Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Goto down 
+28
Nemix
bohdy
Fay
Panthera
Anwiel
Husitka
Weronička
Dzowika4
Lex
lentilka
SNlois
12NicolAlysska
Lirael
Madlen
Sarinka
bookika
cleo
Ellen
Soniq
dion-fortune
Chrystelle
Samabel
CrazyD
calla
Faith
janicag
wiktoriano
SkreechTina
32 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

Počet príspevkov : 176
Nálada : Když je SPN tak to jde:):)
Registration date : 13.10.2008

Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 14:20

Ďakujem Wiktoriano Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 92299 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 92299 To jsem ráda, že nemám jenom já zvrhlé sklony.....

Jen by mě zajímalo jestli je ve své těle pořád nebo ho "odkládá"

Doufám, že to ale neudělají jako z Ruby jiné tělo neeeee Misha je nejlepší
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 14:39

Akojky 12NicolAlysska Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 23107 a medzi nami sú len samé "nezvrhlé, čisté a anjelské" dušičky Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 284389 okey, späť do normálu.
Castiel nepovedal niečo v tom, že bude v tom tele furt, bo ten chlapík sa mu vzdal dobrovoľne, takže ak by ho opustil, tak by to telo vlastne zomrelo, nie? Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 999804 No pekného chrobáka do hlavy si nasadila Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 868694

Castiel v boji, no to je suuuper predstava, hlavne ak by bol oproti Ruby Twisted Evil
Návrat hore Goto down
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 14:54

Děkuji Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 92299 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 92299 Jo v boji proti Ruby jen ať jí dá Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 707500
New Ruby ráda nemám..... Ach Castiel jsem z něho mimo Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 932600 Chjo myslíte, že může mít anjel přítelkyni ?? Mají vůbec emoce jako lid=?? Když vidím Uriela tam si myslím, že ani neeee Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 999804
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 15:18

12NicolAlysska ty máš naozaj super postrehy Very Happy najprv to či je Castiel stále v tom tele alebo ho odkladá a teraz či môže mať priateľku. tak o tomto som doteraz neuvažovala. no tiež tak ako Tina si myslím že je v tom tele stále. no a podľa mna sa s Uriel s Castielom vôbec nemôže porovnávať. z toho čo zatiaľ viem sú to úplne odlišné tipy a Castiel podľa mna má aj nejaké city alebo by som aspoň bola rada keby mal.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 15:28

Wiktoriano no jo moje postřehy Wink taky se divím co můžu vymyslet......
No jo taky si myslím, že Castiel má city ..... dance

Ty jo moje další úvahy...má pořád stejné tělo a stejné oblečení proto to vypadá jako kdyby ho opuštěl ........Nebudu tu rozebírat jestli žije někde v baráku a či se sprchuje lol! lol!

Je krásnej Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 430869
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 16:13

Kedže Castiel získal telo dobrovoľne, je možné, že išlo o niekoho, kto umieral a bol silným veriacim. Ak by telo opustil, možno by sa doň už nemohol vrátiť. Ale kedže je anjel, jeho telo nemá asi také obmedzenia ako u človeka (hlad, smäd a pod.) A pravdepodobne vidí a počuje viac, ako človek.

Čo sa týka citov, peknou ukážkou je záber na Castiela, ako ľutuje Deana v epke 04x03 In the Beginning. Ako mu položil ruku na plece a ako sa na Deana súcitne pozrel. Takže city má.
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 16:29

OMG Laughing Ja z Vás umrem...No podla mňa Castiel určite nema čas na niaku priatelku určite ho viac zamestnáva apocalypsa...A je v službach boha a neviem či by mu niečo take toleroval keď ani niektory kňazi nemôžu mať ženy a tak...A skôr by som pochopila keby niaky demoni mali niake orgie v ludskych telach ale aj to sa mi moc nezda pretože keď necitia bolesť a prežiju aj v mrtvych telach ako by mohli citiť to, no čo sa deje pri sexe 603 (nebudem zachadzať do detailov niektory tu nemaju 18 rokov 603 Laughing ) A či odklada "svoje" telo...Podla mňa určite...Veď keď ho napriklad zavola boh tak určite neleti v ludskom tele za nim...viem že sa premiestňuje ale aj tak...myslim že vtedy ma svoju pravu podobu...tak možno ma niaky "brloch" a tam si ho odklada.. Laughing Laughing Aj keď bojuje s demonmi tak určite je vo svojej pravej podobe veď by bol cely dotrhany...ale tak snaď nam to Kripke niekedy objasni či sa Cass sprchuje atď... Laughing
Návrat hore Goto down
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 16:56

Sorry Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 103511 ale jsem moc zvědavý člověk. Nemůžu za to asi máte pravdu....... Ani v knihách se nepíše, že hlavní hrdina si odskočil na toaletu potom si šel umýt ruky a vyčistit zuby..... Laughing Laughing

No co ale i tak podle mě city mají nebo aspoň ke svým svěřencům (k Deanovi) . no co snad se opravdu něco dozvíme dál.... 702

No jo zlatý Castiel

P.S Díváte se na Simpsonovi?? Tak tam ten kněz má taky ženu a dítě.... Miluju Simpsonovi a Supernatural drool
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 17:26

Shocked pozerám, že sa to tu riadne rozbehlo, čo je samozrejme len dobre.

takže sa chytám slova ja 603

najprv k citom: súhlasím s Ellen, že v In the beginning, bolo pekne ukázané ako súcítil s Dean Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 430869 takže podľa mňa city určite má, len ako podotkla cleo, pochybujem, že by mal čas na priateľku a či by mu vôbec Boh niečo také povolil.

k telu: no podľa si ho určite občas odkladá len mi to nevidíme a duša človeka, ktorému pôvodne telo patrilo je už "v nebi" alebo tak niekde...

No ale ja som sa troška realizovala na sn.tv fóre a celkom zaujímavé vecičky sa tam dajú nájsť Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 284389 napr. dôvody pre ktoré by sme Cassa mohli vidieť bez trička 702 tak som zvedavá, s čím prídete vy Laughing môj dôvod bol pre tých čo ma poznajú úplne jednoznačný a síce zranený castiel- čiže si musel dať dole tričko, aby ho mohol niekto (čítaj Dean) ošetriť 702
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 17:36

prečo Castiell bez trika..no jednoducho proto abychom ho mohli okouknut Laughing 702 702 a důvod proč by to dělal..... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 999804 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 999804 že by Deanovi něco chtěl dokázat, že jeho rány z bitev a ukázal mu nějaké jizvy na břiše či hrudi, které to tělo muselo utrpět--- Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 999804 tot je blbost jelikož mu nic neublíží ani nebolí....no co jako prostě se tam vysvleče protože prostě bude chctít Deanovi předvést tělo..hotovo. tečka Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 328356 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 666500
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 17:38

dion-fortune napísal:
k telu: no podľa si ho určite občas odkladá len mi to nevidíme a duša človeka, ktorému pôvodne telo patrilo je už "v nebi" alebo tak niekde...
To si tomu dala! Predstava ako Castiel využíva mŕtve telo (čo iné je telo bez duše?) no, brrrr... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 677692

Zranený Castiel?? Pekné, pekné... Very Happy
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 17:56

No k tomu tričku:

1.) Možno Dean bude v nebezpečenstve alebo niečo take a boh mu prikaže nezasahovať ale jemu bude luto Deana a zachrani ho a boh ho potresta a jeho duša ostane v ludskom tele a on bude človek a bude sa musieť prezliekať a my to uvidime... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 998745

2.) Bude bojovať v ludskej podobe a demon mu roztrha tričko

3.) Lebo mu bude teplo

4.) Zrani ho Lilith alebo niaky iny demon (demoni ich asi môžu zraniť keď 6 jeho bratov zomrelo v boji) a ako piše dion Dean ho ošetri ( Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 260605 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 260605)

citácia :
P.S Díváte se na Simpsonovi?? Tak tam ten kněz má taky ženu a dítě....

No ano ale napriklad katolicky kňaz musi byť v celibate...evanjelicky kňaz môže mať ženu a normalne žiť jak človek...ale tak ja cirkev neuznavam podla mňa je to priatiahnute za vlasy cele jak to je...

citácia :
To si tomu dala! Predstava ako Castiel využíva mŕtve telo (čo iné je telo bez duše?) no, brrrr...

Sam Castiel povedal že je to iba nadoba...takže ja si myslim že duša toho fešaka čo v ňom je Castiel už je v nebi...povedal že to bol veriaci človek a sam to chcel...

Naposledy upravil cleo dňa 28.10.08 18:00, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 17:58

Ellen: no tak si proste nemyslím, že by ozaj niekoho posadlo a nechal ho trpieť tým, že by sledoval všetko, čím castiel musí prejsť... proste podľa mňa je už duša jeho hostiteľa mŕtva 603 len telo je v poriadku drool

no a k zraneniu castiela, tak ja si nepomôžem, torturing forever u mňa Laughing

edit: teraz som si prečítala tie dôvody od cleo, no ja nedám Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 99937 to je pecka Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 99937

na sn.tv fóre ešte písali, že nejaká riadna fight scene v daždi, kde by cas zmokol a musel sa ísť prezliecť Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 998745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 18:55

Neroob mokry Cass...to zas nedam ja...to by som bola jak mola a naražala do obrazovky Laughing Laughing Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 998745
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 19:03

K tomu telu, súhlasím s Ellen, podľa mňa to bol silno veriaci človek, zrejme chorý, zomieral alebo tak a Castiel vstúpil do jeho tela..či ho odkladá, no znie to ozaj divne.. lol! ale tak asi hej, túto podobu zrejme používa len, keď je na zemi, aby všetkých svojou podobou skutočnou nezabil.. Laughing
Ohľadom citov, ja si myslím, že anjeli majú city, len možno po tých 2000 rokoch zabudli, aké to vlastne je a ako sa k ľuďom správať..zrejme to záleží na každom jednom...len by ma zaujímalo, či anjeli a teda aj Castiel boli najskôr človekom.. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 999804 ale tak zrejme hej, keďže aj démoni boli..inak ako Castiel spomínal, že 6 jeho bratov zahynulo v boji, to musel byť sakra boj, ved zbraň mu nič neurobí, nôž Ruby a zaujímalo by ma, či kolt hej...to čo po sebe hádzali hromy a blesky? lol!
A Castiel bez trička... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 316745 no jasnačka, to musí byť... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 284389 inak by ma teda zaujímalo, či si ten kabátik a košeľu kupuje, bo v prvom dieli mu ju Dean dobodal a dostrieľal a teraz má všetko ok, to znamená len jedno, dámy...MUSEL SA PREZLIECŤ A MY SME TO NEVIDELI... Shocked Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 202744 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 80513
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 19:24

Možno sa zdržuje tam kde býval ten chlap v ktoreho tele je a on mal viac takych kabatikov...Mohol by ho Dean načapať ako sa prezlieka...predstava Castiela v trenkách....hmm Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 998745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 998745 ja si asi idem dať studenu sprchu Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 20:21

preboha pár hodín tu niesom a čo tu zase rozoberáte Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 316745 že Castiel bez trička? no to je naozaj úžasná predstava 702 a akýkoľvek dôvod by bol dobrý aby sme ho tak mohli vidieť. no to by sme ho potom mohli vidieť aj v inom oblečení ved fakt si neviem prestaviť že by tak oblečený ako chodí šiel niekde bojovať.
tá predstava čo písala Dion ako Dean ošetruje zraneného Castiela je síce uplne úžasná a ešte lepšie by bolo ak by sa ošetrovali navzájom Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 284389 no jedno mi nejde do hlavy a to ako je možné zabiť alebo zraniť anjela. ako zabili tých jeho 6 bratov? a čo by museli spraviť Castielovi aby ho zranili? confused no aj mne napadajú len tie hromy blesky ako písala Sarinka Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 20:51

no tak zbrane,ktoré naňho použili v podstate len ľuďmi vyrobené na boj proti démonom, ale pochybujem, že by anjeli boli odolní voči moci démonov. samozrejme možno sú proti nejakým priemerným, ale v podstate lilith ich možno dokáže zraniť. tiež sa podľa mňa pri pečatiach uvoľňuje veľká energia ak sú otvorené a tí 6 možno len stáli príliš blízko, keď sa pečať prelomila a to ich zabilo, ktovie? podľa mňa však anjeli nie sú nezraniteľní, len na nich naše zbrane neplatia. možno však existuje niečo presne vyrobené na zničenie anjela. ja mám jednu teóriu, ktorú využijem v poviedke na mučenie castiela, takže vám ju zatiaľ neprezradím, ale v podstate zastávam názor, že ich môžeme zraniť 603
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 21:40

tak som rada že ty vieš spôsob a som naň zvedavá Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 284389 no a to že ty máš názor že Castiela je možné zraniť je mi jasné pri tom ako si zameraná na torturing by bol pre teba niekto kto je nezraniteľný a nemôže cítiť bolesť asi nezaujímavý Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 21:41

wiktoriano: neboj, pre mňa nie je nikto nezraniteľný, ja si vždy nájdem spôsob ako ho mučiť Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty28.10.08 21:43

No nesmrteľní určite nie sú, ale tak keď bojujú s démonmi, tak sú určite v tej svojej podobe a predpokladám, že démoni sú v niečom tele, bo inak by boli len čiernym dymom, čo by mali byť anjeli vo výhode, veď sme videli, čo Castiel spravil s tými v tej reštike, úplne boli mimo, ale zasa je pravda, že Lilith je iná méta...ja si myslím, že koltom by ich možno aj zabili, veď ten dokáže zabiť čokoľvek, nie?
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty29.10.08 14:12

Prečítala som túto vašu horúcu diskusiu môžem dodať lem mňam tečú mi slinky nech má na to vyzliekania košele akýkoľvek dôvod

A ešte C Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 572728 pravdepodobne nebol človek on bol stvorený ako anjel tak isto ako Lucifer bol pôvodne anjelom len sa vzoprel Bohu

Nemyslím si že C Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 572728 posadol nikoho kto umieral pretože Dean bol riadne naštvaný keď mu povedal že je v nejakom človeku ako démon
okrem toho asi by bol zombi keby trčal v niekom kto je mŕtvy
Návrat hore Goto down
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

OdoslaťPredmet: .   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty12.11.08 21:34

Hledala som na netě něco o Castielovi( na seznamu) a vyjely mi tam odkazy. A po obzerání pár stránek som četla, že Castiel je anděl osamělosti a slz. Tohle bylo na pár webech a jinde zase písali, že je to anděl čtvrtka tak co je teda pravda?? Já vím dumám nad divnýma věcma confused confused
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty12.11.08 21:46

12NicolAlysska napísal:
Hledala som na netě něco o Castielovi( na seznamu) a vyjely mi tam odkazy. A po obzerání pár stránek som četla, že Castiel je anděl osamělosti a slz. Tohle bylo na pár webech a jinde zase písali, že je to anděl čtvrtka tak co je teda pravda?? Já vím dumám nad divnýma věcma confused confused

Anjel štvrtka je správne...
Ja som sa zas dnes dočitala že Kripke planuje Casa zabiť... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 71416 (ale ja to neviem nikde najsť takže tomu neverim) Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 873139
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty12.11.08 21:55

Ale prdlajs....zabiť? tomu neverím...to by bol Kripke riadne trafený, bo dobre vie, ako si ho všetci obľúbili, to určite vypustil nejaký jeho anti-fan...Uriela nech zabije, ale Castiela, to ani náhodou! Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Castiel Angel - pozor SPOILERY!
Návrat hore 
Strana 5 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY!
» Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY!
» Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!
» Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy-
Prejdi na: