| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|
+28Nemix bohdy Fay Panthera Anwiel Husitka Weronička Dzowika4 Lex lentilka SNlois 12NicolAlysska Lirael Madlen Sarinka bookika cleo Ellen Soniq dion-fortune Chrystelle Samabel CrazyD calla Faith janicag wiktoriano SkreechTina 32 posters |
|
Autor | Správa |
---|
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 14:20 | |
| Ďakujem Wiktoriano To jsem ráda, že nemám jenom já zvrhlé sklony..... Jen by mě zajímalo jestli je ve své těle pořád nebo ho "odkládá" Doufám, že to ale neudělají jako z Ruby jiné tělo neeeee Misha je nejlepší | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 14:39 | |
| Akojky 12NicolAlysska a medzi nami sú len samé "nezvrhlé, čisté a anjelské" dušičky okey, späť do normálu. Castiel nepovedal niečo v tom, že bude v tom tele furt, bo ten chlapík sa mu vzdal dobrovoľne, takže ak by ho opustil, tak by to telo vlastne zomrelo, nie? No pekného chrobáka do hlavy si nasadila Castiel v boji, no to je suuuper predstava, hlavne ak by bol oproti Ruby | |
|
| |
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 14:54 | |
| Děkuji Jo v boji proti Ruby jen ať jí dá New Ruby ráda nemám..... Ach Castiel jsem z něho mimo Chjo myslíte, že může mít anjel přítelkyni ?? Mají vůbec emoce jako lid=?? Když vidím Uriela tam si myslím, že ani neeee | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 15:18 | |
| 12NicolAlysska ty máš naozaj super postrehy najprv to či je Castiel stále v tom tele alebo ho odkladá a teraz či môže mať priateľku. tak o tomto som doteraz neuvažovala. no tiež tak ako Tina si myslím že je v tom tele stále. no a podľa mna sa s Uriel s Castielom vôbec nemôže porovnávať. z toho čo zatiaľ viem sú to úplne odlišné tipy a Castiel podľa mna má aj nejaké city alebo by som aspoň bola rada keby mal. | |
|
| |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 15:28 | |
| Wiktoriano no jo moje postřehy taky se divím co můžu vymyslet...... No jo taky si myslím, že Castiel má city ..... Ty jo moje další úvahy...má pořád stejné tělo a stejné oblečení proto to vypadá jako kdyby ho opuštěl ........Nebudu tu rozebírat jestli žije někde v baráku a či se sprchuje Je krásnej | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 16:13 | |
| Kedže Castiel získal telo dobrovoľne, je možné, že išlo o niekoho, kto umieral a bol silným veriacim. Ak by telo opustil, možno by sa doň už nemohol vrátiť. Ale kedže je anjel, jeho telo nemá asi také obmedzenia ako u človeka (hlad, smäd a pod.) A pravdepodobne vidí a počuje viac, ako človek.
Čo sa týka citov, peknou ukážkou je záber na Castiela, ako ľutuje Deana v epke 04x03 In the Beginning. Ako mu položil ruku na plece a ako sa na Deana súcitne pozrel. Takže city má. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 16:56 | |
| Sorry ale jsem moc zvědavý člověk. Nemůžu za to asi máte pravdu....... Ani v knihách se nepíše, že hlavní hrdina si odskočil na toaletu potom si šel umýt ruky a vyčistit zuby..... No co ale i tak podle mě city mají nebo aspoň ke svým svěřencům (k Deanovi) . no co snad se opravdu něco dozvíme dál.... No jo zlatý Castiel P.S Díváte se na Simpsonovi?? Tak tam ten kněz má taky ženu a dítě.... Miluju Simpsonovi a Supernatural | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 17:26 | |
| pozerám, že sa to tu riadne rozbehlo, čo je samozrejme len dobre. takže sa chytám slova ja najprv k citom: súhlasím s Ellen, že v In the beginning, bolo pekne ukázané ako súcítil s Dean takže podľa mňa city určite má, len ako podotkla cleo, pochybujem, že by mal čas na priateľku a či by mu vôbec Boh niečo také povolil. k telu: no podľa si ho určite občas odkladá len mi to nevidíme a duša človeka, ktorému pôvodne telo patrilo je už "v nebi" alebo tak niekde... No ale ja som sa troška realizovala na sn.tv fóre a celkom zaujímavé vecičky sa tam dajú nájsť napr. dôvody pre ktoré by sme Cassa mohli vidieť bez trička tak som zvedavá, s čím prídete vy môj dôvod bol pre tých čo ma poznajú úplne jednoznačný a síce zranený castiel- čiže si musel dať dole tričko, aby ho mohol niekto (čítaj Dean) ošetriť | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 17:36 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 17:38 | |
| - dion-fortune napísal:
- k telu: no podľa si ho určite občas odkladá len mi to nevidíme a duša človeka, ktorému pôvodne telo patrilo je už "v nebi" alebo tak niekde...
To si tomu dala! Predstava ako Castiel využíva mŕtve telo (čo iné je telo bez duše?) no, brrrr... Zranený Castiel?? Pekné, pekné... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 17:56 | |
| No k tomu tričku: 1.) Možno Dean bude v nebezpečenstve alebo niečo take a boh mu prikaže nezasahovať ale jemu bude luto Deana a zachrani ho a boh ho potresta a jeho duša ostane v ludskom tele a on bude človek a bude sa musieť prezliekať a my to uvidime... 2.) Bude bojovať v ludskej podobe a demon mu roztrha tričko 3.) Lebo mu bude teplo 4.) Zrani ho Lilith alebo niaky iny demon (demoni ich asi môžu zraniť keď 6 jeho bratov zomrelo v boji) a ako piše dion Dean ho ošetri ( ) - citácia :
- P.S Díváte se na Simpsonovi?? Tak tam ten kněz má taky ženu a dítě....
No ano ale napriklad katolicky kňaz musi byť v celibate...evanjelicky kňaz môže mať ženu a normalne žiť jak človek...ale tak ja cirkev neuznavam podla mňa je to priatiahnute za vlasy cele jak to je... - citácia :
- To si tomu dala! Predstava ako Castiel využíva mŕtve telo (čo iné je telo bez duše?) no, brrrr...
Sam Castiel povedal že je to iba nadoba...takže ja si myslim že duša toho fešaka čo v ňom je Castiel už je v nebi...povedal že to bol veriaci človek a sam to chcel...
Naposledy upravil cleo dňa 28.10.08 18:00, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 17:58 | |
| Ellen: no tak si proste nemyslím, že by ozaj niekoho posadlo a nechal ho trpieť tým, že by sledoval všetko, čím castiel musí prejsť... proste podľa mňa je už duša jeho hostiteľa mŕtva len telo je v poriadku no a k zraneniu castiela, tak ja si nepomôžem, torturing forever u mňa edit: teraz som si prečítala tie dôvody od cleo, no ja nedám to je pecka na sn.tv fóre ešte písali, že nejaká riadna fight scene v daždi, kde by cas zmokol a musel sa ísť prezliecť | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 18:55 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 19:03 | |
| K tomu telu, súhlasím s Ellen, podľa mňa to bol silno veriaci človek, zrejme chorý, zomieral alebo tak a Castiel vstúpil do jeho tela..či ho odkladá, no znie to ozaj divne.. ale tak asi hej, túto podobu zrejme používa len, keď je na zemi, aby všetkých svojou podobou skutočnou nezabil.. Ohľadom citov, ja si myslím, že anjeli majú city, len možno po tých 2000 rokoch zabudli, aké to vlastne je a ako sa k ľuďom správať..zrejme to záleží na každom jednom...len by ma zaujímalo, či anjeli a teda aj Castiel boli najskôr človekom.. ale tak zrejme hej, keďže aj démoni boli..inak ako Castiel spomínal, že 6 jeho bratov zahynulo v boji, to musel byť sakra boj, ved zbraň mu nič neurobí, nôž Ruby a zaujímalo by ma, či kolt hej...to čo po sebe hádzali hromy a blesky? A Castiel bez trička... no jasnačka, to musí byť... inak by ma teda zaujímalo, či si ten kabátik a košeľu kupuje, bo v prvom dieli mu ju Dean dobodal a dostrieľal a teraz má všetko ok, to znamená len jedno, dámy...MUSEL SA PREZLIECŤ A MY SME TO NEVIDELI... | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 20:21 | |
| preboha pár hodín tu niesom a čo tu zase rozoberáte že Castiel bez trička? no to je naozaj úžasná predstava a akýkoľvek dôvod by bol dobrý aby sme ho tak mohli vidieť. no to by sme ho potom mohli vidieť aj v inom oblečení ved fakt si neviem prestaviť že by tak oblečený ako chodí šiel niekde bojovať. tá predstava čo písala Dion ako Dean ošetruje zraneného Castiela je síce uplne úžasná a ešte lepšie by bolo ak by sa ošetrovali navzájom no jedno mi nejde do hlavy a to ako je možné zabiť alebo zraniť anjela. ako zabili tých jeho 6 bratov? a čo by museli spraviť Castielovi aby ho zranili? no aj mne napadajú len tie hromy blesky ako písala Sarinka | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 20:51 | |
| no tak zbrane,ktoré naňho použili v podstate len ľuďmi vyrobené na boj proti démonom, ale pochybujem, že by anjeli boli odolní voči moci démonov. samozrejme možno sú proti nejakým priemerným, ale v podstate lilith ich možno dokáže zraniť. tiež sa podľa mňa pri pečatiach uvoľňuje veľká energia ak sú otvorené a tí 6 možno len stáli príliš blízko, keď sa pečať prelomila a to ich zabilo, ktovie? podľa mňa však anjeli nie sú nezraniteľní, len na nich naše zbrane neplatia. možno však existuje niečo presne vyrobené na zničenie anjela. ja mám jednu teóriu, ktorú využijem v poviedke na mučenie castiela, takže vám ju zatiaľ neprezradím, ale v podstate zastávam názor, že ich môžeme zraniť | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 21:40 | |
| tak som rada že ty vieš spôsob a som naň zvedavá no a to že ty máš názor že Castiela je možné zraniť je mi jasné pri tom ako si zameraná na torturing by bol pre teba niekto kto je nezraniteľný a nemôže cítiť bolesť asi nezaujímavý | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 21:41 | |
| wiktoriano: neboj, pre mňa nie je nikto nezraniteľný, ja si vždy nájdem spôsob ako ho mučiť | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 21:43 | |
| No nesmrteľní určite nie sú, ale tak keď bojujú s démonmi, tak sú určite v tej svojej podobe a predpokladám, že démoni sú v niečom tele, bo inak by boli len čiernym dymom, čo by mali byť anjeli vo výhode, veď sme videli, čo Castiel spravil s tými v tej reštike, úplne boli mimo, ale zasa je pravda, že Lilith je iná méta...ja si myslím, že koltom by ich možno aj zabili, veď ten dokáže zabiť čokoľvek, nie? | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 29.10.08 14:12 | |
| Prečítala som túto vašu horúcu diskusiu môžem dodať lem mňam tečú mi slinky nech má na to vyzliekania košele akýkoľvek dôvod A ešte C pravdepodobne nebol človek on bol stvorený ako anjel tak isto ako Lucifer bol pôvodne anjelom len sa vzoprel Bohu Nemyslím si že C posadol nikoho kto umieral pretože Dean bol riadne naštvaný keď mu povedal že je v nejakom človeku ako démon okrem toho asi by bol zombi keby trčal v niekom kto je mŕtvy | |
|
| |
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 12.11.08 21:46 | |
| - 12NicolAlysska napísal:
- Hledala som na netě něco o Castielovi( na seznamu) a vyjely mi tam odkazy. A po obzerání pár stránek som četla, že Castiel je anděl osamělosti a slz. Tohle bylo na pár webech a jinde zase písali, že je to anděl čtvrtka tak co je teda pravda?? Já vím dumám nad divnýma věcma
Anjel štvrtka je správne... Ja som sa zas dnes dočitala že Kripke planuje Casa zabiť... (ale ja to neviem nikde najsť takže tomu neverim) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 12.11.08 21:55 | |
| Ale prdlajs....zabiť? tomu neverím...to by bol Kripke riadne trafený, bo dobre vie, ako si ho všetci obľúbili, to určite vypustil nejaký jeho anti-fan...Uriela nech zabije, ale Castiela, to ani náhodou! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|