplatí. To jej len tak ľahko neprejde.“
„Sama proti nej nemáš šancu. Môže ta aj zabiť.“ Amanda sa stále snažila priviesť ju k rozumu ale ako vždy neúspešne. Amber bola rozhodnutá.
„však preto chcem, aby sme tam šli všetci štyria. Tak budeme mat väčšiu silu a aspoň si vyskúšame čo po tom rituály dokážeme.“
„Ja idem s Amber. tiež mám s Calissou nevybavené účty a nebudem tu len tak sedieť, pozerať sa na hodiny a čakať či si po mňa náhodou neprídu pekelné psy.“ Pridal sa Dean.
„ok teda ideme my dvaja. To je predsa len viac.“
„nenechám vás v tom samých, idem tiež.“ Súhlasil teda aj Sam nebol tým nápadom síce nadšený ale chcel mat svojho brata na očiach aspoň tento večer. A ak by sa niečo zomlelo a sestry by si nevedeli poradiť, aj keď len v tom najvážnejšom prípade, by si mohol vyskúšať či naozaj dokáže zabiť démona, jedným dotykom ako mu tvrdila Ruby.
„tak fajn. A čo ty Amanda?“
„dobre, keď to musí byt idem. Ale počkajte. Chvíľu. Čo Bobby? on nepôjde s nami? A čo mu povieme?“
„Bobby je teraz dosť zaneprázdnený ani si nevšimne, že odchádzame. Vysvetlíme mu keď sa vrátime.“ Vysvetlila Amber. Z Bobbym už dnes chcela hovoriť. Chcela ho požiadať o pomoc z hľadaním Calissy, ale nakoniec ho nešla rušiť, pretože pravdepodobne riešil niečo dôležité. Krátko poobede mu zavolal jeden jeho známy lovec a potom zvyšok dňa len niečo zisťoval.
„tak idem si ešte zobrať veci stretneme sa vonku.“ Dodala a odišla z izby Amanda odišla hneď za ňou.
„Dean, nemusíš to robiť kvôli Amber. Veď si stále....“ skúsil Sam ešte presvedčiť Deana keď zostali sami.
„Som už v poriadku Sam. Zvládnem to.“ odbil ho Dean skôr ako stihol dopovedat vetu a vzal si zo stoličky bundu a obliekol si ju. potom si vzal ešte zbraň aj keď len zo zvyku, pri Calisse by mu bola aj tak na nič a od dverí zavolal na Sama.
„tak poďme. Nemôžem sa dočkať, kedy tú prekliatu suku Calissu pošlem do pekla.“
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty30.03.09 20:09

Pokračovanie? affraid affraid a Ja som si to len teraz všimol. 603

Wiktoriano super. Twisted Evil Twisted Evil Takže idú po Calissi. Super. Sa strašne moc teším Posledná šanca - Stránka 12 170639 Posledná šanca - Stránka 12 170639 a super to je celé Posledná šanca - Stránka 12 312566 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 949816 Posledná šanca - Stránka 12 77756
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty30.03.09 22:54

wiktoriano skveléééé ako mu najprv neverili a potom ako začal Sam pochybovať o tom čo robí Shocked Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 430869 to bolo super Posledná šanca - Stránka 12 214863 a ako sa teraz tvária že sú v pohode Twisted Evil Twisted Evil no a čo kde sa to vybrali chcú si ísť vyrovnať účty Shocked Shocked no som zvedavá čo sa tam zomelie a Dean je aký odhodlaný že tam ide Shocked Posledná šanca - Stránka 12 934194 skvelé pokračovanie Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 214863 hrozne sa teším na to čo sa stane ako ďalšie Posledná šanca - Stránka 12 170639 Posledná šanca - Stránka 12 170639
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty01.04.09 18:27

wiktoriano, pokráčko som mala prečítané už dávno, ale až teraz prichádza koment, shame on me 603
sa mi páčilo, ako sa Amanda zastala Deana, neviem, stále mám z nej pocit, ako keby proti nemu niečo mala, ale teraz si to u mňa vyžehlila, holčina 601
ááách, Posledná šanca - Stránka 12 335560 moment, že Dean chce Sammyho chrániť 702 a mladší si aj uvedomuje, že s ním nie je niečo v pohode... Posledná šanca - Stránka 12 284389
Bobbyho výbuch Posledná šanca - Stránka 12 316745 taký tato Posledná šanca - Stránka 12 316745 Posledná šanca - Stránka 12 316745
no a to, s akou vervou Amber ide do boja... hmmm Posledná šanca - Stránka 12 198137 a Dean sa k nej okamžite pripája, husté Posledná šanca - Stránka 12 312566
len sa mi nepáči, že nedali vedieť Bobbymu, že niekam idú... ktovie, možno niečo vedel, keď tak telefonoval celý deň Posledná šanca - Stránka 12 934194
ale, každopádne, super pokračovanie, mám veľmi rada túto poviedku Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty01.04.09 20:39

Ludkovia veľmi pekne vám dakujem vzdy mi urobíte radost ze to čítate Posledná šanca - Stránka 12 891817
Lentilka no fakt si idu vyrovnat účty a uz sa blízim k finále Twisted Evil
Dzajnisko som rada ze si to amanda vyzehlila Laughing no a Bobby určite nebude nadšený ked zistí ze títo odišli Twisted Evil a pokračko bude asi ako vzdy cez víkend Posledná šanca - Stránka 12 934194
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty04.04.09 21:59

tak tu je to pokračko. Deanovo správanie si nevšímajte. Wink

35. časť

Obaja vyšli pred dom, kde mali zaparkované autá a dievčatá tam už na nich mali čakať. Dean sa k okamžite rozbehol k impale a obzeral si ju ako keby ju nevidel aj niekoľko mesiacov. Sam ho nasledoval aj keď pomalším tempom.
„Dúfam, že si na ňu dával dobrý pozor, keď si sa s ňou prevážal ktovie kde.“ Prihovoril sa Samovi trochu vyčítavým tónom.
„Dean, dať pozor na auto ešte viem. hlavne keď viem koľko pre teba znamená.“ Bránil sa Sam.
„dobre tak mi daj mi kľúče.“ Sam sa zatváril prekvapene, keď ho Dean požiadal o kľúče a Dean si to okamžite všimol. „Hej čo sa deje? Stále si myslíš, že nie som schopný šoférovať? Ale no tak Sammy, už som v poriadku.“ usmial sa a potom nahodil taký úsmev pri ktorom mu Sam nemohol odmietnuť.
„Okej, tak chytaj.“ Sam sa tiež usmial vybral z vrecka kľúče a hodil ich Deanovi. Dean ich okamžite chytil.
„Dobrý postreh.“ Pochválil ho Sam
„aspoň vidíš, že som opäť vo forme.“ Zasmial sa Dean a práve keď sa chystal nastúpiť prišla k nim Amanda
„Sam môžeš na minútu?“ opýtala sa ho. Skôr ako stihol odpovedať predbehol ho Dean.
„Len sa porozprávajte ja počkám v aute.“ Potom si sadol za volant a na Sama sa usmial že môže íst.
Amanda chytila Sama za rameno a odtiahla ho niekoľko metrov ďalej aby ich nemohol počuť Dean ani Amber, ktorá si práve sadla do svojho chrobáka. Pôvodne chceli íst len jedným autom, ale Amber chcela rovnako ako Dean znovu šoférovať svojho miláčika, tak sa nakoniec rozhodli že pôjdu dvomi.
„Amanda, no tak. čo to má byt?“ reagoval Sam trochu podráždene na to ako drasticky ho odtiahla od ostatných.
„uvedomuješ si aké šialenstvo je to čo sa chystáme urobiť?“ opýtala sa ho okamžite.
„áno viem, tiež sa mi nechcelo niekam íst dnes večer.“ Odpovedal jej Sam. Pripomínalo mu to ich výpravu za Lilith v Deanov posledný deň. Aj keď, vraj bola dohoda zrušená mal strach, že ak pôjdu za Calissou tak sa stane niečo podobné.
„ale nemôžeme ich v tom nechať samých a vieš veľmi dobre, že tých dvoch nepresvedčíme aby to nechali na inokedy.“ Dodal neskôr.
„áno ja viem. ale Dean a Amber si myslia, že môžeme použiť našu spoločnú silu a ty vieš že nejakú spoločnú silu nemáme. Navyše je tu ten Deanov sen. Nemyslíš si, že ho váš otec chcel varovať pred tým, že sa ti niečo stane kvôli tomu, že sa rituál nevydaril?“
„ja neviem čo ten sen znamenal a či vôbec niečo znamenal ale ja v tom svojho brata nenechám, ty chceš nechať svoju sestru, nech si to vybaví sama?“
„pravdaže nie.“
„tak nie je o čom diskutovať, jednoducho tam musíme íst a hotovo.“ Odpovedal Sam a chcel odíst Amanda ho však zadržala. Keď zastal a otočil sa k nej povedala mu
„pozri Amber má nejaké schopnosti a ja tiež, a spolu máme trochu väčšiu moc rovnako môže mat väčšiu moc ak sa spojí s Deanom. Takže máme pred Calissou nejakú ochranu, ale nemáme kompletnú silu nás štyroch. A keďže Calissa je veľmi mocná démonka toto nemusí stačit. A ty si napriek svojej krvi, len obyčajný človek a nemáš nejaké schopnosti aby si sa mohol brániť. Ty si z nás najzraniteľnejší.“
Že najzraniteľnejší. Sam sa na tom musel usmiať. O seba vôbec nemal strach, podľa Rubyných slov by si mal poradiť aj z Lilith, tak čo by mu mohol urobiť, poskok ako je Calissa. Mal však s tej sily, ktorou by mohol zabiť démona strach a nechcel sa prezradiť pred ostatnými, tak to bolo len úplne krajné riešenie. Amande nemohol nič ani len naznačiť,
„tebe je to možno smiešne, ale mám o teba strach. Nechcem aby sa ti niečo stalo.“ Zvýšila hlas Amanda a tým reagovala na Samov úsmev. Sam sa opäť usmial a povedal jej
„to je od teba milé Amanda, ale neboj sa dám si na seba pozor. Tak a teraz už poďme, lebo sa budú vypytovať čo tu tak dlho preberáme.“
„Dobre, ako chceš, len buď opatrný.“
„budem.“ uistil ju Sam potom otočil a šiel smerom k impale, Amanda tam ešte pár sekúnd stála ale potom sa vybrala za Amber.
Sam nastúpil a sadol si na jeho zvyčajné miesto spolujazdca. Všimol si Dean pôsobil celkom spokojne, ako tak sedel za volantom, mal zapnutú svoju obľúbenú hudbu a rukou jemne bubnoval po volante. Keď si všimol, že Sam nastúpil, stíšil hudbu a opýtal sa
„môžeme íst?“
Sam prikývol a Dean teda naštartoval, kým sa však pohli dopredu počkali, kým ich Amber predbehne, keďže Dean ani presne nevedel, kam to vlastne idú.
„o čom ste hovorili s Amandou? Vyzeralo to ako by ste sa hádali.“ Opýtal sa Dean. Sam pri tej otázke znervóznel ale maskoval to smiechom.
„čože hádali? Ale nie Amanda len chcela, aby sme boli opatrný.“
„aha. Však dobre. je to vaša vec.“ Odpovedal Dean a nasledoval Amberinho chrobáka. Sama prekvapilo, že sa ďalej nepýtal, ale radšej to nechal tak.

Boli na ceste už nejakú hodinu a dostali sa už von z mesta. Prechádzali dlhou opustenou cestou, ktorú len osvetľoval mesiac. Bolo už po desiatej večer a Sam sa nervózne pozeral na hodinky a odpočítaval čas do polnoci. chcel mat už konečne istotu, že im nejaká dohoda nestojí v ceste. Dean pôsobil stále úplne pokojne aj keď Sam nemohol vedieť, čo sa odohráva v jeho vnútri a či nemá strach. Amber a Amanda išli stále pred nimi, ale auto zrazu zastavilo.
„čo sa deje. Prečo stojíš? Veď je to ešte dosť ďaleko?“ opýtala sa Amanda.
„ja neviem. Zastalo to samo.“ Povedal Amber dosť nahnevane a pokúšala naštartovať. Vtedy sa pred nimi v tme objavil muž. aj keď ho veľmi dobre nevidela hneď vedela, že je to démon a aj to ktorý. Tohto poznala veľmi dobre.
keď Dean videl že Amber zastala. zastal tiež. Videl, že vystúpila a šla sa z nejakým mužom. Keď sa lepšie pozrel spoznal v ňom Mikea.
„čo tu ten robí?“ opýtal sa Dean sám seba a rýchlo chcel vystúpiť. Sam ho však zadržal.
„počkaj čo chceš robiť?“
„ja neviem, možno mu len jednu vrazím.“
„Dean, no tak brzdi čo máš proti nemu?“
„je to démon nestačí?“
,,hej ale pomohol nám s Amber. Ak je tu tak asi preto aby nám pomohol.“
„zabiť jeho sestru? Nezdá sa mi. Tak či tak tam idem.“ Trval na svojom Dean a vystúpil. Sam teda išiel za ním
„čo tu robíš Mike?“ opýtala sa Amber.
Mike tam stál oblečený v čiernom tak ako vždy, mesiac však osvetľoval jeho tvár a obe dievčatá videli vážny možno až nahnevaný výraz.
„no tak povedz niečo, alebo si nás zastavil len tak zo srandy?“ naliehala na neho Amber.
„nie, toto vôbec nie je sranda.“ Odpovedal Mike, veľmi zvláštnym tónom pôsobil tak chladne, že sa v tej chvíli vôbec nelíšil od ostatných démonov.
„idete za Calissou? Chcete ju zabiť však?“
„áno chceme ju zabiť. no a čo? chceš nám v tom zabrániť?“ opýtal sa ho Dean ktorý tam práve prišiel.
„nie. prišiel som vás varovať.“ Odpovedal mu vážne Mike.
„o jasné. To mi vôbec nepotrebujeme tak sa pekne vráť tam kde si prišiel.“
„Dean no tak nechaj ho.“ Zastala sa Mikea Amber. „Chápem, že Calissa je tvoja sestra a máš ju rád, ale nemôžem ju nechať tak. Nie potom čo mi urobila a potom čo kvôli nej Deana skoro zabili.“ Vysvetľovala mu a okrem nenávisti ku Calisse súcitila z Mikeom.
„je moja sestra a mám ju svojim spôsobom rád, ale nie tak ako teba Amber.“ Prehovoril Mike opäť tým známym príjemným tónom, ktorý Deana ešte viac naštval.
„ak teraz začne zase s tým ako ju miluje, tak mu fakt jednu vrazím.“ Povedal Dean potichu Samovi.
„no tak ovládaj tú svoju žiarlivosť!“ napomenul ho Sam.
„Ja vôbec nežiarlim. Ja mu len nedôverujem.“
„áno. tomu tak aj uverím.“
„A preto som tu. Nie aby som chránil Calissu pred vami ale vás pre ňou.“ pokračoval Mike a Deanove poznámky úplne ignoroval.
„dokážem si s ňou poradiť neboj sa.“ Uistila ho Amber a potom sa opýtala
„A ako vieš, že sme tu a čo chceme urobiť?“
„Niektoré veci jednoducho viem. Amber poznám ta si zaslepená pomstou a nedáš si pokoj kým Calissu nezničíš ale radím ti vráť sa naspäť.“
„nemôžem Mike.“
„a napadlo ta vôbec, alebo napadlo niekoho z vás štyroch superhrdinov, že by to mohla byt pasca? Že keď si Calissu našla tak ľahko, je to preto lebo chce aby si ju našla?“
„Vôbec to nebolo také ľahké skúšala som to všetkými možnými spôsobmi celý deň kým som ju nakoniec našla.“
„Calissa je schopná všetkého a nedovolí aby ste vaše proroctvo naplnili. Možno čaká, že prídete všetci štyria, aby vás mohla zabiť teraz, kým ste si ešte nezvykli na to čo sa stalo po rituáli.“
„ďakujem za upozornenie Mike, ale zvládneme to, naozaj. tak chod a nechaj nás.“
„Amber, no tak nerob to.“ ziadal ju Mike.
„počul si ju nie? tak zmizni lebo ti s tým pomôžem.“ Vykríkol na neho Dean.
„Dean no tak ovládaj sa! Naozaj by to mohla byt Calissina pasca.“ Zastavil ho Sam.
„zase sa hráš na ochrancu vraj dobrých démonov?“ vyštekol Dean. Sam však neodpovedal namiesto toho reagoval Mike, prišiel k nemu blizšie pozrel mu do oči a z viditeľným hnevom mu povedal.
„Keby som nebol ako to nazývaš dobrý démon, tak by som ta dávno roztrhal na kusy, lebo mi tým tvojim správaním pekne lezieš na nervy. A ak by si nebol spriaznený z Amber, bez problémov by som nechal, nech ta Calissa zabije. Ale ak ste všetci taký tvrdohlaví a chcete íst priamo do Calissinej pasce, tak do toho.“
„no tak stačí. Nebudeme sa zase hádať. ja mám z toho od začiatku zlý pocit možno na tom niečo bude.“ Zasiahla Amanda.
„tak či tak tam ideme. Ďakujem za upozornenie Mike, dáme si na ňu pozor.“ Mike sa po týchto slovách otočil k Amber a povedal jej.
„dobre zrejme vás nezastavím, ale buďte opatrný. Amber nechcem, aby sa ti niečo stalo.“ A hned na to zmizol.
„naozaj sa nechceš vrátiť? Možno mal pravdu.“ opýtala sa Amanda keď Amber nastupovala do auta.
„nie, veď už sme prešli viac než polovicu cesty.“

Pred polnocou konečne dorazili na miesto, kde sa mala Calissa zdržiavať. Bol to opustený dom, ktorý stál na okraji mesta a nikde na okolí nemal žiadnych susedov. Perfektný úkryt pre démona. Všetci štyria vošli do domu. Poobzerali sa ale nikto tam nebol.
„do pekla. Tá potvora ich stihla utiecť.“ Vykríkla Amber a zúrivo odkopla stoličku.
„ale no tak prečo by som mala utekat?“ ozval sa za ňou známy prehnane sladký provokačný hlas. Všetci sa otočili tam odkiaľ hlas prišiel. Vtedy Calissa už stála priamo pred nimi a pokračovala.
„vôbec sa mi nepáči, že ste vošli bez klopania, ale to je jedno. Už som vás čakala. Som rada že ste prišli kompletná magická štvorka.“
„takže to bola predsa pasca?“ opýtala sa Amber.
„No keď chceš môžeš aj tak nazvať.“ Odpovedala jej a potom podišla k Deanovi.
„Dean tak sa konečne spoznávame aj osobne.“ Prihovorila sa mu. Dean jej odpovedal len pohľadom plným nenávisti. Calissa sa na to usmiala a pokračovala.
„Lilith tu dnes strašne chcela byt a osobne sa presvedčiť, že pôjdeš do pekla. Ale vieš je veľmi zaneprázdnená a nemohla príst. Ale to nevadí ja ju veľmi rada zastúpim.“
„jediná, kto dnes v noci pôjde do pekla si ty.“ Vykríkol Dean.
„hádam si si len nemyslel, že nejaký hlúpy rituál, môže zachránit tvoju dušu. Všetci štyria ste taký naivný. Možno teraz máte neobmedzenú moc alebo niečo také, ale dohoda je dohoda a tá stále trvá.“
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty04.04.09 22:44

A super pokračko wiktoriano. 704 704 704 Takže sam sa cíti najsilnejším čo? 704 704
A mike ich prišiel varovať. No to je super. a žiarlivosť Deana lol! lol! . A calissa na posledy. ehm potvora ale ja by som tam prijal aj lilith.
Celkovo super a zaslúžiš si poklonu. 704 704 Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty05.04.09 17:39

Ramon dakujem.
tazke by si chcel aj Lilith? neboj sa aj tá bude Twisted Evil teda aspon myslím Wink
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty05.04.09 18:41

bombové pokráčko, wiki Posledná šanca - Stránka 12 214863 704 už by som ti koment bola napísala včera, ale nestihla som Posledná šanca - Stránka 12 555452
proste, Deanove - "ja vôbec nežiarlim" bolo také milé Posledná šanca - Stránka 12 99937 komu to chce ten chlapec nahovoriť? Posledná šanca - Stránka 12 99937 a jeho starosť o autíčko 702
Amanda&Sam = 702 ona sa oňho bojí a on je pritom BigBadAss Posledná šanca - Stránka 12 198137 no chutné Posledná šanca - Stránka 12 49896
Mike je hrozne dobrá postava, sympatický, velice Posledná šanca - Stránka 12 284389 Posledná šanca - Stránka 12 177401 no Dean to tak očividne nevidí Posledná šanca - Stránka 12 49896
a Calissa Posledná šanca - Stránka 12 707500 že Deanova dohoda stále platí Posledná šanca - Stránka 12 188411 uáááá Posledná šanca - Stránka 12 132491 ale husté husté, dievča, toto sa mi páči Posledná šanca - Stránka 12 673161 Posledná šanca - Stránka 12 170639 704
očakávam pokráčko čo najrýchlejšie, jasné? Twisted Evil super poviedka, zaslúžiš si poklonu Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty05.04.09 19:46

Wiki skvelé ten začiatok s Deanovím autom bol super ako sa z neho tešil Very Happy Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 430869 a ten rozhovor ako Sam bol super ako sa zasmial že on a najslabší z nich Very Happy Twisted Evil Twisted Evil to teda určite Posledná šanca - Stránka 12 934194 a potom Mike ako naňho Dean žiarlil Posledná šanca - Stránka 12 316745 a on ich chel varovať aaaa prečo ho neposlúchli affraid affraid affraid no a ten záver nemám slov takže dohoda nie je zrušená alebo sa ich snaží len provokovať Shocked Shocked Shocked dúfam že hej Posledná šanca - Stránka 12 260605 skvelé pokračovanie Posledná šanca - Stránka 12 104346 už nech je ďalšie Posledná šanca - Stránka 12 319161
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty11.04.09 23:06

Dzajnisko Lentilka veľmi pekne dakujem za komentáre Posledná šanca - Stránka 12 891817
a aby ste nepovedali ze túto poviedku zanedbávam napísala som pokračko. síce mi to fakt dalo zabrat. dúfam ze sa bude páčit Posledná šanca - Stránka 12 934194

36. časť

Calissa sa škodoradostne zasmiala a dramaticky ukázala na hodiny na stene.
„vidím, že už je čas.“ luskla prstami a Dean uvidel pekelného psa, ktorý sa k nemu približoval
„uvidíme sa v pekle Dean, a tam si spolu užijeme veľa zábavy.“ Dodala Calissa, o kúsok odstúpila, aby sa mohla pozerať na to čo bude nasledovať, ako na predstavenie v divadle.
„pekelný pes.“ Vykríkol Dean a začal ustupovať dozadu,
„kde?“ opýtala sa Amber, ktorá nič nevidela tak ako aj ostatný.
„Kde? Priamo tu predo mnou.“ kričal Dean a ďalej ustupoval dozadu. Pes bol rýchlejší a zhodil ho na zem. Ako tam Dean bezvládne ležal, pes sa na neho zúrivo vrhol.
„Čo budeme robiť? Nemôžeme to nechať tak.“ Vykríkol Sam skoro až hystericky, len pozeral pred seba. Chcel zasiahnuť ale nevedel ako, s touto možnosťou nikdy nepočítal a na pekelných psov pripravený nebol ak by na neho vyskúšal tie elektrické výboje, mohol by zraniť aj Deana.
„Amber bez k nemu. Chyť ho za ruku a nech sa bude diať čokoľvek nepúšťaj ho.“ Vykríkla Amanda. Amber bez váhania bežala k Deanovi, zohla sa k nemu a aj chytila ho za ruku. V okamihu keď sa ich ruky spojili obklopilo ich biele svetlo, ktoré okolo nich vytvorilo ochrannú bariéru. Pekelný pes zmizol, Calissu to odhodilo niekoľko metrov ďalej a skončila na zemi na druhej strane steny, ktorú prerazila pri náraze. Sama to odhodilo k najbližšej stene a jediná, ktorá ostala stáť na mieste aj keď sa svetlo rozplynulo bola Amanda.
„už sa môžeme pustiť?“ opýtala sa Amber. Amanda prikývla. Amber potom pomohla Deanovi sadnúť a začala ho kontrolovať, aby sa uistila že ho tá pekelná beštia, vážnejšie nezranila, zároveň ho zasypávala otázkami.
„si v poriadku? ublížilo ti to? bolí ta niečo?“
Dean bol stále v šoku pozeral sa pred seba a nemohol uveriť tomu, že ešte stále žije. Keď sa na neho ten pes vrhol, myslel si, že už je koniec a nikto a nič ho nedokáže zachrániť. Bolo to síce len pár sekúnd, ale zatiaľ mu hlavou prešlo toľko myšlienok. Že opustí Sama, práve teraz keď s ním niečo nie je v poriadku a to aké to bude v pekle. Nikdy si to nepriznal ale v tej chvíli mal z pekla veľký strach. Začul Amberin hlas a snažil spamätať aj keď na jej otázky nebol schopný pravdivo odpovedať. Síce vtedy necítil žiadnu bolesť, nebol si istý že je to je skutočné. Možno keď sa trochu spamätá bude to inak.
„Neboj sa som v poriadku.“ odpovedal jej nakoniec a usmial sa.
Amber videla že oblečenie mal roztrhané a videla aj trochu krvi, ale našťastie to bolo len pár mali škrabancov, ktoré neboli hlboké. Na ostatných v tej chvíli zabudla aj na Calissu. Bola šťastná, že Dean je v poriadku, neudržala sa a objala ho. Dean vtedy zaskučal od bolesti. Amber ho okamžite pustila a chcela ho znovu prezrieť, či na nejaké zranenie nezabudla.
„to nič, to len plece. Ešte sa to nezahojilo natoľko, aby ma niečo mohlo tak hádzať o zem.“ Odpovedal jej Dean, vtedy už zorientoval a uvedomil si čo sa stalo.
„čo to malo znamenať?“ opýtal sa.
„to bola sila magického spojenia, tak ako je to v proroctve, ktorá od vás odhodila všetko zlo, tým myslím Calissu, toho psa a tak definitívne zrušilo tvoju dohodu.“ vysvetlila mu Amanda, Sam sa práve pozbieral zo zeme. Pri Deanovi sa nezastavil. Bral to tak, že pri Amber je v bezpečí a okamžite si to namieril ku Calisse, ktorá sa práve tiež zdvihla zo zeme a spamätala sa. Sila čo ju odhodila bola dostatočná na to aby aj ju na chvíľu oslabila. Sam sa k nej približoval a pozeral na ňu pohľadom plným nenávisti, preto že to musel znovu prežiť. Bol rozhodnutý zabiť ju, nech sa potom stane čokoľvek. Aj keď potom všetci zistia, čo dokáže, bolo mu to jedno, sústredil sa len na to aby ju konečne dorazil. Takú zlobu a nenávisť ako v tej chvíli nikdy predtým nepocítil. Calissa pre ním začala ustupovať, ale rýchlo sa dostala k stene a už nemala kam ist. Práve keď bol Sam pripravený zaútočiť, čierny dym opustil telo a zmizol cez okno. Sam bol taký naštvaný že päsťou odrel do stola a keď naň potom pozrel videl, že na ňom ostala spálenina.
Keď Dean videl, že Calissa zmizla tak sa postavil, Amber mu chcela pomôcť, ale odmietol a vstal sám. Sam sa práve snažil sa upokojit a vrátil sa spať k ostatným. Dean na neho nepozeral práve najpríjemnejšie a Sam vedel, že zase začne z otázkami. On ho mal chuť jednoducho objať a napriek tomu, že Calissa a Lilith sú stále niekde vonku, nechať všetko aspoň túto noc tak a osláviť, že dohoda je definitívne zrušená. Vedel však, že aj by mu niečo také navrhnúť alebo ho objať nebolo práve najvhodnejšie.
„Mali by sme ist nevidím dôvod, prečo tu ešte ostávať.“ Prerušila napäté ticho Amanda,
„áno hneď pôjdeme. Dievčatá vy choďte dopredu. o chvíľu prídeme, len sa chcem ešte niečo opýtať Sama.“ Odpovedal jej Dean.
Amanda a Amber teda vyšli von z domu. Obe vedeli, že by si to tí dvaja, mali už konečne vysvetliť. Aj keď si na to mohli vybrať aj lepšie miesto a lepší čas, ale nenamietali. nechceli sa do toho zbytočne pliest.
„Dean čo to má znamenať? mali by sme odtiaľto čo najskôr vypadnúť a nie sa tu zdržiavať.“ opýtal Sam a snažil sa tváriť, že netuší o čo Deanovi ide.
„čo to má znamenať?! To je presne čo sa chcem opýtať ja teba! správaš sa veľmi čudne, ako by si to už ani nebol ty. a neopováž sa mi zase povedať, že si to len namýšľam, lebo viem že si nič nenamýšľam! To svetlo odohnalo pekelného psa a odhodilo Calissu, odhodilo aj teba aj keď Amande to nič nespravilo. A to si ani nechcem predstaviť, čo myslela tým, že to od nás odhodilo všetko zlo! A čo malo znamenať toto? čo si chcel urobiť, keď si tak vybehol na Calissu? a prečo sa ta tak bála, že ušla zo svojho tela? Práve ona jedna z najmocnejších démoniek!“ Dean mu na naraz vykričal všetky pochybnosti, čo o ňom mal a Sam len ticho sledoval ten jeho výbuch. Bol tým šokovaný pretože, Dean sa nezvykol až takto rozčúliť. Snažil sa reagovať čo najpokojnejšie a nejako sa vyhovoriť, tak skúsil prvé čo ho napadlo
„bol som naštvaný, chcel som jej aspoň jednu vraziť, keď nič viac. naozaj neviem na čo narážaš a tiež neviem, čo sa jej stalo že tak ušla.“
„neviem, neviem, neviem! prestaň už stále opakovať, že nevieš! nerob zo mňa debila. Nech sa ti stalo čokoľvek, toto už nie si ty Sam!“ kričal ďalej Dean potom vytiahol nôž, ktorý mal vždy pri sebe len pre prípad, chytil Sama za ruku a porezal ho na predlaktí. Sam bol prekvapený týmto Deanovím útokom alebo čo to bolo. Začal krvácať tak si rýchlo chytil ruku. Dean na neho šokovane pozeral a potom odložil nôž
„čo to malo znamenať, čo ta to pochytilo?“ vykríkol na neho Sam.
„Prepáč Sammy, neviem čo som s tým chcel dokázať.“ začal sa ospravedlňovať Dean. „Zrejme si si myslel, že som nejaké monštrum alebo čo. až takú mienku o mne máš? Som to stále ja, tvoj brat.“ Presviedčal ho Sam v očiach mal takmer slzy. Trápilo ho ako mu Dean nedôveruje. Vtedy pocítil na ruke zvláštne teplo, ktoré za pár sekúnd prestalo a vtedy pocítil, že už nekrváca. Nenápadne aby si to Dean nevšimol sa pozrel na ruku a videl že mu už po rane neostala ani najmenšia stopa. „čo to má byť? asi toto chcel Dean dokázať keď ma porezal.“ pomyslel si a rýchlo si pritiahol rukáv aby si Dean nič nevšimol.
„Ja viem Sammy, viem, prepáč.“ odpovedal mu Dean a odišiel z domu k impale.
„stalo sa niečo?“ opýtala sa ho keď videla, že vyšiel len on.
„nie, všetko je v poriadku.“ odvrkol Dean nastúpil do impaly. Hneď potom z domu vyšiel Sam. Dievčatám sa vôbec neprihovoril a tiež nastúpil.
„poďme už odtiaľto.“ Povedal Deanovi a stále si držal ruku, aby si Dean nevšimol, že už mu nič nie je.
„Naozaj ma to mrzí.“ Ospravedlnil sa znovu Dean.
„Dúfam, že som ta, až tak veľmi neporezal. Ukáž mi to.“
„nie, to netreba. Nič to nie je.“
„ale Sam no tak.“ Naliehaj Dean ho chytil za ruku a vyhrnul mu rukáv. Neveril tomu čo videl, nevedel si to vysvetliť.
„čo to má znamenať? Veď som ta porezal, krvácal si. Ako to že tam nemáš ani škrabanec. Sam čo sa to s tebou deje?!“ vykríkol na neho znova. Sam ešte viac, znervóznel, už mu nenapadalo nejaké vysvetlenie tak mlčal.
„no tak Sam, povedz niečo. Určite nie je niečo v poriadku, keď sa ti takto rýchlo hoja rany!“
„ja neviem. Možno....možno to má niečo s tým rituálom.“ .
„S rituálom? ale prosím ta. Veď ten rituál bol u všetkých rovnaký a ja nie som nezraniteľný ani nič také!“
„to síce nie, ale odohnal od teba pekelného psa a zrušil dohodu. ja neviem ako je to možné, ale možno ma to takto ochránilo, aby som namiesto teba nezomrel ja.“ vysvetlil mu Sam. Nechápal ako mu to napadlo, ale dúfal, že tá výhovorka bude na nejaký čas stačiť. Teda ak mu Amanda neprezradí, že sa ich rituál nepodaril. Tiež nevedel, o tom, že bude mat aj takúto schopnosť, o tom mu Ruby nikdy nehovorila.
Dean už nič nepovedal. naštartoval a vyrazil naspäť k Bobbyho domu. Z odpoveďou sa aspoň čiastočne uspokojil. Uznal, že keď rituál zrušil dohodu a Samovi sa nič nestalo aj napriek tej podmienke. Mohlo by byt aj toto spôsobené rituálom aj keď stále veľa veci nechápal, dúfal že neskôr to pochopí a Sam sa mu raz zdôverí. Neskôr, pri tomto pojme sa musel usmiať. Teraz už pre neho existovalo aj slovo neskôr. Pomaly si začínal uvedomovať, že má pred sebou celý život a nie len niekoľko dní.
Časť cesty išli potichu. Potom Dean pustil hudbu. Sam sa mu pár krát prihovoril aby sa uistil, že sa na neho nehnevá. No Dean sa tváril, že je úplne v pohode tak ho nechal. Neďaleko mesta im niečo zastavilo auto. Dean si v prvej chvíli myslel, že bude zase Mike a pomyslel si, že mu aspoň konečne jednu vrazí, ale vtedy sa pred nimi objavili dvaja neznámi muži, keď sa lepšie pozrel uvidel, že obaja majú čierne oči.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 12.04.09 4:48, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty12.04.09 1:28

Posledná šanca - Stránka 12 806497 Posledná šanca - Stránka 12 806497 Posledná šanca - Stránka 12 806497 BOMBOVÉ pokráčko!!! Posledná šanca - Stránka 12 325299 Posledná šanca - Stránka 12 325299 Posledná šanca - Stránka 12 325299 tá Deanova dohoda a ten havo! Posledná šanca - Stránka 12 666500 no úžasné affraid a potom to spojenie medzi ním a Amber, že Shocked husté husté toto Twisted Evil a Calissa sa bojí Sama, ktorého odhodilo, lebo je zlo! affraid čože??? doors to proste... omg! Posledná šanca - Stránka 12 132491 a k tomu je ešte náš malý Sammy samozahojiteľný Posledná šanca - Stránka 12 707500 ts, ts, to by sa mi hodilo tiež Posledná šanca - Stránka 12 316745 hoci Dean z toho veľmi nadšený teda nevyzeral fish ale tak, hlavne, že sa to zatiaľ nejako ukecalo Posledná šanca - Stránka 12 934194
ale tí démoni na konci? Shocked však teraz aký stres tam mali a znova?! Posledná šanca - Stránka 12 555452 to je dosť na nervy Posledná šanca - Stránka 12 43228
ale to nemení nič na tom, že táto časť bola skvelá Posledná šanca - Stránka 12 104346 a moc dík, wiki, že som si to stihla prečítať Posledná šanca - Stránka 12 673161 Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty12.04.09 23:01

Dzajnisko dakujem som rada ze sa páčilo a to s tým Samovým uzdravovaním dufám nebolo prehnané 603 no a ten koniec. to oni pôjde teraz z jedného šoku do druhé chudáci tak sa priprav Posledná šanca - Stránka 12 707500
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty12.04.09 23:17

wiki super Posledná šanca - Stránka 12 170639 Posledná šanca - Stránka 12 170639 ten rituál fungoval Dean nejde do pekla paráda skvelé Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 170639 Posledná šanca - Stránka 12 312566 aletá sila odhodila aj sama Shocked Shocked Shocked a to aký bol nahnevaný a ten spálený stôl affraid affraid a topom ten rozhovor s Deanom ako mu tam ten všetko vykričala a to porezanie Shocked Shocked Shocked to bola teda sila Posledná šanca - Stránka 12 312566 Posledná šanca - Stránka 12 312566 Posledná šanca - Stránka 12 312566 a keď boli v tom aute z o Sama sa vykľul celkom dobrý klamár. Shocked Posledná šanca - Stránka 12 312566 som zvedavá čo to tam boli za démonov Question a čo sa bude diať ďalej skvelá časť Posledná šanca - Stránka 12 104346 som tak rada že ten rituál fungoval a dean nejde do pekla a tie jeho pocity z toho to bolo fantastické Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty13.04.09 14:46

Lentilka Posledná šanca - Stránka 12 92299 Sam je naozaj dobrý klamár čo? Twisted Evil Twisted Evil mozno je to tiez jedna z jeho schopností Posledná šanca - Stránka 12 316745 a to ze Dean nejde do pekla ešte neznamená ze to má vyhraté.
Lilith ho predsa nenechá len ták Posledná šanca - Stránka 12 707500
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty13.04.09 14:58

a zas e jedno super bombové pokračko. 704 704 704 Jednoducho ako sa Calissa Sama bála bolo vynikajúce. 702 702 a potom ten Deanov krik Shocked Shocked som len válal oči ako puk a že no to je v keli Sam sa prezradí. A potom ako sa mu tá rana zahojila bolo super. A nakoniec tí démoni. Suspect Suspect
No a málom som zabudol. Ten štít či čo bolo niečo fenomenálne. Jednoducho super. 704 704 704 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 312566 Posledná šanca - Stránka 12 949816 Posledná šanca - Stránka 12 312566 Posledná šanca - Stránka 12 949816 zato ti patrí Posledná šanca - Stránka 12 104346 Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty27.04.09 20:05

tak sa mi konečne podarilo napísať kratsie pokračko. je trochu akčnejšie tak dúfam ze sa bude páčiť 603

37. časť

Dean okamžite vystúpil.
„môžem vám nejako pomôcť?“ opýtal sa z jeho typickým úsmevom.
Jeden z démonov sa len diabolsky usmial a pohol rukou. Deanom prešla taká bolesť, až sa mu podlomili kolená a zrútil sa k zemi, pričom si ešte aj poriadne udrel hlavu. Nebol schopný pohybu a démon to zdvihol a potom ho znova celou silou tresol o zem. Sam tiež vystúpil a démona od neho odtrhol. Odtiahol ho o pár metrov ďalej. a využil to že démona stále držal aby na neho použil svoju silu. Démonom prešli iskry a zrútil sa na zem.
Dean ani nezaznamenal, že niekto od neho toho démona odtrhol, pretože hneď si ho podal druhý. Ten však na to išiel ráznejšie. Nechcel sa len zabávať. Hneď jediným pohybom spôsobil, že sa Dean sa začal dusiť a aby mu ešte viac priťažil a znemožnil mu brániť sa, silno mu pritlačil rukou na plece, ktoré mal len nedávno zranené. Dean nevládal ani len kričať už pomaly začínal strácať vedomie. Keď Sam uvidel čo druhý démon robí s Deanom, chcel aj s ním urobiť to isté čo s tým prvým ale skôr ako stihol čokoľvek urobiť, pár metrov od neho zastavil ružový chrobák, ktorý predtým po ceste trochu zaostal.
„Hej.“ Vykríkla Amber hneď ako vystúpila. Démon pustil Deana a nechal ho padnúť na zem. Keď sa otočil Amber ho jediným pohybom hodila o zem, kde ostal ležať úplne paralyzovaný.
Dean už mohol normálne dýchať, tak sa trochu spamätal a pokúšal sa vstať. Vtedy uvidel Amandu a Amber.
„Chlapci poďte sem.“ Zavolala na nich Amber. Sam prišiel k Deanovi, podal mu ruku a vytiahol na nohy a potom prešli k dievčatám,
„odstaňte vzadu nech sa deje čokoľvek nezasahujte. Jedného podradného démona zvládneme aj samé. Našu spoločnú silu si skúsime sa silnejších.“ prikázala im Amber. Deanovi síce pripadalo zvláštne, aby ho zachraňovala žena ale ostal na mieste. Po tom všetkom sa už necítil na ďalší boj. V hlave mu hučalo a tiež ho bolelo plece. Bol rád, že vôbec dokáže stáť.
Amber potom prišla k démonovi zdvihla ho a celou silou ho tresla o auto.
„takže kto ťa poslal?“ opýtala sa ho a potom mu umožnila hovoriť aj keď sa stále nemohol pohnúť.
„to ti nepoviem ty bosorka.“ Vysmieval sa jej démon
„tak to sa ešte uvidí.“ Spokojne sa zasmiala Amber a naznačila Amande aby prišla. Potom sa chytili za ruky a skôr ako démon stihol reagovať vyslovili pár slov v latinčine. Sam pochopil, že je to nejaká verzia exorcizmu, ale nikdy nič také nepočul. Bolo niečo úplne iné ako používali oni.
„Dobre, dobre poviem vám to. poslali nás Lilith a Calissa. Poriadne zúria, že Dean unikol z dohody a prikázali nám, že keď ho nezabila dohoda aby sme to dokončili my.“ Vyklopil naraz démon.
„presne ako som si myslela.“ Usmiala sa Amber a pozrela na sestru. „Amanda dokončime to.“
„Tým, že ma zabijete sa nič nevyrieši. Lilith pošle ďalších a nezastaví sa kým oboch Winchesterovcov nezabije a vy dve budete bonus.“ povedal démon slizkým tónom aby Amber provokoval.
„áno ja viem.“ odpovedala mu úplne pokojne Amber. „ale hádam si nemyslíš že preto ťa nechám odísť. Nejaký démon čo mi skríži cestu nedopadne dobre.“
„jasné až ta tvojho milovaného Mikea.“
„to stačí. Amanda pokračujeme.“ Amber pozrela na sestru a potom dokončili kúzlo. Krátko na to čierny dym opustil telo. Amber natiahla ruku a pritiahla si ho tým bližšie. Potom vystrela pravú ruku aj Amanda zatiaľ čo ľavou stále držala Amberinu ruku a spoločne povedali zaklínadlo. Vtedy čierny dym zasvietil a vybuchol.
„čo to bolo?“ opýtali sa šokovaný Sam a Dean takmer súčasne.
„to čo ste videli. Vymietli sme démona a potom sme ho zabili. Maličkosť.“ Usmiala sa Amber.
„teda ste... ste fakt dobré.“ Pochválil ich Dean a potom prešiel k mužovi ležiacemu na ceste a priložil mu prsty na krk, aby skontroloval pulz. Ten muž zrazu otvoril oči zmätene sa poobzeral okolo a vyskočil na nohy
„čo sa deje? Keď to som? kto ste?“ zasypával ich otázkami stále očividne rozrušený.
„Len pokoj, pokoj. Už je dobre.“ snažil sa ho upokojiť Dean a priblížil sa k nemu. On však pred ním cúvol, akoby z neho mal strach
„Nechajte ma. Neviem kto ste a ako som sa sem dostal. Ale to je jedno ja len chcem ísť domov.“
„Nebojte sa nechceme vám ublížiť. naopak môžeme vám pomôcť. Odviesť vás domov alebo tak.“
„Nie nič nepotrebujem len mi dajme pokoj.“ Odmietal aj na ďalej ten muž a ponáhľal sa čo naj ďalej od ich po prázdnej ceste. Dean ho chcel zastaviť.
„Dean, nechaj ho ísť. Bude v poriadku.“ zadržal ho Sam.
„a čo ten druhý chlap?“ opýtal sa Dean a ukázal na druhého posadnutého muža ležiaceho na ceste
„Je mŕtvy.“ Odpovedal Sam úplne chladne akoby ho vôbec netrápilo, že zabil muža ktorý to rovnako ako ten druhý mohol prežiť. Zaujímalo ho len to či si Dean všimol čo s tým démonom urobil.
„Čo sa s ním vlastne stalo?“ opýtal sa Dean. Sam presne túto otázku očakával.
„No ušiel keď videl, že sem prišli dievčatá.“ Vyhovoril sa Sam a rýchlo zmenil tému.
„Teda, ale riadne si ťa podali. Nevyzeráš najlepšie.“
„Hej. Tak to ti veľmi pekne ďakujem.“ Urazil sa Dean.
„Prepáčte, že ruším vašu debatu, ale mali by ste ísť kým po nás nepošlú ďalších.“ Prerušila ich Amanda.
„Hneď ideme.“ Odpovedal jej Sam. Pozrel na Deana a povedal mu.
„prepáč ale teraz ťa už šoférovať nenechám. Pre tvoju vlastnú bezpečnosť.“
„Dobre, dobre. Ako chceš.“ Povedal mu Dean aj keď nie veľmi ochotne si sadol na miesto spolujazdca. Sam nastúpil a okamžite naštartoval.
„Vieš čo nechápem Sammy?“ opýtal sa Dean pochvíľi. Sam sa neho pozrel a Dean s úsmevom pokračoval
„Nemôžem pochopiť, prečo to vždy musím schytať ja, aj keď ty si nezraniteľný či také niečo.“
„Dean sa nie som nezraniteľný.“ Odmietol jeho tvrdenie Sam, ale keď videl ako sa Dean pozerá dodal.
„Teda aspoň myslím, že nie. nie úplne. A prečo ty? Asi pre to, že ich Lilith poslala namiesto tých pekelných psov. Ale však to nie je až také zlé. Keď prídeme k Bobbymu na sa ti na po pozriem.“

O necelú hodinu konečne dorazili k Bobbyho domu. Hneď pred domom ich čakalo ďalšie prekvapenie. Vyzeralo to, ako by tam došlo k poriadnej bitke.
Amber vycítila, že len nedávno tam boli démoni. Okamžite bežali ku vchodu ale keď chceli vojsť, zistili že dvere sú zatarasené zvnútra.
„do pekla toto má čo znamenať?!“ zanadával Dean a začal búchať na dvere.
„Hej Dean prestaň.“ Zastavil ho Sam. „Ublížiš si ešte viac.“
„Musíme sa dostať do vnútra. Musíme zistiť čo sa stalo a či je Bobby v poriadku.“ vykríkol Dean a ďalej búchal na dvere, v nádeji, že mu Bobby príde otvoriť.
Ani po niekoľkých minútach nikto neotváral tak to už Dean vzdal. prestal búchať na dvere a kričať na Bobbyho a zničene sa zviezol k na zem. Pozrel sa na Amber a opýtal sa jej.
„Amber, myslíš, že sú tu ešte démoni? Že sa mohli dostať dnu, alebo ublížiť Bobbymu?“
„Neviem, dúfam že nie.“
„skús sa sústrediť či tu niekedy neucítiš prítomnosť démona.“
„Ako som povedala, cítim že tu boli. Ale či sú ešte nablízku? Neviem. Nič necítim, ak keď možno trochu...“ Amber sa v polovici veci vety sa zastavila, pretože si uvedomila, že vníma len prítomnosť Sama. Nemohla si pomôcť, stále mala pocit, že je v ňom viac démonskej energie ako keď ho spoznala. Nechcela však nič povedať.
„čo je? Cítiš niečo?“ naliehal na Dean
„Nie, nič. Žiadny démon v blízkosti určite nie je.“
„fajn aspoň niečo, ale aj tak sa musíme dostať dnu zistiť či je Bobby v poriadku.“
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty27.04.09 22:26

Wiktoriano tak konečne sa niekto vschopil a dal pokračko. cheers cheers cheers V poslednej dobe mejako nečítajú poviedky. Posledná šanca - Stránka 12 555452 Posledná šanca - Stránka 12 555452 Posledná šanca - Stránka 12 555452

Inač čo sa týka pokračka tak bolo super super super. Ako Amanda s Amber vymietali toho démona. Shocked Shocked no niečo bezva. 704 704 A Dean to zase schytal ako vždy. lol! lol! No čo už. A ten koniec ako Amber vycítila Samovu krv som si myslel že ho prezradí. Len tak ďalej. 704 704 Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty28.04.09 18:55

Str8king to som si tiez všimla ze poviedky nejako zanedbávame No
no ale ani ja veľmi nestíham čítať a som ledva sa mi podatí niečo napísať 603 ale som rada ze aspon ty to ešte čítaš a že sa ti pokračko páčilo Posledná šanca - Stránka 12 92299
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty09.05.09 21:48

no v teraz sa nejako neviem dokopat k písaniu ale predsa sa mi podarilo dopísať pokračko. ospravdlnujem sa za chyby ale bez kontroly gramatiky Posledná šanca - Stránka 12 934194

38. časť

niekoľko minút len prechádzali okolo Bobby domu. chceli sa dostať dnu zozazu, ale zadné dvere boli tiež zatarasené. Amanda zrazu zastala pri jednom z okiem a pozerala sa dnu. Amber, Sam a Dean okamžite zastali pri nej.
"Vidíš niečo?" opýtal sa jej Dean.
"hej, vidím. Pozrite na okne je čiara zo soli a viem, že pred tým to tam nebolo. to znamená že to sem dal Bobby kým sme boli preč. teda určite je v poriadku." vysveltila Amanda.
"To je síce dobrá správa ale prečo nám nejde otvoriť? určite to nebude tak, že sa zabarikádoval v dome a šiel si ľahnúť."
"Hej Dean prestaň už vyvádzať ešte ťa tu porazí! nejako sa už dnu dostaneme." napomenul ho Sam.
"Hej a ako chceš sa tam vlámať? to by nebol práve najlepší nápad. Bobby má pravdepodobne strach, že by sa niečo dostalo dnu tak ak by sme pokúsili vlámať mohol byť nás privítať s pišťoľou v ruke."
"Hej, chlapci. Nemusíme sa tam vlámať. Mám nápad." prerušila ich Amber. Sam a Dean sa na ňu okamžite pozreli rovnako ako aj Amanda. Potom pokračovala.
"Bobby musí mať pri sebe mobil. zavoláme mu a nech nám príde otvoriť."
"Výborný nápad Amber si fakt skvelá!" vyhrkol zo seba Dean skôr ako stihol uvedomiť čo povedal. potom vybral mobil a zavolal mu.
Bobby zdvihol hned ako uvidel na dispeji Deanovo meno.
"Dean, kde ste? ste v poriadku?"
"sme tu pred domom. nevieme sa dostať dnu."
"počkajte hned prídem." okamžite položil a potom všetci štyria prešli k hlavným dverám aby na neho počkali.
Hned ako Bobby otvoril a uvidel ich ošpiechal každého svätenou vodou.
"Prepáčte musím sa uistiť, že ste to vy." vysvetlil im ked sa nič nestalo potom pozrel na Sama a Deana a povedal
"a vy dvaja mi ešte ukážte tetovania."
"Bobby no tak sme to my." urazil sa Dean ale potom mu tetovanie predsa ukázal tak ako aj Sam.
"tak už nás pustíš? Alebo máš ešte nejaký test" opýtal sa ho.
"Hej, len podte na chodbe je aj tak diablova pasca." odpovedal Bobby šibalsky sa sa usmial a odstúpil od dverí aby mohli vojsť.
"čo sa to tu vlastne stalo?" opýtala sa Amber ked šli do obývačky.
"čo sa stalo?! čo sa stalo? to by som sa mal opýtať ja vás." začal kričať Bobby. všetci pochopili, že je nahnevaný lebo odišli bez vysvetlenia, potom však pokračoval skôr než niekto stihol reagovať.
"Vyšiel som z knižnici, niekedy pred polnocou chcel som s vami hovoriť, ale zistil som, že tu nie ste, tak ako vaše autá. Asi tak hodinu potom som počul, že niekto je vonku. myslel som si že ste to vy, tak von vyšiel von a prepadlo ma pár démonov. chceli odomňa zistiť kde ste.
Potom sa tu našťastie zjavil ten Mike a zneškodnil ich. povedal mi kam ste šli a prečo. kázal mi aby som sa zavrel v dome a nevychádzal, nech sa bude diať čokoľvek, lebo môžu prísť daľší a ako zdôraznil, nebude mi stále zachraňovať zadok. Ked som vás počul búchať myslel som sú to zase démoni. preto som nešiel otvoriť."
„Bobby ja... mrzí ma to, ja som len chcela dostať Calissu.“ ospravednila sa mu Amber.
„ale práve v túto noc? a bez toho aby ste mi niečo povedali?" kričal dalej Bobby. potom sa lepšie pozrel na Deana a uvidel, že bol celý dobitý na čele mal zaschnutú krv a oblečenie rozthané.
"Dean, preboha ako to vyzeráš? čo sa ti stalo?" opýtal sa ho.
"No najprv si ma podal pekelný pes a potom ešte párik démonov." odpovedal Dean a usmial sa
"Sadni si pozriem sa ti na to."
"Nie to netreba som v poriadku." protestoval Dean.
"Aj tak pre istotu, ved sa ti ešte ani poriadne nezahojilo to plece." povedal mu prísne.
Dean teda viac nemietal a sadol si na gauč, kde mu Bobby ukázal.
„ideme teda urobiť nejaké silnejšie ochranné kúzla skôr, ak sa sem Lilithiny poskokovia pokúsia dostať znovu." oznámila im Amber a chystali sa aj s Amandou odísť.
„a čo budeme robiť dalej? budeme tu sedieť zavretý aby na nás nezaútočili.“ opýtal sa Sam
„Sam, teraz by sme si mali všetci vyspať, zajtra budeme rozmýšľať o tom čo podnikneme ďalej." odpovedala mu Amanda a potom obe odišli.
"Sam chod do kúpeľne a dones mi lekárničku." prikázal mu Bobby. Sam prikývol a odišiel.
"Tak čo sa to vlastne stalo?" opýtal sa Bobby Deana, ked tam ostali sami a skontroloval mu škrabance na hrudi.
"čo to mali byť s tými pekelnými psami? však dohoda bola zrušená."
"No nebola až tak úplne. Ked sme prišli do toho domu, kde bola Calissa poslala na mňa pekelného psa, ale potom ho Amber odohnala."
Ked sa vrátil aj Sam vysvetlili mu čo sa stalo kým boli preč. aj ked úplne všetko. len to čo sa im zdalo dôležité.
Bobby mu potom ešte ošetril ranu na hlave, ku ktorej prišiel ked ho démon hodil o zem.
"Budeš v poriadku, nie je to hlboké." oznámil mu, a ranu mu prelepil. potom sa usmial a dodal.
"v podstate môžeš byť rád, že ešte žiješ."
"Hej ja viem. už som mal byť na uvítacej párty v pekle." zažartoval Dean.

Chviľku na to sa všetci rozišli do svoji izieb aby sa aspoň trochu vyspali. Dean už od aj pred tým odpadával od únavy, tak zaspal okamžite ako si ľahol do postele. U Sama to však bolo iné. Asi hodinu sa prehadzoval na posteli a nemohol prestať myslieť na udalosti uplynulej noci. Bol rád, že Dean v poriadku a že sa jeho najhoršia nočna mora nezopakovala. teraz mal však iný problém. Lilith sa len tak nezdá. O tom ho presvedčili už tieto dva útoky za takú krátku dobu. Nebol ochotný sa skrývať alebo pred ňou utekať. Toto sa musí skončil. Rozhodol sa takmer v okamihu, že musí viac veci do svojich rúk však, by na to už mal mať dosť sily. Potichu vstal z postele a obliekol sa. Potom ešte pozrel na Deana. Ten tvrdo spal,
tak si ani nevšimol, ked otvoril dvere a odišiel, Rovnako ľahko sa dostal aj z domu,kedže aj ostatní spali. Vyšiel pred dom nastúpil do impaly a vyrazil na cestu. Chviľu len prechádzal po oklolí, netušil kde by mal Lilith nájst aj ked to bolo jediné na čo dokázal myslieť. Potom si spomenul na to ako mu Ruby vysvetlila jeho vízie a to ako podľa vízie našiel Deana. Netušil či to bude fungovať, ale rozhodol sa že to predsa skúsi. Zastavil
na kraji cesty a sústredil sa na Lilith. Trvalo len pár minút, kým sa mu pred očami objavili zablesky. Zvlaštne bolo, že vízia bola oveľa jasnejšia ako predtým a úplne bez bolesti hlavy. Znovu vyrazil na cestu rozhodnutý raz a navždy to ukončiť.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty09.05.09 22:25

Huráá!!Huráá!! Posledná šanca - Stránka 12 170639 Posledná šanca - Stránka 12 325299 Posledná šanca - Stránka 12 258431 Ďalšia časť wiki ja ťa milujem Posledná šanca - Stránka 12 177401 Posledná šanca - Stránka 12 891817 Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 214863 to je taká pecka Bobby v akcii ako na nich špliechal tú svätenú vodu a všetko heh Posledná šanca - Stránka 12 99937 Posledná šanca - Stránka 12 99937 a ako na nich nahučal veď mali mu aspoň niečo povedať čo Laughing Posledná šanca - Stránka 12 934194 a teda Mike mu zachránil prdel pekné od neho lol! a torturing!Dean och vieš ako som slintala drool drool fúú keď si opisovala , že je od krvy a dotrhaný joj dievča ja umieram fakt sila Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 312566 Posledná šanca - Stránka 12 949816 Posledná šanca - Stránka 12 284389 Posledná šanca - Stránka 12 707500 noo a Sammy neposlucha takže zdrhá to je super Posledná šanca - Stránka 12 104346 a tá vízia takže ide priamo za Lilith Posledná šanca - Stránka 12 806497 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 312566 Posledná šanca - Stránka 12 949816 na to som pekelne zvedavá Twisted Evil skvelá časť celé úžasné Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 214863 Posledná šanca - Stránka 12 430869 Posledná šanca - Stránka 12 430869 už sa teším na ďalšiu 704 Posledná šanca - Stránka 12 325299 Posledná šanca - Stránka 12 258431 Posledná šanca - Stránka 12 284389
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty23.07.09 22:30

hrdo hlásim, že som si konečne dobehla zameškané Twisted Evil posledné dve kapče som zhltla na jeden šup a musím povedať, že je to skvelé cheers naozaj sa mi páči ten príbeh Posledná šanca - Stránka 12 312566 a neustále Torturing!Dean... Posledná šanca - Stránka 12 284389 you know I like that Posledná šanca - Stránka 12 934194 Laughing
Sammy vyzerá byť dosť zmagorený tými svojimi schopnosťami, keď len tak zabíja démonov nehľadiac na ľudí a aby si vedela, tieto jeho časté odchody z bezpečia sa mi teda neľúbia Posledná šanca - Stránka 12 807248 Evil or Very Mad
za to Bobby je haluzák ako vždy 601 a baby sú šikovnice, len tak zabiť démona Posledná šanca - Stránka 12 103511 fakt som si ich obľúbila a to sa mne pri poviedkach nedeje tak často Posledná šanca - Stránka 12 999804 Posledná šanca - Stránka 12 430869
takže, čo dodať? snáď už len poklonu Posledná šanca - Stránka 12 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty24.07.09 10:18

Dzajnisko diki za koment. som rada ze sa ti moja poviedka stale páči. Posledná šanca - Stránka 12 170639
teraz som ju dosť zanedbala ale vôbec som nezabudla. na pokračku uz pracujem. len som sa ešte nerozhodla či napísať ešte dve kratšie časti alebo jednu riadne dlhú. ale dúfam čoskoro to sem hodim Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty07.08.09 19:49

tak konečne po dost dlhej prestavke sa mi podarilo napísať dalšiu časť. Kedze to tak trvalo je aj dlhšia ako zvyčajne a ak sa podari by som to mohla v najbližšej dobe uz aj dokončit Posledná šanca - Stránka 12 934194

39. časť

Keď sa Dean ráno zobudil dosť ho bolela hlava. Vôbec ho to neprekvapovalo pri tom, ako mu ju ten démon minulú noc tresol o zem. Cítil sa akoby ani nespal, ale pri pomyslení na to, aký je dátum bol rád že vôbec žije. Všimol si, že Samova posteľ je prázdna, čo na prvý pohľad nebolo nič zvláštne. Sam vždy stával skôr ako on. Predpokladal, že je niekde v dome, ani mu nenapadlo, že by tam nemal byť. Keď vstal a vyšiel z izby. Najprv si to nasmeroval do kúpeľne, potreboval sa osprchovať. Studená voda ho osviežila a aj ho prestala tak bolieť hlava. Keď sa osprchoval, že raz si opláchol tvár a potom zdvihol hlavu a pozrel sa ho zrkadla. Uvidel, že vyzerá dosť zničene. Okrem rany na čele mal aj kruhy pod očami, pretože niekoľko noci sa poriadne nevyspal.
"s tým asi nič nenarobím." pomyslel si a vyšiel z kúpelne. šiel rovno do kuchyne, nalial si kávu a najedol sa. Po chvíli tam vošiel Bobby.
"Nevieš kde je Sam?" opýtal sa ho okamžite, už sa mu zdalo zvláštne, že sa s ním ešte nestretol
"Len mi nepovedz, že sa zasa ponáhľal na nákup ako to mal v poslednej dobe vo zvyku."
"Nie to nie. Dnes som ho ešte nevidel. Myslel som si že ešte spí." odpovedal mu Bobby.
"Nespí. keď som vstal, jeho postel už bola prázdna."
"Tak potom neviem kde môže byť."
"Do pekla! to nie je možné!" vykríkol Dean a vybehol z kuchyne priamo k vchodovým dverám.
"Dean, kam ideš? nemal by si teraz vychádzať." kričal za ním Bobby a nasledoval ho.
"A do pekla! Sammy kam si zas šiel?!" zanadával keď uvidel, že Impala neparkuje pred domom, kde ju v noci zaparkoval. Hneď na to sa vrátil do domu a bežal za Amandou. Predpokladal, že ona ako jeho spriaznená duša, by mala niečo vedieť. Možno aj niečo čo Sam nepovedal ani jemu.
Okamžite vbehol do jej izby bez zaklopania. Tam však našiel len Amber
"Kde máš sestru?" opýtal sa jej.
"Je v knižnici." odpovedala jej Amber a prekvapene na neho pozerala. Nechápala prečo tam tak vtrhol a pýta sa na Amandu.
"Idem za ňou. vďaka Amber." Dean sa rýchlo ponáhľal preč. Amber ho však zastavila.
"Dean počkaj, čo sa deje?"
"Ale nič všetko je v poriadku, netráp sa."
"no tak mňa neoklameš. Cítim, že sa niečo deje."
"Prepáč Amber, teraz nie. idem za Amandou porozprávame sa neskôr." vyhovoril sa Dean a znova vybehol z izby, skôr ako ho Amber stihla zastaviť. Opäť bez zaklopania vošiel do knižnice. Amanda zdvihla hlavu od stola na ktorom mala rozložené nejaké predmety a tiež zopár kníh a opýtala sa ho.
"Dean, čo sa deje prečo si sem takto vtrhol?"
"Prepáč? vyrušil som ťa?"
"To nič, ja len... snažím sa zamerať Lilith, ale to počká. tak čo sa deje?"
Dean bol rozrušený z toho, že Sam odišiel, tak tam nervózne prestupoval na mieste.
"Radšej si sadni znervózňuješ ma." povedala mu Amanda a usmiala sa na neho. Dean síce trochu zaváhal ale nakoniec urobil ako povedala a sadol si.
Amanda sa otočila na pohovke, tak aby mu videla do tváre a navrhla mu.
"No tak hovor, čo sa deje?"
Dean sa zhlboka nadýchol, aby sa aspoň trochu upokojil a potom sa opýtal.
"čo sa stalo počas toho rituálu?"
Amanda trochu znervóznela, nečakala túto otázku a nevedela čo povedať.
"čo konkrétne myslíš?" opýtala sa.
"No, ty a Sam. To vaše spojenie... ja neviem.... mohlo by to spôsobiť, že by bol Sam nezraniteľný?"
"Nie, tak to určite nie. malo vás to ochrániť, ale nič takéto, prečo sa pýtaš?"
"Pretože, sa správa nejako čudne, teraz len tak bez slova odišiel a včera som videl ako rýchlo sa mu hoja rany."
"No ja neviem, čo by za tým mohlo byť, ale s rituálom to určite nemá nič spoločné."
"Ako to, že si si taká istá?"
Amanda chvíľu váhala čo povedať, nevedela akú reakciu môže čakať. Nakoniec sa však rozhodla a prehovorila.
"Sam ma síce prosil, aby som ti nič nepovedala, ale dohoda je už zrušená, tak ti to poviem."
"O čom hovoríš?"
"Ten rituál. spojenie medzi mnou a Samom nevyšlo."
"Ako to myslíš, že nevyšlo? Myslel som, že to vyšlo podla plánu. Ved medzi mnou a Amber je to v poriadku." stále nechápal Dean a bol zmätený viac ako doteraz.
"Vám dvom to vyšlo, ale nám nie. Niečo nám v tom zabránilo. Netuším čo, ale skrátka nás to vtedy od seba odhodilo a nepodarilo sa to. Mysleli sme si, že preto by mohol zomrieť Sam, ako to bolo v podmienke tvojej dohody. Preto ti to nechcel povedať, aby si sa zbytočne netrápil."
"čože? tak to ste mi určite mali povedať!" vykríkol Dean, nečakal však na Amandinu odpoveď, tá aj tak ostala ticho a nevedela čo viac povedať. Dean sa pokúsil vstrebať tie informácie čo najskôr a potom prehovoril
"ale to je už teraz jedno, dohoda bola zrušená a Samovi sa nielenže nič nestalo, ale ešte je aj nezraniteľný. Ak to nemá nič z rituálom, tak čo sa to s ním deje?"
"Ja neviem Dean, naozaj." odpovedala Amanda a pozrela na neho v okamihu sa rozhodla povedať mu všetko lebo mala o Sama obavy.
"Viem len to, že pred rituálom sa pár krát stretol z Ruby, vraj mu mala pomôcť s tvojou dohodou, len neviem ako."
"Z Ruby? Prečo si mi nič nepovedala predtým? Ruby je hnusná potvora a tá jej “pomoc“ neveští nič dobré. A čo Amber? Vie o tom aj ona? Aj ona mi zatajila takú dôležitú vec? Moja spriaznená duša?" zvýšil hlas Dean.
„nie Amber o ničom nevie to len ja.“ zaklamala mu Amanda. Nechcela ohroziť ich puto tak radšej vzala celú vinu na seba
"Sam ma žiadal, aby som nič nepovedala. Uistil ma, že z Ruby skončil."
"že skončil? o tom pochybujem!" vykríkol Dean, v rýchlosti sa postavil a vyštartoval z knižnice.
"Hej počkaj, kam ideš?" vykríkla za ním Amanda a tiež sa postavila
"Porozprávať sa s tou sukou Ruby!"
„no tak, nevymýšľaj. Teraz, by si mal čo najskôr nájsť Sama."
"a vieš mi povedať kam asi tak mohol ísť? A práve teraz keď to nás ide celá Lilithina armáda?"
"Ja neviem ,ale to sa dá zistiť som čarodejnica a síce sa rituál nevydaril, jeho spriaznená duša."
"Tak mi povedz ako?"
"Daj mi chvíľu Dean, keď budeš na mňa takto naliehať, nebude s toho nič. podaj mi ruku."
"čože? načo?" prekvapil sa Dean,
"Si jeho brat ste prepojený skrátka mi podaj ruku." presviedčala ho Amanda. Dean síce chvíľu váhal, ale potom jej ruku podal, hned ako sa ho dotkla akoby ju kopla elektrina
"Amanda čo sa deje?" opýtal sa vyľakane Dean,
"Nie! Preboha Sam, nie!" vykríkla Amanda a potom sa Deanovi vytrhla a zviezla sa do kresla v ktorom predtým sedela. Dean sa k nej zohol a opýtal sa jej
"čo to malo znamenať?"
"Videla som Sama." povedala Amanda potom čo sa trochu spamätala a pozrela sa na neho.
"Ako ho, že si videla? Mala si víziu? tiež mávaš vízie ako Sam?"
"Nie tak ako on, moje vízie patria k mojim schopnostiam ako čarodejnice. Sam ich má kvôli Azazelovej... skrátka kvôli Azazelovi."
"no dobre, povedz mi čo si videla? stalo sa niečo Samovi?"
"Neviem, videla som len jeden záblesk. videla som Sama ako vošiel do nejakej miestnosti a potom som videla dievčatko. Malé dievčatko, ale pôsobilo desivo a rovnako Sam mal taký výraz, ako som u neho ešte nevidela. Až z neho šiel strach a... to je všetko."
"Lilith? Sam je z Lilith?" vykríkol Dean šokovane.
"Buď to alebo sa s ňou najbližšej dobe stretne."
"Ale to sa nemôže stať, ved ona ho zabije. Musím ho nájsť, vieš kde to bolo?"
"To neviem, Dean prepáč, viac som nevidela."
"Tak čo potom budeme robiť? ako ho nájdeme? nemáme čas." začal panikáriť Dean.
"Pokojne, najskôr pôjdeme za Amber."
"Prečo?"
"Pretože ona, vy dvaja ho môžete nájsť, ja už viac nezistím." vysvetlila Amanda a pri tom mu pozerala do očí aby odhadla jeho reakciu potom kývla hlavou smerom k dverám knižnice
"Tak ideme?"
Dean len prikývol a rýchlo vyštartoval cez chodbu až do Amberinej izby. Našťastie bola stále tam.
"Amanda, Dean čo sa deje?" opýtala sa keď ich uvidela. U oboch cítila nervozitu, tak to nemohli utajiť. Amber by to síce u iných nevycítila, ale u týchto dvoch vedela celkom presne ako sa cítia. Amanda je jej sestra a Dean jej spriaznená duša, z oboma ju spájalo silné puto.
"Musíme čo najskôr nájsť Sama!" vyhŕkol Dean jedným dychom.
"Prečo čo je zo Samom?" opýtala sa Amber. Amanda videla na Deanovi, že by nebol schopný sám vysvetliť čo sa stalo, na to bol až príliš rozrušený, takže to sestre stručne vysvetlila ona.
"Dean, pokojne, nájdeme ho." povedala mu potichu Amber a pozrela mu do jeho smutných zelených očí. Chcela mať takú moc aby ho mohla upokojiť, aj keď chápala ako sa asi cíti, ved ide o jeho brata.
"Ale ako ved ani netušíme kde ho hľadať. Vieme len to, že sa každú chvíľu stretne z Lilith, ak sa už nestretol."
"Len ver Amber a všetko dobre dopadne, teraz vás nechám. Idem povedať Bobbymu. čo sa deje nebolo by správne zase ho s toho vynechať." navrhla Amanda a obaja síce na chvíľu zaváhali ale nakoniec súhlasili Amanda hned na to odišla.
"Tak ako ho chceš nájsť?" opýtal sa Dean nedočkavo. Amber vstala z postele a prešla k skrinke, do ktorej si už za dobu čo tú izbu obývala stihla uložiť veci. Vybrala z nej niekoľko predmetov, Dean ju z napätím pozoroval a sledoval čo vyberala. vytiahla nejaký poskladaný kus papiera, amulet a niekoľko sviečok. potom to všetko začala rozkladať po podlahe a prehovorila
"Použijeme vyhľadávacie kúzlo. To čo robila Amanda keď ma uniesli."
"Ale vtedy to nevyšlo." namietol Dean.
"Áno ale to len preto, že to blokovala Calissa, teraz to už vyjde."
"Dobre, tak to teda urob."
"Nie Dean, to musíš ty." odpovedala Amber a zdvihla hlavu aby sa na neho pozrela
"Ale akože ja? ja predsa nie som čarodejník, žiadne kúzla nepoznám." prekvapil sa Dean, vôbec nechápal čo od neho Amber chce.
"Toto je zaklínadlo na nájdenie súrodenca. Sam je tvoj brat, tvoja krv, len ty to môžeš spraviť."
"J..ja neviem, nikdy som mágii neveril a neveril som, že sa môže použiť aj na dobré účely."
"Ak si spomínaš tak práve mágia zachránila tvoju dušu pred peklom." bránila sa Amber okamžite ako z jeho slov spoznala opäť tú nedôveru k mágii, ktorú jej dal tak jasne najavo pri ich prvom stretnutí. Dean na to už nič nepovedal, Amber to teda nechala tak a prešla rovno k veci.
"Neboj sa je to jednoduché kúzlo, a poviem ti čo robiť tak to zvládneš."
Dean prikývol a čakal na ďalšie Amberine pokyny.
"Potrebujeme niečo Samove. Nejaký predmet, ale Sam by mal k nemu mať vzťah."
"Tak to bude ťažké, také veci väčšinou nosí pri sebe, ale dobre idem pozrieť do izby." súhlasil Dean a odišiel. Amber zatiaľ pripravila ostatné veci. Zapálila sviečky rozložila na zemi mapu. Dean sa hned no to vrátril.
"Máš niečo?" opýtala sa ho
"áno, jeho hodinky. nechal ich na nočnom stolíku. Zvláštne nosí ich skoro vždy. Môže byť?"
"áno môže. Pod, sadni si sem ku mne." Amber ukázala na miesto na podlahe rovno pred mapou vedľa ktorej sedela aj ona. Dean zaváhal ale potom si keď nej sadol a zo záujmom si prezeral prezeral veci čo pripravila.
"čo mám teraz robiť?" opýtal sa po chvíli.
"hlavne sa uvoľni... daj mi tie hodinky." Dean jej teda podal hodinky a Amber mu vložila do pravej ruky amulet a vzala jeho ľavú ruku do svojej. Deana až prekvapilo ako nežne to spravila a rovnako pomaly a opatrne mu ruku položila tam ked tým položila Samove hodinky. Bola opatrná aby mu neublížila, vedela že jeho rana ešte nie je zahojená a stále ho bolí . Dean sa trochu usmial
"čo je?" opýtala sa Amber
"ale nič len som nevedel, že vieš byť taká nežná, ak by som nevedel, že nemôžeme byť spolu, myslel by som si že si tá pravá." povedal Dean úplne bez uvažovania až sa za to cítil trápne. Amber sa začervenala a usmiala sa nevedela čo povedať
"Dean ja..."
"áno viem, nechajme to..." zahovoril to Dean a rýchlo zmenil tému "čo mám robiť dalej?"
Amber položila ruku na jeho a niečo pošepkala v tom okamihu sa plamene sviečok rozhoreli viac.
"Zdvihni amulet nad mapu, nehýb rukou ukáže nám miesto keď je Sam." povedala mu Amber. Dean sa pozrel sa amulet ktorý držal v ruke. Amber ho zatiaľ stále držala za druhú ruku. Bol to zvláštny pocit, akoby cítil to puto čo ich spájalo. Urobil teba to čo povedala. Amulet chvíľu nad mapou krúžil, ale neukázal žiadne miesto.
"Nefunguje to len strácame čas." povedal sklamane Dean
"Len trpezlivosť, uvoľni sa, určite to vyjde." presviedčala ho Amber tak Dean pokračoval a nakoniec amulet zastal na jednom mieste na mape.
"Vidíš máme to. Tu je Sam." povedala Amber ukázala na mapu.
"čo to je za miesto?" prekvapil sa Dean
"Je to jeden prázdny dom, podobný tomu kde sme včera našli Calissu. Obľúbený úkryt pre démonov."
"takže predsa šiel za Lilith. musím tam okamžite ísť." vyhŕkol Dean a rýchlo sa postavil a šiel ku dverám. Vtedy si spomenul, že Sam si vzal impalu. V duchu zanadával a potom sa pozrel na Amber a opýtal sa jej:
"požičiaš mi tvoje auto?
"čože? ty chceš ísť mojim autom?" prekvapila sa Amber. Dalo jej zabrať, aby sa nezačala nahlas smiať.
"Nemám veľmi na výber, alebo hej? Sam si vzal moje." vysvetlil Dean a tváril sa že je to pre neho úplne krajné riešenie.
"tak požičiaš mi ho?" opýtal sa znova. Amber zdvihla zrak a pozrela na Deana potom odpovedala.
"Vezmem ťa tam." Dean sa na ňu zvláštne pozrel Amber pochopila, že by do toho chcel ísť sám, ale to mu zamietla skôr ako stihol čokoľvek povedať.
"Nie Dean, nebudem o tom diskutovať! nenechám ťa v tom samého. idem s tebou a určite pôjde aj Amanda."
Dean videl, že je rozhodnutá a tiež je tvrdohlavá prinajmenšom tak, ako on sám, tak nenamietal. Amber si vzala bundu a kľúče od auta a odišli spolu z izby. Potom aj Dean šiel do izby a ani nie o minútu sa stretli pred Bobbyho domom, kde už čakala aj Amanda, ktorej Amber už všetko povedala. Aj Bobby by najradšej šiel s nimi ale nakoniec sa dohodli, že by niekto mal ostať aj v dome. Trojica nastúpila do Amberinho ružového miláčika a vyrazili na cestu.
Keď dorazili na miesto Dean si okamžite všimol odstavenú impalu, a tak vybehol z auta a bežal do domu skôr ako Amber poriadne zaparkovala. Ako šiel po chodbe našiel tak niekoľko tiel ležiacich na zemi, bál sa vôbec pomyslieť na to čo sa tam asi stalo. Snažil sa čo najskôr nájsť Sama a dúfal, že ešte nejde neskoro.

Sam potom čo mal víziu o mieste, kde sa skrýva Lilith, ešte musel zistiť kde presne ten dom je. To zabralo mu ešte nejaký čas a už mu musel stačiť klasický spôsob. prezrel mapy čo mali v Impale, ale nenašiel nič. Bol rád, že si vzal aj svoj notebook, len na internete sa mu podarilo nájsť cestu k tomu domu a hned vyrazil na cestu. Najprv uvažoval, že zavolá Ruby a ešte sa s ňou poradí, ale nakoniec sa rozhodol ísť do toho sám. Cítil, že je pripravený. Keď zaparkoval pred domom všimol si, že Lilithina skrýša je dobre chránená všade mala postavených démonov na stráži. To bola trochu komplikácia ale Sama neodradila. Vystúpil z auta sebaisto bez akejkoľvek zbrane. Hned ako ho démoni zbadali zaútočili na neho ale Sam ich bez problémov šmahom ruky odhodil čo najďalej a ak sa mu podarilo nejakého sa dotknúť, zabil ho elektrickým prúdom. Tá obrovská sila ho pomaly ovládala, ale on sa vôbec nebránil. Naopak páčilo sa mu to a tak pomaly strácal nad sebou kontrolu. šiel dovnútra cez chodbu a prezrel niekoľko miestnosti, prebojovával si cestu bez najmenších problémov. Nakoniec sa podarilo dostať do miestnosti z jeho vízie, v ktorej mala Lilith svoj hlavný stan. Vykopol dvere a vošiel. Lilith okamžite ako ho uvidela zdvihla ruku a miestnosť rozžiarilo oslepujúce biele svetlo.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 12 Empty

Návrat hore Goto down

Posledná šanca
Návrat hore 
Strana 12 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: