Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Goto down 
+28
Nemix
bohdy
Fay
Panthera
Anwiel
Husitka
Weronička
Dzowika4
Lex
lentilka
SNlois
12NicolAlysska
Lirael
Madlen
Sarinka
bookika
cleo
Ellen
Soniq
dion-fortune
Chrystelle
Samabel
CrazyD
calla
Faith
janicag
wiktoriano
SkreechTina
32 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty24.12.08 14:34

702 702 To je také zlate...díííky dion Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869
btw to s tým kanálom asi plánuje viac ľudí Shocked Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty25.12.08 12:46

jeeeeej Dion to je uuuzasneee... 702 ..jaky je tam Cas mily... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 702 najviac sa mi iste luuubi ako Kung Fu... Twisted Evil Twisted Evil Dakujeeeem Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 103511 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 103511
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty31.12.08 13:50

no ja viem, že to tu už bolo, ale ja proste nemôžem odolať 603 tie jeho oči!!!! 702 702 702 akože ja sa rozplývam za každým, keď to vidím. nádherná kvalitka je týchto screenov:
Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Th_SPNLazarusRising_leggyslove1947 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Th_bscap0108 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Th_bscap0122 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Th_bscap0134

a toto je proste fotka presne pre mňa
Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Th_12 drool
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty31.12.08 13:56

dion ja ho milujem na tejto.....tie oči, pery, no všetko....Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869

Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Th_27938_37xg1_123_3lo
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty31.12.08 13:59

ach cleo to je moja smrť Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 998745 tak sexy tam je, ja len zíram Shocked máš pravdu... všetko je na ňom proste super
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty31.12.08 14:00

Keby na mňa takto pozrel, pootvoril ústa tak sa mu zložím k nohám....že to ten Jensen vydrží Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

Počet príspevkov : 266
Nálada : Všechno, jen ne normální.
Registration date : 06.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty14.02.09 0:08

Tak jak tak koukám, tak tady asi půjdu opět proti proudu, ale andělé v SN se mi nelíbí, asi hlavně proto, že si myslím, že se kvůli tomu autoři vydali na velice nejistou půdu náboženství, a Castiela ráda nemám od té doby, co vyhrožoval Deanovi. Evil or Very Mad A věřím mu asi tak jako Ruby. Suspect Ani herec mě v té roli nijak zvlášť nezaujal. To už se mi líbil víc jako nějaký drogový dealer v jedné epizodě Monka. Wink
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty14.02.09 0:20

Husitka: Holka, koukam, my dvě si asi vážně budeme rozumět!!! Mluvíš mi z duše!!! Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 312566
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty14.02.09 0:50

Anwiel: Díky. Nikoho nechci urazit, ale vážně, jak si anděl může dovolit vyhrožovat hozením zpět do pekla, když předtím Deanovi tvrdí, že mu Bůh nařídil, že ho má vytáhnout? To jako může neuposlechnout? Prostě podivný. Suspect
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty16.02.09 20:20

no a ja nesúhlasím Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 934194 proste anjeli sú tu vykreslení trocha inak ako si ich väčšina ľudí predstavuje. no a mne to vyhovuje, lebo sa to hodí k show. fakt si neviem v sn predstaviť takého lea z charmed No proste to by nesedelo. takto je to super, lebo anjeli sú v podstate tiež tí zlí občas... na druhú stranu nevieme, čo sa za ich konaním skrýva a preto nakoniec môžu mať dobré úmysly.

čo sa týka tej vyhrážky, no dean nebol práve najmilší ani neprejavil žiaden rešpekt. neviem, ale ak by som ja niekoho vytiahla z pekla a on by bol ešte ku mne drzý, tiež by mi asi skôr či neskôr rupli nervy. navyše sa vtedy pravdepodobne vrátil z boja, vravel, že prišiel o 7 bratov či koľko ich bolo... neviem, ale proste hoci ma tiež nahneval, že sa deanovi vyhrážal, viem nájsť dôvody, pre ktoré do urobil, a ktoré ho ospravedlňujú. no a určite tých dôvodov viem nájsť viac ako tých, pre ktoré by som sa na neho mala hnevať. viem, že je na fóre pár ľudí, ktorí castiela nemajú radi, no veľmi ma teší, že ich je stále pomerne dosť, ktorí ho radi majú.

ja ho zbožňujem. myslím, že je to super postava a už aj keby nevyzeral tak ako vyzerá a nebol tak záhadne zaujímavý, tak už len to, že vytiahol môjho milovaného deana z pekla mi stačí na to, aby som ho milovala
Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
12NicolAlysska
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
12NicolAlysska

Počet príspevkov : 176
Nálada : Když je SPN tak to jde:):)
Registration date : 13.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty16.02.09 20:34

dion-fortune napísal:

ja ho zbožňujem. myslím, že je to super postava a už aj keby nevyzeral tak ako vyzerá a nebol tak záhadne zaujímavý, tak už len to, že vytiahol môjho milovaného deana z pekla mi stačí na to, aby som ho milovala
Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869

Nádhera líp bych to nenapsala, souhlasím všema deseti.

Cítím to tak podobně. 702 702
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 9:23

dion: Já si ale anděly NEPŘEDSTAVUJU jako většina lidí, mně prostě vadí samotná myšlenka andělů. A na SN andělích mi vadí, že očividně lžou a jsou absolutně bezcitní, ALE na druhou stranu mají tolik citu, že se dokážou naštvat, když je někdo "nerespektuje". Evil or Very Mad

"Dean nebyl nejmilejší." > Asi stejně tak jako Castiel. Ti dva si nemají co vyčítat. A ať už jsou tu andělé jakýkoliv, Bůh by měl být jejich pán, a jestli ten řekne, že Deana potřebují venku, tak si nějakej andílek nemůže jen tak sám za sebe vyhrožovat, že ho vrátí zpátky. Pro mě to prostě znamená, že to vůbec nemusel nařídit Bůh a že Castiel opět mohl lhát. A opět k těm nervům... Přece jsme slyšeli, že andělé nemají city, tak jak jim můžou rupat nervy (Castiel), nebo jak můžou NENÁVIDĚT lidi (Uriel)? Prostě se mi to vůbec nepozdává.

No, aspoň jsi přiznala, že u Castiela jde hodně o to, jak vypadá. Já si myslím, že by tak oblíbený nebyl, kdyby byl žena například. I kdyby měl úplně stejnou povahu. A už vidím, jak by "ji" všichni chápali, kdyby si dovolila vyhrožovat Deanovi.

Bože, ten mě zase vytočil. 603 Ne, Castiela opravdu nemusím. 603 603 603 Pardon, jestli jsem zněla moc útočně, to se mi stává vždycky, když zaslechnu "Castiel". 603 Slyšela jsem totiž názory, že SN by mohlo být jen o Castielovi a že už by vůbec nemuselo být o Winchestrech, a tím u mě Castiel skončil definitivně, i když tohle samozřejmě není jeho chyba. 603 A mimochodem, nic proti Mishovi, u mě je to opravdu averze jen ke Castielovi.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 15:25

husitka: no, ale vieš, to je tvoj názor... podľa mňa vôbec nemusia klamať, ani nič podobné. navyše si ani nemyslím, žeby nemali city Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 934194 len preto, že to Anna povedala, to ešte nemusí byť pravda.

Hej Boh je ich pán, ale zase ty nemôžeš vedieť, čo nariadil,za akých okolností to nariadil a podobne, preto si ani nemôžeš byť istá, že boh castielovi nenariadil, aby sa deanovi vyhrážal...je to len to, čo si TY myslíš, že sa stalo a je to tvoje ponímanie toho, čo sa deje. no napríklad ja to beriem úplne inak.

Som veriaci človek a proste pre mňa sú anjeli vždy tí dobrí, aj keď ich vykreslenie v SN nezodpovedá presne mojim predstavám, myslím, že sú dobre zobrazení a celkový nápad sa mi páči. je to niečo nové a navyše niečo, čo by nikto v SN nečakal, takže ja som nadšená, že seriál nie je furt o tom istom.

čo sa týka toho, keby bol castiel žena... nuž hej, asi by som ju bohvieako nemala rada, ktovie? mnohým sa nepáčila anna, ja som s ňou náhodou bola celkom spokojná. aj keď ju už v SN vidieť nechcem, tie dve epky s ňou boli celkom fajn. mnohí na ňu nadávajú, ale mne vážne až tak nevadila...a je to žena. jasné, že ženské charaktery tam nechceme veľmi mať na dlhú dobu, lebo sú nám skrátka dosť nesympatické-jo, bela... v podstate aj ruby... a preto to podľa mňa vôbec nesúvisí s tým, ako sa daná osoba správa. ide o to, že je to žena. takže áno, pokiaľ by sa castiel ako žena deanovi vyhrážal, tak asi by sme ju tak dobre nechápali... no to všetko je len čo keby, čo ak... castiel je castiel. je záhadný a nikto, ani ja, ani ty nemôže s istotou povedať o čo mu ide. nakoniec možno bude zlý, ktovie? no práve teraz sa mi na ňom páči to, že nevieme aký v skutočnosti je, aké sú jeho rozkazy... podľa mňa mu na deanovi záleží, však to aj uriel povedal a to, keď sa mu raz vyhrážal bola proste jeho slabá chvíľka.... tie máme všetci.

beriem, že ho nemusíš. je to pochopiteľné, veľa báb ho nemá rado. no mňa si získal Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869 myslím, že je to skvelá postava a mám ho veľmi rada Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 16:54

dion: Já ti řeknu, proč ho nemám ráda, a vlastně vůbec tu linii s těmi anděly. Protože v SN původně taková linie vůbec neměla být. Kripke opakovaně tvrdil, že andělé se v seriálu neobjeví. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 71416 Jenže pak poslal Deana do pekla a nevěděl, jak ho dostat ven, tak si lámali hlavu, a jediné, na co přišli a co jim přišlo logické, byli andělé. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 71416 Takže to, na co se teď díváme, je něco, co Kripke původně vůbec neplánoval. Jako kdyby neměl zase tak dobrý plán pro celý seriál. A to mě svým způsobem děsí. Možná i proto působí čtvrtá řada tak moc odlišně než ty předchozí, protože je to asi dost taková "rychlokvaška". Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 71416

Pokusím se najít ten článek, kde to Kripke sám přiznává.

K tomu lhaní... Nesrovnalosti v jejich povídání jsou, takže to není jen můj názor, ale závěr na základě pozorování.

A ano, nejsem věřící a dost mi vadí, že se mi můj oblíbený seriál snaží "vnucovat" určitou náboženskou vizi. Ale to jsem čistě já a moje averze k tomu, když mi někdo cokoli vnucuje.

A mimochodem, mně se Anna moc líbila. Wink A ženské postavy mi nevadí, když jsou dobře napsané. Myslím si, že chlapci si zaslouží trochu lásky a blízkosti za to, čím procházejí. A dost jsem se nahádala s "fanynkami", které nesnášely některé ženské postavy jen proto, že žárlily. Nemyslím NIKOHO TADY.

A trošku tě teď popíchnu.... Takže když něco řekla Anna, tak to nemůžu brát za bernou minci, ale když to řekl Uriel, tak ano? V tomhle případě je to taky "jen" tvoje vidění toho, co bylo řečeno, a nemusí být nutně pravda, že Castiel má pro Deana slabost. Wink Ale tohle je ode mě spíš žert, vážně.

No, lidi možná ano, nějak mi nesedí "slabá chvilka" k bytostem jako jsou andělé. Já nevím, asi mi opravdu nejvíc vadí, že s tím vším přišel Kripke jen proto, že nevěděl, jak dál. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 71416
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 17:53

no ja viem, že kripke nechcel anjelov do seriálu, lenže to bolo kedy v 1,2 sérií? vtedy ani sám nevedel koľko sérií vôbec SN bude mať a podľa mňa neveril, že ich bude 5. veď hoci vždy vravel, že príbeh má na 5 sérií, tak to chcel ukončiť 4, až keď mu prišli ratingy, tak si to rozmyslel. neviem, ale podľa to má premyslené Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 934194 nemyslím, že by to bolo niečo po čom by siahol v poslednej chvíli. kľudne mohol zmeniť Sama a dať mu nejaké schopnosti, aby deana z pekla vytiahol ak by anjelov v SN ozaj nechcel.

čo sa týka toho, že ti vnucuje predstavu náboženstva, podľa mňa vôbec nie... možno je to tým, že sama v Boha verím a preto to vnímam inak, ale oni predsa nikde nehovoria, že treba veriť a podobne. práve naopak. anjeli, ktorých tam majú sú skôr bytosti, ktoré slúžia na skomplikovanie deja, nie nejaké nástroje presvedčenia.

jasné, že ani to, čo uriel povedal nemusí byť pravda, mne len proste príde, že to pravda je a verím, že city majú.

ja tam ženské nemusím, no nie preto, že by som žiarlila- kdeže, "normálni" vedia Laughing ale proste väčšinou mi ich postavy nesadli confused

no a proste každý očakáva od anjelov, že budú neviem akí, proste perfektní a nepripustia, že sú možno oveľa "ľudskejší" ako sa na prvý pohľad zdá.

hold každý z nás má svoj názor.
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 19:21

dion: Upozorňuju znovu, že to, co jsem řekla, řekl sám Kripke. On přiznal, že se dostali do kouta a nebyli schopní se z toho dostat jinak než s těmi anděly, přestože je tam vůbec nechtěl. To není moje hypotéza, to řekl sám Kripke. A ne někdy dávno, ale naopak nedávno, přibližně v době, kdy se fanouškům omlouval, že Dean rozhodně není "dick", tzn. už v průběhu čtvrté řady.

U mě jde o to, že tam vůbec anděly dali. Už to je něco, co mi svým způsobem něco předhazuje. Mně je jasné, že sám Kripke mi nic nepředhazuje, ale prostě ta dějová linie se mi nelíbí, a vzhledem k tomu, že i sám Kripke přiznal, že to tak původně nechtěl, mě prostě vážně děsí. U mě je to vážně hlavně o tom, že mám pocit, že Kripke a spol. něco hodně pokazili, a teď se zuby nehty snaží z toho dostat, a ne moc šikovně. Takže i kvůli tomu si myslím, že ten původní příběh, co měl Kripke na mysli, se asi musel hodně změnit. Zvlášť když víme, že původně nepočítal ani s Ruby a Belou. Prostě se mi zdá, že začátek čtvrté řady nebyl nijak zvlášť silný, rozhodně nebyl tak dobrý jako u předchozích řad. Třeba se to ještě rozjede, nevím, třeba se posadíme na zadek, ale zatím se už začínám trochu bát, jestli náš nádherný seriál nepůjde do kytek. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 666500

Jestli někdo věří, nebo ne, je čistě jejich věc, a to nikdy nikomu brát nebudu, to bych byla sprostá, jen se mi nelíbí, jak to všechno pojali v SN. A jsem ráda jedině za to, že andělé nejsou samé "ťuťu ňuňu", to ano, ale přiznávám, že by mi nechyběli, kdyby už se tam neobjevili. Nevím, prostě mi to celé přijde hodně nešťastně řešené. Nevím, jak bych to vysvětlila, moc velké, grandiózní, víc se mi to líbilo, když to bylo "jen" o hledání táty a likvidaci monster. Neříkám, že se mi čtvrtá řada nelíbí, jen je hodně hodně jiná, a jsou v ní věci, které vážně nemusím, což se u předešlých řad nestalo.

Ale tak to u mě není, dion. Já od andělů neočekávám vůbec nic. Je mi jedno, jestli jsou nebo nejsou perfektní, jak lidští jsou. Mně jsou prostě andělé v SN putna. Nesedí mi do skládačky. Já od nich možná čekám jen to, že už se v SN neobjeví. Laughing A nebo položí život za Winchestry. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

A prosím, neber to tak, že se tě snažím přesvědčovat, to v žádném případě, jen se snažím vysvětlit, že u mě ta averze k andělům má hlubší kořeny, než jen to, že Castiel vyhrožoval Deanovi. Takže ano, každá z nás má svůj názor. Já rozhodně ten tvůj měnit nebudu, naopak jsem ráda, že si můžeme podebatit. Very Happy
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 19:39

Shocked Já jsem jako v Jiříkově vidění. Shocked Laughing Se mi zdá, jakobych tyhle slohy tady psala já, ale přitom jsem ani neťukla do klávesnice. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 999804 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Holky už na tohle můj názor znají, už jsem tady prudila mockrát od začátku 4. série ohledně andělů. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 934194 603 Laughing Jen vážně koukám jak tele na nová vrata, že se najde další člověk, který to cítí skoro úplně stejně jako já. Shocked Už to tady nebudu znovu rozebírat nebo mě holky zakillují Laughing. V mnoha věcech, mi opravdu mluvíš s duše, Husitka. Wink
Já jsem se nyní jen ocitla v "jiné fázi" a jsem za to vděčná, protože díky tomu už mi Castiel tak moc nevadí a ani celkově anděly moc neřeším (možná je to i tím, že tam dlouho nebyli Laughing Ale až se tam objeví, zase se nastartuju Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 873139 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 ). Za tu "fázi" bych chtěla poděkovat především cleo, že mi poskytla i jiný pohled na Castiela a tím mě vyprostila z toho rozčarování, které jsem měla pokaždé, když jsem ho zahlédla na obrazovce. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 258431 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745
cleo a nemyslím jen to, jak nemá rád, keď mu niekto beha po spálni nebo že se chystá poškodit party, na kterou Sammy tak moc chtěl jít.... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Prostě Castiel má styl. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 430869 Laughing Což mi připomíná, že tě musím zase začít uhánět. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 934194 Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 21:56

husitka: mne sa 4 séria páči, myslím, že príbeh pokračuje ďalej veľmi dobre, anjeli sú super a neviem sa dočkať, kedy tam zase budú a nesúhlasím s ničím, čo si napísala Laughing ale tak čo už... ty sa svojho presvedčenia nevzdáš a ani ja nie. možno si to kripke ozaj predstavoval inak, ale ja som spokojná s tým, ako to vyzerá. proste hoci som milovala všetky predošlé série a užívala si "len" to lovenie príšer, tak myslím, že ak by v tom pokračovali 4 série, bola by to nuda Rolling Eyes takto je každá séria v podstate o niečom inom a ja som stále vyhúkaná z nového dielu. strašne sa mi páčili všetky dosiaľ odvysielané a SN ma dokáže stále niečim prekvapiť. hej, možno to občas nie je príjemné prekvapenie, ale aspoň je to prekvapenie a nie ako v niektorých seriáloch, kde pozeráš stále na to isté...

chrystelle: no hej o tebe je to známe Laughing ale pozerám, že cleo ti trochu pomohla k osvieteniu Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 tak vieš čo? ja ti pomôžem tiež Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 ale fakt tá párty Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 ja som nemoha. musíš uznať, že to bolo bestové Laughing proste cas bol pecka Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937

cleo: to mi pripomína, že aj ja ťa musím postrčiť Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 takže šmykaj makať Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 43228 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 49896
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 22:09

Ještě pár takových epizod a budu Castiela milovat. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Mně totiž k němu sedí víc to, co říkal teď. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 On to říká tím svým záhadným hlasem Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 a vypadne z něho taková kravina, že jdu do kolen. No prostě mazel. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 932600 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 A nejlepší je představení Ariela - idiota. Jako tohle neumí říct nikdo jiný lépe, než Misha. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745
A když se ho Dean ptá, proč ho sebou vláčí, tak teď takové napětí Shocked a z Castiela vypadne, že po něm někdo jde, protože je tak....no však víš co... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Ten jeho kukuč u toho nemá chybu. Prostě Kripke ho měl podat tímto způsobem a všichni beze zbytku by si ho okamžitě zamilovali. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 170639 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Já jsem potřebovala osvětu, vidíš to. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Teď už se docela těším, až tam bude a co z něj vypadne. Tuším to ale nebude to,co čekám. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Ale možná bude další party a tentokrát přijde i Lucik. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 325299 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty17.02.09 22:32

chrys: ja som z toho šla do kolien Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 a ako mu dean snoril po dome Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 a len, že "ty si bol v jeho spálni?" Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 bestové to bolo... ja sa tiež teším na viac takých epizód a uvidíš, že normálne prekonvertuješ na našu vieru Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 cleo: závisí od teba budúcnosť, tak pronto chceme párty s lucíkom Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 najlepšie by bolo keby tam prišiel lucík s pištom Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 ale ja ešte stále z toho nedýcham Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty18.02.09 3:27

Chrys: Jo, nějak jsme se rozepsaly. 603 A asi tak nějak, anděly neřeším, dokud se neobjeví. Laughing

dion: Já netvrdím, že se mi nelíbí, jen se mi nelíbí tolik, jako ty předešlé. Doufám, že se to ještě rozjede. No, souhlasit samozřejmě nemusíš, nicméně to znamená, že nesouhlasíš s Kripkem. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 (joke) A já jsem ani netvrdila, že by čtvrtá řada měla být stejná, jen se podle mě nepovedla tolik jako předchozí. Díly se mi taky v podstatě líbily všechny, jen dokážu mít k určitým věcem výhrady, když se mi nelíbí. A dost by mi vadilo, kdyby Kripke a spol. tak úžasný seriál nějak pokazili takovým způsobem, že už by to nešlo napravit. Myslím si, že ve čtvrté řadě bohužel píše hodně nových scénáristů, kteří snad ani neviděli žádný předchozí díl SN, protože nechají dělat Sama a Deana věci, které jsou absolutně OOC. Evil or Very Mad To už občas píší lepší scénáře fanoušci SN. Suspect Rolling Eyes Ale tím neříkám, že si SN pořád neužívám, jen se v poslední řadě objevily věci, které... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 812801 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 812801 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 812801 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745

Ale tak abych udělala vstřícný krok a vrátila se k tématu: Mám ráda Castiela, protože... eh... er... uhm..., protože... uh..., protože... Dej mi čas, dobře? Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty18.02.09 14:50

chrys: ja som to včera znovu pozrela a mám pre teba len jedno slovo- karaoke Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937

husitka: no ehm sry, ale ty predsa nemôžeš vedieť čo si kripke myslí Laughing vychádzaš len z pár interview, ktoré som čítala aj ja a určite nemám pocit, že by kripke nebol spokojný so 4 radou. veď na conoch sa na ňu všetci strašne tešili. no a hej prišli noví scenáristi, ale všetko ide aj tak cez kripkeho a spol. takže nemyslím, že by tam bolo niečo, čo by nechceli. navyše lazarus rising predsa napísal samotný kripke- scenár, takže castiela tam asi chcel, nemyslíš? vravieť, že keď nesúhlasím s tebou, nesúhlasím s ním, je trocha pritiahnuté za vlasy, aj keď si to myslela len ako vtip. navyše ďalšiu epku s casom- 4x02 napísala Sera, takže zase nie niekto nový. hej 4x03 aj 4x07 písali nováčikovia, ale aj tak myslím, že sa to všetko rokovalo s vedením.

no a možno sú naši brothers trocha out of character, ale myslím, že to súvisí s tým, čo sa im stalo a že ich to proste zmenilo confused

no toto nepatrí do témy o castielovi, ale do všeobecnej diskusie.
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty18.02.09 15:44

Když to řekl on sám, tak to není můj názor, ale jeho názor. To je stejné, jako kdybych citovala tebe a tvůj názor na Castiela. Napsala jsi, co si o Castielovi myslíš, takže když bych tě někde citovala, tak bych citovala tvůj názor, a ne, co si o Castielovi myslím já. Když někdo prozradí v nějakém rozhovoru, co si myslí na dané téma, tak znám jeho názor a co si myslí, protože svůj názor a myšlenky zveřejnil. A to přesně udělal Kripke v tom rozhovoru, o kterém mluvím. Takže jsem citovala Kripkeho a jeho názor na anděly, nikoliv svůj. Takže ano, můžu vědět, co si Kripke myslí, když to zveřejní. To je to, co jsem měla na mysli. Pokud sám Kripke řekne, že tam museli dát anděly, protože nenašli jiný alespoň trochu logický způsob, jak dostat Deana z pekla, tak přece známe jeho názor.

Taky jsem neřekla, že je nespokojený s celou čtvrtou řadou, jen že přiznal, že ve čtvrté řadě museli udělat věci, které v ní původně nechtěl. A stejně tak jsem nemluvila o tom, jestli se scénáře probírají s vedením, ale mluvila jsem o tom, že noví scénáristi prostě neumějí tak dobře vystihnout Sama a Deana jako ti, co už nějakou dobu pro SN píšou. Kripke nemůže změnit úplně všechno, co napíšou, to už by si rovnou mohl psát všechno sám, a na to by určitě neměl čas. Je mi jasné, že opraví velké chyby, které by byly na první pohled patrné, ale nemůže opravit každou odchylku, to by prostě časově nezvládal. A to je to, co jsem měla na mysli: že noví scénáristi občas vloží Samovi nebo Deanovi do úst něco, co zní divně, ale Kripke to tam nechá, protože to není vyložená blbost. Ale přesto člověk pozná, že je něco trochu jinak a že jeden díl napsal někdo zkušený a jiný nějaký nováček. Kripke a Sera píšou skvěle, o tom není třeba debatovat.

A zpět ke Castielovi, abych nebyla úplně od tématu. Asi pořád ještě nechápeš, jak jsem to myslela. Kripke tam anděly, tudíž ani Castiela, nechtěl, ale musel je dát, protože jinak by musel nechat Deana v pekle, nebo ho vytáhnout úplně pitomým způsobem. A je mi jasné, že ani jedno by mu neprošlo u fanoušků. Wink Přirovnala bych to k nemoci. Zjistíš, že jsi nemocná, nechceš prášky, protože chutnají hrozně a bude ti po nich trochu špatně, ale vezmeš si je, protože víš, že se ti pak udělá líp. Tak nějak to asi bylo s anděly. Prostě nebyla jiná medicína, tak to museli SN píchnout, aby se děj mohl pohnout dál, ale zůstala trochu pachuť. Stejně se mi SN pořád líbí, jen ne úplně stoprocentně. Asi tak na 98%. Wink

Dion, to byl opravdu jen vtip, ale přitažené za vlasy to není. Když cituju něčí názor, ne svůj, a ty s tím názorem nesouhlasíš, tak nesouhlasíš s citovaným názorem, a ne se mnou. Takže když bych např. citovala třeba Mishu Collinse, a ty bys s tou citací nesouhlasila, tak nesouhlasíš s Mishou, ne? Protože bych citovala jeho, ne sebe. Tak jsem to myslela i s Kripkem.

Protože už se stejně opakuju, tak už nic dál říkat nebudu, pokud se nerozvine nějaké nové téma o Castielovi, protože nechci, aby sis myslela, že tě nějak provokuju. A taky nechci být off topic. Dík za debatu.

A už jsem konečně našla něco, co se mi na Castielovi líbí - ten baloňák. To mi připomíná Columba. Laughing
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty18.02.09 16:45

dion-fortune napísal:
chrys: ja som to včera znovu pozrela a mám pre teba len jedno slovo- karaoke Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937

Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 "Použi ústa!!!" "Veď ohluchnú!!" Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Tohlě vážně nedám. Hele mě dorazila na začátku už jen ta fixinela Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 a pak ty dvě Samova slova: "Je škaredá." Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Mně se tak strašně líbí ten styl, jakým to všechno říká, úplně to tam sedí. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 A když uvidí Castiela, tak to jeho "Prepáč, že tak čumím"..... Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937 A nebo na Deana "Zasa žereš?". Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745

Jinak koukám, že konečně nejsme s dion jediné, kdo se dokáže řádně rozepsat. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 284389 Laughing Já bych řekla, že Castiel je vážně zajímavá postava už jen v tom, že se fanoušci rozdělili okamžitě na dva tábory. Na ty, kdo si ho hned zamilovali a na ty, kdo jsou na něj alergičtí. Laughing Laughing Já jsem vyjela z druhého tábora a zůstávám někde na půl cesty a momentálně svačím. Laughing Laughing Uvidíme, jestli se časem vrátím zpátky nebo se nechám dovést do prvního tábora. Laughing Jó, zatím se mi ta cesta jeví jako docela zajímavá. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 99937
A docela by mě zajímalo, jestli Castiel ten svůj baloňák někdy shodí. Laughing A nenarážím ani na jednu povídku, dion. Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 934194 Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty18.02.09 17:05

Laughing Laughing Laughing Už mi chýba, len záverečná scéna Dean a "Edward"... Laughing Laughing Laughing

A myslela som si, že tato téma je pre tých ktorý majú Castiela radi a nie sem chodiť na neho nadávať, asi som sa mýlila... confused
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY!   Castiel Angel - pozor SPOILERY! - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Castiel Angel - pozor SPOILERY!
Návrat hore 
Strana 7 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY!
» Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY!
» Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!
» Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy-
Prejdi na: