Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Posledná šanca

Goto down 
+14
lentilka
Violet
Ettie
shelby
str8tking
Soniq
Madlen
Kristine
dion-fortune
milleniumfalcon
calla
Mystic
Faith
wiktoriano
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Posledná šanca - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty28.08.08 22:07

Calla: ja som nepovedala že sa s ňou vyspí.
Faith: a odpoved na otázku asi naozaj žiadna ale možno A2 budú prvé
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty28.08.08 22:57

poupravujem odpoved: A2 by neboli prve,lebo uz aj ja by som odolala Laughing
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty02.09.08 19:52

Faith takže aj ty mi si odolala? ale čo sa týka Sama tomu určite nie Posledná šanca - Stránka 3 316745 a aj s ním to bude v tejto poviedke zaujímavé.
tak som konečne dopísala dalšie časť trochu mi to trvalo lebo som sa snažila všetko vysvetliť pochopiteľne tak aby to pochopila aj Calla tak dúfam že sa podarilo a ak by niečo nebolo jasné pokojne sa opýtajte.

5. časť

Amanda a Amber sedeli v prázdnej obývačke už niekoľko minúť. A stále počuli krik prichádzajúci s kuchyne. Síce z Deanom strávili len chvíľu vedeli, že ten ktorého bolo počuť najviac je práve on. Niekedy bolo počuť Bobbyho ktorý tiež občas zvýšil hlas a najmladšieho z nich nebolo počuť vôbec. Počuli len tieto dva hlasy čo sa navzájom prekrikovali. Aj keď len občas začuli nejaké slovo z čoho sa nedalo pochopiť tému hádky obe veľmi dobre vedeli, že sa hádajú kvôli nim. Bobby ich síce hneď ako prišli upozornil, že Dean je trochu impulzívny no netušili že až do takejto miery.
„Už si niesom istá že by sme mu mali pomáhať. Vôbec nevyzerá na to že by o to stál. Bolo by najlepšie ak by sme odišli “ Prehovorila Amber.
„Dlžíme to Bobbymu. Zdá sa že títo dvaja pre neho veľa znamenajú. Smrť jedného z nich by ho určite položila a on toho už stratil aj tak dosť.“ Presviedčala ju Amanda.
„Ale ako to chceš urobiť keď sa bude k nám takto správať? Nemôžeme mu pomôcť proti jeho vôli. Ako si to predstavuješ? Chceš ho zviazať aby s nami spolupracoval? Tým by sme si veľmi jeho dôveru nezískali.“
„Bobby ho určite presvedčí. A nielen kvôli Bobbymu by sme mu mali pomôcť. Vieš že na to máme ešte jeden dôvod.“
„Ja tomu neverím a možno ani nejde o týchto dvoch.“
„Áno, a to všetko čo nám o nich Bobby povedal je len náhoda? Jednoducho to musia byť oni, všetko perfektne zapadá.“ Pripomenula Amanda svojej sestre. Amanda bola vždy ochotná pomôcť ak ju niekto potreboval. Veď je predsa čarodejnica a jej poslaním bolo pomáhať nevinným aj keď si nebola istá tým, že Dean je až taký nevinný ako na prví pohľad vyzerá, hlavne keď sa vie takto rozčúliť. Ale už len, preto ako sa obetoval pre svojho brata podľa nej stál za záchranu.
„V poriadku. Nezáleží na tom či sú to ani alebo nie. Ak sa Bobbymu podarí nejakým zázrakom Deana upokojiť pomôžeme mu.“

Medzitým
Dean vošiel do kuchyne ako posledný zlostne za sebou zabuchol dvere tak silno že skoro popraskala omietka a potom začal kričať:
„Najprv ten Samov nápad s tým Frankeinsteinom a teraz ešte ty dovedieš čarodejnice?! Čo ste sa už obaja zbláznili?! Neviete pochopiť že mne nejaká takáto vec nepomôže?! Prečo nepochopíte že mňa už nič nezachráni?! S kým sa spojíte nabudúce zo škriatkami alebo lesnými vílami?!“
Sam a Bobby len ticho stáli a šokovane sledovali Deanov výbuch zlosti a ani je z nich sa neodvážil ho prerušiť. Boli radi, že nevedel všetko čo na jeho záchranu podnikli lebo keď takto reagoval na čarodejnice, nevedeli si predstaviť, čo by povedal keby vedel, že vrátili v čase.
„Dean mohol by si hovoriť tichšie? Veď ťa budú počuť a čo si o tebe pomyslia?“ napomenul ho pokojne Sam.
„Je mi jedno čo si o mne myslia!“ kričal ďalej Dean a mal v úmysle pokračovať to vtedy mu Bobby skočil do reči pričom tiež kričal: „Mohol by si ma aspoň vypočuť?! Môžem ti vysvetliť prečo som ich zavolal. Ja im plne dôverujem a viem že by ti mohli pomôcť.“
„Ako im môžem veriť veď sú to čarodejnice. Čarodejnice sú zlé tak ako démoni duchovia a všetko čo lovíme!“
„A ako si predstavuješ čarodejnice?! Ako ženy ktoré sa obliekajú do čierneho majú na nose bradavicu na pleci čiernu mačku a lietajú na metle?!“ opýtal sa Bobby a s toho ako sa Dean pri tej predstave zatváril pochopiť že sa svojím opisom celkom priblížil k jeho predstave. „Zdá sa ti že Amanda a Amber sú také?“
„Nie, oni sú celkom pekné baby ale to zase neznamená že im hneď budem veriť! Už sme sa so Samom stretli aj s takými čarodejnicami! Paktovali z démonmi zabíjali pomocou kúziel a skoro ma poslali do pekla predčasne! Spomínaš si na to Sam?!“
„Áno, veľmi dobre.“ Potvrdil Sam, na to naozaj nemohol len tak ľahko zabudnúť a musel uznať, že Dean by mohol mať pravdu a aj tieto by mohli tiež také ale z nejakého dôvodu si bol Bobby natoľko istý že by mohli Deanovi pomôcť že bol preto ochotný vrátiť sa v čase takže veril, že by im naozaj mohli pomôcť.
„Oni sú iné!“ prehovoril Bobby. Pozrel sa Deanovi priamo do očí a pokojne sa opýtal:
„Dean veríš mi?“
„Pravdaže ti verím.“
„Ak veríš mne tak ver aj im pretože Amanda a Amber sú moja rodina.“
„Čože? Tvoja rodina? Bobby ja nerozumiem, aký príbuzenský vzťah môžeš mať ty s nejakými čarodejnicami?“ opýtal sa Dean tentoraz už o niečo pokojnejším tónom Bobby však rátal s tým že taký pokojný dlho neostane hlavne po to čo sa chystal povedať.
„Oni sú moje netere.“ Povedal nakoniec,
„Čože veď ty predsa nemáš súrodencov alebo áno?“ opýtal sa Sam.
„Nemám. Oni sú dcéry môjho švagra. Brata mojej ženy. Tú som vám už spomínal.“ Obaja si veľmi dobre spomínali na príbeh Bobbyho ženy aj keď to aj tak nedávalo zmysel.
„Ale ako to že sú čarodejnice?“
,,Tak to je dlhý príbeh. Po smrti mojej ženy sme ja a môj švagor Thomas začali s lovením. Asi po roku sme sa počas lovu spoznali z jednu ženu, ktorá nám pomáhala a s Thomasom si veľmi rozumeli. Neskôr sme sa dozvedeli, že je to čarodejnica. Thomasovi to neprekážalo pretože bol do nej zamilovaný a krátko na to sa ňou oženil. Mali spolu dve dcéry, Amber a Amandu a obe zdedili čarodejnícke schopnosti po svojej matke. S Thomasom sme si boli blízky takže som s dievčatami trávil veľa času už odkedy sa narodili.“ Keď Bobby dorozprával boj príbeh obaja bratia boli šokovaný. Také niečo naozaj ani jeden z nich nečakal. Dean už pomaly začínal chápať tú Bobbyho dôveru voči nim a uvedomil si ak ich pozná už od detstva tak nemôžu byť zlé. Samovi však stále niečo nesedelo. Ak sú mu také blízke a mohli by pomôcť Deanovi z dohody tak ako je možné, že ich za celý rok nepožiadal o pomoc a spomenul si na ne až keď bolo neskoro.
„Akoto že si nám nikdy o nich nepovedal a prečo si zavolal až teraz?“ opýtal sa a Bobby mu bez váhania podal vysvetlenie.
„Keď pred niekoľkými rokmi Thomas a ich matka zomreli tak sme a sa prestali stretávať. Ony začali bojovať proti démonom a s tým čo ich naučili ich rodičia a svojimi schopnosťami nepotrebovali moju pomoc.“
„Ako zomreli ich rodičia?“
„Vraj to bola autonehoda, ale to je len oficiálna verzia, ja som si istý že za tým boli démoni a dievčatá si to tiež myslia. Viete, oni dvaja boli príliš silný ako dvojica keďže on bol lovec a ona čarodejnica a démoni sa ich preto takto zbavili pretože pre nich boli príliš veľkou hrozbou.“
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty02.09.08 20:14

pochopila som uplne vsetko...dakujem ti krásne... Posledná šanca - Stránka 3 103511 Posledná šanca - Stránka 3 103511 Posledná šanca - Stránka 3 103511
bolo to super...ja som taká nadsená že som to pochopila až nemám slov... 702 702 A2 sú mi čím dalej tým viac sympatickejšie... Posledná šanca - Stránka 3 312566 Posledná šanca - Stránka 3 312566
Posledná šanca - Stránka 3 104346 Posledná šanca - Stránka 3 104346 čakám na pokracovanie...dufam že Dean sa aspon trochu upokojí Very Happy moja poklona Posledná šanca - Stránka 3 214863 Posledná šanca - Stránka 3 214863 Posledná šanca - Stránka 3 214863 704 704 704
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty03.09.08 16:33

Very Happy skvele pokracko 704 len sa mi nezda... :
citácia :
Bobby ho určite presvedčí. A nielen kvôli Bobbymu by sme mu mali pomôcť. Vieš že na to máme ešte jeden dôvod.
co to akoze ma znamenat?? snad to bude vysvetlene v dalsich pokrackach, lebo som sa nad tym hned zacala zamyslas a tie vety,co na to nadvazuju Suspect

inak pekny pribeh o A2, ze su to vlastne Bobbyho netere. To je skvely napad Posledná šanca - Stránka 3 312566 snad teraz bude Dean viac doverovat a podvoli sa, aby mu pomohli Wink
uzasne! skoro skoro pokracko cheers
Návrat hore Goto down
Mystic
Pocestný duch
Pocestný duch
Mystic

Počet príspevkov : 148
Registration date : 24.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty03.09.08 17:12

Bobby vie ako na Deana Laughing dufam ze mu ten plan vyjde, aj ked ten dalsi dôvod A2 ma teraz dost znepokojuje... maju s Deanom a Sammym vacsie plany Very Happy a dufam ze bratia im pomozu, ked oni pomozu im Very Happy teda dufam ze to dopadne dobre Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.mysterygirl.xf.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty03.09.08 19:46

dakujem baby! som šťastná že sa vám pokračko páčí Posledná šanca - Stránka 3 170639 a som rada že ste dobr reagovali na A2 aj ked viem aký je všeobecný názor na ženy pri Posledná šanca - Stránka 3 335560

Calla: teším sa že si to pochopila tak potom pochopíš aj nadalej Mystic: v tom že majú ešte jeden dôvod aby im pomohli hned nemusí byť nič zlé aj ked to nemôžete vedieť.
Faith: však preto som tam dala tú čast aby ste nad tým uvažovali ale neboj neskôr sa dozvieš o A2 ešte niečo viac a aj to čo tie vety znamenali.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty08.09.08 13:30

tak som tu z dalšou častou. v nej dozviete ešte niečo viac o Amber a tiež aj to z ktorou s A2 si Dean začne. tak príjemné čítanie. dúfam že sa budete páčiť lebo už nebude veľa takýchto pokojných časti. potom už pôjde do tuhého.

6. časť

„Tak ako si sa rozhodol Dean? Pôjdeš do pekla alebo nám dovolíš aby sme ti pomohli?“ opýtala sa Amber keď sa trojica vrátila naspäť do obývačky. Dean síce pôsobil pokojnejšie ale aj tak si tým nemohla by celkom istá. To ako sa na ňu a jej sestru pozeral ju tiež len miatlo. Už to nebol ten pohľad plný opovrhnutia a možno aj nenávisti, aký im venoval keď mu oznámili že sú čarodejnice, ale stále nepôsobil, že by im dôveroval. Preto bola rozhodnutá že ak aj teraz bude proti nim tak odíde a nechá ho nech ide do pekla keď je taký tvrdohlavý.
„No tak Dean odpovieš jej alebo tu budeš len stáť a zazerať na ňu?“ naliehal na neho Sam keď sa Dean stále nezmohol ani na jedno slovo.
„V poriadku, ak myslíš že ma môžete zachrániť tak to skúste.“ Povedal nakoniec aj keď bolo pre neho veľmi ťažké urobiť toto rozhodnutie. Aj keď už vedel že sú Bobbyho netere fakt že sú čarodejnice ho stále znepokojoval a rovnako aj to ako asi ho chcú dostať z dohody po chvíli s úsmevom dodal: „Ale robím to len kvôli Samovi, pretože on by si bezo mňa nevedel ani uviazať šnúrky na topánkach.“
„No tak zase si nenamýšľaj. Až taký nenahraditeľný nie si.“ Prerušil ho Sam a predstieral že ho ani nepotrebuje aby sa Dean necítil až taký dôležitý aj keď pre neho naozaj bol.
„Ja len nechcem mať na svedomí že sa kvôli mne budeš smažiť v pekle.“
„Áno, to určite.“ Povedal Dean a usmial sa na brata.
„Predpokladám že teraz budeš chcieť do detailov poznať plán na tvoju záchranu. Ale musím ťa sklamať zatiaľ ti nemôžem nič povedať.“ Prerušil ich rozhovor Amanda.
„Nie, na to som už príliš unavený.“ Odpovedal Dean a táto odpoveď šokovala všetkých prítomných. Všetci totiž očakávali že sa bude vypytovať a robiť problémy. „Mám len jeden dotaz.“ Dodal po chvíli. Amanda mu neodpovedala len kývla hlavou na znak toho že sa môže opýtať. Dean teda začal hovoriť.
„Démonka s ktorou som tú dohodu uzatváral si dala jednu podmienku. Ak sa pokúsim z dohody dostať tak Sam zomrie a ja nechcem riskovať jeho život.“
„Dean, ja to riziko pokojne podstúpim.“ Prerušil ho Sam, keďže pre neho už neexistovalo nič čo by nebol ochotný pred Deanovu záchranu urobiť.
„To nebude problém. Postaráme sa aj o tento dodatok.“ Povedala Amber a Deana tým trochu upokojila a viac otázok zatiaľ nemal aj keď neskôr určite bude chcieť poznať ten ich záhadný plán skôr ako sa do toho pustí.
„Tak mi už pôjdeme, kým ešte nie je príliš neskoro aby nás ubytovali v nejakom moteli.“ Povedala po chvíli Amanda a obe sa postavili na odchod.
„Nemusíte nikam chodiť. Mám tu voľnú izbu aj pre vás dve.“ Namietal Bobby. keďže to tom ako dlho sa s nimi nevidel by ich mal rád nablízku. Veď oni dve a Sam s Deanom sú pre neho jedinou rodinou ktorú ešte mal a bol šťastný keď ich mal všetkých pod jednou strechou.
„Nie, ďakujeme za ponuku Bobby. Ale naozaj nie. Potrebujeme s Amber súkromie a musíme ešte niečo pripraviť. A zajtra ešte zájdeme do nášho domu po nejaké veci.“ Vysvetľovala Amanda.
„V poriadku. Ale zajtra sa mi ozvite.“ Súhlasil Bobby. vedel že nemá cenu presviedčať ich keď sú raz rozhodnuté.
„Pravdaže sa ozveme a hneď ako všetko pripravíme prídeme. Zajtra večer alebo pozajtra ráno.“ Uzavrela Amber potom sa rozlúčili s Bobby aj so Samom a Deanom a odišli.
„Už je naozaj neskoro. Choďte si už ľahnúť chlapci. Určite ste unavený. Izbu máte pripravenú.“ Prehovoril Bobby keď ostali v obývačke už len traja lovci.
„No ja by naozaj už najradšej šiel spať ale Sam asi nie keďže prespal skoro celú cestu sem a ja som musel šoférovať niekoľko hodín len s jednou krátkou prestávkou.“
„Dobre choď si teda ľahnúť. Ja prídem za chvíľu.“ Povedal Sam. A Dean odišiel do izby pretože už sa mu pomaly zatvárali oči a bol by schopný zaspať aj po stojačky. Keď Dean odišiel Sam a Bobby ostali sami čo im vyhovovalo pretože si mali čo povedať keďže doteraz nemali príležitosť.
„Ako vidím nepovedal si Deanovi čo sme urobili.“ začal Bobby.
„Ale ani ty nie.“
„To je pravda ale možno by to mal vedieť.“
„Po tom výstupe kvôli tým čarodejniciam? Nemyslím že by sme ho mali provokovať. Neviem aký by to malo význam. Nepotrebuje vedieť čo sa vtedy stalo ani to akým spôsobom zomrel.“
„Dobre, tak mu to nepovieme.“
„Fajn, tak aj ja si už pôjdem ľahnúť. Uvidíme sa zajtra.“ Rozlúčil sa Sam a odišiel do izby. Nechcelo sa mu spať ale chcel byť Deanom. Stále mal v pamäti ten čas čo prežil bez neho a teraz s ním preto chcel byť čo najviac. Keď však vošiel do izby Dean už tvrdo spal.

Nasledujúci deň prebehol úplne normálne. Keďže museli len počkať kým sa Amanda a Amber ozvú. Samovi sa síce nepáčilo že takto strácajú čas ktorého majú aj tak málo ale nemal na výber. Celý deň strávil s Deanom a Bobby s nimi veľmi nebol lebo ešte niečo študoval v knižnici ako keby chcel mať aj nejaký plán B pre prípad že by niečo nevyšlo.

Amanda a Amber strávili deň tiež celkom pokojne. Zašli do ich domu ktorý bol hodinu cesty od motela v ktorom sa ubytovali a potom sa vrátili naspäť. Amanda obvolala niekoľkých svojich známych ktorý mali styky v loveckých kruhoch pretože chcela vedieť viac o bratoch. Už odkedy im Bobby zavolal a stručne im porozprával príbeh Sam a Deana tak ju zaujali a potom čo si o nich v ten deň zistila si bola stále viac istá, že práve oni sú tí ktorých tak dlho hľadali aj keď Amber o tom stále pochybovala. Aj napriek tomu že tieto dve boli sestry boli veľmi odlišné. Amanda sa aj keď bola mladšia vždy správala ako staršia sestra zatiaľ čo Amber zo začiatku brala celú tú záležitosť s tým že je čarodejnica a má bojovať proti démonom len ako dobrú zábavu. To však len do doby kým zomreli ich rodičia. Odvtedy sa zmenila naučila sa o niečo viac rozvinúť svoje schopnosti a zabila bez výnimky všetkých démonov ktorý sa jej priplietli do cesty. Až na jedného na ktorého sa snažila viac nemyslieť. Amanda sa snažila sestru trochu brzdiť pretože nechcela stratil aj ju. Do záchrany Deana sa Amber veľmi nechcelo, pretože musela kvôli tomu prerušiť svoju súkromnú vojnu ale Amanda jej nedala na výber. Keď Amanda dotelefonovala čo svojím známym lovcom a chcela Amber povedať čo nové sa dozvedela prekvapilo ju že keď vyšla z kúpeľne bola oblečená inak ako celý deň a všimla si že mala aj make-up aj keď ho celý deň nemala a maľovala sa len vo výnimočných situáciách. Amber nebola typ ženy ktorá príliš dbá sa svoj vzhľad, a pri jej spôsobe života ani nepomohla. Nedá sa predsa bojovať zo všemožným zlom tohto sveta a byť pri tom vždy perfektne upravená a namaľovaná. Bola však prirodzene krásna a tak vždy upútala pozornosť mnohých mužov, ktorý by o ňu mali záujem, bez toho že by sa o to snažila. Samozrejme ich záujem by sa hneď vytratil keby sa dozvedeli kto v skutočnosti je a preto nikdy v nejakom vzťahu dlho nevydržala.
„Ideš niekam?“ opýtala sa jej Amanda pretože vedela že sa takto neupravila len preto aby strávila večer s ňou zavretá v motelovej izbe. Tému ktorú s ňou chcela prebrať predtým radšej odložila na neskôr.
„Áno idem,.“
„A kam?“
„Mám sa stretnúť s Deanom.“
„Čože?! S Deanom?!“ vykríkla šokovane Amanda prekvapilo ju, že ide práve za ním pri tom ako mu ani nechcela pomôcť. „Ako to že ideš za Deanom? Hádam sa ti len nepáči po tom ako sa k nám včera správal.“
„No nevyzerá zle.“ Poznamenala Amber a pri pomyslení na neho sa usmievala potom dodala: „Ale o to teraz vôbec nejde. Ak mu máme pomôcť s tou dohodou mala by som sa s ním lepšie spoznať a aj ty by si sa mohla lepšie spoznať zo Samom. Ak chceš vezmem ťa k Bobbymu.“
„Nie choď sama ja ostanem tu.“
„Dobre, tak sa tu teda zabav.“
„Aj ty. A nieže sa s tým Deanom hneď vyspíš.“ Upozornila ju Amanda. Amber sa ne jej slovách začala smiať a zo smiechom povedala: „Sestrička, nech už budeme s Deanom robiť čokoľvek určite nebudeme spať.“
„Amber, vieš že by si to nemala, ak je pravda to čo si myslím a ja som presvedčená že je.“
„Tak po prvé ja na nejaké kliatby a proroctvá neverím. A po druhé ja niesom taká že sa vyspím s chlapom ktorého poznám sotva jeden deň.“ Odpovedala Amber a aj keď tým svoju sestru neupokojila odišla a nechala ju tam. Nastúpila do svojho auta a prišla až k Bobbyho domu kde zastavila a počkala kým vyjde Dean a nemusela čakať pretože prišiel hneď. Podišiel k jej autu neodolateľne sa na ňu usmial a opýtal sa: „Kam to vlastne pôjdeme? Že si mi to nechcela povedať do telefónu?“
„To je prekvapenie.“ Povedala tajomne Amber. „Nastúp.“
„Nepôjdeme radšej mojím autom?“ navrhol Dean keďže sa mu nepáčila predstava, že by mal niekam ísť na tom jej fialovom chrobákovi, čo vôbec nebol jeho štýl oveľa radšej by šiel svojou milovanou Impalou,
„No tak Dean, nehanbi sa.“ Presviedčala ho zo smiechom Amber, keďže pochopila z toho ako sa tváril pri pohľade na jej auto čo mu vadí aj keď bol ešte jeden dôvod „Ale ide o tom že mi stále neveríš natoľko aby si nastúpil do môjho auta?“ pri týchto slovách sa zatvárila trochu urazene a keďže si ju Dean nechcel pohnevať nastúpil.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 09.09.08 2:56, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
milleniumfalcon
Pocestný duch
Pocestný duch
milleniumfalcon

Počet príspevkov : 55
Registration date : 30.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty08.09.08 16:51

Super pokračovanie. Posledná šanca - Stránka 3 312566 Ale najviac sa mi páčila na konci tá zmienka o Deanovi a fialovom chrobákovi. To si nedokážem ani predstaviť... Posledná šanca - Stránka 3 49896 Posledná šanca - Stránka 3 49896 Posledná šanca - Stránka 3 49896 Posledná šanca - Stránka 3 49896 Posledná šanca - Stránka 3 49896
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty08.09.08 17:10

super pokracko cheers no teda, este ze to vymysleli tak, ze Sammy neumrie,lebo potom by som bola veeelmi smutna Wink uvidime, ci to teda Bobby a Sam povedia tomu Deanovi... Wink
ta Amber je bohovska Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 este len den a uz bali Deana,to co to?? Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 a Dean vo fialovom chrobakovi... no toto. Impalaa Posledná šanca - Stránka 3 80513 ako fakt.nepredstavitelny pohlad Posledná šanca - Stránka 3 316745
je to proste super Posledná šanca - Stránka 3 258431 Posledná šanca - Stránka 3 258431
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty08.09.08 18:12

cheers cheers moj pocit ked som uvidela pokracovanie...a tento ked som si ho prečítala... Posledná šanca - Stránka 3 104346 super cast... 704 704
citácia :
Ale robím to len kvôli Samovi, pretože on by si bezo mňa nevedel ani uviazať šnúrky na topánkach.“
toto bolo najlepsie... Posledná šanca - Stránka 3 316745 Posledná šanca - Stránka 3 316745 chrobák a Dean... Posledná šanca - Stránka 3 316745 si tiež neviem predstaviť.. Posledná šanca - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty08.09.08 19:21

Faith:kto povedal že Amber ho balí? nevieš kto spravil prvý krok Posledná šanca - Stránka 3 284389 a ten plán majú vymyslený dokonale ale ešte nemusí vyjst.
opať nechcem strašiť.
ako vidím tak fialový chrobák vás zaujall Posledná šanca - Stránka 3 316745 to nie je to impala ale raz sa môže Dean previesť aj na takomto aute. hádam to prežije Posledná šanca - Stránka 3 316745 ja si to celkom viem predtaviť hlavne ten jeho výraz skoda že som ho nedokázala detajlne opísať Posledná šanca - Stránka 3 316745 inak mne sa také auto vždy páčilo a raz by som také chcela mať tak som ho dala aspoň Amber.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty08.09.08 19:25

wiktoriano nooo.ved vies, ako som to myslela. je jasne, ze Amber neurobila prvy krok,to je typicky Dean Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 ale chapes, ona ho okuzlila Posledná šanca - Stránka 3 170639
tak mne sa taketo auta velmi nepacia a ten Deanov vyraz tvare...dobre, ze si ho tam nedala,lebo by som mi zabehlo od smiechu Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937
Návrat hore Goto down
Mystic
Pocestný duch
Pocestný duch
Mystic

Počet príspevkov : 148
Registration date : 24.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty10.09.08 15:16

super pokracko, rada som sa dozvedela nieco viac o A2... a ked som citala tu pasaz kde sa bobby a sam rozpravaju o tom co vlastne spravili a ze vedia ako dean zomrel... cakala som ze na nich dean kazdu chvilu vyskoci spoza rohu. esteze nevyskocil. a paci sa mi si zakomponovala do poviedky demonkinu podmienku, lebo to sa casto ignoruje Very Happy
tesim sa na dalsie
Návrat hore Goto down
http://www.mysterygirl.xf.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty10.09.08 19:32

Mystic: keby tam Dean vyskočil spoza rohu to by bol zase záchvat a tých už bolo na ten den myslím že dosť. Posledná šanca - Stránka 3 316745 ja mám heslo že všetko z mierou tak nemôže byť všetko v jeden deň. a tú demonkinu podmienku som tiež chcela ignorovať lebo to boli riadne nervy kým som vymyslela pribeh kde by som to použila.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty14.09.08 17:51

tak je tu ďalšia časť. ale mám hneď na začiatok zlú správu. zábava sa už skončila a teraz chcem Posledná šanca - Stránka 3 335560 trochu potrápiť. ospravedlňujem sa za ten koniec a dúfam že ma za to nezabijete a ani za to čo bude nasledovať Posledná šanca - Stránka 3 666500

7. časť

Sam sedel v obývačke a odkedy Dean odišiel len tak prepínal televízne stanice bez toho aby ho niečo zaujalo. Televíziu ho bavilo pozerať len s Deanom, pretože on k tomu vždy pridal nejaký originálny komentár. Ale nevedel čo iné robiť, a ak by tam len tak sedel zase by prepadol strachu, s toho že tej záhadný plán Amandy a Amber nevyjde a on stratí svojho brata. Znova. Už pred niekoľkými mesiacmi keď ho trickster uväznil v časovej slučke a musel sa sto krát pozerať na to ako Dean zomiera mal dosť a potom to musel zažiť ešte raz a už naozaj. Cítil, že ak by videl Deana umierať, ešte raz bol by zomrel s ním. Ďalej by už nevládal žiť. Pri týchto myšlienkach mu stiekla po líci slza. „Nie, musím s tým prestať!“ prikázal sám sebe pretože nechcel znova plakať „Nemôžem myslieť na takéto veci. Dokážeme Deana zachrániť! Tento krát to dokážeme!“ upokojoval sa a rukou si zotrel slzy čo mu tiekli po líci. V tom do obývačky vošiel Bobby. Pozrel sa na Sama a prekvapil sa že je tam len on. Keď odchádzal do knižnici tak zhruba pred dvoma hodinami. Bol tam s ním aj Dean pozerali futbal a vyzerali, že sa dobre zabávali.
„Kde je Dean?“ prihovoril Samovi sadol si na pohovku vedľa neho. Sam vypol televízor sklopil zrak a zadíval sa do zeme aby si Bobby nevšimol, že plakal.
„Neviem, niekam odišiel. Povedal, že sa tu nudí a chce ísť na vzduch, asi sa šiel niekde zabaviť.“
„Impala je tu. Dean nezvykne chodiť pešo.“
„Zrejme nešiel ďaleko.“ Odpovedal stručne Sam. Chvíľu tam len tak ticho sedeli a Sam stále hľadel do zeme potom konečne zdvihol zrak a pozrel sa na Bobbyho.
„Čo to máš za knihy?“ opýtal sa keď si všimol že Bobby držal v rukách dve staré dosť hrubé knihy.
„Doniesol som ich, pretože si myslím, že by si si ich mal prezrieť. Myslím že ťa to bude zaujímať. A v budúcnosti by sa ti to mohlo hodiť.“
,,Je tam niečo čo by pomohlo Deanovi?“
„Nie, ale to už nepotrebujeme.“
„Naozaj si myslíš, že mu Amanda a Amber pomôžu?“
„Ako som povedal už včera verím im. A ak to niekto môže dokázať tak určite oni dve. Neviem síce čo presne chcú urobiť ale určite majú dobrý plán, ktorý bude fungovať. Verím im až tak, že som sa kvôli tomu vrátil v čase.“
„Vysvetli mi niečo Bobby. Ako si vedel, že nám budú vedieť pomôcť ešte predtým ako sme sa vrátili? Neodhodlal by si sa predsa na taký vážny krok keby si nemal istotu, že nám pomôžu.“ Bobby uznal že Sam má pravdu , veď dlho predtým ako sa odhodlal mu zavolať si nebol istý či to má urobiť aj keď teraz neľutoval, že sa rozhodol vrátiť čas. Pôvodne nechcel udalosti čo ho viedli k tomu rozhodnutiu podrobne vysvetľovať, ale teraz keď sa na to Sam pýtal nevidel dôvod prečo mu to nemal povedať. Nadýchol sa a začal z rozprávaním: „Ako som ti už povedal hľadal som niekoho kto by mi mohol pomôcť. S počiatku som si nemyslel, že by to mohli byť práve oni. Nakoniec som sa však rozhodol a zavolal som Amande. Povedal som jej váš príbeh a aj to čo sa stalo Deanovi. Amanda bola s toho čo som jej povedal dosť šokovaná, neviem prečo. Ale povedala mi že ak by som jej zavolal skôr je si istá že by tú dohodu dokázali zrušiť. Bolo jej veľmi ľúto že je Dean už mŕtvy. Vravela, že tým že sa s vami dvoma nikdy nestretla prišli o veľkú príležitosť a potom hovorila ešte niečo čo som veľmi nepochopil. A nechápal som ani to prečo ju Deanova smrť tak zobrala keď ho ani nepoznala. Rozhovor s ňou mi vtedy pomohol rozhodnúť sa a keď som jej potom včera volal a zopakoval jej to čo minule tak mi hneď sľúbila pomoc a prišla.“ Dokončil Bobby. Sama upokojilo to že Amanda si bola tak istá aj keď stále tam boli isté pochybnosti. Potom sa vrátil k téme a opýtal sa: „Tak čo je v tých knihách?“
„Niekoľko dôležitých informácii o démonoch, a iným veciach, ktoré by vám v budúcnosti mohli pomôcť pri love. To že Deana dostaneme z dohody a nepôjde do pekla naštve mnohých démonov a hlavne Lillith, ktorá na vás oboch určite pošle celú svoju armádu. Musíte by pripravený na boj aký ste doteraz nezažili. Preto ti radím aby si si tie knihy pozorne prečítal, nevieš čo s toho sa ti bude hodiť. Už si idem ľahnúť. Som unavený.“ Povedal Bobby položil knihy na stolík a potom odišiel. Sam bol rád že mu tam tie knihy doniesol, aspoň sa rozptýli a nebude myslieť na Deana a počká kým sa vráti. Uvedomil si, že Bobby mal pravdu. Doteraz uvažoval len o tom ako Deana zachrániť a vôbec nepomyslel na to čo bude potom. Vzal knihy a odišiel do izby jednu knihu položil na nočný stolík, pohodlne si sadol na posteľ vzal druhú knihu a začal v nej listovať. Zaujalo ho hneď niekoľko vecí a tak začal čítať. Ako tak sústredene čítal a nevšímal nič okolo. Aj tak sa po celom dome rozliehalo len ticho. Bobby spal, Dean sa ešte nevrátil a tak sa zdalo, že ho nemôže nič vyrušiť. No však nebola pravda, pretože náhle pocítil bolesť hlavy ktorá sa prudko stupňovala až nemohol ďalej čítať. Tú bolesť už dobre poznal, ale aj tak ho prekvapila, pretože takto sa cítil vtedy keď mal vízie ale už vyše roka žiadnu nemal. Oboma ruka si chytil hlavu a zvalil sa na posteľ. Krátko na to mal neuveriteľne jasnú víziu, všetko videl tak ako keby tam bol. Nemohol uveriť tomu čo videl a pre silnú bolesť sa nemohol vôbec pohnúť mal pocit že vybuchne hlava, že sa s toho všetkého čo v tej chvíli zažíval asi zblázni. Len tak ležal po tvári mu stekali slzy a stále dookola si sám pre seba opakoval: „To nie je možné, preboha to nie, to nemôže byť pravda, to sa nemôže stať.“
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty14.09.08 20:05

tak prečítala som si všetky doposiaľ napísané časti a Posledná šanca - Stránka 3 104346 Posledná šanca - Stránka 3 104346 Posledná šanca - Stránka 3 104346 fakt sila, zo začiatku to bolo také smutné Posledná šanca - Stránka 3 71416 Posledná šanca - Stránka 3 71416 Posledná šanca - Stránka 3 71416 ale potom ako nabehol dean Posledná šanca - Stránka 3 316745 Posledná šanca - Stránka 3 316745 Posledná šanca - Stránka 3 316745 no a čarodejnice sa mi celkom pozdávajú Posledná šanca - Stránka 3 284389 až na to, že jedna flirtuje s deanom Evil or Very Mad a to proroctvo či kliatba či čo Shocked to som zvedavá, čo za tým bude. fakt sa mi to veľmi páči Posledná šanca - Stránka 3 103511 Posledná šanca - Stránka 3 103511 Posledná šanca - Stránka 3 103511 už sa neviem, dočkať pokračka Posledná šanca - Stránka 3 325299
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 10:38

602 602 no tak mám dost...za záver ťa nezabije sak kto by potom napísal pokracovanie? Posledná šanca - Stránka 3 316745 ale úžasná čast...to čo rozprával Bobby o tom rozhovore...ja už zacínam nieco tusit... Posledná šanca - Stránka 3 284389 Posledná šanca - Stránka 3 999804
sup sup pokracovanie... Posledná šanca - Stránka 3 104346 Posledná šanca - Stránka 3 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 12:53

Dakujem Calla. a to si zapamätaj aj nadalej nech napíšm čokoľvek nemôžeš ma zabiť lebo sa nedozvieš čo bude dalej Posledná šanca - Stránka 3 316745 a mohla by som vedieť čo tušiš? som zvedavá či si nasprávnej stope
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 13:20

mohla... 603 teda A2 už o Deanovi a Samovi vedeli...podla mna mali urobit nieco na co boli predurčený...ale Deanova dohoda nebola v pláne... Posledná šanca - Stránka 3 999804 nieco v tom zmysle...že mali poslanie... Posledná šanca - Stránka 3 999804 hmm?ako som na tom? Posledná šanca - Stránka 3 260605 Posledná šanca - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 13:45

celkom dobré si šikovná Posledná šanca - Stránka 3 312566 alebo boli tie náznaky take jasné že to pochopí každy? niečo s toho čo si napísala je pravda a niečo aj nie. napríklad A2 určite nevedeli že nejaký Sam a Dean existujú kým im Bobby nezavolal. ale je niečo čo ich spája.
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 14:01

počkaj...niečo čo spája A2 a Posledná šanca - Stránka 3 335560 Posledná šanca - Stránka 3 999804 preboha tak ja idem rozmýšlat...to som zvedavá čo to je... Posledná šanca - Stránka 3 170639 si mi mala čo povedať Posledná šanca - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 15:11

tak teda rozmýšľaj som zvedavá či na to prídeš. Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 15:44

podľa mňa to súvisí s tým ich príbehom a proroctvom či čím. niekedy v minulosti im bolo povedané, že stretnú bratov, ktorí to a to a oni keď počuli bobbyho príbeh, tak si mysleli, že by mohlo ísť o tých bratov z proroctva, no predtým možno tomu proroctvu ani neverili... no a ako tam hovorila jedna, že by mohli mať nejaké možnosti spolu, no.... neviem, ale dúfam, že to bude niečo s mučením Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937 Posledná šanca - Stránka 3 99937
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty15.09.08 15:50

no výborne Dion 704 704 704 ty si my prezradila celú pointu príbehu Posledná šanca - Stránka 3 316745 čo mám teraz robiť? mám to zabaliť? a to z mučením už som písala že bude nie zase také že by Deana niekdy priviazali a mučili ho tak ako je to u teba ale bude ho to dosť bolieť ak to postačí Posledná šanca - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

Posledná šanca
Návrat hore 
Strana 3 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: