Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Posledná šanca

Goto down 
+14
lentilka
Violet
Ettie
shelby
str8tking
Soniq
Madlen
Kristine
dion-fortune
milleniumfalcon
calla
Mystic
Faith
wiktoriano
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Posledná šanca - Stránka 13 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty07.08.09 19:49

So Samom to však nič nespravilo a stále k nej išiel bližšie.
"Nefungovalo to predtým a nebude ani teraz. Musíš vymyslieť niečo lepšie ty malá suka..." Prihovoril sa jej Sam a diabolsky sa zasmial potom dodal.
"teda na to už nemáš dosť času."
Lilith pred ním začala ustupovať. Sam sa opäť zasmial a pobaveným tónom prehovoril
"Tak teda ty sa ma naozaj bojíš.... no a asi by si sa aj mala."
Lilith pred ním stále len ustupovala, dobre si uvedomovala, že ona jedna z najmocnejších démonov je pred ním úplne bezmocná, pred ním obyčajným človekom.
"To mi ani nič nepovieš?" vysmieval sa jej ďalej Sam
Lilith na neho síce chvíľu len vystrašene pozerala, ale potom znovu zdvihla ruku. V tej istej zdvihol ruku aj Sam, ale oboch ich odhodilo len o kúsok dalej.
Sam sa k nej opäť rýchlo priblížil, skôr ako sa stihla zodvihnúť a jediným pohybom ruky ju úplne paralyzoval. Lilith sa snažila vyslobodiť, alebo aspoň uniknúť z tela, ale nemohla nič robiť.
"Nemala si si nikdy začínať so mnou ani s mojím bratom." prehovoril k nej chladne Sam, potom jej položil ruku na čelo. Lilith sa stále nemohla ani pohnúť keď ňou prešlo niekoľko elektrických výbojov a bezvládne telo dievčatka a zrútilo k zemi. Samove oči sčerneli a spokojne sa usmial. Vtedy začul, že niekto prichádza, predpokladal, že ešte ďalší z Lilithiných poskokov, rýchlo sa otočil a odhodil ho k stene. Prišiel k nemu a v šere miestnosti, nevidel tej osobe do tváre. Položil mu ruku na plece a práve keď ho chcel doraziť začul známy hlas
"do pekla Sam! To som ja, čo ma chceš zabiť?!"
Sam sa lepšie pozrel a okamžite spoznal Deana. Pustil ho a sledoval ako sa dvíha zo zeme.
Len tam stál ani mu nešiel pomôcť, nezmohol sa ani na jedno slovo. Vtedy akoby precitol a cítil sa ako monštrum, ako ten najhorší démon. Bol taký zaslepený, že si nevšimol, že skoro zabil vlastného brata. Uvedomil si, že sa stal hrozbou pre Deana aj všetkých ostatných. Cítil, že jeho temná stránka to začína ovládať a on s tým nedokáže bojovať. Poobzeral sa okolo seba po telách posadnutých ľudí, ktorých len tak zabil a potom sa pozrel na Deana, Nedokázal sa mu však pozrieť do očí, pretože cítil ho sklamal a bál sa, že v bratových očiach uvidí odpor.
"Odpusť mi to Dean, viem že som ťa sklamal. Radšej sa ku mne viac nepribližuj, pre tvoju vlastnú bezpečnosť." dostal zo seba z roztraseným hlasom.
"Ale to tak Sammy, prestaň stále si môj brat, spolu to vyriešime." prehovoril Dean a prišiel k nemu bližšie.
"Nepribližuj sa! povedal som aby si sa odo mňa držal dalej." vykríkol Sam cúvol a znovu ho odhodil. Až vtedy keď uvidel ako Dean znova preletel k stene, uvedomil si čo sa stalo. Odhodil ho a ani nevedel ako. Zohol sa k nemu a pomohol mu vstať. Zo slzami v očiach sa na neho pozrel a povedal mu.
"Prepáč. nechcel som ti ublížiť." a potom len tak pred Deanovými očami zmizol.
"čo sa stalo?" opýtali sa Amber a Amanda skoro súčasne keď vbehli do miestnosti.
Dean chvilu len pozeral pred seba a potom zo seba dostal len jediné slovo
"Sam."
"čo je s ním? kde je?" opýtala sa Amber.
"On... on... jednoducho zmizol...zmizol tak ako to robia démoni." hovoril Dean len veľmi pomaly, roztraseným hlasom. Každé jedno slovo ho pichlo pri srdci, pretože si to musel pripustiť.
Amber pozerala na Dean, takého zničeného ho ešte nevidela. Potom sa obzrela okolo. uvidela na podlahe ležať dievčatko, ktoré bolo predtým posadnuté Lilith. Zohla sa k nemu a skontrovala mu pulz.
"Je mŕtva?" opýtal sa Dean
Amber prikývla
"on ju len tak zabil? bolo mu jedno, že vo vnútri je mále dievčatko. toto nie je Sam akého poznám, ten by to nikdy neurobil." uvažovala nahlas Amanda, stále tomu nemohla uveriť. Sam bol jej spriaznenou dušou ale ako je potom možné toto? Nikto jej neodpovedal. Dean zrazu bez slova vybehol z domu.
"Počkaj, kam chceš ísť?" Kričala za ním Amber ktorá spolu zo sestrou bežala za ním
"Za tou prekliatou Ruby toto jej neprejde." vykríkol Dean a dalej sa ponáhľal k Impale zaparkovanej pred domov kúsok od Amberinho chrobáka.
"Dean no tak, ved ani nevieš kde je." Snažila sa ho zastaviť Amber,
"Nejako ju už nájdem. chodte k Bobbymu stretneme sa tam." povedal im, nastúpil do Impaly a už aj naštartoval.
"čo budeme robiť? nemôžeme ho nechať len tak odisť." opýtala sa Amber sestry.
"Nemáme inú možnosť. a tu nemôžeme zostať Sam určite nezlikvidovať všetkých démonov čo pre Lilith pracovali. vráťme sa k Bobbymu, musí sa dozvedieť čo sa stalo. Dean sa určite vráti." snažila sa ju upokojiť Amanda, aj keď ona sama vôbec nebola pokojná.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 10:57

Wiki toto je úplne úžasná poviedka Posledná šanca - Stránka 13 103511 Posledná šanca - Stránka 13 430869 tolko torturingu drool to skutočne ako pre mňa písané dance 704 evil Sammy ,torturing Dean a ešte ten vzťah , ktorý sa začína vyvýjať medzi Deanom a Amandou Posledná šanca - Stránka 13 430869 Posledná šanca - Stránka 13 214863 Posledná šanca - Stránka 13 312566 Posledná šanca - Stránka 13 949816 ja si tie dve inak strašne mýlim takže dúam , že som sa nesekla zas hah Posledná šanca - Stránka 13 316745 Posledná šanca - Stránka 13 404917 no som z toho celá natešená Posledná šanca - Stránka 13 258431 dúfam , že aj niečo viac medzi nimi bude Posledná šanca - Stránka 13 284389 Posledná šanca - Stránka 13 578527 a Sam by mohol s Amber no nie? Posledná šanca - Stránka 13 430869 Posledná šanca - Stránka 13 934194 prosím ,ale už nedočkavo čakám na ďalšiu časť nech je tu čoskoro inak sa z toho zbláznim Posledná šanca - Stránka 13 202744 Posledná šanca - Stránka 13 260605 a Dean išiel preč bomba bude torturing , že??? Posledná šanca - Stránka 13 260605 Posledná šanca - Stránka 13 284389 Posledná šanca - Stránka 13 707500 Twisted Evil drool Posledná šanca - Stránka 13 430869 ale dobre budem ticho, veď to je na tebe Laughing ,ale aj tak Posledná šanca - Stránka 13 284389 hah skvelá práca milujem tvoju ff Posledná šanca - Stránka 13 104346 Posledná šanca - Stránka 13 469569 Posledná šanca - Stránka 13 177401 Posledná šanca - Stránka 13 430869
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 15:15

Wiki: Povídka je fakt dobrá, pokračuj dále. Wink
Soniq: Ten obrázek co máš ve svým příspěvku, to je jako kdyby Dean a Sam byli teplí a ne jako bratrská láska. Na obrázkách, co má Lentilka se sice J + J taky objímají, ale to je úplně normální. Nezlob se na mě, ale tak to vidím já. lol!
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 15:38

janča som síce OT, ale - no a??? tak tam má slash banner.. ak sa nepáči, blocker.. nechápem, čo to stále niekto musí riešiť
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 15:48

janča akože kto povedal , že to sú Dean a Sam Question mám tam Padackles čiže sú to Jared a Jensen Wink akože nie je to vôbec bratská láska ,ale láska medzi J2 , no nechápem fakt No sorry za Posledná šanca - Stránka 13 445251 súhlasím s Fay nechápem čo to ako riešite Suspect
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 15:58

Slibně se to rozvíjí, jen co je pravda. Very Happy Kdy bude pokráčko?

A propo, tohle mě nikdy nepřestane udivovat. Laughing
Každému se přece líbí něco jiného a podpis je na fórech od toho, aby svého nositele a jeho zájmy prezentoval. A když to není urážlivé, tak je celkem fuk, zda jsi Marry Sue nebo slash fan.
Posledná šanca - Stránka 13 99937
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
janča
Winchester
Winchester
janča

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 16:34

Však taky říkám : nezlob se na mě, je to jen můj názor a taky je to tak správný, ať si dá každý obrázek jaký chce, je to jen jeho volba. Doufám, že nás to vzájemně nerozzlobí. Tak už toho necháme a raději trochu "popoženeme" wiki s pokráčkem té povídky, co říkáte?
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 19:12

janča veď jasne len sa viem vždy vytočiť ,ak ma niekto pripomienky na slash adť. srry možno som mala prehnanú reakciu samozrejme nerada sa hádam takže tak sme si to vyjasnili Posledná šanca - Stránka 13 673161 Posledná šanca - Stránka 13 934194 Very Happy a samozrejme wiki makaj a píš pome ,nech už to tu je moja Posledná šanca - Stránka 13 49896
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty14.08.09 20:29

Baby diki za komenty som rada ze sa vam poviedka páči. Posledná šanca - Stránka 13 92299 čo sa tyka pokračka uz sa na nom pracuje a cez vikend ešte aj dačo popišen tak hadam bude čoskoro. mala by to byt uz posledna čast ale uvazujem ze by som potom napísala kratšiu poviedku čo by na toto nadvazovala. teda by tam boli znova Amanda a Amber
Soniq trochi si tie mena poplietla ale nevadi pochopila som a či budu spolu tak to sa ešte uvidi vzdy je tu ta kliatba Twisted Evil

a k tym slash banerom to je fakt trochu off tak sa nebudem velmi vyjadrovat. viete aky mam na to názor ale nikomu nič nevyčitam mozete si dat do podpisu čo chcete. a ak niekomu vadi na to je tu adblock Posledná šanca - Stránka 13 934194
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty30.08.09 14:27

No, wiki, dobehla som si zameškané - znovu Rolling Eyes ale som o to radšej, že som si našla čas, aby som si to prečítala cheers
Dean is freaking out, chudák, brácho mu proste bude stále robiť starosti Posledná šanca - Stránka 13 807248 baby sú zlaté, ako vždy Posledná šanca - Stránka 13 430869 snažia sa pomôcť Posledná šanca - Stránka 13 430869
hmm... Dean&Amber... 702 treba dodať niečo viac? Posledná šanca - Stránka 13 177401
starší Winchester čaruje Posledná šanca - Stránka 13 261136 no to som sa zabávala Posledná šanca - Stránka 13 49896 živo si viem predstaviť, ako znechutene sa musel tváriť, keď mu Amber povedala, že teraz ide fušovať do mágie on Posledná šanca - Stránka 13 49896
a Sammy... evil... ale ešte nie total... a hádže Deana o stenu... Posledná šanca - Stránka 13 284389 vrrr Posledná šanca - Stránka 13 707500 toto sa mi ľúbi Twisted Evil ale dostalo ma, že odtiaľ zmizol... proste fuč ako ostatní démoni Shocked to ako... wau confused
no a koniec - Dean ide za Ruby Posledná šanca - Stránka 13 707500 tá malá b*tch skončila Posledná šanca - Stránka 13 316745
teším sa na ďalšie pokráčko, už sa nám to poriadne vyhrocuje Posledná šanca - Stránka 13 284389 Twisted Evil dobrá práca Posledná šanca - Stránka 13 104346
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty04.09.09 21:17

Dzajnisko diki za koment. Posledná šanca - Stránka 13 177401 Posledná šanca - Stránka 13 92299
som rada ze sa ti pačilo ako Dean čaroval mala som to premyslene už dlho ale nevedela som či to tam napísať. 603
a ak sa ti páči ako Sammy trieska Deana o stenu v tejto časti si toho ešte užiješ. Twisted Evil Twisted Evil
toto je už posledná časť tiež trochu dlhšia lebo som chcela presne 40 častí. ako som nedávno zistila písala som tuto poviedku celý rok.
dufam teda že sa aj koniec bude páčiť a nič som nezabudla vysvetliť Very Happy

40. časť

Dean šiel zo pár minút len tak bezcieľne, uvedomil si, že naozaj nevie ako Ruby nájsť a rovnako netuší ani ako nájsť Sama. Všetku vinu chcel hodiť len na Ruby, nechcel obviňovať Sama, podľa neho ho to len ona zmanipulovala. Len ona spôsobila, to čo sa z neho teraz deje. Chcel veriť, že je v tom nevinne. Nemohol však viniť len Ruby, tiež obviňoval aj seba, že tomu nedokázal zabrániť. že nebral viac vážne to čo sa zo Samom deje, všetky tie jeho záhadné odchody, zvláštne správanie. Mal ho sledovať alebo čokoľvek iné. Mal zistiť, že sa stretáva z Ruby. Mal ho ochrániť. Trápilo ho, že zlyhal a sklamal otcovu dôveru. Veď on sám ho žiadal, aby ho pred týmto ochránil. Krátko pred smrťou a aj v tom sne, ktorý mal pred pár dňami. Teraz už vedel, že práve toto mu chcel naznačiť.
Keď už bol zúfalý a začal uvažovať o tom, že Ruby predsa nenájde a mal by sa radšej vrátiť k Bobbymu, padol mu zrak na sedadlo spolujazdca. Sam tam nechal porozhadzované nejaké papiere a mapy. Tie si nevšímal. čo ho však zaujalo bolo, že tam na uvidel aj Samov mobil. Okamžite si ho vzal. Keď sa pozrel na posledné volané čísla, ako posledná tam bola Ruby. Síce už vedel, že s ňou bol v kontakte rozčúlilo ho to. Potom však dostal nápad ako sa z Ruby stretnúť a napísal jej smsku v ktorej stálo:
"Ruby musíme sa okamžite stretnúť. Je to súrne. Sam"
Ruby mu do niekoľkých minút odpísala a súhlasila zo stretnutím. Dean okamžite vyrazil na miesto, ktoré mu navrhla. Keď zaparkoval na kraji cesty Ruby sa okamžite zjavila pred impalou. Vtedy ešte netušila, že to stretnutie bola pasca. V priebehu niekoľkých sekúnd to však pochopila, keď uvidela, že auta vystúpil starší z bratov. Nezaváhala, ani sa nepokúsila o útek. Zaujala obranný postoj, ruky si dala v bok, nahodila svoj typický úsmev a prihovorila sa mu.
"Ale, ale Dean, nečakala som, že sa ešte niekedy stretneme a už vôbec nie práve dnes."
"Hej očakávala si že sa už budem smažiť v pekle! Ale smola dostal som sa s toho aj bez tvojej pomoci!" vyštekol na ňu Dean
"Dean, nebuď k mne takýto. lámeš mi srdce." odpovedala Ruby uštipačným tónom a Dean na ňu opäť začal kričať. skrátka si nemohol pomôcť nedokázal kontrolovať tú zlosť
"Ale no tak nebuď smiešna! Veď ty žiadne nemáš! A ak ti nejaké srdce bije v hrudi nie je tvoje ale tej ženy, ktorej si ukradla telo!“
"Okej, prestaň tu na mňa kričať a povedz mi prečo si prišiel! prečo si ma sem vylákal v Samovom mene?" nedala sa Ruby
"Len kvôli ten tvojej prekliatej túžbe vidieť Lilith mŕtvu, ktovie prečo si potom tak túžila,
si urobila zo Sama monštrum! Teraz môžeš byť spokojná! vyšlo ti to! Sam Lilith zabil a aj všetkých čo mu prišli do cesty a ktovie čo ešte urobí. Všetko čo sa mu teraz stane, budeš mať na svedomí ty! Teda za predpokladu, že nejaké svedomie máš!"
Ruby Deanove slová zaskočili. Netušila čo sa stalo. Sam sa jej neozval a muselo sa to stať tak rýchlo, že sa ešte nestihla dopočuť o Lilithinej smrti. Chvíľu váhala čo Deanovi povedať a potom na neho začala tiež kričať.
"Možno máš pravdu! možno som Sama využila pre svoju pomstu! Ale toto som nikdy nechcela! Toto sa nemalo stať. Myslela som že svoje schopnosti zvládne."
"No jasné ty si mala len dobré úmysly! to ti mám uveriť? prestaň s tými sladkými rečičkami na mňa to neplatí!"
"Dean spomaľ, chápem že si na mňa naštvaný ale..." prerušila ho Ruby Dean ju však ani nepustil k slovu a znovu jej skočil do reči
"Naštvaný?! Naštvaný je slabé slovo! Najradšej by som ťa poslal hned naspäť do pekla!"
"Ja ťa chápem, ale to by si nemal urobiť."
"a povieš jediný dôvod prečo to neurobiť?!"
"Pretože tak ako som ho naučila tie schopnosti používať, môžem sa postarať o to aby ich znovu zablokoval a bol taký ako predtým."
Dean ostal chvíľu ticho, uvažoval nad Rubynými slovami. Nevedel sa rozhodnúť, či jej veriť, ved Sam jej veril a ako dopadol. Ale na druhej strane, ak bola možnosť, čo len najmenšia šanca, že by Sam mohol byť znova takým aký predtým, musel to aspoň skúsiť. Ak by to neskúsil a Samovi by sa niečo stalo, alebo pod vplyvom zla by ešte niekomu ublížil, nikdy by si to neodpustil.
"Naozaj to dokážeš?" opýtal sa nakoniec.
"Pravdaže áno, keď sa dostaneme k nemu a presvedčím ho, aby to chcel urobiť tak to dokážem. síce to závisí od Sama."
"A čo keď to nebude chcieť urobiť? čo ak sa tej moci nebude chcieť vzdať?"
"to bude tvoja úloha, aby si ho presvedčil. Ja mu pomôžem potom, keď bude pripravený."
"Dobre, tak čo mám robiť? ako ho nájdem?"
"Teraz nerob nič. vráť sa k Bobbymu. Chod za tými tvojimi čarodejnicami. Ja zistím aká je medzi démonmi situácia a hlavne kde je Sam a prídem za tebou." odpovedala mu Ruby.
Dean ešte chvíľu zaváhal a potom prešiel k Impale.
"Dobre, ale máš len jednu šancu. Ak ma podrazíš už sa s toho nevykecáš." dodal predtým, ako nastúpil.

Keď Amber začula zvuk prichádzajúce auta okamžite vybehla z domu. Veľmi sa jej uľavilo keď videla, že auto ktorého práve zaparkovalo pred domom je Deanova impala. Tak veľmi sa o neho bála. Odkedy sa z Amandou vrátili do domu, nerobila nič iné len čakala, kedy sa vráti. Keď ho uvidela vystupovať pribehla k nemu a objala ho. Dean bol síce prekvapený, ale objatie jej opätoval.
"tak veľmi som sa o teba bála." pošepkala mu.
"to je od teba milé, ale dokážem sa o seba postarať." odpovedal Dean a usmial sa. potom obaja zamierili k domu.
"tak povieš mi čo si robil? našiel si Ruby alebo Sama?" opýtala sa ho Amber.
"Ruby som našiel." odpovedal stručne Dean, viac už nestihol povedať, lebo práve vošli do vnútra, kde ich čakali Bobby z Amandou. Bobby okamžite vstal z gauča a prišiel k Deanovi a prísne na neho pozrel
"čo si sa zbláznil chlapče?! takto bez slova odísť!" vyčítal mu.
"Musel som, tak ako musím nájsť Sama." odpovedal mu Dean, ale vtedy sa ozvalo zvonenie Samovho mobilu, oznamujúce príchod smsky. Dean ho vybral z vrecka a prečítal si správu. Bola od Ruby a stálo tam:
"Som pred domom."
potom znovu odložil mobil a pozrel sa ostatných
"Musím odisť." oznámil im.
"čože? a kam? kto ti to písal?" opýtala sa Amber, ale Dean už bol na odchode. tak ho všetci traja nasledovali až pred dom, kde sa Dean stretol z Ruby, ktorá už na neho čakala.
"Tak ako? vieš kde je Sam?" opýtal sa jej
"áno, viem." odpovedala Ruby a trochu sa usmiala.
"tak hovor!"
"Ukrýva sa v tom dome kde Calissa držala Amber, keď ju uniesla."
"čože? ale prečo tam?"
"Ja neviem asi sa tam cíti bezpečne alebo čo, ja neviem nepýtala som sa ho." odpovedala Ruby sarkasticky.
Vtedy ich prerušil Bobbyho nahnevaný hlas
"čo tu robí z táto démonka?!" vykríkol na nich.
"Môže nám pomôcť nájsť Sama a pomôcť mu aby bol taký ako predtým." vysvetlil Dean.
"a ty tomu veríš?! práve ty teraz dôveruješ démonke?!" pokračoval Bobby
"Najradšej by som ju poslal do pekla." povedala Dean a potom sa pozrel na Ruby, chcel vidieť ako bude reagovať a pokračoval zdôrazňujúc každé slovo.
"Ver mi, že mám sto chutí urobiť to, ale ak exituje len malá možnosť, že by mohla Samovi pomôcť som ochotný risknúť to. Kvôli nemu."
"Môžeš na chvíľku?" opýtal sa ho Bobby, ale nebral to ako otázku, pretože ho už aj odtiahol na bok a začal na neho kričal:
"Ty si sa už naozaj zbláznil?! úplne stačilo čo sa stalo Samovi a teraz sa aj ty musíš spojiť s tou istou démonkou, ktorá to spôsobila?!"
"Pochop ma Bobby, musím to skúsiť, je to môj brat a ja ho chcem späť." obhajoval svoje rozhodnutie Dean. Bobby musel uznať, že Dean je ochotný urobiť všetko aby Sama zachránil a nemôže mu to v tom zabrániť, tak sa rozhodol ani ho neskúšať zastaviť. Ostalo mu len dúfať, že ho Ruby nepodrazí.
"Povedala ti aspoň kde je teraz Sam?" opýtal sa.
"áno povedala a hned tam idem."
"ale aspoň mi povedz kde je."
"v tom dome kde Calissa držala Amber."
"čo tam Sam robí?"
"to neviem, no tak Bobby necháš ma ísť?" opýtal sa Dean nervózne. Bobby videl, že tam chce isť čo najskôr a zdržiavať ho nemá cenu, tak mu povedal
"Chod ale sľúb mi, že budeš opatrný. Sam je teraz nebezpečný a mohol by ti ublížiť. a zober si zbraň, možno ju budeš potrebovať."
"Nebudem na Sama strieľať! to v žiadnom prípade!" rázne odmietol Dean
"Možno budeš musieť. Možno ti nedá inú možnosť." presviedčal ho Bobby
"Neurobím to! nezabijem svojho brata a nemôžem pochopiť ako to odo mňa môžeš chcieť Bobby!" vykríkol Dean. Nechápal ako Bobby mohol vôbec, zvažovať tú možnosť, možnosť pre neho absolútne neprípustnú.
"Dovediem ho späť nech to stoji čo to stojí. Ak sa mi to nepodarí, nech radšej zabije on mňa. Ja mu nikdy nedokážem ublížiť." dodal nakoniec odhodlane. Potom sa obzrel na miesto, kde predtým stála Ruby, ale už ju nikde nevidel. Ani sa jej nečudoval, že odišla potom, ako Bobby reagoval a potom čo tam prišli aj dievčatá. To, že niekam zmizla mu však vôbec neprekážalo, už vie kde je Sam, nájde ho aj bez jej pomoci. Nečakal na ďalšie Bobbyho argumenty nastúpil do impaly a odišiel.
"prečo si ho nechal odísť?" vyčítala Bobbymu Amber.
"Vieš aký je tvrdohlavý. nemohol som ho zastaviť." odpovedal Bobby zatiaľ čo pozeral smerom ktorým Dean vyrazil.
"povedal aspoň kam ide?"
"vraj mu Ruby povedala, že Sam je v tom dome, kde ťa Calissa väznila."
"Nemôžeme ho v tom nechať samého. Sam je teraz nebezpečný a možno tam ani nie je. čo ak ho Ruby poslala do pasce?" rozmýšľala Amber, stále mala od Deana strach, teraz keď ho zachránila pred peklom, nedopustí aby sa mu niečo stalo
"Tak podme za ním. Možno by ma Sam vypočul, som predsa len jeho spriaznená duša." navrhla Amanda.
"No na to by som veľmi nestavila, ved aj Deana otrieskal o stenu a to je jeho brat." odbila ju Amber, trochu sa zamyslela a dodala.
"Ale máš pravdu, musíme tam ísť. Možno mu budeme môcť pomôcť."
"Tentoraz idem s vami. Neostanem tu a nebudem čakať." povedal rozhodne Bobby. Amanda a Amber na chvíľu zaváhali ale vedeli, že Bobby sa nepýtal ale im to oznámil, tak teda nenamietali.

Dean prišiel k tomu starému domu naozaj veľmi rýchlo. Celou cestou sa ponáhľal a šiel najvyššou možnou rýchlosťou aby sa čo najskôr dostal k bratovi. Potom rýchlo vystúpil z auta a vbehol do domu. Ako tak prechádzal po chodbách, stále kričal Samove meno, ale vždy bez odozvy. Nevedel či sa mu Sam len nechce ukázať, alebo tam ani nie je. Niekoľko minút tak bezcieľne blúdil tým starým domom a bezúspešne hľadal brata. Keď to už skoro vzdal zničene sa zviezol na zem pri jednej stene. Chvíľu tam len tak sedel, vtedy začul, že niekto prichádza. Okamžite vstal a šiel sa pozrieť
"Sam si to ty?" opýtal sa ho neisto. Sam sa hned nato zjavil pred ním. Nebol to však ten Sam, ktorého poznal, teraz vyzeral inak. Jeho oči boli démonsky čierne a z jeho pohľadu šiel strach.
"Povedal som ti, aby si sa odo mňa držal dalej." povedal mu chladne. Dean však ani na chvíľu nezaváhal, prišiel k nemu a prihovoril sa mu
"Sammy, no tak toto nie si ty. Spamätaj sa, ešte môže byť všetko tak ako predtým."
"a čo keď to ja nechcem?! čo keď chcem aby si ma nechaj na pokoji?!" vykríkol Sam a odhodil ho k od neho najviac vzdialenej stene. Kým sa Dean stihol pozbierať prišiel k nemu. Jeho oči boli stále čierne, ale Deanovi sa zdalo, že na okamih v nich uvidel záblesk jeho obyčajných zelených očí. dodalo mu to nádej, že Sam akého poznal ešte nie je stratený a pokúsil sa postavil. Vtedy ho však Sam, ktorý stál už len kúsok od neho znova pritlačil k stene, no tentoraz sa už nemohol ani pohnúť. potom prišiel úplne k nemu prihovoril sa mu opäť chladným hlasom, bez akéhokoľvek náznaku citov.
"Prečo si to musel nechať zájsť až sem? nechcel som ti ublížiť. ak by si ma nechal na pokoji, ak by si zabudol, že som tvoj brat mohlo byť všetko v poriadku. No teraz, pokazil si to a ja..."
"čo? čo chceš urobiť? Chceš ma hádam zabiť? Až tak ma nenávidíš?" opýtal sa ho Dean.
"Toto nie je nenávisť. Ja len nechcem aby si mi stál v ceste." odpovedal Sam prešiel k nemu a pevne ho chytil pod krk.
"Sam prestaň pusti ho!" ozval sa ženský hlas od dverí. Sam okamžite Deana pustil a ten sa znova mohol aj hýbať, potomsa otočil ku dverám a chvíľu len tak pozeral pred seba kým Ruby prišla až k nemu.
"čo tu robíš?" opýtal sa jej nepríjemným tónom. Ruby sa usmiala a pohladkala ho po tvári.
"dokázal si to Sammy, zabil si Lilith a aj väčšiu časť jej armády. Prišla som ti povedať, že som na teba hrdá." povedala mu sladkým hláskom. Dean sa medzitým síce dosť z ťažkosťami pozbieral zo zeme a prešiel k nej.
"že si sa vôbec ukázala." povedal jej nahnevane. Sam si to všimol a vykríkol na ňu.
"takže ty si sa dohodla s ním?! čo teda chceš?! si teraz proti mne?!"
"Nie som proti tebe a ani Dean nie je. Počúvaj ma, urobil si čo si mal urobiť, ale teraz sa tej sily musíš vzdať, kým sa úplne zničí." presviedčala ho Ruby.
"Takéto kecy nebudem počúvať! už si mi pomohla dosť- myslím, že ťa už nebudem potrebovať." povedal Sam a Ruby vedela čo zamýšľa. Okamžite pred ním odstúpila. Sam však pristúpil znova k nej

Naposledy upravil wiktoriano dňa 04.09.09 21:21, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty04.09.09 21:18

"teraz ma chceš zabiť?! silou ktorú som ťa ja naučila ovládať?! to by som od teba nečakala Sam. Ale urob to keď ti to spraví radosť, keď si taký nevďačný." prehovorila vážnymi tónom Ruby a pristúpila k nemu. Chytila sa jeho ruky a povedala mu.
"No tak urob to, máš príležitosť."
Sam ju pritiahol k sebe a pevne ju chytil oboma ruky. bol naozaj odhodlaný zabiť ju, vtedy však zasiahol Dean. odtrhol ho od nej a vykríkol.
"To tak nechaj ju Sam!" Pritom ako sa ho dotkol dostal slabší zásah elektrinou a zrútil sa na zem. Ruby spadla takisto, keďže neudržala rovnováhu, keď ju Sam pustil.
vtedy tam vbehli Amanda Amber a Bobby. Hneď uvideli Deana a Ruby ako sa dvíhali zo zeme.
"čo to má znamenať? čo si im urobil Sam?!" okríkol ho Bobby.
"čo neviete pochopiť čo znamená, že mi máte dať pokoj?!" vykríkol Sam a v okamihu ich všetkým troch odhodil ku dverám.
"takto asi nepôjde. Nebude nás len tak počúvať." pošepkala Amber sestre keď sa obe dvíhali zo zeme.
"No to asi nie, čo navrhuješ?" opýtala sa Amanda. potom si medzi sebou vymenili pohľady. Isto im niečo napadlo, síce nikto z prítomných nechápal čo plánujú.
"to by mohlo fungovať." povedala Amber potichu.
"no za pokus to stojí." súhlasila Amanda a obe vstali a chytili sa za ruky.
"čo chcete urobiť?" opýtal sa Dean oni však už neodpovedali.
Sam si tiež všimol, že niečo plánujú, ale len sa na tom zasmial a pobavene povedal
"Myslíte si, že na mňa budú fungovať nejaké vaše čary?"
Ani jedna však neodpovedala, ale ako sa stále držali za ruky a nakoniec sa im podarilo sa odhodiť ho k stene.
"Ak mu chce niekto niečo povedať tak rýchlo. Dlho do neudržíme paralyzovaného." povedala potom Amanda.
Dean teda nezaváhal, pristúpil k Samovi bližšie a prihovoril sa mu.
"Sammy, no tak spomeň si, toto si nikdy nechcel. Vždy si sa obával toho, že sa staneš zlým, tak teraz s tým musíš bojovať. Nie je to to čo naozaj chceš."
Sam však na to stále nereagoval, len sa snažil vyslobodiť.
"No tak bud zase mojím bratom, ešte môže byť všetko ako predtým." presviedčal ho dalej.
Samove oči vtedy nadobudli pôvodnú zelenú farbu, to však len na pár sekúnd potom boli opäť čierne. Vtedy k nim pristúpil Bobby
"No tak spamätaj sa chlapče! spomeň si na svojho otca, nemôžeš ho takto sklamať, nemôžeš sklamať aby mna a hlavne nie Deana." presviedčal ho aj on.
vtedy k nim prišla Ruby.
"môžem tiež niečo povedal?" opýtala sam, aj keď ani nečakala na súhlas. Pristúpila k nemu úplne blízko a niečo mu pošepkala, nikto z prítomných nepočul, čo mu povedala. Ale vtedy už sila ktorou ho sestry držali pri stene začala povolovať.
"Sam, nezabudni na to. Bojuj, dokážeš to. Len sa ten sily vzdaj ty to dokážeš. Budeš zase taký ako predtým." povedala mu ešte Ruby a potom odstúpila dalej, lebo nevedela či na ňu znovu nezaútočí.
Sam sa aj pokúsil postaviť na nohy, ale hned na to padol k zemi a chytil si rukami hlavu a z nosa mu tiekla krv. Dean neváhal k nemu pribehol a snažil sa ho zodvihnúť na nohy.
Pozrel sa na Ruby a vyčítavo sa jej opýtal
"čo sa to s ním deje Ruby? čo si mu spravila?"
"Neboj sa to bude v poriadku. Snaží sa znova zablokovať svoje schopnosti a to ho bolí tak ako ked sa ich učil používať. Ale nie je to nič vážne. Za chvíľu mu tá bolesť hlavy prejde a potom bude v poriadku." odpovedala Ruby úplne pokojne.
"Ako si to dokázala? čo si mu povedala?" vypytoval sa dalej Dean
"Na tom teraz nezáleží. Hlavné je, že to pomohlo." odpovedala tajomne Ruby. Dean by v inej situácii naliehal aby mu to povedala, ale ako sledoval v akom stave bol Sam radšej to nechal tak a venoval sa jemu.
"Bobby pomôž mi vziať ho do auta." prihovoril sa Bobbymu.
Potom ho odniesli do auta. Aj keď ho položili na sedadlo, stále si držal hlavu a nevyzeralo to, že by bolesť prechádzala. Dean sa teda pozrel znova a Ruby a opýtal sa jej
"Ako dlho bude v takom stave?"
"Netráp sa preto Dean, každú chvíľu to prejde, teraz už chodte." súrila ich Ruby.
"Dúfam, že mi hovoríš pravdu a bude v poriadku."
"Zdá sa, že som ťa nepresvedčila, aby si mi veril, ale to je jedno.“ povedala Ruby. Dean jej už neodpovedal, ani len sa na ňu nepozrel. Sadol za volant a čakal, kým aj dievčatá s Bobbym nastúpia do auta, ktorým prišli. Potom vyrazili na cestu späť.
Po niekoľkých minútach cesty sa Samovi polepšilo a už bol schopný aj rozprávať.
"Si v poriadku Sammy?" opýtal sa ho Dean, ktorý ho aj pri šoférovaní, každú chvíľu kontroloval.
"hej som, síce ma stále bolí hlava, ale asi to zaslúžim." odpovedal Sam sa mierne sa usmial. Potom sa na chvíľu odmlčal a neskôr a pozrel na Deana a vážne prehovoril.
"pozri Dean, veľmi ma to mrzí. Neviem čo ti povedať, ak chceš vynadaj mi povedz mi, že som ťa sklamal, že som sklamal otca, ale dúfam, že mi niekedy budeš môcť odpustiť čo som urobil."
"Teraz nie Sammy, možno neskôr, teraz si potrebuješ oddýchnuť." trochu zažartoval Dean a usmial sa na neho po chvíli už vážne povedal.
"To je v poriadku, nebol si celkom sám sebou."
"ale áno bol, sám som tie prekliate schopnosti začal používať. Bol som to ja kto ťa skoro zabil nebol som posadnutý."
"Teraz o tom nehovor Sammy, odpustil som ti. a nebudem ti nič vyčítať." uzavrel to Dean a zvyšok cesty už šli potichu.

Chvíľu na to prišli do Bobbyho domu. Dean odprevadil Sama do izby. Sam bol sice dosť slabý a unavený, ale cítil sa vinný za to všetko čo urobil, chcel sa o tom s Deanom rozprávať, chcel mať istotu, že sa na neho nehnevá. Dean však stále nechcel o ničom hovoriť. Presviedčal ho, že všetko je v poriadku a že sa nehnevá, sice Sam mu neveril. Stalo sa toho príliš veľa, nechcelo sa mu veriť, že to všetko čo urobil, len tak hodil za hlavu a teraz sa sa bude tváriť, akoby sa nič nebolo stalo. Dean ho nakoniec presvedčil, aby si chvíľu pospal, že sa môžu porozprávať aj potom, aj keď on sám to veľmi preberať nechcel. Pre neho bolo najdôležitejšie, že ho priviedol späť a že sa tých schopností vzdal. Chcel aby bolo všetko také ako predtým. Keď Sam zaspal odišiel z izby.
"Ako sa má Sam?" opýtala sa ho Amanda, hned ako prišiel do obývačky mala o neho strach ale nechcela za ním ísť, nechala nech sa porozpráva z Deanom.
"Bol unavený, práve zaspal, ale neboj sa bude v poriadku." odpovedal Dean a potom si vyčerpane sadol na pohovku. Amber si všimla, že tiež nejaký vyčerpaný síce sa snažil aby to nebolo vidno. Sadla sa vedľa neho a opýtala sa ho.
"A ako je tebe? si v poriadku?"
"Ja som v pohode, hlavné je že Sam je späť." odpovedal Dean stručne a v ten deň z neho ani viac nedostali, nebolo mu veľmi do reči.

Na druhý deň šla Amber na nákup a taktiež zistiť aká je situácia. Keď už bola na ceste späť, práve keď prechádzala opustenou cestou, jej auto zrazu zastalo. hned na to pred sebou uvidela postavu. Na chvíľu sa zľakla, vedela, že Lilithinou smrťou, nezmizli všetky hrozby. vždy tu boli nejaký démoni a takisto aj ten ktorý práve prišiel bol démon. Hned ako sa však lepšie pozrela spoznala ho, tak vystúpila z auta a opýtala sa ho
"čo tu robíš Mike?"
Mike tam len stál nepozrel sa jej do tváre, nevedela či sa na ňu hneva, alebo čo mu je. Potom však zdvihol hlavu a vážne prehovoril.
"Počul som čo sa stalo, že Lilith je mŕtva."
"áno, nestalo sa to tak ako by som chcela, ale som rada." odpovedala mu Amber. "Ale čo mi nedá pokoj je, že Calissa unikla. Je tvoja sestra, vieš o nej niečo?"
"Calissa? Veľa o nej neviem, potom čo Sam zabil Lilith, sa niekam dobre ukryla. Nikto nevie kde, ani ja. Viem, že sa jej chceš pomstiť, ale mala by si to nechať tak. Zdá sa, že nejakú dobu od nej bude pokoj a teraz by ju bolo ťažké nájsť."
"Na nejakú dobu? a čo keď sa vráti? bolo by najlepšie sa jej nadobro zbaviť." trvala na svojom Amber.
"Pozri, ak sa vráti, nebudem ti brániť aby si ju zničila, ale teraz si daj na chvíľu pokoj. Nauč sa využívať silu čo máte mať z Winchesteterovcami, a keď sa náhodou Calissa vráti, budeš na súboj s ňou lepšie pripravená." presviedčal ju Mike. Amber na neho pozerala, ale nič mu neodpovedala, on aj tak pochopil ako sa rozhodla. Nevedela prečo aj napriek tomu, že bol démon a že jej kedysi veľmi ublížil dôverovala mu. Mike potom odišiel a ona sa vrátila do domu. Najskôr povedala o stretnutí s Mikeom len Amande, ale potom aj ostatným. Vedela, že inak, by sa Dean o Calissu ešte zaujímal. Bol taký ako ona, tiež chvíľu trvalo, kým súhlasil, že to teda nechajú tak.

O dva dni neskôr

Bolo ešte ráno ale všetci štyria už mali pripravené svoje veci a boli pripravený na obchod. Stáli pred Bobbyho domom, v ktorom strávili posledné dva týždne pripravení pokračovať v ceste.
"Nemusíte ešte odchádzať." povedal im Bobby.
"Ale no tak, už sme ťa tu otravovali dosť dlho." odpovedal Dean a zasmial sa. Bobby sa na neho vážne pozrel, potom aj sa Sama a na dievčatá a povedal.
"Vy ma nikdy neotravujete. Vy štyria ste moja jediná rodina."
"To je milé ale máme zo Samom prácu a takisto aj dievčatá, nemôžeme tu ostať, ale ved sa čoskoro uvidíme." odpovedal mu Dean.
"áno, ja viem, ale budte opatrný." zdôraznil Bobby. Potom ich už nechal, aby sa rozlúčili zo sestrami. Dean sa na Amber len pozeral, nevedel čo jej povedať na rozlúčku, bolo toho veľa čo jej chcel povedal, ale zas by to nebol jeho štýl. potom ticho prerušila Amber a povedala.
"Dean podaj mi ruku."
"Načo?" prekvapil sa Dean.
"Neboj sa nebude to bolieť." zasmiala sa Amber potom chytila Deana za ruku a uviazala mu na ruku náramok a potom mu potichu povedala.
"Tento náramok si nikdy nedávaj dole."
Dean sa pozeral na náramok, ktorý vyzeral úplne obyčajne a potom poznamenal.
"Náramok priateľstva? A čo sme malé deti?"
"Dean nespochybňuj to." pozerala prísne Amber a potom dodala.
"Toto nie je obyčajný náramok priateľstva, má magický moc. Je to symbol nášho puta, kým ho budeš mat na ruke a ja tento druhý." ukázala na svoju ruku na ktorej mala rovnaký náramok a pokračovala
"Bude to ako by sme boli spolu aj keď budeme ďaleko. Kedykoľvek budeš potrebovať moju pomoc, alebo ja jednoducho tvoju, len si na mňa pomyslíš a ja to budem vedieť."
Dean na ňu zvláštne pozrel, ale už nepovedal ani slovo len prikývol. Vedel, že Amber berie záležitosti okolo mágie veľmi vážne a vždy sa urazí ak to on spochybňuje
"Amber môžem ta na rozlúčku aspoň objať?" opýtal sa chvíľku neskôr. Amber sa usmiala a odpovedala
"Pravdaže, preto určite nebudeme prekliaty." a objala ho. Potom pozrela na Sama ktorý sa práve lúčil z Amandou a povedala všetkým.
"Tak stretneme o mesiac pred ďalším splnom a dokončíme rituál."
Sam sa po jej slovách prekvapil pozrel na Amber a potom na Amandu a opýtal sa jej.
"Amanda ty to stále chceš urobiť? Aj napriek tomu čo sa stalo. Potom čo som spravil?"
„Vyhral si nad tým a zablokoval svoje schopnosti. Takže je to akoby sa nič nestalo. Teraz by už nemalo tomu rituálu nič brániť. a na druhej strane urobil si aj niečo dobré. Zabil si Lilith a tým si svetu veľmi pomohol." povedala mu Amanda vážne a potom ešte dodala.
"Musíme ten rituál dokončiť, budú ešte ďalší démoni, ďalšie hrozby s ktorými budeme musieť bojovať. A to už všetci štyria, aby sme naplnili proroctvo."
Sam sa ňu vážne pozrel potom ju objal a pošepkal jej "ďakujem."
"začo?" prekvapila sa Amanda.
"Za všetko, za to že mi stále veríš." odpovedal jej Sam a potom od nej odstúpil
"Tak buďte opatrné, a čoskoro sa opäť uvidíme." povedela im o potom šiel smerom k Impale rovnako aj Dean. Dievčatá potom nastúpili do Amberimho chrobáka vyrazili na cestu.
Dean chvíľu za nimi pozeral a potom tiež nastúpil do impaly a naštartoval. Pár minút išli úplne potichu. Potom Sam prehovoril
"Dean povedz mi pravdu, si do Amber zamilovaný?"
"A záleží na tom? Aj keby som bol, nikdy nebudeme spolu." odpovedal mu Dean vyhýbavo a potom pustil rádio hlasnejšie. Sam sa teda dalej už nepýtal, pochopil, že tom nechce hovoriť a to možno práve preto, že si nechce pripustiť svoje city.

The End Posledná šanca - Stránka 13 807248

Naposledy upravil wiktoriano dňa 25.11.09 13:52, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty08.09.09 13:37

Krásnéééééééééé. paráda. Velmi sa mi to páčilo. Posledná šanca - Stránka 13 232827
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty27.12.09 3:25

wiki, toto bolo krásne ukončenie tvojej poviedky! cheers
som rada, že Sammy sa aj napriek všetkému z tých svojich schopností dostal a že Dean nerobil kvôli tomu zbytočné scény Posledná šanca - Stránka 13 430869
Ruby ma prekvapila Shocked nemyslela som si, že by mohla byť až taká... milá - nezištne Laughing Posledná šanca - Stránka 13 934194 a pomohla Samovi Smile
a tá rozlúčka W2 a A2, ach! Posledná šanca - Stránka 13 177401 také milé! 702 chudáci chalani, jednoducho si s tými kočkami nemohli nič začať, ani keby ako veľmi chceli No ale možno práve v tom bolo to čaro, čo? Posledná šanca - Stránka 13 198137 Laughing
ďakujem ti za túto poviedku, veľmi sa mi páčila 704 a máš odo mňa poklonu - bolo by ich oveľa viac, ale nejdem ti to tu spamovať Wink
Posledná šanca - Stránka 13 104346
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty27.12.09 12:47

Dzajnisko dakujem Smile
co sa týka Ruby viem ze ona by nikomu nezistne nepomahala ale kedze ju mam rada urobila som ju dobru aspon v tejto poviedke.
a co sa týka A2. to malo byť takto pretože niektorí neradi vidia Deana alebo Sama z dakymi babami ale tak uz pracujem na druhej poviedke a tam uz brat ohlad na to pravdepodobne nebudem. confused
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 13 Empty

Návrat hore Goto down

Posledná šanca
Návrat hore 
Strana 13 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: